Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Αν έχεις τα σίγουρα εκατομμύρια που σε εξασφαλίζει το κράτος μέσω του Τσάμπιονς λιγκ τότε πας και κλείνεις τις ευκαιρίες που σου προκύπτουν.
Πάτερ να σας ζήσει
Πάτερ να σας ζήσει
- ΑποστόληςΑ
Γίνε γαύρος και παράτα μας!proedros έγραψε:Παιδιά αν κάτι δεν μαρεσει εδώ μέσα είναι η αλαζονεία...γι αυτό έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει...Αν δεν αναγνωρίσουμε ότι ο γαύρος είναι καλύτερος σε όλους τους τομείς, δεν πρόκειται να τον φτάσουμε...αυτό πρέπει να κάνει και η διοίκηση...ξέρω ακούγεται δύσκολο και άσχημο και πως πολλοί δεν θα συμφωνήσουν αλλά είναι η αλήθεια..
- bersekeros
Ποιά θα ήταν η δεύτερη;renegade έγραψε: Το να πας να μπλέξεις με συγκεκριμένα γραφεία είναι το ίδιο χαζό με το να προσπαθήσεις να πάρεις από την Μπενφίκα δανεικό παιχτεί.
Την μία τη μ****** την κάναμε ευτυχώς δεν κάναμε και τη δεύτερη
Renegade,
οπαδοί είμαστε στη συντριπτική μας πλειονότητα, δεν είμαστε manager, που μπαίνουμε και λίγο PAOKmania.
Άντε για την μπενφίκα, όσοι ασχολούνται ξέρουν ότι συνδέεται με το γάβρο.
Που να ξέρει... ο μέσος οπαδός ποιά γραφεία είναι τι.... μεσά σε αυτό το σύστημα ; Και ποια συνδέονται με τον γάβρο ή ανθρώπους του. Πέρα από τους πολύ πολύ γνωστούς.
Ρε τι ακούω...δεν θα πάρουμε χαφ τελικά...ή είναι επικοινωνιακό για να μην χαλάσει τίποτα, τελευταία στιγμή;
ΥΓ Ρε παιδιά εάν φτάσαμε να γράφεται εδώ μέσα ότι ζηλεύουμε τον γάβρο ή το ρόστερ του ρούλη....
Εύχομαι να ανοίξουν κάποια στιγμή τα γήπεδα.
Προτιμώ 10.000 πετσιά και όχι 50.000 αντικειμενικούς που ζηλεύουν ''τα σιχάματα''.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Παρ 29 Ιαν 2021, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
να κοιταμε τα δικα μας χωρις να θεοποιουμε τις μεταγραφες γαβρου η του ΠΟΚ γενικοτερα ......καμμια αλαζονεια αλλα αυτοσεβασμος .....δεν ειμαστε ρουλης να σκυβουμε το κεφαλι δουλικα....ΕΙΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΟΚ ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΖΗΛΕΨΑΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ .....χεστον το γαβρο σε λιγο θα λετε τι ωραια τα κανει ολα ο καραπαπαρας πρεπει να τον μιμηθουμε ......ηρθε μια λαλα και ο αλλος τον εκανε ματος χωρις καν να τον δει .....proedre γαυρολαγνεια λεγετε αυτο......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Παρ 29 Ιαν 2021, 23:45, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Γερος καλοφωτισμενος και μονιμα Νταμπλουχος ευχομαι ο εγγονος!prist64 έγραψε:σας ευχαριστω ολους
η καλυτερη μεταγραφη ηταν για μενα
Ότι νάναι ...δεν σου απαντάω καν..μείνε στον μικρόκοσμο σου...πέρα από επιθέσεις και ειρωνείες κάποιοι εδώ μέσα δεν γνωρίζουν τίποτα άλλο...ΑποστόληςΑ έγραψε:Γίνε γαύρος και παράτα μας!proedros έγραψε:Παιδιά αν κάτι δεν μαρεσει εδώ μέσα είναι η αλαζονεία...γι αυτό έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει...Αν δεν αναγνωρίσουμε ότι ο γαύρος είναι καλύτερος σε όλους τους τομείς, δεν πρόκειται να τον φτάσουμε...αυτό πρέπει να κάνει και η διοίκηση...ξέρω ακούγεται δύσκολο και άσχημο και πως πολλοί δεν θα συμφωνήσουν αλλά είναι η αλήθεια..
