7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Ναι παιδιά δίκιο έχετε. Να φύγει και το κουπουκι ο Καντουρι γιατί δεν έχει βάλει ποτέ γκολ έξω από τη περιοχή. Θα φέρουν καλύτερο άλλωστε μας έχουν αποδείξει τόσες φορές ότι είναι ικανοί να το κάνουν
Ολοι το ελπιζουμε, ας παει στον ζωγραφοgika έγραψε:Ελπίζω ο Καγκάβα να ήρθε ως αντι-Καντουρί.
Και να παρθεί ένας παίκτης σαν τον Καμαρά να παίξει δίπλα του.
Σχεδον ειχα πιστεψει πως σε αδικουσαμε τα προηγουμενα χρονια...
Κριμα...
Καλυτερα να πας αλλου, να βρουμε καναν αλλο καλυτερο στη θεση σου (λεμε τωρα)
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κριμα...
Καλυτερα να πας αλλου, να βρουμε καναν αλλο καλυτερο στη θεση σου (λεμε τωρα)
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μην πάει πουθενά. Ο Καντουρι αυτό που ξέρει το κάνει. Κρατάει μπάλα, γυρνάει, μοιράζει, καμμια φορά ανεβαίνει και δεν είναι και σοφτ παίκτης για καθαρό 8. Δίπλα του απλά θέλει έναν Βιτολο ή Κανιας. Ιδανικά Τσιμιροτ.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Amsterdamer_87
Αν και δεν μου αρεσει πλεον ο Καντουρι..Δεν θα διαφωνησω με την αποψη σουchri5ti9 έγραψε:Να μην πάει πουθενά. Ο Καντουρι αυτό που ξέρει το κάνει. Κρατάει μπάλα, γυρνάει, μοιράζει, καμμια φορά ανεβαίνει και δεν είναι και σοφτ παίκτης για καθαρό 8. Δίπλα του απλά θέλει έναν Βιτολο ή Κανιας. Ιδανικά Τσιμιροτ.
Αν έχεις βασικους εναν Τσιμι και εναν Μισιτς, ο Καντουρι ειναι μια χαρα για πρώτη αλλαγή.
Μπορει να κρατήσει μπαλα, να δώσει ανασες αλλα και να κανει την ομαδα πιο επιθετική αν ψάχνεις γκολ.
Και γιατί όχι, σε ματς που θελεις μεγαλύτερη ισορροπια, μπορει να παιξει αριστερο χαφ (στυλ Σορλεν) δημιουργώντας υπεραρυθμιες στο κέντρο. Έτσι μας επαιξε η αεκ..
Μπορει να κρατήσει μπαλα, να δώσει ανασες αλλα και να κανει την ομαδα πιο επιθετική αν ψάχνεις γκολ.
Και γιατί όχι, σε ματς που θελεις μεγαλύτερη ισορροπια, μπορει να παιξει αριστερο χαφ (στυλ Σορλεν) δημιουργώντας υπεραρυθμιες στο κέντρο. Έτσι μας επαιξε η αεκ..
To πρόβλημα μας νομίζω δεν είναι ο Καντουρί.
Αυτό μας λείπει να ψάχνουμε και τον αντικαταστάτη του. Ακόμη δεν έχουμε αντικατάστησει τον βιτολο που λεει ο λογος
Αυτό μας λείπει να ψάχνουμε και τον αντικαταστάτη του. Ακόμη δεν έχουμε αντικατάστησει τον βιτολο που λεει ο λογος
Ολα αυτά που γράφεις τα κάνει ο Ουάρντα, όχι ο Καντουρί. Και πρεσσάρει και απειλεί και είναι μέσα στις φάσεις και κρατάει μπάλα και μοιράζει παιχνίδι και ευέλικτος είναι ο Αιγύπτιος. Αυτά πρέπει να κάνει το 8αρι. Ο Καντουρί βαριέται που υπάρχει, είναι μίζερος παίκτης. ΚΑΝΤΟΥΡΙ = ΜΙΖΕΡΙΑchri5ti9 έγραψε:Να μην πάει πουθενά. Ο Καντουρι αυτό που ξέρει το κάνει. Κρατάει μπάλα, γυρνάει, μοιράζει, καμμια φορά ανεβαίνει και δεν είναι και σοφτ παίκτης για καθαρό 8. Δίπλα του απλά θέλει έναν Βιτολο ή Κανιας. Ιδανικά Τσιμιροτ.
