Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
teod1980 έγραψε:Ο γαυρος έχει πάρει αγκαλιά τη κυβέρνηση, όπως ο john holmes τις συμπρωταγωνίστριες του
Πες το και έτσι,το αποτέλεσμα είναι ίδιο.
prist64 έγραψε:αεροπλανα πανε κι ερχονται
ρε πατε καλα?
ρε ο πελαργος πριν 20 λεπτα εφερε τον εγγονο μου
κι ακομη δεν πηραμε γρηγορο χαφ?
Να σου ζήσει παπά.
Δεν χρειάζεται να τρελένεστε ορισμένοι εδώ μέσα..Ο Γαύρος είναι χιλιόμετρα στο σχεδιασμό πιο μπροστά από τους άλλους...Λεφτά έχει, γνωριμίες έχει, champions league έχει...ε τι του λείπει;;;Τίποτα...εμβιλά και λαλά δεν μπορούσε κάνεις άλλος να φέρει..τον Φορτούνη τον κρατάει για πλάκα την ώρα που εσυ ξεπουλάς τον Πέλκα για ένα χαρτί...αν το καλοκαίρι πουλήσει τον Σισέ κανά 10άρι μην ξαφνιαστείτε...13 εκατ. έχει όψιον αγοράς...
- bersekeros
Να σου ζήσει prist...Υγεία και ευλογία εύχομαι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Παρ 29 Ιαν 2021, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι λέει; Θα μας τα σπάσετε τα @ρχιδια με το γαύρο ρε;
Γαμω το σπιτάκι τους και όλο τους το είναι, γαμω τη φάρα τους.
Ξεκολλήστε ρε
Γαμω το σπιτάκι τους και όλο τους το είναι, γαμω τη φάρα τους.
Ξεκολλήστε ρε
- Amsterdamer_87
Κενι Λαλα ο πουστογαυρος..Βρηκαν τον δικο τους Ματος
Αυτο μου μου την καρφωνει ειναι οτι τον ηθελε και το Χαρτι
Εμεις δεν μπορουσαμε να τον θελουμε??το κερατο μου..κι ας μας ελεγε οχι !!!
Αετο πεταμε μια ζωη το φελεκη μου μεσα
-
paokarakis
ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥΛΙpagotatzis έγραψε:BREAKING:
Liverpool goalkeeper Adrian is looking to leave the club before the end of the transfer window. #LFC are happy to let him go if he can find a suitor, as they are not interested in exercising the option of extending his contract for another year.
Φερτον να έχουμε έναν κανονικό τερματοφύλακα
https://www.youtube.com/watch?v=tgZ3yUYdrzs
Ρε φίλε δεν σκάμε για τις μεταγραφές του γαύρου. Αλλά και εμείς από κάπου πρέπει να αρχίσουμε.
Διώχνουμε δανεικό (!) τον Γιαννούλη για ένα ψωροεκατομμύριο και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να καλύψει η Νόριτς την ρήτρα. Και επειδή δεν είμαστε σίγουροι αν θα μας γυρίσει πίσω το καλοκαίρι, καταλήγουμε να ψάχνουμε δανεικό για ένα εξάμηνο. Κι αντί να πάρουμε κανένα παίκτη ενεργό, να μπει άμεσα να καλύψει το κενό στα τελευταία 15 παιχνίδια της χρονιάς φέρνουμε έναν πολυτραυματία που έχει να παίξει μπάλα τον διπλάσιο καιρό από τον Ζαμπά. Σαν να ζητάει εξάρι ο Γκαρσία και να του φέρνουν τον Βερνμπλουμ.