-
Dimg4
Να τον φτασουμε σε τι ρε προεδρε? Στις ανατιναξεις φουρνων? Στα κλεμμενα? Στις τρομοκρατιες?
Θα στο απλα, δωσε στον Σαββιδη 3 πρωταθληματα σερι στο χερι και τα ξαναλεμε περι γαυρου. Ετσι το εχτισε ολο αυτο. Μολις του εφευγε ενα πρωταθλημα, εκανε πουτανα το συστημα
Θα στο απλα, δωσε στον Σαββιδη 3 πρωταθληματα σερι στο χερι και τα ξαναλεμε περι γαυρου. Ετσι το εχτισε ολο αυτο. Μολις του εφευγε ενα πρωταθλημα, εκανε πουτανα το συστημα
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
1. Το σίχαμα δεν πρόκειται να το φθάσουμε διότι έχει το κράτος και όλους τους μηχανισμούς μαζί του. Γιατί είναι ΕΟ. Γιατί είναι ΣΙΧΑΜΑ.proedros έγραψε:Παιδιά αν κάτι δεν μαρεσει εδώ μέσα είναι η αλαζονεία...γι αυτό έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει...Αν δεν αναγνωρίσουμε ότι ο γαύρος είναι καλύτερος σε όλους τους τομείς, δεν πρόκειται να τον φτάσουμε...αυτό πρέπει να κάνει και η διοίκηση...ξέρω ακούγεται δύσκολο και άσχημο και πως πολλοί δεν θα συμφωνήσουν αλλά είναι η αλήθεια..ο γαύρος δεν νομίζω να είχε ανάγκη από δεξί μπακ αλλά βρήκε την ευκαιρία που θα έμενε ελεύθερος ένας παίκτης σε καλή ηλικία την στιγμή που περσι είχε φτάσει στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική του αξία(14.000.000)...και την άρπαξε...εμείς δεν έχουμε ακόμα 6άρι και δεξί μπακ που προορίζονται για βασικές μονάδες...
2. Εγώ ως ΠΑΟΚτσής δεν αναγνωρίζω ότι το σίχαμα είναι καλύτερο. Και σκοπός μου δεν είναι να γίνω σαν το σίχαμα. Δεν με ενδιαφέρει. Εσύ μπορεί να έχεις ως ΠΡΟΤΥΠΟ το σίχαμα. Εγώ δεν το έχω. Ας κάνει όσες μεταγραφές μπορεί.
3. Η μεγαλύτερη επιτυχία του σιχάματος δεν είναι τα πρωταθλήματα ούτε οι μεταγραφές. Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η διάβρωση που έχει πετύχει μέσα στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ. Τρανή απόδειξη το ΠΑΟΚμάνια. Οι μισοί εδώ μέσα με την παραμικρή ευκαιρία δοξάζουν τον θρήνο. Να τον χαίρονται.
- ΑποστόληςΑ
Βρε ούστ που θα μου εκθειάσεις τον που@#$%ρο!proedros έγραψε:Ότι νάναι ...δεν σου απαντάω καν..μείνε στον μικρόκοσμο σου...πέρα από επιθέσεις και ειρωνείες κάποιοι εδώ μέσα δεν γνωρίζουν τίποτα άλλο...ΑποστόληςΑ έγραψε:Γίνε γαύρος και παράτα μας!proedros έγραψε:Παιδιά αν κάτι δεν μαρεσει εδώ μέσα είναι η αλαζονεία...γι αυτό έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει...Αν δεν αναγνωρίσουμε ότι ο γαύρος είναι καλύτερος σε όλους τους τομείς, δεν πρόκειται να τον φτάσουμε...αυτό πρέπει να κάνει και η διοίκηση...ξέρω ακούγεται δύσκολο και άσχημο και πως πολλοί δεν θα συμφωνήσουν αλλά είναι η αλήθεια..
