Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Athens »

camel85 έγραψε:
cellophan έγραψε:Κάπου πίσω στις σελίδες, διάβασα για τάκλιν. Δε θυμάμαι καν πως γίνεται. Αυτό και το πέσιμο στη σωστή μεριά στα πέναλτι, πολύ μου έχει λείψει.
Μπράβο. Και μια φορά να εκτελέσουμε αουτ σε ελεύθερο παίκτη και όχι σε κάποιον που τον κρατάνε δύο αντίπαλοι. Και καμιά κεφαλιά στο κέντρο αντί να βάζουμε μονίμως πλάτη..
στα πλάγια σουτ η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος δεν βρίσκουμε ποτέ συμπαίκτη...
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Μιας και περί συστηματος Γκαρσία ο λόγος.
Ρε Πάμπλο μου , αυτό το συστημα με τα μπακ ψηλά και την πίεση που πνίγει τον αντιπαλο, εχεις τους παικτες να το παίξεις ;;;; και για να πω και την αμαρτια μου , το χεις παίξει και πουθενα αλλου;;
Σημάδι Φερειρα είναι αυτό, να φανουμε καινοτόμοι και αν πιάσει θα εχουμε εκτιναχθεί προσωπικά.

Τελικα Ο καρπουζας και ο λουτσεσκου γιατί επελεξαν να παίξουν ενα ψιλοπαθητικο ποδόσφαιρο;;; γιατί αυτό ταιριαζε στο υλικό της ομαδας κι ας ηταν άσχημο για την κριτική στο πρόσωπο της.
Ομως από κει αύξησαν και τις προσωπικες τους μετοχες, μεσω των επιτυχιων
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Μιας και περί συστηματος Γκαρσία ο λόγος.
Ρε Πάμπλο μου , αυτό το συστημα με τα μπακ ψηλά και την πίεση που πνίγει τον αντιπαλο, εχεις τους παικτες να το παίξεις ;;;; και για να πω και την αμαρτια μου , το χεις παίξει και πουθενα αλλου;;
Σημάδι Φερειρα είναι αυτό, να φανουμε καινοτόμοι και αν πιάσει θα εχουμε εκτιναχθεί προσωπικά.

Τελικα Ο καρπουζας και ο λουτσεσκου γιατί επελεξαν να παίξουν ενα ψιλοπαθητικο ποδόσφαιρο;;; γιατί αυτό ταιριαζε στο υλικό της ομαδας κι ας ηταν άσχημο για την κριτική στο πρόσωπο της.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Η Forza το λεει ξεκάθαρα μέσα ότι από τον Ιούλιο και μετά δεν θα υπάρχει θέμα με το FFP οπότε θα γίνουν δυνατές μεταγραφές.

Δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω, απλά από την άλλη το βλέπω και λίγο σαν παρηγοριά στον άρρωστο μετά τα προχθεσινα.
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Ωραίο πρωτοσέλιδο..μας έφαγε η εσωστρέφεια και η μιζέρια...χρειαζόμαστε και νότες αισιοδοξίας...μαζί σου Ιβάναρε !!!
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ron-swanson έγραψε:Η Forza το λεει ξεκάθαρα μέσα ότι από τον Ιούλιο και μετά δεν θα υπάρχει θέμα με το FFP οπότε θα γίνουν δυνατές μεταγραφές.

Δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω, απλά από την άλλη το βλέπω και λίγο σαν παρηγοριά στον άρρωστο μετά τα προχθεσινα.
Ουάου, ένα ποστ για μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

το προηγούμενο ΣΚ ενώ έδινα μάθημα, βγήκε η είδηση για καγκάβα
σήμερα και αύριο ξαναδίνω
ετοιμαστείτε για βόμβα
το πιστεύω
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Οφτοπικ

Επειδή γράφεται ότι η ομάδα του Πειραιά είναι πολύ μπροστά σε όλα..

