Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από cellophan »

Κάπου πίσω στις σελίδες, διάβασα για τάκλιν. Δε θυμάμαι καν πως γίνεται. Αυτό και το πέσιμο στη σωστή μεριά στα πέναλτι, πολύ μου έχει λείψει.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

psiras67 έγραψε:10 ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ ? :o
Γιατι? 17 κάνει ο Κούγιας

.....και πέφτει!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

proedros έγραψε:Αναφέρομαι ποδοσφαιρικά...αν είναι δυνατόν να εκθειάζει κάποιος τις τακτικές του γαύρου..μίλησα για σχεδιασμό...ποδοσφαιρικό σχεδιασμό και αντανακλαστικά...πόσο πιο απλά να το πω;;
Πιο σχεδιασμό;
Έχει μονοπωλήσει απατεωνίστικα όλα τα Ch.L. την τελευταία 20ετία και έχει πάρει ένα κάρο εκατομμύρια από την UEFA!
Τι κατάφερε με τα εκατοντάδες μύρια που εισέπραξε τόσα χρόνια;
Να έχει βασικούς παίκτες τον Ραφίνια, τον Βαλμπουενά και τον Χολέμπας!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Στο δια ταύτα εγώ βλέπω τι ποδόσφαιρο θέλει να παίξει ο Γκαρσία... Στα πρώτα είκοσι λεπτά στο τηγάνι δεν μπορούσε ο γάβρος να περάσει τη σέντρα. Να τον στηρίξουμε λέω εγώ και να τον στηρίξει και ο Σαββίδης. Είμαι σίγουρος ότι θα φτιάξει ομάδα που όντως θα μας ικανοποιεί.
Άβαταρ μέλους
camel85

Δημοσίευση από camel85 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Το σίχαμα δεν πρόκειται να το φθάσουμε διότι έχει το κράτος και όλους τους μηχανισμούς μαζί του. Γιατί είναι ΕΟ. Γιατί είναι ΣΙΧΑΜΑ.
Θα το φτάσουμε όταν δουλέψουμε δυό φορές πιο σκληρά από ότι δουλεύουμε τώρα. Δουλειά στην εκγύμναση, στην διατροφή, στην προπόνηση, στην αποθεραπεία για τους αθλητές. Δουλειά στο scouting, στην δημιουργία δικτύων, στην συνεργασία με clubs του εξωτερικού και του εσωτερικού, στις ακαδημίες. Δουλειά στις εγκαταστάσεις, στα γήπεδα, στους ξενώνες στα πάντα. Δουλειά στην στελέχωση του προπονητικού τιμ, της διοίκησης, δουλειά παντού λέμε. ΔΟΥΛΕΙΑ! Διότι οι αντίπαλοι μας δεν δουλεύουν, κοροιδεύουν. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά από τους Άγγλους και τους Γερμανούς και τους Ισπανούς.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Κάπου πίσω στις σελίδες, διάβασα για τάκλιν. Δε θυμάμαι καν πως γίνεται. Αυτό και το πέσιμο στη σωστή μεριά στα πέναλτι, πολύ μου έχει λείψει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
proedros έγραψε:Παιδιά αν κάτι δεν μαρεσει εδώ μέσα είναι η αλαζονεία...γι αυτό έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει...Αν δεν αναγνωρίσουμε ότι ο γαύρος είναι καλύτερος σε όλους τους τομείς, δεν πρόκειται να τον φτάσουμε...αυτό πρέπει να κάνει και η διοίκηση...ξέρω ακούγεται δύσκολο και άσχημο και πως πολλοί δεν θα συμφωνήσουν αλλά είναι η αλήθεια..
Γίνε γαύρος και παράτα μας!
Τα θέλεις και κακώς τα άκουσες!!!

Κάνε μας τη χάρη ρε πρόεδρε που μας κάνεις ανάλυση του πουστογαβρου!!

Αντε μαζευτεί τε κάποιοι γαμω το μπελά μου!!!

Μας πρηξατε με το λάλα και το μπάλα λα και τα τέτοια μας κουνιούνται!!

Ανάλυση αλλού!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Amsterdamer_87 έγραψε:Κενι Λαλα ο πουστογαυρος..Βρηκαν τον δικο τους Ματος
Αυτο μου μου την καρφωνει ειναι οτι τον ηθελε και το Χαρτι
Εμεις δεν μπορουσαμε να τον θελουμε??το κερατο μου..κι ας μας ελεγε οχι !!!
Αετο πεταμε μια ζωη το φελεκη μου μεσα
Δεν βρίσκω τον λόγο να τρελαίνεσαι για έναν 29χρονο Γάλλο που έχει κάνει καριέρα σε μικρομεσαίες ομάδες της Γαλλίας και δεν υπήρξε καν μέλος των μικρών εθνικών της χώρας!Η χρηματιστηριακή αξία είναι σχετική και πολλές φορές έχει να κάνει με μανατζερικά τρίκ.Σε καμμία περίπτωση δεν τον εξισώνω με τον Matos που έπαιξε τελικό UEFA!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

