Μια ΒΜW του έμεινε να πουλήσει και κάτι κούτες που έχει πακετάρει στο Μακεδονία Παλλάς.navigator11 έγραψε:Ίσως σε άσχετο νήμα να το ρωτάω αλλά ο Ιβάν τελικά δεν τα έχει μαζέψει ακόμα όλα του τα υπάρχοντα για την αποχώρησή του από την Τούμπα; Τι γίνεται με αυτήν την υπόθεση;
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Σουτ σουτ
Μη λες εξάρι
Θα πέσει το ίντερνετ και δεν είμαστε για τέτοια τώρα
Μη λες εξάρι
Τρελό ντύσιμο το τεμάχιο.anekfrastos έγραψε:αδειάζουν έμαθα και τα ράφια της μπουτίκ από τα σετάκια φόρμα-σκαρπίνιrainmaker έγραψε:Ναβι, του κάναμε έξωση αλλά το τραβάει το θέμα. Θα κανονίσουμε επίσκεψη Καραπαπά με Σιαμπάνη για να αναγκαστεί να φύγει λόγω μπόχας
Και πραγματικά δείχνει να είναι και πολύ ντροπαλό παιδί από τα βιντεάκια που ανεβάζει από τα αποδυτήρια κλπ.
Νομίζω ότι και με το σκαρπίνι θα τα κολλάει αυτός
- Dimitris_L4
- GiorgosAtha
Λογικό... μόνο στην μπανανία θα θεωρούσαν τον πάπα και τον κάγκουρα μεγαλύτερα ονόματα από τον Νίντζα.Timelord έγραψε:Σελίδα στο ινσταγκραμ με 34 εκατομμύρια ακολούθους ανεβάζει την μεταγραφή του Ιάπωνα και από κάτω να κλαίνε τα γαυράκια και να παρακαλάνε να κάνουν πόστ για τον Σωκράτη. Πόσο έχουν τσουχτεί δεν περιγράφεται!
Και απο κάτω σχόλιο transfermarkt official με 4.1m ακολούθους... plus ειδικό post στον λογαριασμό τους.
ΠΡΕΠΕΙ να εκμεταλευτούμε τον Γιαπωνέζο σε όλους τους τομείς φούλ!
- Amsterdamer_87
Αυτο ακριβως χρειαζομαστε..για μπαγλαμα τον εχεις τον Παμπλο?απλα μην λες εξαριζει χαχαχα πες κατι αλλο θα μας βαλουν πιπερι στο στομαlaska4 έγραψε:Ο oliva που είδα εξαριζει πολύ, αμυντικά φαίνεται σκύλος μαρκαρει , καθαρίζει ίσως χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο μπροστά από την άμυνα..αντιθέτως επιθετικά δεν μου φαίνεται κάτι το τρομερό ..
- Amsterdamer_87
χαχαχα πολυ καλο!!rainmaker έγραψε:Σουτ σουτ
Μη λες εξάρι
Καλως η κακως ο Καγκαβα είναι ενα brandname απο μονο του. Αν κανανε ποστ για Παπασταθοπουλο θα γελουσε ο πλανητης
Βεβαια τωρα μπορει να θυμωσει ο ντροχος και να παει να τους αγορασει και αυτους.

- GiorgosAtha
Αν κλείσει ο Μπαμπάς -τους- και ο Ουρουγουανός πάμε καλά...
Όπως είχα ξαναπει... υπομονή και στήριξη.
Η ομάδα επιτέλους μου δείχνει πως αρχίζει να δουλεύει/σκέφτεται ξανά ορθολογικά και ποδοσφαιρικά.
Θεωρώ πως καλό είναι ο Pablo και ο Olaf να βάλουν και λίγο νερό στο κρασί τους.
Η ομάδα επιτέλους μου δείχνει πως αρχίζει να δουλεύει/σκέφτεται ξανά ορθολογικά και ποδοσφαιρικά.
- Amsterdamer_87
Εγω θεωρω πως πρεπει ο Ολαφ να κατσει να μαθει λιγο μπαλιτσα απ τον Καναριο..αντι να παιζει με τις νερομπογιεςGiorgosAtha έγραψε:Αν κλείσει ο Μπαμπάς -τους- και ο Ουρουγουανός πάμε καλά...
- V-olakiotis
Πέφτει πολύ κλάμα από τους απογόνους του 6ου στόλου στο instagram! Η συμφωνία με Kagawa παίζει ήδη παντού και δεν έχει ούτε δύο ώρες που ανακοινώθηκε...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Αν πάρουμε και τους 2 υπερβαίνουμε τον αριθμό των ξένωνGiorgosAtha έγραψε:Αν κλείσει ο Μπαμπάς -τους- και ο Ουρουγουανός πάμε καλά...
- Dimitris_L4
Νομίζω ότι ουτε εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι παιχταρα και τι όνομα φεραμε..
Άσπρα πόλο με αιλλεινοικαις πινακίδες εθεάθησαν έξω από τα κεντρικά γραφεία των εταιριών transfermarkt και 433 στο Άμστερνταμ.
Ον τόπικ: μεταγραφές σαν του Νίντζα έχουν τεράστια και παράπλευρα οφέλη. Πιο εύκολα μένει ένα ταλέντο και έρχεται κάποιος άλλος καλός παίκτης όταν βλέπει οτι θα έχει τέτοια ονόματα ως συμπαίκτες. Συν το εμπορικό.
Ον τόπικ 2: Μακάρι να κλείσουμε άμεσα τον πορνοσταρ. Με Νίντζα και λοιπούς από πίσω, θα κάνει γλέντι.
Ον τόπικ: μεταγραφές σαν του Νίντζα έχουν τεράστια και παράπλευρα οφέλη. Πιο εύκολα μένει ένα ταλέντο και έρχεται κάποιος άλλος καλός παίκτης όταν βλέπει οτι θα έχει τέτοια ονόματα ως συμπαίκτες. Συν το εμπορικό.
Ον τόπικ 2: Μακάρι να κλείσουμε άμεσα τον πορνοσταρ. Με Νίντζα και λοιπούς από πίσω, θα κάνει γλέντι.
Το κορυφαίο είναι το σχόλιο συμπολίτη στην ανάρτηση του 433.Πήραμε και μεις τον Μήτρογλου λέει και δεν κάνατε πόστ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα