Μπράβο. Και μια φορά να εκτελέσουμε αουτ σε ελεύθερο παίκτη και όχι σε κάποιον που τον κρατάνε δύο αντίπαλοι. Και καμιά κεφαλιά στο κέντρο αντί να βάζουμε μονίμως πλάτη..cellophan έγραψε:Κάπου πίσω στις σελίδες, διάβασα για τάκλιν. Δε θυμάμαι καν πως γίνεται. Αυτό και το πέσιμο στη σωστή μεριά στα πέναλτι, πολύ μου έχει λείψει.
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Σωστά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πιο σχεδιασμό;proedros έγραψε:Αναφέρομαι ποδοσφαιρικά...αν είναι δυνατόν να εκθειάζει κάποιος τις τακτικές του γαύρου..μίλησα για σχεδιασμό...ποδοσφαιρικό σχεδιασμό και αντανακλαστικά...πόσο πιο απλά να το πω;;
Έχει μονοπωλήσει απατεωνίστικα όλα τα Ch.L. την τελευταία 20ετία και έχει πάρει ένα κάρο εκατομμύρια από την UEFA!
Τι κατάφερε με τα εκατοντάδες μύρια που εισέπραξε τόσα χρόνια;
Να έχει βασικούς παίκτες τον Ραφίνια, τον Βαλμπουενά και τον Χολέμπας!
Αλλά έχει κυβερνήσεις πρασινομπλε, υπουργούς στις σουίτες του βόθρου τους, διαιτητές και αρχιδιαιτητές, παρατηρητές διαιτησίας, στρατιά πληρωμένων δημοσιογράφων, έχει κούλη, έχει δέκα εφημερίδες και κανάλια, έχει δικαστές και αρχιδικαστές, ταξίαρχους και στρατηγούς αστυνομίας.
Όταν αναφέρεσαι σε αυτό το τέρας δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να μιλήσεις για αγωνιστικά ζητήματα.
Δεν μιλάμε για ομάδα. Μιλάμε για ένα βρωμερό σύστημα που σε άλλο κράτος φυσικά θα είχε υποστεί όλες τις κυρώσεις που προβλέπονται.
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Έξω οι γάβροι από το ΠΑΟΚμανια. Αιντε ντε. Να καθαρίσουμε επιτέλους.
Αυτό το άδικο σύστημα το έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν και άλλες ομάδες του εξωτερικού. Η λύση είναι μέσω της καλύτερης οργάνωσης και της δουλειάς σε όλους τους τομείς. Τους κερδίζεις στο χορτάρι παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Τόσο απλά. Το κάνεις για αρκετό καιρό και στο τέλος τους διαλύεις.
Και επειδή μου γύρισαν τα μυαλά με τους λαλες με τα κόκκινα γυαλιά, πάρτε ένα βίντεο από ένα παιχνίδι που έγινε πέρσι την ίδια μέρα με σήμερα.
Για να καταλάβουμε τι παίκτη φέραμε
[youtube]3CzGesLrYAo[/youtube]
Για να καταλάβουμε τι παίκτη φέραμε
[youtube]3CzGesLrYAo[/youtube]
Ρε σύ θα με τρελάνεις;;;Υπάρχει άτομο που να διαφωνεί σε όλα αυτά που λες;;ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Σωστά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πιο σχεδιασμό;proedros έγραψε:Αναφέρομαι ποδοσφαιρικά...αν είναι δυνατόν να εκθειάζει κάποιος τις τακτικές του γαύρου..μίλησα για σχεδιασμό...ποδοσφαιρικό σχεδιασμό και αντανακλαστικά...πόσο πιο απλά να το πω;;
Έχει μονοπωλήσει απατεωνίστικα όλα τα Ch.L. την τελευταία 20ετία και έχει πάρει ένα κάρο εκατομμύρια από την UEFA!
Τι κατάφερε με τα εκατοντάδες μύρια που εισέπραξε τόσα χρόνια;
Να έχει βασικούς παίκτες τον Ραφίνια, τον Βαλμπουενά και τον Χολέμπας!
