Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Ο Λουτσεσκου είχε καθαρό εξάρι τον Κανιας 8αρι τον Μαουριτσιο και τον Καντουρι να παίζει εξτρεμ.....
Και προφανώς ΠΑΝΩ απ΄ολα , θεωρώ λογικό οτι μια ομάδα που ο προπονητής της επί ενάμισι χρόνο ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ για την αμυντική συνοχή (Απ τον πρώτο μήνα φάνηκε), ε δεν θα αλλάξει μέσα σε ένα μήνα στυλ ούτε θα "κλειδώσει" αμυντικά.
Ο βασικός λόγος που τρώμε γκολ είναι επειδή δεν μπορούμε να αναπτυχθούμε ποτέ και καθόλου, όταν ένας οποιοσδήποτε αντίπαλος μας τρέξει στο χώρο του κέντρου. Τους χαρίζουμε τη μπάλα απλόχερα.
Δε θυμάμαι κανένα ματς επί Γκαρσία να μας έκλεισαν στην περιοχή μας ή να τρώμε γκολ κατα συρροή από στημένα.
Η τακτική βελτίωση μετά τη λαίλαπα, θέλει χρόνο και κυρίως ΚΑΘΑΡΟ χρόνο δουλειάς. Τουτέστιν, προετοιμασία θερινή. Αυτή είναι η άποψή μου βέβαια, δεν είμαι και επιστήμονας.
Ο βασικός λόγος που τρώμε γκολ είναι επειδή δεν μπορούμε να αναπτυχθούμε ποτέ και καθόλου, όταν ένας οποιοσδήποτε αντίπαλος μας τρέξει στο χώρο του κέντρου. Τους χαρίζουμε τη μπάλα απλόχερα.
Δε θυμάμαι κανένα ματς επί Γκαρσία να μας έκλεισαν στην περιοχή μας ή να τρώμε γκολ κατα συρροή από στημένα.
Η τακτική βελτίωση μετά τη λαίλαπα, θέλει χρόνο και κυρίως ΚΑΘΑΡΟ χρόνο δουλειάς. Τουτέστιν, προετοιμασία θερινή. Αυτή είναι η άποψή μου βέβαια, δεν είμαι και επιστήμονας.
-
Αν καποιος σας πει οτι τα μπατζετ παιζουν ποδοσφαιρο δειξτε τους αυτη την εικονα!!!!! Μην ξανακουσω για μη ποιοτικο ροστερ, μην ξανακουσω για χαλαρους παικτες, μην ξανακουσω για ΤΔ που δεν κανουν!!! Στην μπαλα ο προπονητης ειναι το Α και το Ω. Τι να το κανω αν παιξαμε μπαλα και φαγαμε 3, τι να το κανω οτι η ομαδα ειναι αγυμναστη οταν ειχαμε χειμερινη διακοπη.
ΜΤΚ ειναι κριμα να υπαρχει λογοκρισια εδω μεσα

ΜΤΚ ειναι κριμα να υπαρχει λογοκρισια εδω μεσα

Θέλει όμως και αθλητικούς παίκτες με πνευμόνιαrainmaker έγραψε:Και προφανώς ΠΑΝΩ απ΄ολα , θεωρώ λογικό οτι μια ομάδα που ο προπονητής της επί ενάμισι χρόνο ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ για την αμυντική συνοχή (Απ τον πρώτο μήνα φάνηκε), ε δεν θα αλλάξει μέσα σε ένα μήνα στυλ ούτε θα "κλειδώσει" αμυντικά.
Παιδιά το έχουμε κουράσει αυτό το θέμα και είναι λες και μιλάμε για 10 χρόνια πριν.Τρόμος έγραψε:Ο Λουτσεσκου είχε καθαρό εξάρι τον Κανιας 8αρι τον Μαουριτσιο και τον Καντουρι να παίζει εξτρεμ.....
Ο Κάνιας και ο Ελ Καντουρί πόσα ματς έπαιξαν βασικοί στο πρωτάθλημα τη χρονιά του double;
Το Σάκχοφ-Μαουρίσιο ήταν το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο δίδυμο στα χαφ.
Μη λέμε πράγματα στην τύχη απλά επειδή μπορεί να πέρασαν έτσι στο υποσυνείδητό μας.
Είναι τόσο δύσκολο να παραδεχθούμε ότι ο Ρουμάνος ήξερε πολύ καλά τι έκανε τουλάχιστον στο κομμάτι της μεσοαμυντικής ισορροπίας;
Συνεχίζουμε να μιλάμε για αθλητικότητα και συμφωνώ ότι λείπει.
Αλλά δε λείπει μόνο φέτος.
Έλειπε και τότε.
Ανακαλύπτεις και εκνευρισμους?rainmaker έγραψε:Renegade δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου
Ναι εγώ σου λεω. Τι μόνο εσύ θα λες;
.

