Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
psiras67

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από psiras67 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Έξω οι γάβροι από το ΠΑΟΚμανια. Αιντε ντε. Να καθαρίσουμε επιτέλους.
δεν νομίζω να είναι γαύροι ρε νέτο ,
Όταν τα σιχάματα έχουν όλα τα ΜΜΕ δικά τους , και εδώ πάνω λαμόγια ,ραπτοπουλοζαγορές , πες πες ... την τρως την προπαγάνδα ότι είναι τσακάλια και περνούν τους τίτλους οι γαύροι :evil:
psiras67

Dimg4 έγραψε:Καλα οχι οτι εχεις καλυτερο τωρα :lol:
η διάφορα είναι ότι τον δικό μας τον βγάζει στο ημίχρονο ο προπονητής ,
ενώ ο δικός τους παίρνει μια κόκκινη και τους αφήνει με 10 :D :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παντως ο Ινσουα θα εριχνε κανα 2 τακλιν στον Γκαρσια και δε θα εκανε τετοιο παρτυ η αεχ απο εκει... λεμε τωρα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:Δεν ξέρω για εσάς,αλλά εμένα με καύλωσε το πρωτοσέλιδο της Forza.
Μακάρι να ισχύει,μετά να βρούνε τρύπα να κρυφτούν πάλι,γαμω τη λιμανισια μαφία σας,μπάσταρδοι.
δωσε κανα λινκ Μπανε!
υγ. βρηκα! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
psiras67

Dimg4 έγραψε:Παντως ο Ινσουα θα εριχνε κανα 2 τακλιν στον Γκαρσια και δε θα εκανε τετοιο παρτυ η αεχ απο εκει... λεμε τωρα
όπως το λες ρε γαμώτο ....
λέμε τώρα
:D
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Gospi έγραψε:
obanebane έγραψε:Δεν ξέρω για εσάς,αλλά εμένα με καύλωσε το πρωτοσέλιδο της Forza.
Μακάρι να ισχύει,μετά να βρούνε τρύπα να κρυφτούν πάλι,γαμω τη λιμανισια μαφία σας,μπάσταρδοι.
δωσε κανα λινκ Μπανε!
υγ. βρηκα! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Που το βρήκατε το πρωτοσέλιδο παιδιά? Μήπως μπορείτε να βάλετε ενα λινκ?
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ευχαριστώ φίλε.

Μακάρι να επανέλθει δυναμικά.
Max

Δημοσίευση από Max »

Και η πλάκα ποια είναι; Ότι όλοι όσοι την πέσατε στον πρόεδρο για τα γραφόμενα του ανακυκλωνατε τα ποστ του και δίνατε τις δικές σας εξηγήσεις και ερμηνείες. Και μεις οι υπόλοιποι να πρέπει να ξανά βλέπουμε τα ίδια γραφόμενα που αφορούν την κωλοομαδα και από την άλλη εκτός θέματος του ποστ. Σταματήστε να ποσταρετε συνεχώς τις αναρτήσεις των φίλων. Ντε και καλά για να γίνουμε πειστικοί. Τρέχουν οι σελίδες μας στις ξανά και ξανά προηγούμενες αναρτήσεις. Αυτά που γράφουμε δεν είναι κατανοητά και δεν υποδεικνύουν που και σε ποιον αναφερόμαστε;
Δεν θέλω μεταγραφή για την μεταγραφή. Θέλω παίκτη, παικτουρα. Δεν θέλω παίκτη στο κέντρο μόνο να τρέχει. Και γω τρέχω στα πενήντα φεύγα μου. Θέλω όλο το πακέτο ενός σύγχρονου 6-8 αριου. Ειδάλλως μια χαρά με Τσιγγαρα, Βραζιλιάνο κλπ.

Να τον βλέπεις να μεγαλώνει πάτερ, να τον απολαύσεις στα ασπρόμαυρα σαν τα δικά σου!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας.

Σκατοφυλλαδες και κωλοαρδ.

Από εκεί που παρακαλούσαμε για δανεικούς της πλάκας γιατί ffp, τώρα ξαφνικά τα οικονομικά είναι σε καλά επίπεδα και κοιτάμε έτοιμους παίκτες, σε καλή ηλικία με γεμάτο βιογραφικό και όχι στοιχήματα. 30/1 αυτά. Πιο πριν δεν μπορούσαμε.