Αδερφέ μιλάμε για δύο ομάδες 2 διαφορετικών ταχυτήτων, μέχρι πριν την πώληση πριγο που πήραμε καλά λεφτά, σκέψου όταν πουλουσαμε ότι καλύτερο είχαμε το δίναμε Μαξ 3.5 χαρτιά, την στιγμή μάλιστα που οι "φυλλάδες" της πόλης μιλουσαν περί πώληση μαμούθ, ο γαυρος 3.5 4 χαρτιά πουλάει παίκτες που δεν βλέπουν 18αδα, αλλιώς αγοράζει αλλιώς πουλάει σε σχέση με εμάςproedros έγραψε:Παιδιά αν κάτι δεν μαρεσει εδώ μέσα είναι η αλαζονεία...γι αυτό έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει...Αν δεν αναγνωρίσουμε ότι ο γαύρος είναι καλύτερος σε όλους τους τομείς, δεν πρόκειται να τον φτάσουμε...αυτό πρέπει να κάνει και η διοίκηση...ξέρω ακούγεται δύσκολο και άσχημο και πως πολλοί δεν θα συμφωνήσουν αλλά είναι η αλήθεια..ο γαύρος δεν νομίζω να είχε ανάγκη από δεξί μπακ αλλά βρήκε την ευκαιρία που θα έμενε ελεύθερος ένας παίκτης σε καλή ηλικία την στιγμή που περσι είχε φτάσει στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική του αξία(14.000.000)...και την άρπαξε...εμείς δεν έχουμε ακόμα 6άρι και δεξί μπακ που προορίζονται για βασικές μονάδες...
αφου εβγαλες απο τα ρουχα του τον Αποστολη τι να σε πω κατορθωμα....proedros έγραψε:Ότι νάναι ...δεν σου απαντάω καν..μείνε στον μικρόκοσμο σου...πέρα από επιθέσεις και ειρωνείες κάποιοι εδώ μέσα δεν γνωρίζουν τίποτα άλλο...ΑποστόληςΑ έγραψε:Γίνε γαύρος και παράτα μας!proedros έγραψε:Παιδιά αν κάτι δεν μαρεσει εδώ μέσα είναι η αλαζονεία...γι αυτό έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει...Αν δεν αναγνωρίσουμε ότι ο γαύρος είναι καλύτερος σε όλους τους τομείς, δεν πρόκειται να τον φτάσουμε...αυτό πρέπει να κάνει και η διοίκηση...ξέρω ακούγεται δύσκολο και άσχημο και πως πολλοί δεν θα συμφωνήσουν αλλά είναι η αλήθεια..
Ανακατεύτηκα.seaman έγραψε:Το insta του Παπαδόπουλου
https://www.instagram.com/tassos_papa/
Από όλα τα κάδρα στην εταιρία τυχαία να το διάλεξε το συγκεκριμένο? Μπορεί.
Και το άδειο το πουλί του παπά, ποιον να έρχεται να πάρει?
Αν αναφέρεσαι σε εμένα, δεν θεοποιώ καμιά μεταγραφή ούτε καν με απασχολεί...ούτε αναφέρομαι σε πρόσωπα..τον τρόπο σχεδιασμού σου λέω να κοιτάξεις...και τα αντανακλαστικά που έχει σε σχέση με εμάς...eorptol1 έγραψε:να κοιταμε τα δικα μας χωρις να θεοποιουμε τις μεταγραφες γαβρου η του ΠΟΚ γενικοτερα ......καμμια αλαζονεια αλλα αυτοσεβασμος .....δεν ειμαστε ρουλης να σκυβουμε το κεφαλι δουλικα....ΕΙΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΟΚ ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΖΗΛΕΨΑΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ .....χεστον το γαβρο σε λιγο θα λετε τι ωραια τα κανει ολα ο καραπαπαρας πρεπει να τον μιμηθουμε ......ηρθε μια λαλα και ο αλλος τον εκανε ματος χωρις καν να τον δει .....procedure γαυρολαγνεια λεγετε αυτο......
Χαλαρώστε.
Υπάρχει πολύ καλύτερος στόχος πάντως και πολύ καλύτερη ομάδα που πρέπει να κυνηγάμε να φτάσουμε.
Τον ΠΑΟΚ του 2017-2019.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει πολύ καλύτερος στόχος πάντως και πολύ καλύτερη ομάδα που πρέπει να κυνηγάμε να φτάσουμε.
Τον ΠΑΟΚ του 2017-2019.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
Αποστολη σε χακαραν??ΑποστόληςΑ έγραψε:Γίνε γαύρος και παράτα μας!proedros έγραψε:Παιδιά αν κάτι δεν μαρεσει εδώ μέσα είναι η αλαζονεία...γι αυτό έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει...Αν δεν αναγνωρίσουμε ότι ο γαύρος είναι καλύτερος σε όλους τους τομείς, δεν πρόκειται να τον φτάσουμε...αυτό πρέπει να κάνει και η διοίκηση...ξέρω ακούγεται δύσκολο και άσχημο και πως πολλοί δεν θα συμφωνήσουν αλλά είναι η αλήθεια..