Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ron-swanson έγραψε:Η Forza το λεει ξεκάθαρα μέσα ότι από τον Ιούλιο και μετά δεν θα υπάρχει θέμα με το FFP οπότε θα γίνουν δυνατές μεταγραφές.

Δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω, απλά από την άλλη το βλέπω και λίγο σαν παρηγοριά στον άρρωστο μετά τα προχθεσινα.
Να το κρατήσουμε αυτό το πρωτοσέλιδο. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Οι γαβροι μονίμως καλό μας κάνουν. Είτε ενώνουν τον λαό είτε τρελαίνουν τον Σαββίδη. Μακάρι το ματς της Τετάρτης να είναι αρχή και για τα δύο από πάνω.

Προσωπικά στα μεταγραφικά τώρα δεν έχω και πολλές προσδοκίες αφού η χρονιά είναι χαμένη και όπως είμαστε πάλι μπορούμε την δεύτερη θέση. Θέλω όμως από τώρα να έχουμε πλάνο για το καλοκαίρι έστω και αν αυτό το πλάνο περνάει από πωλήσεις και γενικό ξεσκαρταρισμα του ροστερ τώρα. Το ροστερ έχει δείξει σε όλους τους τόνους ότι με εξαίρεση μεμονωμένους παίκτες είναι αργό και αντιαθλητικο.

Στο τέρμα; επιτέλους να παρθούν αποφάσεις και να μην έχουμε 3 ακριβόπληρωμένους 2ους.

Στα σέντερ μπακ. Εδω ειναι γρίφος. Ο κρεσπο ανανέωσε και καλώς να μείνει. Όμως φέτος έχει πολλές γκέλες. Ο βαρελα ή αναπροσαμρμγη προς τα κάτω ή πρέπει να βρεθεί τρόπος να φύγει. Ο ιγκασον είτε ανανεώνει σε λογικό ποσό η πωλείται. Δεν υπάρχει κάτι άλλο και πρέπει να γίνει τώρα. Ο Μιχαηλίδης καταρχήν να δούμε αν θέλει να μείνει η ο κύριος Πολ του φούσκωσε τα μυαλά. Αν θέλει να μείνει για μένα επέκταση χωρίς ρήτρα όπως όλοι οι μικροί πλέον και υπομονή στα λάθη του από μένα. Αν όχι πώληση τώρα.

Στα μπακ Βιεϊρίνια Περέιρα και να δούμε τον δανεικό. Ροδριγο πώληση αποδέσμευση. Άρα θέλουμε παίκτη εκεί.

Στο κέντρο. Αναπροσαρμογη στον καντουρι με μείωση ή ευχαριστούμε πολύ. Εδώ θέλουμε 2 παίκτες γρήγορους να πάνε πάνω κάτω και δυνατούς. Είμαστε το πιο σοφτ κέντρο της λίγκας. Έτσι στα κλειστά ματς μπορούμε να πάμε με καντουρι και Σβαμπ που μπορούν να τα ανοίξουν όμως σε ντέρμπι και ευρωπη είναι απαγορευτικό αυτό το δίδυμο. Αύγουστος να πάει στην αγκαλιά του Άμπελ. Τσιγγαρας επέκταση χωρίς ρήτρα και βασικός στο υπόλοιπο για μένα για να είναι έτοιμος του χρόνου. Είναι πολύ καλός παίκτης.

Επιθετικά χαφ Ουάρντα καγκαβα είμαστε κομπλέ αρκεί ο Ουάρντα να μην κάνει μαλάκια.