Επιστρέφει λέει κι ο Ιβαν και το παίρνει πάνω του. Οι ίδιοι που γράφανε ότι δεν έρχεται λόγω πανδημίας και αμερικανών. Τελείωσε η πανδημία, όποτε. Αλλά λοκνταουν νο. 3 στην Αττική.

Πρέπει να απευθύνονται σε πολύ χαζούς. Ή να είναι πολύ χαζοί. Ή και τα δυο.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Xαρηκατε που θα το πάρει πάνω του? Μα ότι γίνεται μεχρι τώρα, αυτός ο εξορθολογισμός, υπό τις οδηγίες του γίνεται. FFP. Mειωμενα εσοδα χωρις Ευρωπη, εισιτηρια. Τι θα παρει πανω του δλδ? Μονο αν διωξει αυτους που κανουν τις μεταγραφες.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

prist64 έγραψε:αεροπλανα πανε κι ερχονται
ρε πατε καλα?

ρε ο πελαργος πριν 20 λεπτα εφερε τον εγγονο μου
κι ακομη δεν πηραμε γρηγορο χαφ?
Να σου ζήσει πάτερ, ευλογημένος και καλότυχος να είναι και εσύ να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ας το πάρει λοιπόν πάνω του στήνοντας την ομάδα σαν μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ με σωστά άτομα στις σωστές θεσεις. Όχι ιδέες από γαύρο ρε μάγκες! Ύμαρτον! Ένα καλό μοντέλο είναι της Λίβερπουλ και της Μπάρτσα. Προπονητής πολλά χρόνια ο ίδιος, έμφαση στις ακαδημίες και σταθερό τιμ στο αγωνιστικό. Στήριξη σε Πάμπλο με έμπρακτες καλές μεταγραφές και σωστά άτομα να πλαισιώνουν την ομάδα.

ΥΓ Να σου ζήσει Πριστ!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

1. Καταρχάς πρέπει η ομάδα να είναι προπονημένη και προετοιμασμένη για να παίξει με πίεση σε όλο το γήπεδο που ζητάει ο προπονητής. Την Τετάρτη το κάναμε ωραία για 25 με 30 λεπτά και μετά ξεφουσκώσαμε, και όχι μόνο αυτό αρχίσαμε και τα λάθη (γιατί οι λάθος πάσες σχετίζονται καί με κούραση καί με μή κάλυψη χώρων).

2. Χρειάζονται να αποκτηθούν οι παίκτες για να παίξει το σύστημα που θέλει ο προπονητής. Με αεκ, γκεί, οάρη παίξαμε με πολύ ψηλά το μπάκ 4. Δυστυχώς στο τρανζίσιον εκτεθήκαμε ούκ ολίγες φορές, ακόμα καί με Γιαννούλη παρών. Χρειάζεσαι παίκτες για το τρανζίσιον και για την κάλυψη των ακραίων όταν ανεβαίνουν ψηλά (μιλάω για δεξί αριστέρο μπάκ).

3. Τερμα: είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να παίξει ο ΠΑΟΚ αυτό που ζητάει ο Γκαρσία με αυτούς τους τερματοφύλακες. Οχι μόνο είναι κακοί με τα πόδια, αλλά έχουν τρομερό πρόβλημα στην εκτίμηση μακρινών μπαλιών που θα βγαίνουν όταν παίζουμε με άμυνα ψηλά. Για στημένα δεν το συζητώ, μιλάμε για τερματοφύλακες χωρίς έξοδο.

4. Σέντερ μπακ. Με αργά σέντερ μπάκ ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίξει το σύστημα του Γκαρσία (θα έλεγα κανένα μοντέρνο σύστημα πέραν του ταμπουριού). Πολύ δύσκολο να βασιστείς σε Βαρέλα και Μιχαηλίδη αυτή την εποχή. Ο Κρέσπο στα καλά του θα ήταν μιά χαρά, αλλά σίγουρα χρειάζεσαι ενίσχυση.

5. Εξτρέμ. Αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να παίξει με εξτρέμ είναι δύσκολο να το πετύχει μόνο με τον Ζαμπά. Ούτε ο Ζιφκο, ούτε ο Λάμπρου ειναι εξτρέμ. Ούτε φυσικά ο Τζόλης, αν και το ταλέντο του του επιτρέπει (οπως και του Ζιφκο) στην Ελλάδα να παίζουν στην άκρη.

