Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Πάντα είχα την εντύπωση ότι το balance του Ρουμάνου ήρθε μετά από τις επισκέψεις του μπαμπά του.
Σαν να του έδωσε την συνταγή , για τα "υλικά" που είχε , στην "κουζίνα" που θα δούλευε και να έχει αποτέλεσμα για πεντάστερο.
Αποδείχθηκε εύστροφος ο Σεφ και κατάφερε να την εκτελέσει τέλεια.
Τρωγεστε τόσο καιρό χωρίς λόγο, τα υλικά πλέον είναι περισσότερο μπερδεμένα , αφού μεσολάβησε Σεφ που ήθελε άλλη συνταγή, η "κουζίνα" έγινε πιο δύσχρηστη, μας άφησαν με το φουε και χτυπάμε με το χέρι ενώ οι άλλοι έχουν πολυμηχάνημα Αγγλικό.
Η σύνθεση όλων αυτών θέλει χρόνο, δεν ξέρω αν ο νέος Σεφ θα πάει εκ του ασφαλούς και θα δημιουργήσει την παλιά συνταγή , με τις νέες δυσκολότερες συνθήκες που προανέφερα, ή θα πάει να την "αποδομήσει" και να την ανασυνθέσει για να την κάνει πιο ευπαρουσίαστη, αλλά πάντα χρειάζεται χρόνος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σαν να του έδωσε την συνταγή , για τα "υλικά" που είχε , στην "κουζίνα" που θα δούλευε και να έχει αποτέλεσμα για πεντάστερο.
Αποδείχθηκε εύστροφος ο Σεφ και κατάφερε να την εκτελέσει τέλεια.
Τρωγεστε τόσο καιρό χωρίς λόγο, τα υλικά πλέον είναι περισσότερο μπερδεμένα , αφού μεσολάβησε Σεφ που ήθελε άλλη συνταγή, η "κουζίνα" έγινε πιο δύσχρηστη, μας άφησαν με το φουε και χτυπάμε με το χέρι ενώ οι άλλοι έχουν πολυμηχάνημα Αγγλικό.
Η σύνθεση όλων αυτών θέλει χρόνο, δεν ξέρω αν ο νέος Σεφ θα πάει εκ του ασφαλούς και θα δημιουργήσει την παλιά συνταγή , με τις νέες δυσκολότερες συνθήκες που προανέφερα, ή θα πάει να την "αποδομήσει" και να την ανασυνθέσει για να την κάνει πιο ευπαρουσίαστη, αλλά πάντα χρειάζεται χρόνος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η αλήθεια είναι ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη ψάχνουν πλέον χαφ πολυεργαλεία σαν αυτά που χρησιμοποιεί ο Κλοπ και ο Σαμπαόλι και ο Κόντε. Μόδα είναι αυτό. Προπονητές που παίζουν με 4 και 5 χαφ ποδόσφαιρο κατοχής απέναντι σε κλειστές άμυνες. Ο Κλοπ έκανε τον Λαλάνα από 10αρι κεντρικό χαφ. Άλλοι βάζουνε χαφ να παίζουνε φουλ μπακ. Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θέλει να κάνει και ο Γκαρσία. Οπότε Ουάρντα, Καγκάβα, Σβάμπ, Καντουρί, Ζίφκοβιτς ενδέχεται να παίζουν όλοι μαζί συγχρόνως. Εαν συμβεί κάτι τέτοιο θεωρητικά θα χαθεί η μπάλα, η κατοχή θα εκτοξευτεί και φυσικά η ταχύτητα του ενός χαφ δεν θα παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Έχει μια λογική το πράγμα... Έιναι και λίγο επικίνδυνο...Περιπτερος έγραψε:Αυτό με τον γρήγορο χαφ έχει καταντήσει το ταμπού της ομάδας.
για τι θεση μιλαμε ;;prist64 έγραψε:σας αρεσει η γαλλικη κουζινα?
-
Που να προσευχηθω μπας και ξεκουμπιστει ο ντουγκλας ρε φιλε; 1μισι χρονο στην ομαδα εχει κανει μισο ματς. Αδιαφορος και προκλητικος, στο χαριλαου ηταν λες και ειχε ριξει 200αρικο στο να παρει κοκκινη. Και μη μου πει κανεις εχει ποδι, εχει βαλει 2 γκολαρες και τα υπολοιπα 25 σουτ κοντεψαν να ριξουν τον ηλιο (και κατεστρεφαν και υποσχομενες επιθεσεις).
