xanapaok έγραψε:Gospi έγραψε:το σίγουρο είναι πως εκτός από back επιτακτική ανάγκη είναι ένας αμυντικός ΧΑΦ ως αντικαταστάτης του Αουγκουστο!
το όχι γιατί ο gusto είναι απαραίτητα κακός παίκτης, δεν έχω καταφέρει να βγάλω ακόμη ασφαλές συμπέρασμα για αυτό, αλλά γιατί είναι προκλητικά αδιάφορος και βαριεστημένος.
είναι εγκληματικό να στηρίζεται κανείς σε τόσο νευραλγική θέση Σε παίκτη που δεν γουστάρει να είναι στην ομάδα
θα γίνουμε μάρτυρες πολλών καταστάσεων σαν αυτή με το παιχνίδι με τον γαύρο στο μέλλον...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικά μου άρεσε πολύ ο παίκτης γιατί έχει καλή τεχνική, αλλά η ένταση με την οποία αγωνίζεται μου θυμίζει τον τρόπο που παίζαμε μπάλα παιδιά, πριν από καμία κοινωνική εκδήλωση, που μας επέτρεπαν να παίξουμε, μετά από χίλια παρακάλια, αλλά με τον όρο να μη λερωθούμε και να μην ιδρώσουμε.
Εντελώς ξενερωματικός με τον «υπηρεσιακό» τρόπο που αμύνεται, θα πρέπει ή να του αλλάξουν θέση ή να τον πουλήσουν
Δεν νομιζω πως ειναι θεμα στυλ αλλα θεμα υπεροπτικηςπροσεγγισης σε συνδυασμο με ξενερωμα.
Καποιος του φουσκωσε τα μυαλα οτι ειναι παιχταρα και οτι ειναι για μεγαλες ομαδες οποτε δεν ρισκαρει τα ποδια του για μας...
Αυτο ειναι πιο επικινδυνο απο την αμπαλοσυνη.
Η αμπαλοσυνη καλυπτεται με παθος.
Αυτο απλα δημιουργει κινδυνους
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk