Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
μαγκες ψηλα το κεφαλι , θα κανουμε καλη ομαδα . Συντομα θα βλεπεουμε αλλα πραγματα να το θυμηθειτε αυτο.
Μολις μπουνε οι καινουργιοι θα χαθει το τοπι και εδω ειμαστε, Σημερα τους πατησαμε κατα 70% και φαγαμε 3 , δεν ειμαστε κυνικοι και πισω παιζει αγχος!
Μολις μπουνε οι καινουργιοι θα χαθει το τοπι και εδω ειμαστε, Σημερα τους πατησαμε κατα 70% και φαγαμε 3 , δεν ειμαστε κυνικοι και πισω παιζει αγχος!
Καντε ενα θαυμα και φερτε με καποιο τροπο ενα χαφ.Το να επιμενεις σε λαθη ελπιζοντας με καποιο τροπο να βρεξουν προτασεις δεν βγαζει πουθενα.Ενα χαφ σκουπα πραγματικα μπορει να αλλαξει την εικονα ολης της ομαδας.Βεβαια δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αλλα να χαμε να λεγαμε...
Ότι πάει μέσα - ως επί το πλείστον - γράφει. Όχι σήμερα, αλλά γενικά. Πριν κανένα μήνα αναρωτήθηκα φωναχτά, πότε τερματοφύλακας μας έπιασε πέναλτι, ή έστω έπεσε στη σωστή μεριά και οριακά δεν το έβγαλε. Είναι τραγικό αυτό και δεν έχει να κάνει με τα λάθη της άμυνας. Ίσα - ίσα, τον τερματοφύλακα για δύο πράγματα -κυρίως- τον θέλεις. Για να καθοδηγεί την άμυνα, επειδή έχει όλη την εικόνα μπροστά του και για να σώζει ένα καλό ποσοστό των τελικών που προκύπτουν από τα λάθη της. Είναι το Α και το Ω. Οπότε καλό το αφήγημα περί άμυνας που κάνει τους τερματοφύλακες να φαίνονται καλύτεροι αλλά για όνομα του θεού, υπάρχει και η μέση λύση. Ένας τερματοφύλακας - απλά σημείο αναφοράς. Το ίδιο ακριβώς σημείο αναφοράς λείπει και από τις υπόλοιπες 3 γραμμές. Μπαλώματα καλά ο Τσέχος και ο Ισλανδός στις 2 από τις 3 γραμμές αλλά όχι το καλύτερο που θα μπορούσε να έχει η ομάδα με αυτό το μπάτζετ.
Τέλος, σήμερα είμασταν αφελείς, αφελέστατοι.
Τέλος, σήμερα είμασταν αφελείς, αφελέστατοι.
-
Αφού ρε φίλε εμείς ήμασταν ανίκανοι..όλο πίσω γυρνούσε η μπάλα.. ένα σουτ ρε γαμωτοDimg4 έγραψε:Με εναν σοβαρο τερματα σημερα δεν εχανες.
-
Πώς τους πατήσαμε ρε συ; ; είχαν κ δύο δοκάρια αυτοί, μην λέμε ότι θέλουμε.. να πάμε αύριο να τους πούμε κ μπράβο; ;; 3-0 χάσαμε.. να τους δώσουμε και συγχαρητήριαtsaousila έγραψε:μαγκες ψηλα το κεφαλι , θα κανουμε καλη ομαδα . Συντομα θα βλεπεουμε αλλα πραγματα να το θυμηθειτε αυτο.
Τερματοφύλακα, αριστερό μπακ, σέντερ μπακ, δύο αθλητικούς και γρήγορους μέσους, ακραίο επιθετικό. Και δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει με σέντερ φορ, αφού ο Τσέχος είναι προς το παρόν για 6 μήνες.
Και ξεσκαρτάρισμα από τα βαρίδια, τους ευχαριστούμε για ότι πρόσφεραν αλλά ήλθε και το πλήρωμα του χρόνου.
Και ξεσκαρτάρισμα από τα βαρίδια, τους ευχαριστούμε για ότι πρόσφεραν αλλά ήλθε και το πλήρωμα του χρόνου.
Χτυπητές αδυναμίες...έναν παίκτη με τρεξίματα έναν παίκτη δεν έχεις...πως περιμένεις να κλείσεις τους χώρους;;;τον Κάτσε να κρατούσες και να τον έβαζες μέσα θα είχες πολύ καλύτερη συμπεριφορά..για αριστερό μπακ και τέρμα δεν το συζητάμε...δυστυχώς ο Ολυμπιακός έχει τρεις παίκτες βαρόμετρα σε όλον τον άξονα που εμείς παρόμοιους δεν έχουμε...
Ενας τερματοφυλακας δεν ειναι μονο αποκρουσεις. Καθοδηγει ολη την αμυνα. Αν εχεις τον Μαλντινι και τον Καναβαρο ισως δεν χρειαζεται. Εμεις δεν τους εχουμε.
-
Δεν φτάιει ο Ροντρίγκο δεν μαρκάρουν όλοι οι άλλοι σωστά γυρνάει η μπάλα και τον βρίσκουν μόνο του. Αν είχε μαρκάρει κυρίως ο Αύγουστος σωστά δεν θα ήταν ανενόχλητος ο άλλος να δώσει πάσα ελεύθερος .Dimg4 έγραψε:Οταν εχεις αντιδρασεις τυπου ροντριγκο στο 1-0 μην περιμενεις κατι καλυτερο. Το θεμα ειναι καθαρα ατομικη ποιοτητα. Μολις ερθουν καλυτεροι, θα κερδιζουμε
Ο Μπουχαλακης στην πασα ειχε μηδενικη πιεση. Το πιο ευκολο πραγμα να περασεις τη μπαλα πανω απο εναν κοντο παικτη.