6. Σέντερ φόρ. Ειναι ξεκάθαρο ότι το φόρ που ταιριάζει στον ΠΑΟΚ του Γκαρσία (και όχι μόνο) είναι αυτό του Τσέχου. Δεν τον έχουμε δεί σε πολλά ματς άλλα αυτό το στύλ που να σκοράρει είναι ο παίκτης που πρέπει να αποκτηθεί.

7. Πλάγια μπάκ: εγώ βλέπω μόνο τον 35χρονο Αντρέ. Ούτε Ροντρίγκο (μιλάμε για παίκτη απάτη μονίμως σε λάθος θέση στην περιοχή, που χάνει μονίμως τους παίκτες που μαρκάρει), ούτε ο πιτσιρίκος, ούτε ένας δανεικός χωρίς ρήτρα που είναι στοίχημα.

8. Για 6αρο οχτάρια, τί να πώ. Εκεί το βλεπουμε ὀλοι το πρόβλημα. Μόνιμα επιλέγουμε ΑΡΓΟΥΣ και σόφτ για τις θέσεις αυτές. Παίκτες που αντέχουν για 60 λεπτά, ούτε ο Ελ, ούτε ο Σβαμπ, ούτε ο Αυγουστος μπορούν να βγάλουν 90 λεπτά στο κέντρο του ΠΑΟΚ. Το ότι μονίμως τρώμε γκόλ στο τέλος αγώνων οφείλεται και σε αυτό.

Μεταγραφικός σχεδιασμός ενός πρωταθλητή ΠΑΟΚ χωρίς τα παραπάνω ΔΕΝ γίνεται. Και υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες, αλλά δυστυχώς προσωπικά θεωρώ απαράδεκτους αυτούς που αποφασίζουν για το πώς θα δομηθεί το ρόστερ. Δεν κλείνουμε τρύπες, δεν πέρνουμε παίκτες με τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται, πουλάμε βασικούς και δεν τους αναπληρώνουμε, παίρνουμε δανεικούς που θα φύγουν 100%, δανείζουμε παίκτες που χρειαζομαστε (Ουάρντα κλπ), παίρνουμε πολυτραυματίες στοιχήματα, και επιλέγουμε μονίμως αργούς χάφ.

Αυτά που λέει η κάθε φυλλάδα δεν έχουν βάση εκτός και αν η ομάδα οργανωτικά αλλάξει δρόμο και κάνει το σωστό. Ο Ιβάν μόνος του δεν μπορεί να το κάνει. Χρειάζεται κάποιος ισχυρός χαρακτήρας και με γνώση του τί θέλει ο ΠΑΟΚ (και ο προπονητής βασικά) ώστε να κάνει τις σωστές κινήσεις. Δεν βλέπουμε τίποτα απ όλα αυτά.
-Paoktzis

Δημοσίευση από -Paoktzis »

Διαβαζω καποιους που λενε για τις μεταγραφες του ολυμπιακου.. Οτι παιρνει παικταραδες και τετοια. Ρε παιδια πρεπει να καταλαβετε κατι. Ο ολυμπιακος καθε χρονο μπαινει champions league και παιρνει 30 εκατομυρια. Αυτο γινετε πολλα χρονια τωρα. Εχει βγαλει πολλα λεφτα και μου φαινεται φυσιολογικο να παιρνει καλυτερους παικτες και να εχει ακρες.
Αυτο ομως που εγω θελω να σας πω ειναι πως ο ΠΑΟΚ εχει κανει πιο προοδο απο αυτον. Τον χτυπαμε ανετα. Φανταστειτε αυτα τα 30 εκατομμυρια τοσα χρονια να τα επερνε ο ΠΑΟΚ. Φανταστειτε που θα ειχαμε φτασει. Θελω να πω πως ο ΠΑΟΚ δεν εχει να ζηλεψει τιποτα. Πλακα τον καναμε στην τουμπα ακομα και στο καραισκακης στο 0-1. Εμεις με τοσα εκατομμυρια θα ειχαμε παει τουλαχιστον σε εναν τελικο champions league η europa. Δεν αποκλειεται να περναμε και τιτλο. Ο ολυμπιακος δεν εχει κανει τιποτα. Ας μην μιλησω στο πως εχει παρει τα πρωταθληματα. Ολοι βλεπουμε εκτος απο τους ιδιους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”