Αν και δεν Μ αρέσει αυτό που θα πω , αλλά θα ντυθώ τζόσουα κ θα σου πω ότι δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση και έχεις τεράστιο θέμα με τις απόψεις που δεν συμφωνούν με τις δικές σου.
Γράφεις αυτά που θες να γράψεις, αποφεύγεις ν απαντήσεις σ' αυτά που σου γράφουν
Εντάξει, νομίζω ότι οποιαδήποτε σύγκριση μεταξύ Λουτσε και Γκαρσία αδικεί τον Γκαρσία στην παρούσα φάση.
Μιλαμε για έναν προπονητή 3 μηνών. Δεν μπορεί να γίνεται σύγκριση με έναν από τους πιο επιτυχημενους προπονητές στην ιστορία του ΠΑΟΚ (αν όχι τον πιο πετυχημένο).
Στον Παμπλο πρέπει να δοθεί χρόνος να αποδείξει την αξία του. Και να του φέρουν παιχτες να τον βοηθήσουν.
Αλλα, πρέπει κι αυτός να βοηθήσει τον εαυτό του.
Είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι η πλειοψηφία των προπονητών που πήγε στην λογική "εγώ αυτό παίζω και δε με νοιάζει τι ροστερ έχω" το έφαγαν το κεφάλι τους.
Δουλειά στην τακτική, κοντά τις γραμμές, σφυρηλατηση νοοτροπίας νικητη.
Να ρθουν αποτελέσματα που θα κάνουν την ίδια την ομαδα καταρχήν να πιστέψει σε αυτό που παίζει.
Και θα έχει το καλοκαίρι το χρόνο να στήσει την ομαδα ακριβώς όπως θέλει.
Αν, όμως, συνεχιστεί αυτή η εικόνα μέχρι το τέλος των πλει οφ με ανάλογα αποτελέσματα με τα τωρινά νομίζω ότι θα δυσκολέψουν τα πράγματα για τον Παμπλο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιλαμε για έναν προπονητή 3 μηνών. Δεν μπορεί να γίνεται σύγκριση με έναν από τους πιο επιτυχημενους προπονητές στην ιστορία του ΠΑΟΚ (αν όχι τον πιο πετυχημένο).
Στον Παμπλο πρέπει να δοθεί χρόνος να αποδείξει την αξία του. Και να του φέρουν παιχτες να τον βοηθήσουν.
Αλλα, πρέπει κι αυτός να βοηθήσει τον εαυτό του.
Είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι η πλειοψηφία των προπονητών που πήγε στην λογική "εγώ αυτό παίζω και δε με νοιάζει τι ροστερ έχω" το έφαγαν το κεφάλι τους.
Δουλειά στην τακτική, κοντά τις γραμμές, σφυρηλατηση νοοτροπίας νικητη.
Να ρθουν αποτελέσματα που θα κάνουν την ίδια την ομαδα καταρχήν να πιστέψει σε αυτό που παίζει.
Και θα έχει το καλοκαίρι το χρόνο να στήσει την ομαδα ακριβώς όπως θέλει.
Αν, όμως, συνεχιστεί αυτή η εικόνα μέχρι το τέλος των πλει οφ με ανάλογα αποτελέσματα με τα τωρινά νομίζω ότι θα δυσκολέψουν τα πράγματα για τον Παμπλο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ομάδα δεν χρειάζεται ούτε χαφ, ούτε χαφάκι, χρειάζεται ΧΑΦΑΡΑ, παίκτη αναφοράς στο κέντρο. Δεν είναι ανάγκη να τον πάρουμε τώρα, ας πάρουν χρόνο οι Νινούα και Τσιγγάρας, πόσο υποδεέστεροι είναι στο κάτω κάτω, του μπαχαλακη, του Γαλανόπουλος και του κουρμπέλη
renegade έγραψε:Ανακαλύπτεις και εκνευρισμους?rainmaker έγραψε:Renegade δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου
Ναι εγώ σου λεω. Τι μόνο εσύ θα λες;
.![]()
Αν και δεν Μ αρέσει αυτό που θα πω , αλλά θα ντυθώ τζόσουα κ θα σου πω ότι δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση και έχεις τεράστιο θέμα με τις απόψεις που δεν συμφωνούν με τις δικές σου.
Γράφεις αυτά που θες να γράψεις, αποφεύγεις ν απαντήσεις σ' αυτά που σου γράφουν
Από τις 17 συγγνώμες που ζήτησα και τις φράσεις "άποψη μου πάντα, δεν είμαι και επιστήμονας" κατάλαβες οτι δεν μπορώ να κάνω συζήτηση; Που κολλάει ο Τζόσουα;
Εγώ θεωρώ οτι με τα κόκκινα γράμματα που απάντησες χωρίς σωστά δομημένο ποστ, αλλά και με βάση την πρώτη μίνι επίθεση οτι δεν βγάζουν νόημα όσα λέω, οτι μάλλον εκνευρισμένα το είπες.
