Αν φέρουν αργό χαφ θα κάνω κατάληψη μόνος μουTupac έγραψε:Αυτός ο Oliva ψιλό αργός φαίνεται από τα στιγμιότυπα. Έχει κανένας εικόνα?
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
-
- Επικοινωνία:
Και αυτός και ο Brenet....ακόμα και ο ελεύθερος Dodo θα ήταν πιο safe επιλογές και για την αγωνιστική τους κατάσταση αλλά και για την επόμενη μέρα...Άλλοι αποφασίζουν όμως! Ελπίζω να δικαιωθούνpanpangr77 έγραψε:Αλλού πρέπει να τον βάλω αλλά
αυτός για αριστερά δεν θα μας έκανε
https://www.transfermarkt.com/maximilia ... ler/179757
-
Αυτός θα έκανε και σαν αριστερό στόπερ αργότερα.Εχει ισπανικό διαβατήριο . Ας ερχόταν και με τον baba δεν είναι κακή κίνηση. Όσοι λέτε για σακατεμενους να πω πως ο Μπεργκ ως σακατεμενους ήρθε στην Ελλάδα.boogeyman77 έγραψε:Και αυτός και ο Brenet....ακόμα και ο ελεύθερος Dodo θα ήταν πιο safe επιλογές και για την αγωνιστική τους κατάσταση αλλά και για την επόμενη μέρα...Άλλοι αποφασίζουν όμως! Ελπίζω να δικαιωθούνpanpangr77 έγραψε:Αλλού πρέπει να τον βάλω αλλά
αυτός για αριστερά δεν θα μας έκανε
https://www.transfermarkt.com/maximilia ... ler/179757
ΜΠΡΆΒΟ ρε νάπολι .... τα είπες όλαNapoli4 έγραψε:Το ξέρω πως όλοι ψάχνουν αποδιοπομπαίο τράγο στις αποτυχίες, είτε αυτός λέγεται Ιβάν, είτε Πάμπλο, είτε Ρέμπε.
Προσωπικά πιστεύω πως η μείωση του budget από τον Ιβάν είναι 100% δικαιολογημένη, οι αγωνιστικές "αποτυχίες" (Πάμπλο αλλά και Άμπελ) δικαιολογούνται από την μείωση του budget και την επακόλουθη ποιοτική πτώση, και τέλος οι αγοροπωλησίες της ομάδας (Ρέμπε) είναι απολύτως λογικές στα λεφτά που κινούμαστε και με το όνομα που έχει η ομάδα και η χώρα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Θα έγραφα ένα κατεβατό για κάθε έναν από τους τρεις, αλλά δεν θέλω να κουράσω.
Και πάμε στην βαθμολογία που μας βρίσκει τέταρτους.
Πιστεύω πως το ρόστερ μας είναι χειρότερο από του γαύρου και καλύτερο από της αεκ.
Το ότι η διαφορά είναι στο -15 και το ότι ο αρης είναι 2ος δεν μου λέει κάτι, γιατί στην ελλάδα το εξωαγωνιστικό είναι μια μεταβλητή που παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά δεν γίνεται να την υπολογίζεις όταν μιλάς ποδοσφαιρικά.
Μέχρι το τέλος της χρονιάς πιστεύω θα είμαστε 2οι και στην χειρότερη περίπτωση 3οι. Πιο κάτω δεν θα πέσουμε. Στον δεύτερο γύρο ήδη παίξαμε τα 2 σημαντικότερα ντέρμπι ενώ οι αντίπαλοι έχουν να παίξουν μεταξύ τους και να χάσουν αρκετούς ακόμα βαθμούς.
Οπότε όλα καλά; Ίσως ναι...
Αν το δούμε καθαρά ποδοσφαιρικά, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κοντράρει μια ομάδα που έχει διπλάσιο budget, +10Μ από μεταγραφές, +15Μ από το τσου λου, μεγαλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο και μεγαλύτερες χορηγίες. Μια ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή 3η χρονιά και μόλις έπεσε από το peak της.
Αλλά ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει ένα γεμάτο ποσοτικά ρόστερ. Ένα ρόστερ που μέχρι το τέλος της σεζόν μπορεί να πετύχει τους στόχους (2η θέση και κύπελλο). Έχει έναν προπονητή που αγαπάει την ομάδα και έχει όραμα για αυτήν. Από το καλοκαίρι, αν όλα πάνε καλά, θα έχει ξεμπλέξει από το ffp. Και θα έχει την δυνατότητα να φτιάξει ένα ρόστερ που θα είναι καλύτερο από το φετινό.
Η ομάδα χτίζεται και μαθαίνει από τις αποτυχίες της. Βρίσκει κορμό, καλύπτει κενά.
Δεν διαφωνώ πως χρειαζόμαστε μεταγραφές. Τέρμα, παίκτες στην άμυνα, παίκτες στο κέντρο, επιθετικό. Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν.
Είναι δύσκολο μετά από τρίμπαλο σε ντέρμπι να μιλάς για υπομονή και στήριξη, αλλά είμαι πεπεισμένος πως αυτός είναι ο μόνος δρόμος στην παρούσα φάση.