- mesimvrinos
Έχουμε μόνο έναν αντίπαλο τον Ολυμπιακό
Αλλά άμα συγκρίνω ομάδες .... Με προοπτική και για του χρόνου...
Επίθεση έχουμε μόνο τον δανεικό κρεμτσικ
Μεσοεπιθετικοί τέλεια προς το παρόν όλοι αστερια
Κέντρο αργοί αλλα τεχνικοί παικτες μας λείπει 6 ταχυδυναμικος αθλητής
Άμυνα χωρίς αριστερό και δεξί Μπακ( ο Βιερίνια θα είναι 36)
Με σέντερμπακ καλά αλλά δεν είναι σεμεντο και Παπασταθόπουλος
Τέρματοφυλακες μέτριοι αθλητές με υπέρ και κατά .
Έχουμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε το ρόστερ του Ολυμπιακού δυστυχώς
Αλλά άμα συγκρίνω ομάδες .... Με προοπτική και για του χρόνου...
Επίθεση έχουμε μόνο τον δανεικό κρεμτσικ
Μεσοεπιθετικοί τέλεια προς το παρόν όλοι αστερια
Κέντρο αργοί αλλα τεχνικοί παικτες μας λείπει 6 ταχυδυναμικος αθλητής
Άμυνα χωρίς αριστερό και δεξί Μπακ( ο Βιερίνια θα είναι 36)
Με σέντερμπακ καλά αλλά δεν είναι σεμεντο και Παπασταθόπουλος
Τέρματοφυλακες μέτριοι αθλητές με υπέρ και κατά .
Έχουμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε το ρόστερ του Ολυμπιακού δυστυχώς
Κάθε φορά τα ίδια !
ξεκινάμε και έχουμε 2 παίκτες σε κάθε θέση και είναι όλοι παικταράδες , θέλουμε μόνο 2-3 προσθήκες !!
με της πρώτες φάπες , όλοι άχρηστοι, θέλουμε 18 μεταγραφές και με το ζόρι θα σωθούμε !!
για μένα όλα ξεκινάνε από τον προπονητή .
το άθλημα είναι ομαδικό δεν είναι στίβος .
όταν παίζει οργανωμένα η ομάδα , παίκτης του 6 φαίνεται για 8 , αν είναι σκορποχώρι ο ζίφκοβιτς φαίνεται άμπαλος !
Τώρα για τον Παυλάρα δεν έχω βγάλει ακόμα άποψη αν κάνει η όχι , το ότι ήταν παθιασμένος όταν έπαιζε δεν μου λέει τίποτα , εγώ θέλω να βλέπουμε να βελτιώνετε η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι .
το ότι είναι άπειρος το ξέραμε και μπορούμε να δικαιολογήσουμε τα λάθη , της έμμονες στα λάθη δεν μπορούμε .
Μακάρι σε βάθος χρόνου να φανεί ότι τον κρίνουμε λάθος και αυτοί που περνούν της αποφάσεις ξέραν καλύτερα !
Εγώ δεν είμαι μα κανένα προπονητή και κανένα παίκτη .....ΠΑΟΚ ΕΊΜΑΙ
ξεκινάμε και έχουμε 2 παίκτες σε κάθε θέση και είναι όλοι παικταράδες , θέλουμε μόνο 2-3 προσθήκες !!
με της πρώτες φάπες , όλοι άχρηστοι, θέλουμε 18 μεταγραφές και με το ζόρι θα σωθούμε !!
για μένα όλα ξεκινάνε από τον προπονητή .
το άθλημα είναι ομαδικό δεν είναι στίβος .
όταν παίζει οργανωμένα η ομάδα , παίκτης του 6 φαίνεται για 8 , αν είναι σκορποχώρι ο ζίφκοβιτς φαίνεται άμπαλος !
Τώρα για τον Παυλάρα δεν έχω βγάλει ακόμα άποψη αν κάνει η όχι , το ότι ήταν παθιασμένος όταν έπαιζε δεν μου λέει τίποτα , εγώ θέλω να βλέπουμε να βελτιώνετε η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι .
το ότι είναι άπειρος το ξέραμε και μπορούμε να δικαιολογήσουμε τα λάθη , της έμμονες στα λάθη δεν μπορούμε .
Μακάρι σε βάθος χρόνου να φανεί ότι τον κρίνουμε λάθος και αυτοί που περνούν της αποφάσεις ξέραν καλύτερα !
Εγώ δεν είμαι μα κανένα προπονητή και κανένα παίκτη .....ΠΑΟΚ ΕΊΜΑΙ

Πολύ σωστό και επειδή συμβαίνει χρόνια τώρα, αποδεικνύει την ανάγκη να έρθει παίκτης εκείicue έγραψε:Ο Μπουχαλακης στην πασα ειχε μηδενικη πιεση. Το πιο ευκολο πραγμα να περασεις τη μπαλα πανω απο εναν κοντο παικτη.
Και αφήστε με τώρα ότι φταίει ο Γκαρσία
Τι χρόνια τώρα συμβαίνει;
14 γκολ έφαγε ο Λουτσος με δίδυμο στα περισσότερα ματς Μαουρισιο-Σακχοφ.
14 γκολ έφαγε ο Λουτσος με δίδυμο στα περισσότερα ματς Μαουρισιο-Σακχοφ.