Ο ενας βασικος χαφ ειναι και πρεπει να ειναι ο Ελ καντουρι που οσο μετρια ηταν τα πρωτα 2 χρονια του στην ομαδα αλλη τοση μπαλα ξερει. στο 10 με ουαρντα και καγκαουα για φετος ειμαι καλλυμενος. Εξτρεμ με τζολη και ζιφκοβιτς βασικους και παγκο λαμπρου και μπρεντοντιτς καλουτσικα ημαστε. Φορ ο Τσεχος ειναι ενας καλος προς πολυ καλος παικτης και δευτερος δεν εχω ιδεα ποιος θα ειναι ελπιζω ο τσολακ γιατι ο πολωνος μου προκαλει εγκεφαλικο.
το κυριο προβλημα μας οπως ειπατε πολλοι ειναι η ελλειψη σιγουριας πισω. κανενα 6αρι ουτε ο καντε δεν σωζει την κατασταση. μου θυμιζετε τον ραπτοπουλο που ολη η αναλυση του βασιζεται στο ποια ομαδα ειχε παραπανω χαφ αρα για αυτο κερδισε. Καποτε βαρελα κρεσπο ηταν ΓΚΑΡΑΝΤΙ και στα αμυντικα καθηκοντα αλλα και στην ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ. Πλεον η μονη δοση σιγουριας ειναι ο Ινγκασον που εχει παθος δυναμη ταχυτητα και το γκολ στα στημενα. Αλλα και αυτος τις κανει τις χαζομαρες του. Οπως επισης και στα αριστερα εχουμε θεματακι. τη διετια Λουτσε ειχαμε Αρχηγο στα αριστερα εγγυηση, και να με συμπαθατε, παικταρας ο γιαννουλης αλλα πισω ηταν ελλειπης. Το ιδιο ο νορβηγος που θελει πολυ δουλεια στο φισικαλιτι. δεξια εχουμε προς το παρόν αρχηγο αλλα για μπακ απ ο ροντριγκο δεν πειθει.
καλα για τερμα τι να πω εχουμε ισως τη χειροτερη 2αδα στην σουπερλιγδα και δεν βλεπω φως στο τουνελ
Ο ενας βασικος χαφ ειναι και πρεπει να ειναι ο Ελ καντουρι που οσο μετρια ηταν τα πρωτα 2 χρονια του στην ομαδα αλλη τοση μπαλα ξερει. στο 10 με ουαρντα και καγκαουα για φετος ειμαι καλλυμενος. Εξτρεμ με τζολη και ζιφκοβιτς βασικους και παγκο λαμπρου και μπρεντοντιτς καλουτσικα ημαστε. Φορ ο Τσεχος ειναι ενας καλος προς πολυ καλος παικτης και δευτερος δεν εχω ιδεα ποιος θα ειναι ελπιζω ο τσολακ γιατι ο πολωνος μου προκαλει εγκεφαλικο.
το κυριο προβλημα μας οπως ειπατε πολλοι ειναι η ελλειψη σιγουριας πισω. κανενα 6αρι ουτε ο καντε δεν σωζει την κατασταση. μου θυμιζετε τον ραπτοπουλο που ολη η αναλυση του βασιζεται στο ποια ομαδα ειχε παραπανω χαφ αρα για αυτο κερδισε. Καποτε βαρελα κρεσπο ηταν ΓΚΑΡΑΝΤΙ και στα αμυντικα καθηκοντα αλλα και στην ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ. Πλεον η μονη δοση σιγουριας ειναι ο Ινγκασον που εχει παθος δυναμη ταχυτητα και το γκολ στα στημενα. Αλλα και αυτος τις κανει τις χαζομαρες του. Οπως επισης και στα αριστερα εχουμε θεματακι. τη διετια Λουτσε ειχαμε Αρχηγο στα αριστερα εγγυηση, και να με συμπαθατε, παικταρας ο γιαννουλης αλλα πισω ηταν ελλειπης. Το ιδιο ο νορβηγος που θελει πολυ δουλεια στο φισικαλιτι. δεξια εχουμε προς το παρόν αρχηγο αλλα για μπακ απ ο ροντριγκο δεν πειθει.
καλα για τερμα τι να πω εχουμε ισως τη χειροτερη 2αδα στην σουπερλιγδα και δεν βλεπω φως στο τουνελ
- Dark Knight
- FreeWatcher
1η θέση oneway triplaska4 έγραψε:για τι θεση μιλαμε ;;prist64 έγραψε:σας αρεσει η γαλλικη κουζινα?

- Dimitris++++
Είχε κάνει και τον Μουρίνιο να δακρύσει....psiras67 έγραψε:προτιμώ τον τέρι αντωνης που ήταν βολίδα !!!

Από τα γέλια ?Dimitris++++ έγραψε:Είχε κάνει και τον Μουρίνιο να δακρύσει....psiras67 έγραψε:προτιμώ τον τέρι αντωνης που ήταν βολίδα !!!
- Mitsospaoki4
- Moderator
- bersekeros