Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
prist64

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από prist64 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Δεν το άφησε απλά ανοικτό, αλλά έμμεσα είπε ότι ψάχνουν αν βρεθεί κάποια καλή λύση

Ίσως έχουμε τελικά καμιά έκπληξη

Επίσης οι μεταγραφές λήγουν Δευτέρα και όχι αύριο
να ριξω μια ματια στις αφιξεις?

μπα δεν εχω αλλες αντοχες

μπρος εμεις και δε γαμεις

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο Ουάρντα έτσι όπως είναι μπορεί να παίξει και οχτάρι και δεκάρι και εξτρέμ.

Αν έφερναν στο 10, σαν αντί Πέλκα τον Αντρίγια, πίσω από το φορ με πίεση ψηλά, θα είχε επίσης ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

sourmenetes έγραψε:
Mīngus έγραψε:Το ότι ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου τη μία σεζόν έφαγε 13 γκολ και την άλλη 14, χωρίς να έχει τα φοβερά γρήγορα και αθλητικά χαφ ή κανένα σούπερ εξάρι, δεν είναι ένα απλό και τυχαίο στατιστικό.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι κανένας χαφ δεν μπορεί να διορθώσει τη σημερινή κατάσταση, αν δεν υπάρξει τακτικός εξορθολογισμός.
Αν δεν είχες εύκολα γκολ από πριγιο, Ματος, Αντελινο ίσως να μιλάγαμε από άλλη βάση.

Όταν ήξερες ότι με 3-4 καλές φάσεις θα έκανες γκολ έλεγες αν δεν φάω γκολ έχω νίκη.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sourme θα διαφωνήσω γιατί φέτος έχουμε δεχθεί πολλά γκολ σε ματς που προηγούμασταν. Άρα υπήρχε η συνθήκη του αν δε φάω γκολ δε χάνω. Προηγήθηκες.

Ισοφάριση από Ατρόμητο (επί Άμπελ), ισοφάριση από Παναιτωλικό, ισοφάριση από Απόλλωνα, ισοφάριση από βάζελο, διπλή ανατροπή με Ατρόμητο και ισοφάριση από γαύρο (που αυτή αν θες την εξαιρώ γιατί δεν ανήκει στο ίδιο μοτίβο).
Και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι χρειάζεται χαφ με όλα τα στοιχεία που λέμε. Χρόνια το ζητάμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mīngus την Σάβ 30 Ιαν 2021, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κανετε πλακα δεν μπορει οταν συζηταμε για την αμυντικη συμπεριφορα της ομαδας καποιοι να προτεινουν Ουαρντα στο 8.
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

joshua έγραψε:Γιατι μας λειπουν τα 8ρια?
συγγνωμη για την καταχρηση αλλα , μας λειπουν επιθετικογενεις παικτες στο κεντρο που να πατανε περιοχη να σκοραρουν να σουταρουν τυπου μισιτς. Δεν εχουμε γκολ απ το κεντρο ουτε ασιστ βασικα ( εκτος απο τον σβαμπ στην αρχη αρχη...) Αρα το ζητουμενο δεν ειναι το εξαρι αλλα καλα 8 ρια που να μπορουν να κουβαλησουν την μπαλλα 20 μετρα καθετα.
ΕΠΙΣΗΣ ! αν εχουμε πολυ καλη επιθετικη γραμμη αναφερομαι σε ολους τους....μπροστινους , αυτο τι δημιουργει??? δυο πραγματα :1) καθηλωνεις τους αντιπαλους αμυντικους , φοβουνται να αναπτυχθουν επιθετικα ανετα , αυτο βελτιωνει αυτοματα τους αμυντικους σου παικτες επειδη δεν δεχονται πιεση ( αρα λιγοτερα λαθη , ανασες κλπκλπΑ)
οι μεσοι σου ανακτουν την μπαλλα σχετικα πιο ευκολα , αρκει ομως μπροστα να ξεκινας με average 1-2 gkol λογω ιαπωνα λογω ουαρντα και αναμενω βελτιωση ζιβκοβιτς και τζολη ακομα ΑΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Ο ΙΑΠΩΝΑς!!! ΒΑΣΙΚΟ!!!!
σΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΤΟΧΗς ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΟΧΤΑΡΙΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩς ΚΟΛΛΩΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥς ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟ..
2) ΑΥΤΟ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ..ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ( ΒΛΕΠΕ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ) ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΛΥ , ΟΤΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΟΡΡΥ ΔΗΛ.... αν πανε καλα οι δυο τελευταιοι υπαρχει αισιοδοξια!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

JohnDag έγραψε:
rainmaker έγραψε:Μα για την έλλειψη χαφ μιλούσαμε ρε φίλε Παγωτατζή! Τώρα πως φτάσαμε να ασχολούμαστε πάλι επι προσωπικού, δεν ξέρω.

