Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Όχι δεν αναφέρομαι σε αυτό το ποστ ρενεγκειντ.
Δεν γράφτηκαν και τόσο πολλά, γύρνα στην πίσω σελίδα και δες.
Δεν έχει νόημα να το τραβάμε παραπάνω.
Δεν θυμάμαι καν σε τι αναφέρεσαι ως προς τον Σβαμπ.
Μη τα παίρνεις πια και τόσο προσωπικα, αν κάτι σου είπα κάποτε για τον Σβαμπ δεν σημαίνει ότι θα το τραβάμε και αιωνίως. Φαντάζομαι δε σε έβρισα κιόλας
Μη τα παίρνεις πια και τόσο προσωπικα, αν κάτι σου είπα κάποτε για τον Σβαμπ δεν σημαίνει ότι θα το τραβάμε και αιωνίως. Φαντάζομαι δε σε έβρισα κιόλας
Όπως όλα δείχνουν μεταγραφές τέλος.
Θα πορευτούμε με το υπάρχον ρόστερ τη στιγμή που ήδη γίνονται συζητήσεις στο τεχνικό επιτελείο με τα διοικητικά στελέχη για τις μεταγραφές καλοκαιριού.
Επομένως περιμένουμε να δοθούν ευκαιρίες σε Τσιγγαρας και ξανά σε Μιχαηλίδη.
Από τη στιγμή που ο Τσολακ παραμένει στο ρόστερ πρέπει να δοθούν ευκαιρίες και σε αυτόν.
Ας ελπίσουμε η ομάδα να είναι έτοιμη στα πλέι οφ και να μπορέσει να διεκδικήσει το κύπελλο.
Θα πορευτούμε με το υπάρχον ρόστερ τη στιγμή που ήδη γίνονται συζητήσεις στο τεχνικό επιτελείο με τα διοικητικά στελέχη για τις μεταγραφές καλοκαιριού.
Από τη στιγμή που ο Τσολακ παραμένει στο ρόστερ πρέπει να δοθούν ευκαιρίες και σε αυτόν.
Ας ελπίσουμε η ομάδα να είναι έτοιμη στα πλέι οφ και να μπορέσει να διεκδικήσει το κύπελλο.
θυμάμαι που λέγαμε να σταματήσουν τα πειράματα και να βάλουμε τους παίκτες στης θέσεις τους !!Magdi1976 έγραψε:Αυτό εξυπακούεται..Το βλέπω που το γράφετε εδώ μερικοί και βγάζω σπυριά..Δεν έχει καθόλου αμυντική παιδεία ο Αμρ ούτε μπορεί να μαρκάρει ούτε επιστροφές ξέρει να κάνει..joshua έγραψε:Κανετε πλακα δεν μπορει οταν συζηταμε για την αμυντικη συμπεριφορα της ομαδας καποιοι να προτεινουν Ουαρντα στο 8.
Το ότι τρέχει συνεχώς το κάνει για να πάρει μπάλα και να οργανώσει..
Πολύ επικίνδυνο ο Ουάρντα στο 8..
Ποτέ δεν έπαιξε εκεί.
Καλά είναι εκεί που είναι..
Πιο πολύ θα ταιριάξει ο Ιάπωνας εκεί αν είναι να παίξουν και οι δύο.
Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τώρα ανάποδα

Εγώ πάντως την μπάλα την κερκίδα δεν την ξανά φέρνω αφού επιλέγεις να την πετάς συνέχεια εκείrainmaker έγραψε:Όχι δεν αναφέρομαι σε αυτό το ποστ ρενεγκειντ.
Rock4 έγραψε:Όπως όλα δείχνουν μεταγραφές τέλος.
Εγώ πιστεύω ότι ο Τσολακ,έστω και τελευταία στιγμή θα φύγει.
Πφφφ τι διαβάζω; Λοιπόν ο ΠΑΟΚ του Λούτσε είχε επίσης πρόβλημα στο μεσοαμυντικό και τότε λέγαμε ότι χρειάζεται 6άρι και η απάντηση ήταν το γνωστό ότι άλλαξε το ποδόσφαιρο και εμείς θα παίζουμε με δυο 8άρια κτλ Όντως είχε μια πολύ καλή επιθετική ομάδα που πίεζε και έκανε πολλά γκολ...Εγώ όμως νομίζω ότι κυρίως ήταν η μεγάλη επιθετική μας υπεροχή σε σχέση με τους αντιπάλους στην Ελλάδα που έκρυψε το μεσοαμυντικό πρόβλημα. Τώρα στην Ευρώπη μήπως θυμάστε τι γινόταν με πιο δυνατούς αντιπάλους που μας πίεζαν; Το Α και το Ω είναι ο άξονας μιας ομάδας. Δε νομίζω ότι το παρών πρόβλημα λύνεται με ανακάτεμα τράπουλας, θέλει μπαλαντέρ καινούργιους.
μετά απο επικοινωνία με ιταλό δημοσιογραφο κοντα στα θεματα της καλιαρι η μεταγραφή ολίβα σχεδον εχει ολοκληρωθεί .αυριο θα είναι στην αποστολή λογω απουσιων και τη δευτέρα θα ερθει Ελλαδα.
Δευτερα ειναι αργα...gergeo4 έγραψε:μετά απο επικοινωνία με ιταλό δημοσιογραφο κοντα στα θεματα της καλιαρι η μεταγραφή ολίβα σχεδον εχει ολοκληρωθεί .αυριο θα είναι στην αποστολή λογω απουσιων και τη δευτέρα θα ερθει Ελλαδα.
gergeo4 έγραψε:μετά απο επικοινωνία με ιταλό δημοσιογραφο κοντα στα θεματα της καλιαρι η μεταγραφή ολίβα σχεδον εχει ολοκληρωθεί .αυριο θα είναι στην αποστολή λογω απουσιων και τη δευτέρα θα ερθει Ελλαδα.
Και ποτέ θα υπογράψει ρε Γιώργη;
Ψηφιακή υπογραφή;
Ιατρικά δεν θα περάσει;
Ολόκληρη μέρα η Δευτέρα δεν φτάνει? Από την Ιταλία θα έρθει όχι από το Σακραμέντο
- sourmenetes
- Moderator
Τώρα βγήκε;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Amsterdamer_87
Μπορει να υπογραψει ηλεκτρονικα...αλλα ιατρικα και εργομετρικα..πιθανως ειναι ολα οκ..οποτε μπορει να γινειAthens έγραψε:Δευτερα ειναι αργα...gergeo4 έγραψε:μετά απο επικοινωνία με ιταλό δημοσιογραφο κοντα στα θεματα της καλιαρι η μεταγραφή ολίβα σχεδον εχει ολοκληρωθεί .αυριο θα είναι στην αποστολή λογω απουσιων και τη δευτέρα θα ερθει Ελλαδα.
- sourmenetes
- Moderator
Αφού 31 ληγουνgergeo4 έγραψε:μετά απο επικοινωνία με ιταλό δημοσιογραφο κοντα στα θεματα της καλιαρι η μεταγραφή ολίβα σχεδον εχει ολοκληρωθεί .αυριο θα είναι στην αποστολή λογω απουσιων και τη δευτέρα θα ερθει Ελλαδα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk