Χαχαχα αμα βαλω και μια μεριδα Μπασκετ...κουμπωσαpsiras67 έγραψε:Αν ασχοληθείς με το βόλεϊ τότε ετοιμάσου για την άσπρη μπλούζα που κουμπώνει από πίσωAmsterdamer_87 έγραψε:Αν δεν μας κανει ο Τσιμι και θελουμε πισω τον Χαριση...καλυτερα να ασχοληθω με το Βολλευ..γιατρεια δεν θα βρω ουτε στον τρελογιατρο
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- Amsterdamer_87
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
seaman έγραψε:Μπάνε από λίγο που είδα τώρα, παρότι η εικόνα είναι χάλια και το παιχνίδι γινόταν υπό άθλιες καιρικές συνθήκες σε βούρκο, αυτός ήταν που ξεχώριζε από όλους και έτρωγε και πολύ ξύλο. Όλο ξαπλωτό τον είχαν
Είναι πολύ καλός παίχτης.
Αυτοί έχουν ρίξει χρήμα, φαίνεται και από τους Ιταλούς που έφεραν.
Για Χαρίση που αρέσει στον Πάμπλο μόνο ελεύθερος με ένα τίμιο συμβόλαιο και αλκοτεστ πριν από κάθε προπόνηση.
Για τον Ολίβα θεωρώ πως είναι μάταιος κόπος να διαπραγματευτούν με τους μαφιόζους.
Εάν αυτός ο Γιουσούφ ξέρει να στρίβει και αντέχει το ξύλο είναι στα υπόψιν.
Δεν έχουμε πολύ χρόνο για αμυντικό χαφ και μάλλον πάμε κατ αρχήν σε δανεικό
Για τον Ολίβα θεωρώ πως είναι μάταιος κόπος να διαπραγματευτούν με τους μαφιόζους.
Εάν αυτός ο Γιουσούφ ξέρει να στρίβει και αντέχει το ξύλο είναι στα υπόψιν.
Δεν έχουμε πολύ χρόνο για αμυντικό χαφ και μάλλον πάμε κατ αρχήν σε δανεικό
Η Μαλάτια φαίνεται να την έχει σώσει την κατηγορία. Θα μπορούσε να πουλήσει
- Amsterdamer_87
Μαλλον θα πορευθουμε και παλι χωρις αμυντικο χαφ..
“Πάτησε” Θεσσαλονίκη ο Μπράντονιτς
“Πάτησε” Θεσσαλονίκη ο Μπράντονιτς
Αυτος ο γλωσσοδετης με μια προχειρη ερευνα ειναι πολυ ελπιδοφορος παικτης, οι οπαδοι της γαλατασαραι τον θελουν διακαως για να τον πουλησουν μετα 20 εκατομμυρια στας Ευρωπας. Καθετο παιχνιδι, δυνατος, σχετικα γρηγορος και βαζει και γκολ, μπορει να παιξει 6-8-10. Απο αναζητηση σε οπαδικα φορουμ.
αυτός ο μπράντονιτς μοιάζει με 16 χρονών, αλλά είναι ήδη 21
ελπίζω να μην τον πήραμε για το μέλλον στα 21 του
μετά το νινούα που τον πήραμε "για το μέλλον" στα 22 του
και τον περέιρα στα 21 του, δε θα αντέξω άλλο ταλέντο 21 χρονών
ελπίζω να μην τον πήραμε για το μέλλον στα 21 του
μετά το νινούα που τον πήραμε "για το μέλλον" στα 22 του
και τον περέιρα στα 21 του, δε θα αντέξω άλλο ταλέντο 21 χρονών
Δηλαδή τώρα εσύ περιμένεις από τον μπραντοριτς να παίξει στην ομάδα σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους?
από τα βίντεο που είδα, minimum 2 χρόνια θέλει
βέβαια εγώ δεν είμαι ικανός να το κρίνω αυτό, αλλά είδα ένα παιδάκι, και μου κάνει εντύπωση το ότι είναι 21 χρονών, χωρίς να χει παίξει σε επίπεδο αντρών
βέβαια εγώ δεν είμαι ικανός να το κρίνω αυτό, αλλά είδα ένα παιδάκι, και μου κάνει εντύπωση το ότι είναι 21 χρονών, χωρίς να χει παίξει σε επίπεδο αντρών
Καλα δεν τον αδικω τον Ντανι εγω. Οταν πλεον στην ομαδα παιζουν συστηματικα 19χρονοι και 20χρονοι,το να αγοραζουμε 21χρονους και 22χρονους που δεν ειναι ετοιμοι για να παιξουν ουτε καν στο πλαισιο το ροτεισιον, τοτε να χαμε να λεγαμε...
Τεσπα, ας περιμενουμε να τον δουμε τον συγκεκριμενο τι ψαρια πιανει!
Τεσπα, ας περιμενουμε να τον δουμε τον συγκεκριμενο τι ψαρια πιανει!
4 χρονιές στην πρώτη κατηγορία παίζει. Από τα 17 του.
66 παιχνίδια Α ντόπια εθνική με 16 γκολ
66 παιχνίδια Α ντόπια εθνική με 16 γκολ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Παρ 29 Ιαν 2021, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Amsterdamer_87
Πολλα εχουνε δει τα ματια μας..μπορει να μην παιξει και ποτε..Ειχα δει τον Τουρσουνιδη στο ντεμπουτο του στην Τουμπα (δεν το ηξερε κανενας φυσικα) κιηταν λες κι εκανε κοπανα απ την 3η γυμνασιου..Αφου εκανε τους βαζελους χαζους στο τελος ολο το γηπεδο ορθιο χειροκροτουσε τον μικρουληrenegade έγραψε:Δηλαδή τώρα εσύ περιμένεις από τον μπραντοριτς να παίξει στην ομάδα σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους?
- Περιπτερος