......
Μετά από χιονοστιβάδα παραιτήσεων ανακριτών Διαφθοράς και συστηματική κωλυσιεργία ως προς τη διαδικασία έρευνας της υπόθεσης «Noor 1» και της εμπλοκής σε αυτή για τη μεταφορά τριών τόνων ηρωίνης από τον Περσικό Κόλπο στην Ελλάδα, ο σημερινός ανακριτής Διαφθοράς Πειραιά επιχειρεί να κλείσει άρον άρον την εκκρεμούσα υπόθεση.
.....

https://www.zougla.gr/greece/article/o- ... o8esi-nor1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Σάβ 30 Ιαν 2021, 09:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

https://www.sdna.gr/podosfairo/804591_s ... n-pics-vid

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Αμπνούλ Μπαμπά Ραχμάν, προκειμένου να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από την Τσέλσι στον ΠΑΟΚ.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου βρήκαν στο πρόσωπο του 26χρονου Γκανέζου μπακ, τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Γιαννούλη, με τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή να... προσγειώνεται στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου. Ο Μπαμπά Ραχμάν θα υποβληθεί πρώτα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αφού διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, τότε θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους».

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι για τον Μπαμπά Ραχμάν, προβλέπει εξάμηνο δανεισμό του 26χρονου αριστερού μπακ και μένει να διευκρινιστεί αν συμπεριλαμβάνεται οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Δείτε παρακάτω video και φωτογραφίες από την άφιξη του Αμπντούλ Μπαμπά Ραχμάν:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Έλα ,για να ξυπνάμε
Έχουμε αφήξεις
Ήρθε ο Μπαμπάς λέμε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ηταν ενα μικρο καραβιιι.
Ηταν ενα μικρο καραβιιιι
που ηταν α α ακυβερνητο
που ηταν α α α ακυβερνητο
οε οεεεεε οε ο ε

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

zoran έγραψε:Μιας και περί συστηματος Γκαρσία ο λόγος.

Βεβαίως το έχει παίξει. Ετσι επαιζε η επι τρία χρόνια αήττητη Κ 19 κι ας ξεκίνησε με μια εκκωφαντκη ήττα στο Περιστέρι με 7-0.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Gospi έγραψε:Ηταν ενα μικρο καραβιιι.
Ηταν ενα μικρο καραβιιιι
που ηταν α α ακυβερνητο
οε οεεεεε οε ο ε

Για τον Ρουλη λες ε; που τον κυβερναει η μαριονετα...
Η μηπως για τον gay, που λυμαινεται η μαφια τη διοικηση του;

ΥΓ: δεν τολμω να υποθεσω οτι μπορει να επηρεαστηκες απο τα πανω των απογονων. Η αληθεια ειναι οτι κανουν τη δουλεια σε λοβοτομημενους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ξεκατινιασμα...Εγινε και ο παπας,παππους πως θα περασει η μερα...ΦΕΡΤΕ ΡΕ ΕΝΑ ΧΑΦ και αφηστε τα πρωτοσελιδα...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sic-4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Ηταν ενα μικρο καραβιιι.
Ηταν ενα μικρο καραβιιιι
που ηταν α α ακυβερνητο
οε οεεεεε οε ο ε

Για τον Ρουλη λες ε; που τον κυβερναει η μαριονετα...
Η μηπως για τον gay, που λυμαινεται η μαφια τη διοικηση του;

ΥΓ: δεν τολμω να υποθεσω οτι μπορει να επηρεαστηκες απο τα πανω των απογονων. Η αληθεια ειναι οτι κανουν τη δουλεια σε λοβοτομημενους.
Για το πρεζοκαραβο λεω και την διαφαινομενη αθωωση των κατα συρροην αθωων ορμωμενος απο το ποστ του Τρουμαν...
Δεν καταλαβα τα αλλα περι λοβοτομημενων κλπ... εχασα λιγο τον συνειρμο αλλα οκ!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”