DimitrisS έγραψε:35 βολες εναντι 19!!!
Κλασικός βρώμικος ΠΑΟΚ, όλο φάουλ κάνει!!
DimitrisS έγραψε:35 βολες εναντι 19!!!
obanebane έγραψε:Εχω την αίσθηση ότι πρέπει να γίνεται λίγο καλύτερη διαχείριση του χρόνου των παιχτών.
Τσαλμπουρης,Καμπεριδης,Λονγκ,πήραν ελάχιστο χρόνο σήμερα.
Τέλος πάντων, σήμερα έγινε προσπάθεια, αυτός ο αντίπαλος έχει σκίσει κούλα,βαζελο,πολύ πιο εύκολα από ότι εμάς σήμερα.
Πολύ αθλητικοί οι ξένοι τους,με γρήγορα πόδια,κάνουν δουλειά σε άμυνα και επίθεση.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:DimitrisS έγραψε:35 βολες εναντι 19!!!
obanebane έγραψε:Εχω την αίσθηση ότι πρέπει να γίνεται λίγο καλύτερη διαχείριση του χρόνου των παιχτών.
.
GEOL έγραψε:obanebane έγραψε:Εχω την αίσθηση ότι πρέπει να γίνεται λίγο καλύτερη διαχείριση του χρόνου των παιχτών.
Τέλος πάντων, σήμερα έγινε προσπάθεια, αυτός ο αντίπαλος έχει σκίσει κούλα,βαζελο,πολύ πιο εύκολα από ότι εμάς σήμερα.
Πολύ αθλητικοί οι ξένοι τους,με γρήγορα πόδια,κάνουν δουλειά σε άμυνα και επίθεση.
Μπάνε, εντελώς φιλικά, από Τσάλμπ. έπαψα να περιμένω οτιδήποτε.
Αυτοκτονία δεν είναι φίλε.painkiller4 έγραψε:Αυτοκτονία.....τπτ αλλο δεν έχω να πω... κρίμα... συνεχίζουμε
Στο τέλος έδωσε 2 ηλιθια φαουλ ο λοβ χωρίς λόγο.bersekeros έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:DimitrisS έγραψε:35 βολες εναντι 19!!!
Και αυτό πολύ σημαντικό. Στο τέλος όλο βολές βαρούσαν αυτοί, στα κρίσιμα σημεία. Οι κόρακες τους στήνανε μια χαρά να βαράνε βολές.