Γυναικείο ποδόσφαιρο 2008-2009 Α: πρωτάθλημα
Re: Ποδόσφαιρο γυναικών
όχι μόνο απονομή. Θα πρότεινα να δούμε τα κορίτσια να κάνουν λίγες φάσεις πριν το ζέσταμα των αγοριών. Πιστεύω ότι αρκετοί προκατειλημμένοι θα αλλάξουν γνώμη.
- paok nafplio
Εγω πηγα στο ματσ με το βολο στην τριανδρια μπαλαρα τα κοριτσια παιζουν οποιοσ δει θα παθει πλακα ασε που εχουμε κ το Μεσι του γουναικου το 11 την Παντελιαδου!!!
w.s έγραψε:
Ιδεα: Απονομη του Πρωταθληματος την Κυριακη 31/5 στο γηπεδο της Τουμπας πριν το ματς με το τυρι? Πως ακουγεται?
Μακάρι αδερφέ φοβερή ιδέα!!

ABOLEYTOI έγραψε:όχι μόνο απονομή. Θα πρότεινα να δούμε τα κορίτσια να κάνουν λίγες φάσεις πριν το ζέσταμα των αγοριών. Πιστεύω ότι αρκετοί προκατειλημμένοι θα αλλάξουν γνώμη.
Όποιος ήθελε να δεί φάσεις θα μπορούσε να πάει όλο το χρόνο στο γήπεδο. Ακόμα και τώρα μπορεί.
w.s έγραψε:
Λοιπον επειδη κατα πασα πιθανοτητα θα παω την Κυριακη στο Βολο και θα τραβηξω σε βιντεο το παιχνιδι υποσχομαι να το ανεβασω σε τορεντ να το δουν ολοι.
Ιδεα: Απονομη του Πρωταθληματος την Κυριακη 31/5 στο γηπεδο της Τουμπας πριν το ματς με το τυρι? Πως ακουγεται?
1) Περιμένω με ανυπομονησία το τόρρεντ με τον αγώνα!
2) Καταπληκτική ιδέα! Καιρός είναι να πανυγηρίσω τον 2ο μου τίτλο στη Τούμπα!!! (μετα απο αυτόν του ερπετού το 2003!)
Καμμιά ενημέρωση και για τη 2η κούπα που πα να πάρουμε σήμερα δε βλάπτει....

- PAOK_NORTH_ARMY
1-0 o Βόλος στο 36. Μας έχουν ακυρώσει και γκολ. Γύρω στα 400 ΠΑΟΚτσάκια στο γήπεδο. Πολλοί εξ αυτών από τον τοπικό σύνδεσμο.
-
Λίγο πριν το τέλος οι δικές μας ζητήσαν πέναλτι, αλλά ως απών απ το ματς δε μπορώ να ξέρω αν ήταν ή όχι...
1-0 το 90λεπτο και πήγαμε παράταση...
1-0 το 90λεπτο και πήγαμε παράταση...
-
στα ράδια κάνουνε ελαφρές αναφορές...
Καλύτερα δες εδώ αδερφέ http://www.metrosport.gr/archives/21875
Καλύτερα δες εδώ αδερφέ http://www.metrosport.gr/archives/21875