λες να είναι μεταγραφή του Γιώργη ;prist64 έγραψε:λετε να ερθουν μαζι?prist64 έγραψε:αυριο το πρωι στις 08.00 ερχεται
και ο Γιωργηςς απο Λονδινο
.............loadinng?......................
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- Περιπτερος
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Σοβαρα , ερχεται ο γιωργης ;; Αντε να παρουμε λιγο χαραprist64 έγραψε:λετε να ερθουν μαζι?prist64 έγραψε:αυριο το πρωι στις 08.00 ερχεται
Ελπίζω να μην μίλησες με Γαλάτη γιατί θα σε πούλησε και θα σε αγόρασε μαζίgergeo4 έγραψε:λογικα ο GINOLA εχει καλυτρες και ποιο σιγουρες πηγές πχ ειπε ονομα στον σουρμε και βγηκε.και στο θεμα φεραρι εγω με δημοσιγραφο στο βολο μιλησα αλλα ισως εχει δικιο ο GINOLA και συνεβει κατι αλλο.εγω τον πιστευωDimg4 έγραψε:Φιλε δεν αμφισβητω το αν εχεις πηγες, αλλα τοσο καιρο ο gerge04 μας λεει οτι εχει πηγες και τωρα ο ενας λεει μπηκε φρενο λογω αγοραπωλησιας και εσυ οχι. Οποτε καπως πρεπει να διασταυρωθει ποιος οντως εχει πηγες γιατι εμεις να ενημερωθουμε ψαχνουμεGINOLA έγραψε:no problem Dim, δε ξαναγράφω καμία πληροφορία.
καμία αρνητική ενέργεια ,σε καταλαβαίνω.
-
Dimg4
bersekeros έγραψε:Γράφε ρε μλκ.GINOLA έγραψε:σε καταλαβαίνω Dim.
επειδή και οι mod όμως δε μπορούν να ξέρουν ,προφανώς υποθέτουν με πράγματα που τους λέει ο καθένας αν είναι αλήθεια από τις εξελίξεις , καλύτερα να το κόψω και να γράφει ο καθένας απλά γνώμες κτλ.
O sourme προφανώς κατάλαβε ότι λέω σοβαρά πράγματα, αλλά δε παίζει και ρόλο , καλύτερα να μην βγαίνουν προς τα έξω πράγματα , την πώληση γιαννούλη την ανέφερα καιρό πριν .
all good ,ας μείνουμε σε προσωπικές απόψεις
δε πρέπει να μιλήσουμε για τις περιπτώσεις βόλου παιδιά, ας περιμένουμε λίγο
Μη μασάς γ@μώ την πουτ@να μου.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ!
PAOKmania είσαι!
Ναι αδερφέ μου;;;;;
Άντε μπράβο.
Ευχαριστώ και πάλι ρε αλανακο!
gergeo4 έγραψε:μπάνε δεν ήθελα ποτε να το παιξω εξυπνος.ακομα ειμαι νεος σ'αυτό και ασυναίσθητα ισως παρασυρομαι.θα λάβω πολυ σοβαρα τις συμβουλές σου και σ'ευχαριστώ.
Είσαι καλό παιδί ρε σου εύχομαι τα καλύτερα και να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου.
Για τον Βόλο παίζει και να ετοιμάζεται η Μαρούπα να κάνει αυτοψίες. Ίσως γι' αυτό να φρενάρονται τα πολλά πάρε-δώσε. Υποθέσεις κάνω. Αλλά αν είναι αυτός ο λόγος, ενώ ο Άρης έχει καταντήσει γαυρος γ', ε κάτι κάνουμε πολύ λάθος.
Εσύ φίλε bersekere ηρέμησε, μην σε πάρω... τηλέφωνο!!bersekeros έγραψε:Γράφε ρε μλκ.GINOLA έγραψε:σε καταλαβαίνω Dim.
επειδή και οι mod όμως δε μπορούν να ξέρουν ,προφανώς υποθέτουν με πράγματα που τους λέει ο καθένας αν είναι αλήθεια από τις εξελίξεις , καλύτερα να το κόψω και να γράφει ο καθένας απλά γνώμες κτλ.
O sourme προφανώς κατάλαβε ότι λέω σοβαρά πράγματα, αλλά δε παίζει και ρόλο , καλύτερα να μην βγαίνουν προς τα έξω πράγματα , την πώληση γιαννούλη την ανέφερα καιρό πριν .
all good ,ας μείνουμε σε προσωπικές απόψεις
δε πρέπει να μιλήσουμε για τις περιπτώσεις βόλου παιδιά, ας περιμένουμε λίγο
Μη μασάς γ@μώ την πουτ@να μου.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ!
PAOKmania είσαι!
Ναι αδερφέ μου;;;;;
Άντε μπράβο.
Ευχαριστώ και πάλι ρε αλανακο!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πέρασε και τα ιατρικά ο Καγκαβα!
Όπου να ναι θα έχουμε και το βίντεο.
Όπου να ναι θα έχουμε και το βίντεο.
Από ποιο αεροδρόμιο; Να του πω δυο λογάκια, να πάει πίσω στην Τσέλσι να διαλέξει άλλον παίκτη τους.prist64 έγραψε:αυριο το πρωι στις 08.00 ερχεται
Χαλαρά, είδαν με το μο@ν@π@ν0 του αρουλη δεν έπιασε η καταγγελία, κάτσε να στείλουμε την μαρουπα στο Βόλο. Με τον παλέτα ο χοντρός κάνει γλει@#€λια, με μας ασχολούνται τα γαμιδιαgika έγραψε:Για τον Βόλο παίζει και να ετοιμάζεται η Μαρούπα να κάνει αυτοψίες. Ίσως γι' αυτό να φρενάρονται τα πολλά πάρε-δώσε. Υποθέσεις κάνω. Αλλά αν είναι αυτός ο λόγος, ενώ ο Άρης έχει καταντήσει γαυρος γ', ε κάτι κάνουμε πολύ λάθος.
-
Dimg4
Φανελες καγκαβα βγαλτε ρεεεεε
Αν βγαλουν Baba θα νομιζουν ολοι αυτοσχεδιες ειναι
Αν βγαλουν Baba θα νομιζουν ολοι αυτοσχεδιες ειναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Τρί 26 Ιαν 2021, 18:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
σ'ευχαριστώ απο καρδιάς και θα προσπαθησω για το καλυτερο .το υποσχομαι σε ολους σαςobanebane έγραψε:gergeo4 έγραψε:μπάνε δεν ήθελα ποτε να το παιξω εξυπνος.ακομα ειμαι νεος σ'αυτό και ασυναίσθητα ισως παρασυρομαι.θα λάβω πολυ σοβαρα τις συμβουλές σου και σ'ευχαριστώ.
Είσαι καλό παιδί ρε σου εύχομαι τα καλύτερα και να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου.
- Περιπτερος
Δεν βλέπω ανταπόκριση από Kagawa. Τι γίνεται;
Από ΠΙΛΟΤΟ:
Μου είπαν να είμαι stand by κάποιον να κουβαλήσω αύριο. Δεν μου είπαν ποιον και που.
Από ΠΙΛΟΤΟ:
Μου είπαν να είμαι stand by κάποιον να κουβαλήσω αύριο. Δεν μου είπαν ποιον και που.