Ναι άλλα ποσο ήρθε;bersekeros έγραψε:Κι ο Καμαρά 24 είναι.dragon έγραψε:Αμα ήταν 21-22 οχι 27 αντί καμαρα. Γρηγορος εσιτιbersekeros έγραψε:Εγώ νομίζω αυτός είναι ο ασπρόμαυρος αντί - Καμαρά.
Το αντί σημαίνει αντί-μετρο. Αντί - δοτο.
Κι ο Καμαρά μετά τον Covid έχει χτυπήσει λίγο φλάντζα - κεφαλή.
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
κοιτα αμα μιλαμε για αναβθμιση πραγματικη φερνεις τον λυκο !!!μακαρι να ισχυειprist64 έγραψε:σας λεω τι ακουγεται
του Eddy εχει καποια λογικη,επιστροφη απο δανεισμο στην Κινα
του αλλου δεν το πιστευω ,αλλά το ανεβασε αλλος το ονομα
προφανως κανουν συσχετισμο του Ρεμπε με τους Λυκους
ολοι ζαριες ριχνουν
του Eddy το εβγαλε αυτος που μου ειπε για αριστερο μπακ,3 ωρες πριν το γραψουν τα σάιτ
- Darklord67
Και...πότε με το καλό;prist64 έγραψε:σας λεω τι ακουγεται
ολοι ζαριες ριχνουν
του Eddy το εβγαλε αυτος που μου ειπε για αριστερο μπακ,3 ωρες πριν το γραψουν τα σάιτ
Μιας που έχουμε δύο παίχτες υποψηφίους, μετά από κάθε σχόλιο βάλτε και σε ποιον αναφέρεστε
Γκναορε εμένα οχταρι μου μοιάζει και είναι πολύ εμπαλος, ο Γκιλαβογκι είναι ο καπετάν την Φολφσμπρουργκ. Μάλλον το συμβόλαιο του είναι όσο το Μακεδονία Παλλάς.
Γκναορε εμένα οχταρι μου μοιάζει και είναι πολύ εμπαλος, ο Γκιλαβογκι είναι ο καπετάν την Φολφσμπρουργκ. Μάλλον το συμβόλαιο του είναι όσο το Μακεδονία Παλλάς.
- anekfrastos
10 έπαιξε, τα μισά αλλαγή για λίγοeliask έγραψε:psiras67 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/josuha-guilavogui/verletzungen/spieler/93704#/
ανοίξτε και κάντε google translate και δείτε το 16/17 γιατί έμεινε έξω 84 μέρες !!!!!
![]()
![]()
15 παιχνίδια έπαιξε φέτος στην Μπουντεσλίγκα, τι να κάνει άλλο, να καταπίνει σπαθιά;
Παιχταρα ολκής είναι, και αρχηγός της Βολσμπουργκ
ποιος αλλος το ανεβασε;Darklord67 έγραψε:Και...πότε με το καλό;prist64 έγραψε:σας λεω τι ακουγεται
ολοι ζαριες ριχνουν
ξεχαστε τον Λυκο
το ονομα αλλος το ανεβασε και σιγονταρισα επειδη συζητιεται στην πιατσα
ο Εντι ειναι η επιθυμια
μας κανει,αξιζει τον κοπο,η θα βριζουμε αν ερθει?
αντε οι μανατζερακηδες βρειτε νουμερα
ετσι κι αλλοιων μονο στην Υγεια μας εχει τετοια ωρα

ο Εντι ειναι η επιθυμια
O Gnahoré είχε σοβαρό τραυματισμό (δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία) σε παιχνίδι στην Κίνα στις 29/10 όπου αντικαταστάθηκε στο 30ο λεπτό. Για αυτό το λόγο οι κινέζοι δεν πλήρωσαν τη ρήτρα των 5 εκ ώστε να τον κρατήσουν και ο δανεισμός τελεύτησε. Από Γαλλία μεριά βγαίνει ότι δεν έχει επανέλθει ακόμα.john4serres έγραψε:Τελευταία του συμμετοχή στην Κίνα ήταν τέλη Οκτώβρη.
- Darklord67
παλιο το κολπο ριξτε τους τονους μην χαλασειprist64 έγραψε:ξεχαστε τον Λυκο
ο Εντι ειναι η επιθυμια
- bersekeros
Εγώ πάτερ εδώ και μια ώρα προσπαθώ να δω τα χρώματα στο Μαρακανά, αλλά δεν τα είδα ακόμα....prist64 έγραψε: αντε οι μανατζερακηδες βρειτε νουμερα
Τι να κάνω....;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Σάβ 30 Ιαν 2021, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
15 παιχνίδια έπαιξε, 10 πρωτάθλημα, 3 Europa League, και 2 στο κύπελλοanekfrastos έγραψε:10 έπαιξε, τα μισά αλλαγή για λίγοeliask έγραψε:psiras67 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/josuha-guilavogui/verletzungen/spieler/93704#/
ανοίξτε και κάντε google translate και δείτε το 16/17 γιατί έμεινε έξω 84 μέρες !!!!!
![]()
![]()
15 παιχνίδια έπαιξε φέτος στην Μπουντεσλίγκα, τι να κάνει άλλο, να καταπίνει σπαθιά;
Παιχταρα ολκής είναι, και αρχηγός της Βολσμπουργκ
Ο "Γερμανός" είναι το πρωτοσέλιδο της Φόρτσα. Ο "Κινέζος" το αντίθετοpaoki_ έγραψε:Μιας που έχουμε δύο παίχτες υποψηφίους, μετά από κάθε σχόλιο βάλτε και σε ποιον αναφέρεστε![]()