proedros έγραψε:Αναφέρομαι ποδοσφαιρικά...αν είναι δυνατόν να εκθειάζει κάποιος τις τακτικές του γαύρου..μίλησα για σχεδιασμό...ποδοσφαιρικό σχεδιασμό και αντανακλαστικά...πόσο πιο απλά να το πω;;
Ρε φίλε όταν ο γάβρος ήταν να φέρει τον μπαμπα μιλούσαν λες και έρχεται ο νέος Ρομπέρτο Κάρλος,τώρα που έρχεται για τον ΠΑΟΚ είναι σακάτης... τρώμε όλοι μας την προπαγάνδα τους και παίζουμε το παιχνίδι τους άθελά μας
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εντάξει σουρμε, από όσα έγραψα, εσύ εκεί στάθηκες.

Ακόμα και εκεί πονάμε όμως. Γιατί ο θεσμικά υπεύθυνος για αυτή την μ@λακία είναι ο Κλάτενμπεργκ. Ένα πουστρ@κι που πήρε το πόστο του με τις ευλογίες των υπευθύνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.

Και ενώ γίνονται τα εκτρώματα που βλέπουμε κάθε Κυριακή, η στάση μας είναι "ας προσέχει ο κ. Κλάτενμπεργκ γιατι θα άρουμε την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του". Να κλαις ή να γελάς.

Ο Νιάου πήγε να τον βρει και τα είπανε από κοντά. Εμείς είμαστε υπεράνω. Ούτε τον Μάκη δεν στέλνουμε, πόσο μάλλον τον Ιβάν.

Ε έτσι, εσύ θα έχεις διαιτησίες σαν του χαριλάου και της αεκ, και αυτοί θα παίζουν βόλευ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ποιο σχεδιασμό ρε. Φίλε που αν έλεγες το καλοκαίρι ότι θα έπαιζες με έναν 36 στο ένα άκρο έναν άλλο στο άλλο και ένα στα χαφ στον ΠΑΟΚ θα σε. Είχε κρεμάσει όλη η Θεσσαλονίκη!!!

Έτυχε να βγει ένα φορ και τέλος.

Ούτε καμια.μπαλα της προκοπής παίζουν ούτε τπτ.

Αν είχαμε τον. Τσέχο από αρχή χρονιάς, μονο αυτόν, θα λέγαμε αλλά.

Άστο σε παρακαλώ!!

Μισό ματς πήρε στην Ευρώπη και πέρασε γιουροπα.

Στην Τούμπα που ήταν ο σχεδιασμός τους;;

Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ο Γκαρσια έχει ζητήσει γρήγορο χάφ να μαρκάρει και πιστεύω μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα τον πάρουν η περίπτωση Χαρίση είναι θεωρώ αν δεν κάτσει κάτι από αυτούς που κυνηγάμε...Ναι ο πιο ώριμος Χαρίσης δεν σε αλλάζει επίπεδο αλλά από τον αδιάφορο άχρωμο άοσμο Αουγκουστο με χίλια Χαρίση....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

makispaspartou έγραψε:Στο δια ταύτα εγώ βλέπω τι ποδόσφαιρο θέλει να παίξει ο Γκαρσία... Στα πρώτα είκοσι λεπτά στο τηγάνι δεν μπορούσε ο γάβρος να περάσει τη σέντρα. Να τον στηρίξουμε λέω εγώ και να τον στηρίξει και ο Σαββίδης. Είμαι σίγουρος ότι θα φτιάξει ομάδα που όντως θα μας ικανοποιεί.
Μετά το 1-0 τι έκανε;; επί 25 είχανε μια. Κατέβασια.

Τεσπα η ομάδα θα φτιαχτεί. Θέλει χρόνο, έχει λάθη κι ο σχεδιασμός. Και ο Γκαρσία αλλά θα φτιαχτεί.

Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Καλά εδώ στο SDNA στην εκπομπή έλεγε ο Βέργης με τον ρεπόρτερ του γαύρου ότι τι καλά που γλίτωσε ο Ολυμπιακός τον Baba και πήρε τον Μολδαβό που είναι παιχταράς.
Μετά μας φταίνε τα media του χοντρού.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Gospi έγραψε:
pagotatzis έγραψε:Πιο το feeling σας ;
Θα έχουμε άλλη άφιξη /αναχώρηση πλην του Baba ?

Εγώ δίνω 80% πιθανότητα να φύγει παίχτης (Τσολακ)
35% να έρθει και άλλος
Εγω εχω ενα feeling οτι παλευουν να φερουν κατι πιο ετοιμο απο Baba...
Ferrari.
Η επιτέλους να δούμε το περιβόητο πρόσωπο του Rebbe στην Γερμανία και να φέρει Brenet που θα μας λύσει τα χέρια στα ακραία μπακ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”