Όσο για το ο,τι αθλητικό χαφ έλειπε και παλιότερα, συμφωνώ απόλυτα.

Απλά τότε παστέλωνε σα σεληνιασμένος ο Πριγιο, είχες νεότερο Βιερίνια και Μάτος, μια γενικώς πιο έμπειρη ομάδα που έβρισκε λύσεις (στημένα) ακόμα και σε ματς που δεν έπαιζε μπάλα. Οπότε κρυβόντουσαν αρκετά θέματα.

Αλλά προφανώς δεν μπορείς να πορευθείς στον αιώνα τον άπαντα με φορ-πολυβόλο και ήρωες από το πουθενά (Βιερίνια γκολ απ τη μέση του γηπέδου).

Οπότε βγαίνει στην επιφάνεια ο μετριότατος άξονας
Να με συμπαθας ρε Rain αλλά έχεις πει τα πάντα για κείνη την ομαδα (και σε αρκετά έχεις δίκιο) αλλα αποφεύγεις τεχνηεντως να αναφερθείς στο σημαντικότερο.

Ναι ο Πρίγιο φόρτωνε, ναι ο Βιειρινια τα έβαζε από το κέντρο, ναι υπήρχαν έμπειροι παιχτες αλλά αυτό που έκανε την βασική διαφορά, αυτό που έφερε τους τίτλους ήταν η άμυνα.

Σε 2 χρόνια επι Λουτσεσκου δεχτήκαμε όσα γκολ δεχόμαστε τώρα σε 2-3 μήνες.

Και η άμυνα δεν ήταν μόνο θέμα ποιότητας, ούτε γρήγορων χαφ.

Ηταν αποτέλεσμα τακτικής μαεστρίας και εμφύσησης πνεύμα νικητη.

Δεν γίνεται να στησεις ομάδα τίτλου με λογική όσα πανε κι όσα έρθουνε εκτός αν είσαι ο Κλοπ και έχεις το ροστερ της Λίβερπουλ.

Εκεί δεν υπάρχει καμια βελτίωση μέχρι στιγμής και δυστυχώς το θέμα δεν θα λυθεί με ένα γρήγορο χαφ.

Θελει πολύ δουλειά τακτικά, αλλά πολύ δουλειά.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες.

Γι αυτό και τόνισα ότι, για μένα τουλάχιστον, η τακτική και αμυντική διάλυση της ομάδας επεβληθη επί ενάμιση χρόνο από τον Αμπελ και δε γίνεται να γκρινιάζουμε που δεν άλλαξε σε δύο μήνες χωρίς προετοιμασία
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Παρακαλείται ο ευτυχής παπάς να αφήσει λίγο το εγγόνι του και να μας πληροφορήσει τι έγινε με το άδειο το πουλί. περιμένει ακόμα να φορτώσει?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Mīngus έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Mīngus έγραψε:Το ότι ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου τη μία σεζόν έφαγε 13 γκολ και την άλλη 14, χωρίς να έχει τα φοβερά γρήγορα και αθλητικά χαφ ή κανένα σούπερ εξάρι, δεν είναι ένα απλό και τυχαίο στατιστικό.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι κανένας χαφ δεν μπορεί να διορθώσει τη σημερινή κατάσταση, αν δεν υπάρξει τακτικός εξορθολογισμός.
Αν δεν είχες εύκολα γκολ από πριγιο, Ματος, Αντελινο ίσως να μιλάγαμε από άλλη βάση.

Όταν ήξερες ότι με 3-4 καλές φάσεις θα έκανες γκολ έλεγες αν δεν φάω γκολ έχω νίκη.

Sourme θα διαφωνήσω γιατί φέτος έχουμε δεχθεί πολλά γκολ σε ματς που προηγούμασταν. Άρα υπήρχε η συνθήκη του αν δε φάω γκολ δε χάνω. Προηγήθηκες.

Ισοφάριση από Ατρόμητο (επί Άμπελ), ισοφάριση από Παναιτωλικό, ισοφάριση από Απόλλωνα, ισοφάριση από βάζελο, διπλή ανατροπή με Ατρόμητο και ισοφάριση από γαύρο (που αυτή αν θες την εξαιρώ γιατί δεν ανήκει στο ίδιο μοτίβο).
Και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι χρειάζεται χαφ με όλα τα στοιχεία που λέμε. Χρόνια το ζητάμε.
Μιλάω για την ομάδα λουτσεσκου. Είχε μάθει να παίζει πολύ ισορροπημένα, ξέροντας ότι θα πάρει το γκολ που ήθελε.

Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Κανετε πλακα δεν μπορει οταν συζηταμε για την αμυντικη συμπεριφορα της ομαδας καποιοι να προτεινουν Ουαρντα στο 8.

Να βάλουμε και Καντουρι,Σβαμπ στα στόπερ και Νινουα,τέρμα.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Ninua τέρμα... μια χαρά.
Έχει καλά πόδια. Θα βοηθά στο built up
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πάντως βλέπω τον βάζελο και τολμώ να πω ότι μου λείπει λίγο ο Μαουρίσιο. Όχι ως το 6άρι που μας λείπει, αλλά δεν βλέπω πως είναι χειρότερος από Καντουρί-Σβαμπ-Νινούα-Αουγκούστο.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

O Γιαννούλης μέχρι τα 18 στο Βατανιακό ήταν εξτρέμ. Μετά έγινε πλάγιο μπακ. Σήμερα είναι 25 χρονών.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

GiorgosAtha έγραψε:Ninua τέρμα... μια χαρά.
Έχει καλά πόδια. Θα βοηθά στο built up

Ναι ρε,ξέρω τι γράφω,κάνα τυχαίο με πέρασες; :mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

rainmaker έγραψε:
renegade έγραψε:
rainmaker έγραψε:Renegade δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου

Ναι εγώ σου λεω. Τι μόνο εσύ θα λες;
.
Ανακαλύπτεις και εκνευρισμους? :lol:
Αν και δεν Μ αρέσει αυτό που θα πω , αλλά θα ντυθώ τζόσουα κ θα σου πω ότι δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση και έχεις τεράστιο θέμα με τις απόψεις που δεν συμφωνούν με τις δικές σου.
Γράφεις αυτά που θες να γράψεις, αποφεύγεις ν απαντήσεις σ' αυτά που σου γράφουν

Από τις 17 συγγνώμες που ζήτησα και τις φράσεις "άποψη μου πάντα, δεν είμαι και επιστήμονας" κατάλαβες οτι δεν μπορώ να κάνω συζήτηση; Που κολλάει ο Τζόσουα;

Εγώ θεωρώ οτι με τα κόκκινα γράμματα που απάντησες χωρίς σωστά δομημένο ποστ, αλλά και με βάση την πρώτη μίνι επίθεση οτι δεν βγάζουν νόημα όσα λέω, οτι μάλλον εκνευρισμένα το είπες.

Αν δεν το είπες ετσι δεν έγινε και τίποτα, συχνά ο γραπτός λόγος παρεξηγείται. Αλλά και με το δεύτερο επί προσωπικού ποστ σου μάλλον επιβεβαιώνεις αυτό που έγραψα, αντί να το διαψεύδεις.

Μίλα για το θέμα, αν έχεις κάτι να προσθέσεις, και τα σχόλια για το τι είμαι εγώ δεν νοιάζουν κανέναν. Άλλο αν διαφωνείς επί του πρακτέου, άλλο τα επι προσωπικού που ούτε βασίζονται πουθενά, ούτε προσθέτουν τίποτα.
Εξακολουθω να μην καταλαβαίνω ποια είναι η πρώτη επίθεση. Το παρακάτω ποστ?

Πιστεύεις ότι στηρίζω την κριτική μου απλά από τα στατιστικά?

Σου έγραψα συγκεκριμένα πράγματα με τα κόκκινα τα οποία τα προσπερνάς και γράφεις τα δικά σου.
Το ότι και σήμερα κάνεις ακριβώς τα ίδια που έκανες στο θέμα σβαμπ δεν πιστεύω ότι είναι και το πιο ωραίο.
Άβαταρ μέλους
Magdi1976

Δημοσίευση από Magdi1976 »

joshua έγραψε:Κανετε πλακα δεν μπορει οταν συζηταμε για την αμυντικη συμπεριφορα της ομαδας καποιοι να προτεινουν Ουαρντα στο 8.
Αυτό εξυπακούεται..Το βλέπω που το γράφετε εδώ μερικοί και βγάζω σπυριά..Δεν έχει καθόλου αμυντική παιδεία ο Αμρ ούτε μπορεί να μαρκάρει ούτε επιστροφές ξέρει να κάνει..
Το ότι τρέχει συνεχώς το κάνει για να πάρει μπάλα και να οργανώσει..
Πολύ επικίνδυνο ο Ουάρντα στο 8..
Ποτέ δεν έπαιξε εκεί.
Καλά είναι εκεί που είναι..
Πιο πολύ θα ταιριάξει ο Ιάπωνας εκεί αν είναι να παίξουν και οι δύο.

Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”