Γινόμαστε άδικοι μετά από ήττες που πονάνε και αυτό έχει την λογική του. Παρ' όλα αυτά είναι ο μόνος που λειτουργεί καλά στο κέντρο. Και ναι, όλοι θέλουμε κάτι καλύτερο σε όλες τις θέσεις αλλά ο Καντουρί δεν είναι το πρόβλημα στην ομάδα που βλέπουμε. Μοιράζει με την μία και βγαίνει η ομάδα από το πρέσινγκ του αντιπάλου, δεν το κάνει κανένας άλλος αυτό στο χώρο μεταξύ άμυνας και κέντρου. Για εμένα αυτό είναι πολύ σημαντικό και φαίνεται στις φάσεις που γίνονται λάθη από άλλους συμπαίκτες του σε παρόμοιες στιγμές και δεχόμαστε κόντρα επίθεση σε ανοργάνωτη άμυνα. Τα μισά γκολ από τέτοιες φάσεις τα φάγαμε. Δεν έχει την ταχύτητα στα τρεξίματα και αυτό στοιχίζει αλλά δεν είναι πιο αργός από τον Σβαμπ ή τον Αουγκούστο.
Αν δεν ήταν χθες αυτός, τόσο η εικόνα της ομάδας όσο και τα 3 τεμάχια, θα ήταν λίγα για να περιγράψουν τη βραδιά.
- ΑποστόληςΑ
Ο Καντουρί είναι τεχνικά πολύ καλός, αλλά δεν είναι καλός ανασταλτικά, ούτε είναι ταχυδυναμικός. Αυτά τα δύο είναι απαραίτητα προσόντα για να παίκτη που αγωνίζεται μπροστά από τα στόπερς (6-8ρι). Φέτος κουράζεται και πιο εύκολα και όντας κουρασμένος κάνει λάθη που στοιχίζουν καθώς ο άξονάς μας είναι μονίμως εκτεθειμένος στο αντίπαλο τρανζίσιον.
Το πρόβλημα επιδεινώνεται γιατί ΟΛΑ μας τα χαφ που αγωνίζονται σ' αυτή τη θέση (6-8) δεν έχουν καλές ανασταλτικές και ταχυδυναμικές ικανότητες. Θα έλεγα ότι ο καλύτερος όλων σε ταχυδυναμικά χαρακτηριστικά (και ίσως και ανασταλτικά) είναι ο Τσιγγάρας, τον οποίο όμως, παραδόξως, δεν προωθεί ο PG, παρόλο που τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά.
Το πρόβλημα επιδεινώνεται γιατί ΟΛΑ μας τα χαφ που αγωνίζονται σ' αυτή τη θέση (6-8) δεν έχουν καλές ανασταλτικές και ταχυδυναμικές ικανότητες. Θα έλεγα ότι ο καλύτερος όλων σε ταχυδυναμικά χαρακτηριστικά (και ίσως και ανασταλτικά) είναι ο Τσιγγάρας, τον οποίο όμως, παραδόξως, δεν προωθεί ο PG, παρόλο που τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά.
Όλοι οι προπονητές σου, μιλάνε για σένα με τα καλύτερα λόγια. Αυτό ίσως λέει πολλά, ίσως να μη λέει και τίποτα.
Η ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη από τον καλό Ομάρ και καμιά ανάγκη τον κακό Ομάρ.
Η ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη από τον καλό Ομάρ και καμιά ανάγκη τον κακό Ομάρ.