Θα έδινε ποτέ ο σκατόγαυρος τον Τσιμίκα δανεικό για ένα χαρτί;
Αυτοί παίρνουν τον Σωκράτη ελεύθερο που προορίζεται για βασικός, και αφού τον κλείσανε στείλανε δανεικό τον Σισέ με ρήτρα 13 χαρτιά. Με τα ρέστα κλείνει και τον Λαλα γιατί βλέπει ότι με τον γεροραφίνια δεν έχει πολύ μελλον. Έτσι δουλεύει το πράγμα. Θα στείλει το καλοκαίρι τον Ραφίνια στο ερπετό και θα τραβάμε τα μαλλιά μας εδώ μέσα.
Και εμείς στείλαμε Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Τσόλακ (μάλλον) δανεικούς, πληρώνοντας και τα συμβόλαια τους στο μεγαλύτερο βαθμό σε Τουρκία και Κύπρο. Αντί να τους δώσουμε στον ΟΦΗ, τον Βόλο, τον Ατρόμητο ή τον Παναιτωλικό να τους κάνουν καμιά ζημιά.
Μετά λέμε δεν χάνουν πουθενά βαθμό οι γαύροι. Ε που να χάσουν.
Να σκάσω είμαι με αυτά που γίνονται.
Διώχνουμε δανεικό (!) τον Γιαννούλη για ένα ψωροεκατομμύριο και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να καλύψει η Νόριτς την ρήτρα. Και επειδή δεν είμαστε σίγουροι αν θα μας γυρίσει πίσω το καλοκαίρι, καταλήγουμε να ψάχνουμε δανεικό για ένα εξάμηνο. Κι αντί να πάρουμε κανένα παίκτη ενεργό, να μπει άμεσα να καλύψει το κενό στα τελευταία 15 παιχνίδια της χρονιάς φέρνουμε έναν πολυτραυματία που έχει να παίξει μπάλα τον διπλάσιο καιρό από τον Ζαμπά. Σαν να ζητάει εξάρι ο Γκαρσία και να του φέρνουν τον Βερνμπλουμ.
Θα έδινε ποτέ ο σκατόγαυρος τον Τσιμίκα δανεικό για ένα χαρτί;
Αυτοί παίρνουν τον Σωκράτη ελεύθερο που προορίζεται για βασικός, και αφού τον κλείσανε στείλανε δανεικό τον Σισέ με ρήτρα 13 χαρτιά. Με τα ρέστα κλείνει και τον Λαλα γιατί βλέπει ότι με τον γεροραφίνια δεν έχει πολύ μελλον. Έτσι δουλεύει το πράγμα. Θα στείλει το καλοκαίρι τον Ραφίνια στο ερπετό και θα τραβάμε τα μαλλιά μας εδώ μέσα.
Και εμείς στείλαμε Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Τσόλακ (μάλλον) δανεικούς, πληρώνοντας και τα συμβόλαια τους στο μεγαλύτερο βαθμό σε Τουρκία και Κύπρο. Αντί να τους δώσουμε στον ΟΦΗ, τον Βόλο, τον Ατρόμητο ή τον Παναιτωλικό να τους κάνουν καμιά ζημιά.
Μετά λέμε δεν χάνουν πουθενά βαθμό οι γαύροι. Ε που να χάσουν.
Να σκάσω είμαι με αυτά που γίνονται.
-
panpangr77
Ποιος Μάτος ρε παιδιά τον είδα στο βίντεο ,ένας κανονικός παίκτης είναι σε μικρομεσαίες ομάδες της Γαλλίας κακος δεν είναι αλλά όχι και Μάτος...Amsterdamer_87 έγραψε:Κενι Λαλα ο πουστογαυρος..Βρηκαν τον δικο τους Ματος
Ν σας ζήσει παππα γερό και καλότυχο να ναι!prist64 έγραψε:σας ευχαριστω ολους
η καλυτερη μεταγραφη ηταν για μενα
-
Dimg4
Ξερετε οτι το μεταγραφες τοπικ ειναι ανοιχτο και το βλεπουν ολοι οι αλλοθρησκοι και πετανε απο τη χαρα τους με αυτα που γραφετε ε?