Στα εξτρεμ. Τζολης να μείνει με κάθε κόστος. Ζιφκοβιτς μετά το εκπληκτικό ξεκίνημα είναι απογοήτευση. Δεν μπορεί σε κλειστές άμυνες οκ αλλά δεν γίνεται να μην μπορεί ούτε στον χώρο με γαβρο προχθές. Κάκιστος. Ο μουργκ έδειξε ότι υπάρχει ζωή ας τον δούμε μέχρι τέλους τουλάχιστον. Ζαμπα νομίζω είναι τελειωμένος. Στο χέρι του είναι να αποδείξει το αντίθετο όπως και ο Ουάρντα. Λάμπρου δεν μου κάνει ας τον δούμε μέχρι το τέλος συν τον βοσνιο που δεν έχω καν εικόνα. Θα ήθελα ένα καθαρόαιμο στυλ Γκαρσία της αεκ να πάρει την άλλη πλευρά από τον τζολη για να γίνει παρτουζωμα.

Επίθεση. Εδώ είναι γρίφος. Τσέχος να μείνει με το σωστό ποσό. Για 6 δεν είναι αλλά για 3.5 πχ με τα χίλια. Σβιντερ ανανέωση γιατί αφού δεν έφυγε του χρόνου θα τον χάσουμε με λιγότερα. Τσολακ. Εδώ τι να πω; δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τέτοιο παλτό. Όπως ήρθαν τα πράγματα ας τον δούμε μέχρι καλοκαίρι (ας πάρει κάποιες ευκαιριες) και κρίνουμε. Εκτός και αν φύγει μέχρι αύριο χλωμό.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενταξει το πρωτοσελιδο ειναι ΑΣΤΕΙΟ,δεν αξιζει τον κοπο να ασχοληθουμε περισσοτερο...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Προσωπικά δεν θεωρώ το πρωτοσέλιδο άξιο σοβαρής ενασχόλησης.

Αλλά...
Sick Bastard έγραψε:...Να το κρατήσουμε αυτό το πρωτοσέλιδο. :lol: :lol:
joshua έγραψε:Ενταξει το πρωτοσελιδο ειναι ΑΣΤΕΙΟ,δεν αξιζει τον κοπο να ασχοληθουμε περισσοτερο...
Αν όμως αν έλεγε τα αντίθετα θα ήταν άξιο αναφοράς, θα είχε ρεαλισμό και είχε γίνει σημαία από αυτούς που τώρα το χλευάζουν.
Τι? Όχι?
Το έχω πει πάρα πολλές φορές... σεβασμός σε κάθε άποψη αλλά όλοι κρατήστε μια πισινή.
Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Σάβ 30 Ιαν 2021, 10:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σωστή σκεψη
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Γιατί με αναφέρεις;
Εγώ δεν το χλευάζω, εγώ είπα να το κρατήσουμε για να δουμε αν θα συμβεί και πως.
Γιατί η νέα καραμέλα είναι ότι η ομάδα ''έβαλε 7 μύρια εν μέσω FFP'' και πάλι έχουμε σοβαρές ελλείψεις σε ποιότητα και ποσότητα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οτι ναναι σκεψη...Τι σχεση εχει να ερμηνευει καποιος τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ κινησεις της παε με το να κανει προγραμματικες δηλωσεις εκ μερους αλλου...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Μπαίνουμε να διαβάσουμε για καμιά μεταγραφή στο καλυτερο και πιο ψαγμένο φόρουμ της Ελλάδας και διαβάζουμε για τον Λαλα...
ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ...
Μπαμπά καλώς ήρθες.. Μακαρι να είσαι μακρυά από τραυματισμους και να πιασεις τν απόδοση που είχες στν Γερμανία..
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Sick Σορρυ για την αναφορά αν ενόχλησε.
Θα μπορούσα να βάλω και άλλους που λένε τα αντίθετα.
Έχω πει η υπερβολή με ενοχλεί... όχι η εκάστοτε άποψη.
Απλά θεωρώ πως ως οπαδοι, αρα και υπερβολικοί πολλές φορές, καλό θα ήταν να ειμασταν έτσι προς την πλευρά "ΥΠΕΡ" της ομάδας. Γι'αυτό δεν έβαλα και τις αντίθετες απόψεις. Ε πως να το κάνουμε... αυτές είναι ποιο "οπαδικες". Καταλαβαίνεις...
Και εγώ κράζω για χαφ. Και εγώ εκραξα την ομάδα μετά τον gay.
Αλλά την επόμενη μέρα αν με ρωταγες ποια είναι η καλύτερη ομάδα του Σύμπαντος θα έλεγα ο ΠΑΟΚ και θα τους γ@μησει όλους και χωρίς χαφ!
Ε... ένα τέτοιο εξώφυλλο όσο και να το θεωρώ μη άξιο... πως να το κάνουμε... με έκανε να αναθαρρησω.
Ε δεν θα το ειρωνευτω. Αλλά ούτε και θα αντιδράσω υπερβολικα.