Αλλά έχει κυβερνήσεις πρασινομπλε, υπουργούς στις σουίτες του βόθρου τους, διαιτητές και αρχιδιαιτητές, παρατηρητές διαιτησίας, στρατιά πληρωμένων δημοσιογράφων, έχει κούλη, έχει δέκα εφημερίδες και κανάλια, έχει δικαστές και αρχιδικαστές, ταξίαρχους και στρατηγούς αστυνομίας.
Όταν αναφέρεσαι σε αυτό το τέρας δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να μιλήσεις για αγωνιστικά ζητήματα.
Δεν μιλάμε για ομάδα. Μιλάμε για ένα βρωμερό σύστημα που σε άλλο κράτος φυσικά θα είχε υποστεί όλες τις κυρώσεις που προβλέπονται.
Proedre, μη το συνεχίζεις ρε συ. Άστο να πάει στο διαολο.
Από την άλλη το να την πέφτετε τόσοι μαζί σε συνοπαδο επειδή είπε κάτι που (αντιληφθηκατε) ως λάθος δεν είναι και ιδιαίτερα τιμητικό.
Και δίκιο να έχετε (που στην ουσία του πράγματος έχετε) δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς αυτός.
Αντε παλικαρακια μου, λιγο ηρεμία.
Πονάνε τα μυαλά όλων μας τον τελευταίο καιρό, ας μην τρωγομαστε μεταξύ μας.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από την άλλη το να την πέφτετε τόσοι μαζί σε συνοπαδο επειδή είπε κάτι που (αντιληφθηκατε) ως λάθος δεν είναι και ιδιαίτερα τιμητικό.
Και δίκιο να έχετε (που στην ουσία του πράγματος έχετε) δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς αυτός.
Αντε παλικαρακια μου, λιγο ηρεμία.
Πονάνε τα μυαλά όλων μας τον τελευταίο καιρό, ας μην τρωγομαστε μεταξύ μας.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Mīngus έγραψε:Καλά εδώ στο SDNA στην εκπομπή έλεγε ο Βέργης με τον ρεπόρτερ του γαύρου ότι τι καλά που γλίτωσε ο Ολυμπιακός τον Baba και πήρε τον Μολδαβό που είναι παιχταράς.
Μετά μας φταίνε τα media του χοντρού.
Εκεί μέσα είναι όλοι βαζελοι, ο λόγος που παίζει ο ΠΑΟΚ εκεί,είναι ο Σαββίδης.
Να μη λέμε τώρα για τις κατακτήσεις του Ιβάν από τότε που ήρθε στη χώρα.
Site,εφημερίδες,κανάλι.
Πότε τα είχε ο ΠΑΟΚ αυτά;
Όπως είπε ο Γιώργης,δεν είναι PAOKtv.
Ποιο αυτό το σκουπίδι που πρωτοστάτησε στο μπουλινγκ στον κακο επειδή τόλμησε να πει ότι δεν υπήρχε φάουλ στον Καμαρά το οποίο έδωσε το νικητήριο γκολ εναντίον του πάς.Mīngus έγραψε:Καλά εδώ στο SDNA στην εκπομπή έλεγε ο Βέργης με τον ρεπόρτερ του γαύρου ότι τι καλά που γλίτωσε ο Ολυμπιακός τον Baba και πήρε τον Μολδαβό που είναι παιχταράς.
Μετά μας φταίνε τα media του χοντρού.
-
deathmassious
Και μετά "αυτο-ηρωοποιήθηκε" κιόλας για το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του. Γενικά η κατάσταση σε SDNA- OPEN είναι αστεία, αλλά αυτή η συζήτηση είναι για άλλο topic...
Αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να πάρει μαθήματα αγωνιστικής οργάνωσης και management, υπάρχουν πολλά ευρωπαϊκά clubs (δεν αναφέρομαι στα πολύ μεγάλα και γνωστά, που τα περισσότερα από αυτά είναι μαύρα χάλια) που έχουν αξιολογότατα στοιχεία στους τομείς αυτούς.
Η καραμέλα είστε όλοι κομπλεξικοί στον ΠΑΟΚ, ξεκίνησε από τους γαύρους για να κρύβουν επί δεκαετίες τις αλητείες τους.
Σε τι φίλε μου να μοιάσει ο ΠΑΟΚ στο γαύρο, στην κλεψιά, στην απάτη, στους φόνους, στους τραμπουκισμούς, στους εγκληματίες προέδρους τους, σε τι; εξήγησε μου σε παρακαλώ. Ή να αρχίζουμε να σπάμε τα σπίτια των ίδιων των ποδοσφαιριστών μας για να φύγουν από μόνοι τους και να γλιτώσουμε τις αποζημιώσεις; το σίχαμα να το μαϊμουδίσει (γιατί φυσικά δεν μπορεί να το μιμηθεί) το σκουλήκι της γειτονιάς της Θεσσαλονίκης. Έτσι και αλλιώς λένε ότι τα ζευγάρια με το χρόνο μοιάζουν και εξωτερικά ακόμη.
Το έχουμε κάνει λάστιχο το Κυριακάτικο και του δώσαμε τεράστια έκταση. Σιγά ούτε 0-4 μέσα στην τρούμπα χάσαμε, ούτε 6-1 στις Σέρρες φάγαμε, ούτε 4-1 ήπιαμε στη φιλαδέλφεια σε τελικό Κυπέλλου (το δεύτερο τους δεν το μετράω γιατί στο 90 κάτι εμείς είμασταν σώβρακα από την ζάλη).
Βέβαια προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι τόσο ιδιαίτερος σύλλογος που δεν χρειάζεται μα μοιάσει κανενός άλλου στον κόσμο. Τις μαλακίες να κόψουμε και ύστερα τα λέμε.
Αλήθεια ρε Λεβέντες αυτό το πάρε δώσε πότε τελειώνει, ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία, να ησυχάσει λίγο το κεφάλι μας ;
Η καραμέλα είστε όλοι κομπλεξικοί στον ΠΑΟΚ, ξεκίνησε από τους γαύρους για να κρύβουν επί δεκαετίες τις αλητείες τους.
Σε τι φίλε μου να μοιάσει ο ΠΑΟΚ στο γαύρο, στην κλεψιά, στην απάτη, στους φόνους, στους τραμπουκισμούς, στους εγκληματίες προέδρους τους, σε τι; εξήγησε μου σε παρακαλώ. Ή να αρχίζουμε να σπάμε τα σπίτια των ίδιων των ποδοσφαιριστών μας για να φύγουν από μόνοι τους και να γλιτώσουμε τις αποζημιώσεις; το σίχαμα να το μαϊμουδίσει (γιατί φυσικά δεν μπορεί να το μιμηθεί) το σκουλήκι της γειτονιάς της Θεσσαλονίκης. Έτσι και αλλιώς λένε ότι τα ζευγάρια με το χρόνο μοιάζουν και εξωτερικά ακόμη.
Το έχουμε κάνει λάστιχο το Κυριακάτικο και του δώσαμε τεράστια έκταση. Σιγά ούτε 0-4 μέσα στην τρούμπα χάσαμε, ούτε 6-1 στις Σέρρες φάγαμε, ούτε 4-1 ήπιαμε στη φιλαδέλφεια σε τελικό Κυπέλλου (το δεύτερο τους δεν το μετράω γιατί στο 90 κάτι εμείς είμασταν σώβρακα από την ζάλη).
Βέβαια προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι τόσο ιδιαίτερος σύλλογος που δεν χρειάζεται μα μοιάσει κανενός άλλου στον κόσμο. Τις μαλακίες να κόψουμε και ύστερα τα λέμε.
Αλήθεια ρε Λεβέντες αυτό το πάρε δώσε πότε τελειώνει, ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία, να ησυχάσει λίγο το κεφάλι μας ;
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Οταν το Open θα μας ικανοποιεί θα έχει γίνει kordelio tv το δε sdna θα λέγεται σπορ το βορά, χωρίς καμιά δυνατότητα παρέμβασης και πίεσης στην κεντρική εξουσία.
Αυτός που κατέστρεψε τις Κυριακές μας εδώ και 20 και πλέον χρόνια, αυτός που σκότωσε και συνεχίζει να σκοτώνει και να τρομοκρατεί κόσμο επειδή είναι το παρακράτος, νομίζω ότι το μόνο που του αξίζει είναι το φτύσιμο και σίγουρα όχι η μίμηση έστω και κάποιων θετικών στοιχείων. Και ένα πετράδι στα σκατά μπορεί να λάμπει,άλλα σίγουρα βρωμάει...