Αν άλλαζα κάτι, θα ήταν η επικοινωνία της ομάδας. Από το καλοκαίρι η ομάδα από μόνη της έπρεπε να κατεβάσει τον πήχη. Να μιλήσει για project σε εξέλιξη, για χρόνο, για υπομονή.
Το λέγαμε όλοι από το καλοκαίρι πως δεν πάμε για πρωτάθλημα. Πως θα έχουμε γκέλες. Πως δεν γίνεται να έχεις σταθερότητα με τόσες αλλαγές.
Αλλά νικάς την Μπενφίκα, το ξεχνάς. Ρίχνεις 4 στην psv, το ξεχνάς. Ρίχνεις 5 στην λάρισα, το ξεχνάς. Τι να κάνουμε.
Γι'αυτό πρέπει η διοίκηση πέρα από "παραγωγή συναισθημάτων" να κάνει και "διαχείριση προσδοκιών".

joshua έγραψε:Σε καμια σωστη κατευθυνση δεν ηταν η αγορα του Νινουα.Εισαι σφιχτος οικονομικα και θες να κανεις μια επενδυση με 1 μυριο σε χαφ? Ε βρες ενα μαμημενο με χαρακτηριστικα που λειπουν,οχι αλλη μια αργοκουρουτα που εχει απλα καλο ποδι.Γιατι δηλαδη ο γαυρος χτενιζει ολη τη γαλλια για καλους αθλητες?
Έναν Καμαρα βρήκαν και αυτοί,μην είμαστε υπερβολικοί.
Όσο για τα στόπερ,έχουν Γάλλους στο τιμ τους, και αυτό κάνει τη διαφορά.
Γι'αυτό έγραψα για τον Ρεμπε,φέρε έναν γερμανό,έστω και από Β,Γ κατηγορίες,ξέροντας ότι δύσκολα θα προσελκύσει γερμανούς παίχτες το ελληνικό πρωτάθλημα.
Φέρε έναν Μακ.
Του πουστη,τι σε φέραμε να μας φέρνεις Κροάτες,μπορούσαμε και χωρίς αυτόν.
Στην πραγματικότητα είναι πιο αργόςTupac έγραψε:Αυτός ο Oliva ψιλό αργός φαίνεται από τα στιγμιότυπα. Έχει κανένας εικόνα?
Ο Besic της Εβερτον είναι καλή περίπτωση για μας για χαφ.Στο στυλ που ψάχνουμε.
Παίζει και δεξι μπακ βλέπω, μουρλια
Χρυσή ευκαιρία για εμάς που ποντάρουμε σε παίκτες να τους βάλουμε σε άλλες θεσεις
Χρυσή ευκαιρία για εμάς που ποντάρουμε σε παίκτες να τους βάλουμε σε άλλες θεσεις
-
Πραγματικά τον έχω αναφέρει κι εγώ. Όσο τον θυμάμαι από παιχνίδια εθνικής Βοσνίας ήταν ταμάμ.
αγιε ή ....... ή ....... αλλά δε ξέρω τι από τα δύοagios έγραψε:Ο Besic της Εβερτον είναι καλή περίπτωση για μας για χαφ.Στο στυλ που ψάχνουμε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτός είχε κάνει καλό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Βοσνία αν δε κάνω λάθος,τον απέκτησε η Εβερτον και δεν έπαιξε ποτέ.
Έχω την αίσθηση ότι είχαμε ενδιαφερθεί τότε,αλλά τσουγκρίσαμε πάνω στους Άγγλους.
Έχω την αίσθηση ότι είχαμε ενδιαφερθεί τότε,αλλά τσουγκρίσαμε πάνω στους Άγγλους.
- Sick Bastard
ε ναι, αυτοί έχουν Καρεμπέ χρόνια κι εμείς Καρυπιδη.obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Σε καμια σωστη κατευθυνση δεν ηταν η αγορα του Νινουα.Εισαι σφιχτος οικονομικα και θες να κανεις μια επενδυση με 1 μυριο σε χαφ? Ε βρες ενα μαμημενο με χαρακτηριστικα που λειπουν,οχι αλλη μια αργοκουρουτα που εχει απλα καλο ποδι.Γιατι δηλαδη ο γαυρος χτενιζει ολη τη γαλλια για καλους αθλητες?
Έναν Καμαρα βρήκαν και αυτοί,μην είμαστε υπερβολικοί.
Όσο για τα στόπερ,έχουν Γάλλους στο τιμ τους, και αυτό κάνει τη διαφορά.
Γι'αυτό έγραψα για τον Ρεμπε,φέρε έναν γερμανό,έστω και από Β,Γ κατηγορίες,ξέροντας ότι δύσκολα θα προσελκύσει γερμανούς παίχτες το ελληνικό πρωτάθλημα.
Φέρε έναν Μακ.
Του πουστη,τι σε φέραμε να μας φέρνεις Κροάτες,μπορούσαμε και χωρίς αυτόν.
Ούτε καν με τον Λίνο δεν έχουμε παρτίδες πια...
άσε ρε συ, bane, απ όπου και να το πιάσεις μισοί και κολοβοί είμαστε