Η ερμηνεία Josh είναι υποκειμενική. Κάποιος πιστεύει πως η ΠΑΕ μας κοροϊδεύει κάποιος όχι. Κάποιος πιστεύει πως αυτά που γράφουν τα πήρανε non-paper καποιος όχι. Με ενοχλεί η διαφορετική αντιμετώπιση όμως ανάλογα το τι βολεύει την άποψη μας.
Τώρα γράφουνε αστεία, λειτουργούν μόνοι τους και είναι ΑΡΔ
Αν κραζανε θα ήταν σωστοί και θα είχαν κάποια ενημέρωση και είναι δημοσιογράφοι.
You know what I mean.
Και δεν μιλάω ποτέ επί προσωπικού. Δεν ξέρω κανέναν σας και δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς εννοείτε και πως το εκφράζετε. Μακάρι κάποια στιγμή να συναντήσω και καποιους να μιλήσουμε σε άλλη βάση. Αν σε ενόχλησε η αναφορά συγνώμη.
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

GiorgosAtha έγραψε:Προσωπικά δεν θεωρώ το πρωτοσέλιδο άξιο σοβαρής ενασχόλησης.

Αλλά...
Sick Bastard έγραψε:...Να το κρατήσουμε αυτό το πρωτοσέλιδο. :lol: :lol:
joshua έγραψε:Ενταξει το πρωτοσελιδο ειναι ΑΣΤΕΙΟ,δεν αξιζει τον κοπο να ασχοληθουμε περισσοτερο...
Αν όμως αν έλεγε τα αντίθετα θα ήταν άξιο αναφοράς, θα είχε ρεαλισμό και είχε γίνει σημαία από αυτούς που τώρα το χλευάζουν.
Τι? Όχι?
Το έχω πει πάρα πολλές φορές... σεβασμός σε κάθε άποψη αλλά όλοι κρατήστε μια πισινή.
Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου.
Μαζί σου Γιώργο...αν έλεγε ότι ο Ιβάν σταματά να ασχολείται θα ήταν ένα πρωτοσέλιδο βόμβα...ένα πρωτοσέλιδο πρόσφορο συζήτησης, κριτικής, αναμοχλευσης, επιβεβαίωσης και επαλήθευσης. Τώρα γιατί να συζητάμε ?
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Gospi έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Ηταν ενα μικρο καραβιιι.
Ηταν ενα μικρο καραβιιιι
που ηταν α α ακυβερνητο
που ηταν α α α ακυβερνητο
οε οεεεεε οε ο ε

Για τον Ρουλη λες ε; που τον κυβερναει η μαριονετα...
Η μηπως για τον gay, που λυμαινεται η μαφια τη διοικηση του;

ΥΓ: δεν τολμω να υποθεσω οτι μπορει να επηρεαστηκες απο τα πανω των απογονων. Η αληθεια ειναι οτι κανουν τη δουλεια σε λοβοτομημενους.
Για το πρεζοκαραβο λεω και την διαφαινομενη αθωωση των κατα συρροην αθωων ορμωμενος απο το ποστ του Τρουμαν...
Δεν καταλαβα τα αλλα περι λοβοτομημενων κλπ... εχασα λιγο τον συνειρμο αλλα οκ!»

Πρέπει να βγει ένα σύνθημα είτε με αυτό είτε με το βαπόρι απ την Περσία με τις απαραίτητες προσαρμογές
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ασχέτως αν ισχύουν αυτά που λέει η forza, όλοι καταλαβαίνουμε ότι το καλοκαίρι πρέπει να πέσει χρήμα σε κάποιες θέσεις για να επανέλθουμε σε τροχιά πρωταθλήματος..

Θα πρέπει αυτά τα λεφτά να δοθούν όμως σε παίχτες με χαμηλό ρίσκο όπου θα έρθουν και θα μας ανεβάσουν επίπεδο άμεσα
Ανερχόμενα ταλέντα, παίχτες από περίεργα πρωταθλήματα και χρυσές μετριότητες δεν θέλω να ξαναδώ, τουλάχιστον σε αυτήν την φάση

Επίσης μιας και κίνδυνος ffp δεν θα υπάρχει, θα πρέπει να αυξηθεί λιγο το ταβάνι των πολύτιμων παιχτών

Και δεν λέω να φτάσουμε πάλι τα συμβόλαια των 2μυριων, αλλά θεωρώ πως στην 11αδα πρέπει να υπάρχουν 3-4 παίχτες του μυριου, ένας σε κάθε θέση
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα το πω αλλη μια φορα.Υπαρχει η πραγματικοτητα,πραγματικοτητα οπως η συνθεση του ροστερ αυτη τη στιγμη και υπαρχουν οι θεωριες.Το να κρινει καποιος με βαση τη πραγματικοτητα, οτι ερμηνεια και αν δινει αυτος ο καποιος ,δεν παυει να ειναι ερμηνεια επι πραγματικων γεγονοτων.Το να σταθω σε καποιες αοριστες ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ δηλωσεις προγραμματικου τυπου εκ μερους μαλιστα τριτου καταλαβαινετε πως καμια αξια δεν εχει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Περίμενα ένα γρήγορο ανασταλτικό χαφ (δανεικό με υποχρεωτική έστω ρήτρα), αλλά αφού ούτε χθες είχαμε κάτι νεώτερο, οι ελπίδες μου τσακίστηκαν στα βράχια της αναξιότητας αυτών που παίρνουν τις αποφάσεις.
Μετά το αήττητο double, λες και τις αποφάσεις τις έπαιρναν οι άνθρωποι του γαύρου.

1. Πρώτα η φυγή Lucesku στην πιο ακατάλληλη στιγμή, μια μέρα πριν την αναχώρηση της ομάδας για την βασική προετοιμασία. Για μένα αυτό ήταν πισώπλατο χτύπημα γι αυτό και δεν θέλω να τον ξαναδώ τον Ρουμάνο.
2. Τη λάθος επιλογή προπονητή (Abel), που έπαιζε σύστημα τελείως αντίθετο με αυτό πάνω στο οποίο είχε δομηθεί η ομάδα.
3. Λάθος επιλογή των μισών μεταγραφικών στόχων.
4. Επαναφορά σε προπονητή (PG) που παίζει επίσης αντίθετο σύστημα με αυτό που έπαιζε ο προκάτοχό του και πάνω στο οποίο είχαν γίνει οι κινήσεις (αποχωρήσεις και μεταγραφές) του καλοκαιριού.

Εδώ ταιριάζει το σύνθημα: Ένα μπο@#%^ είμαστε...

Ας ελπίσουμε ότι μέχρι εδώ ήταν τα εγκληματικά λάθη (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) και ότι η ομάδα θα σταματήσει τις αυτοχειρίες και θα επιστρέψει σε ανοδική πορεία.
Αυτό σημαίνει σταθερή τεχνική ηγεσία, επιλογή σωστών ατόμων για επιλογή μεταγραφικών στόχων (scouting) και, ΚΥΡΙΩΣ, συνέχιση της επένδυσης στις υποδομές, που αποτελεί τη μόνη λύση για την οικονομική και αγωνιστική άνοδος της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Συμφωνώ με τα τελευταία post.
Τέλος τώρα... ήρθε ο Μπαμπάς του Λαλα.
Χαφ και τέρμα τώρα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”