καλως ηρθες παιχτουρα!!!!!!!

Αριστούργημα!!!tolis01 έγραψε:[youtube]IAG6GG6Rf0M[/youtube]paranoid4 έγραψε:Πριν έρθει σε εμάς πρόλαβε μία γρήγορη επίσκεψη στο μαγαζί του Hattori Hanzō
"Revenge is never a straight line. It's a forest. And like a forest it's easy to lose your way... To get lost..."
Μακάρι ρένε. Δεν έχω εικόνα, τα στατιστικά βλέπω. Μακάρι σε εμάς να βγάλει μάτια. Αλλά βγάλει δεν βγάλει, παραμένει τρομερή κίνηση. Προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι και εύχομαι να διαψευστώ αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι μας.renegade έγραψε:Δες το Σαραγόσα Ρεάλ ένα χρόνο πριν και μετά θα αλλάξεις γνώμη για το βεαν έπιασε ή όχι.gika έγραψε:Πιστεύω πως αγωνιστικά δεν θα δούμε αυτό που μας κάνει το όνομα του να περιμένουμε. Και το στηρίζω στο ότι δεν κατάφερε να πιάσει στη.. Σαραγόσα. Στο ότι τα 90λεπτα που έβγαλε αν δεν κάνω λάθος ήταν.. 2! Παρ' όλα αυτά πρόκεται για μεταγραφάρα σε όλα τα επίπεδα. Και καγκάβα και 23 που είναι το αγαπημένο μου νούμερο. Σίγουρη αγορά φανέλας.
είχα δει το sk2310 στο ονομα του στο insta και πίστευα ότι το έβαλε γιατί έκλεισε σε εμάς. Και τελικά είναι τα αρχικά του και τα αγαπημένα του νούμερα 23 και 10. Αν δεν είναι αυτό καρμικό, δεν ξέρω τι είναι.
Στην all black φανέλα θα λέει ακόμα πιο πολύeorptol1 έγραψε:ετσι και αλλιως φανελαρα αλλα τα γιαπωνιζικα την ομορφαινουν ακομη περισσοτερο.....
ναι σιγουραtolis01 έγραψε:Στην all black φανέλα θα λέει ακόμα πιο πολύeorptol1 έγραψε:ετσι και αλλιως φανελαρα αλλα τα γιαπωνιζικα την ομορφαινουν ακομη περισσοτερο.....