Αν δεν το είπες ετσι δεν έγινε και τίποτα, συχνά ο γραπτός λόγος παρεξηγείται. Αλλά και με το δεύτερο επί προσωπικού ποστ σου μάλλον επιβεβαιώνεις αυτό που έγραψα, αντί να το διαψεύδεις.
Μίλα για το θέμα, αν έχεις κάτι να προσθέσεις, και τα σχόλια για το τι είμαι εγώ δεν νοιάζουν κανέναν. Άλλο αν διαφωνείς επί του πρακτέου, άλλο τα επι προσωπικού που ούτε βασίζονται πουθενά, ούτε προσθέτουν τίποτα.
- pagotatzis
Να σας ρωτήσω κάτι ;
Γιατί δεν τα λύνετε με μέιλ αυτά ;
Μείνανε λίγες ώρες για τα μεταγραφικά
Έχει χτυπήσει κόκκινο στην αγωνία του Παοκτση
Πείτε κάτι για μεταγραφές βρε
Κάνα παπά τουλάχιστον
Γιατί δεν τα λύνετε με μέιλ αυτά ;
Μείνανε λίγες ώρες για τα μεταγραφικά
Έχει χτυπήσει κόκκινο στην αγωνία του Παοκτση
Πείτε κάτι για μεταγραφές βρε
Κάνα παπά τουλάχιστον
Τελείωσαν οι μεταγραφες.
Περιμενουμε την ανακοίνωση για μπαμπα και κλεινει το κινητό ο Ρεμπε.
Περιμενουμε την ανακοίνωση για μπαμπα και κλεινει το κινητό ο Ρεμπε.
εχω ενα ,οχι παπα, αλλα πανοσιολογιοτατο και παναγιοτατο. Ερχεται ενα χαφακι τρεχαντερο ξανθο και μαχητικο ....stay tuned!το βρηκε ο γερμανος και το ψηνει αν και δεν καιγεται ο παμπλο πολυ αν δε ειναι πρωτης γραμμης!
επαναλαμβανω οτι ειναι παπας ....μεχρι να βγαλει τα ρασα!
επαναλαμβανω οτι ειναι παπας ....μεχρι να βγαλει τα ρασα!
Μου αρέσει που με εγκαλείς. Καταρχάς μιλάμε για δύο χρόνια Λουτσέσκου όχι για την χρονιά του νταμπλ. Δίδυμο Σακχοφ-Μαουριτσιο δεν ξεκινούσε ούτε αυτή την χρονιά. Ξεκινήσαμε με Κάνιας/Μαουρίτσιο τραυματίστηκαν και οι δύο και παίξαμε με Ολιβέιρα/Σακχοφ και όταν επέστρεψε ο Κάνιας παίξαμε με Κάνιας/Σακχοφ.Mīngus έγραψε:Παιδιά το έχουμε κουράσει αυτό το θέμα και είναι λες και μιλάμε για 10 χρόνια πριν.Τρόμος έγραψε:Ο Λουτσεσκου είχε καθαρό εξάρι τον Κανιας 8αρι τον Μαουριτσιο και τον Καντουρι να παίζει εξτρεμ.....
Ο Κάνιας και ο Ελ Καντουρί πόσα ματς έπαιξαν βασικοί στο πρωτάθλημα τη χρονιά του double;
Το Σάκχοφ-Μαουρίσιο ήταν το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο δίδυμο στα χαφ.
Μη λέμε πράγματα στην τύχη απλά επειδή μπορεί να πέρασαν έτσι στο υποσυνείδητό μας.
Είναι τόσο δύσκολο να παραδεχθούμε ότι ο Ρουμάνος ήξερε πολύ καλά τι έκανε τουλάχιστον στο κομμάτι της μεσοαμυντικής ισορροπίας;
Συνεχίζουμε να μιλάμε για αθλητικότητα και συμφωνώ ότι λείπει.
Αλλά δε λείπει μόνο φέτος.
Έλειπε και τότε.
Ο Μπαμπα χωρις ρητρα αγορας τελικα... ουτε για τα ματια του κοσμου...
Αρα το καλοκαίρι θα ψαχνουμε για αριστερο δεξι μπακ κεντρικο αμυντικο τερματοφυλακα 2 εξτρεμ 2 χαφ 2 φορ.
Αμεσως αμεσως 10 μεταγραφουλες και μαλιστα βασικου κορμου...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρα το καλοκαίρι θα ψαχνουμε για αριστερο δεξι μπακ κεντρικο αμυντικο τερματοφυλακα 2 εξτρεμ 2 χαφ 2 φορ.
Αμεσως αμεσως 10 μεταγραφουλες και μαλιστα βασικου κορμου...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk