Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- bersekeros
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Έχει κανένας info σε πόσο καιρό αναμένεται να δούμε στο χορτάρι τον Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά;
Προπονείται ο παίκτης;
Θα παίξει σύντομα;
Προπονείται ο παίκτης;
Θα παίξει σύντομα;
Από έναν Αργεντινό που έφερε ο Βόλος στα 29 του από β Αργεντινής, χίλιες φορές ο τραυματίας από την Τσέλσι.
Τουλάχιστον αυτόν δεν θα ψάχνουμε που θα τον δώσουμε το καλοκαίρι.
Πάντως η φάση θυμίζει φίλτρα από e-shop.
Τιμή έως 200 Χιλ και ταξινόμηση από φτηνά σε ακριβά.
Τουλάχιστον αυτόν δεν θα ψάχνουμε που θα τον δώσουμε το καλοκαίρι.
Πάντως η φάση θυμίζει φίλτρα από e-shop.
Τιμή έως 200 Χιλ και ταξινόμηση από φτηνά σε ακριβά.
Αδελφε βρισκομαστε στις τελευταιες μερες των μεταγραφωνΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, κλείσαμεtzelas έγραψε:Ας δώσει κάποιος και που βρισκόμαστε στις θέσεις των ξένων με τις 2 προσθήκες μη κοινοτικών που κάνουμε σήμερα. Κλείσαμε τις θέσεις ξένων οπότε π.χ. Μάτος οριστικά τέλος;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ (ΞΕΝΟΙ)
1. Rodrigo Soares
2. Amr Warda
3. Kagawa
4. Douglas Augusto
5. Abdul Rahman Baba
6. Jaba (U-23)
7. Nika Ninua (U-23)
που οπως ξερεις ολα γινονται.
Ροντριγκο ουσιαστικα δεν πολυ υπολογιζεται.
Αουγκουστο λενε θελει να φυγει
Ζαμπα ειναι δεν ειναι δεν....
Νινουα λογικα φευγει
Οποτε ας περιμενουμε....
Θεϊκό! ΔάκρυσαJeremy4 έγραψε:Πάντως στη σύγκριση Μπαμπά-Φεράρι ταιριάζει το άσμα των Καφρίλιον... "Άμα έχεις παλαμάρι, τι τη θέλεις τη Φεράρι"...
- bersekeros
Δεν τον γνωρίζω τον Baba. Μακάρι το παιδί να είναι καλά και να βοηθήσει.. Αντιλαμβάνομαι πλήρως το σκεπτικό του ότι εφ όσον δεν είναι δεδομένα τα λεφτά του Γιαννούλη, θα πάμε σε μια λύση δανεικού.
Όμως επειδή η χρονιά σαν ουσιαστικό στόχο έχει το κύπελλο και τη δεύτερη θέση με τη μικρότερη διαφορά, είμαι περίεργος να δω πόσες κινήσεις θα χρειαστούμε το καλοκαίρι. Μόνο εκεί έχω ένσταση.. Αν δε τα βρεις με τους δανεικούς και παράλληλα ξεφορτωθείς Βαρελα Μπισεσβαρ και Εσιτι, τότε χρειάζεσαι πολλές κινήσεις. Και για βασικούς και για αναπληρωματικους..
Άρα ουσιαστικά η πρώτη χρονιά χτισιματος θα είναι η επόμενη. Άρα μιλάμε πως με όλα τα λάθη που έγιναν σε χειρισμούς, η φάση μας στοίχισε 2 χαμένες χρονιές...
Όμως επειδή η χρονιά σαν ουσιαστικό στόχο έχει το κύπελλο και τη δεύτερη θέση με τη μικρότερη διαφορά, είμαι περίεργος να δω πόσες κινήσεις θα χρειαστούμε το καλοκαίρι. Μόνο εκεί έχω ένσταση.. Αν δε τα βρεις με τους δανεικούς και παράλληλα ξεφορτωθείς Βαρελα Μπισεσβαρ και Εσιτι, τότε χρειάζεσαι πολλές κινήσεις. Και για βασικούς και για αναπληρωματικους..
Άρα ουσιαστικά η πρώτη χρονιά χτισιματος θα είναι η επόμενη. Άρα μιλάμε πως με όλα τα λάθη που έγιναν σε χειρισμούς, η φάση μας στοίχισε 2 χαμένες χρονιές...
Ευχαριστώ ΑποστόληΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, κλείσαμεtzelas έγραψε:Ας δώσει κάποιος και που βρισκόμαστε στις θέσεις των ξένων με τις 2 προσθήκες μη κοινοτικών που κάνουμε σήμερα. Κλείσαμε τις θέσεις ξένων οπότε π.χ. Μάτος οριστικά τέλος;
1. Rodrigo Soares
2. Amr Warda
3. Kagawa
4. Douglas Augusto
5. Abdul Rahman Baba
6. Jaba (U-23)
7. Nika Ninua (U-23)
Να πούμε ότι 5 είναι οι θέσεις και άλλες τρείς κάτω των 23 και υπάρχει κάποιος περιορισμός για το πόσοι μπορούν να παίξουν που δεν θυμάμαι, δηλαδή δεν μπορούν να παίξουν και οι 8.
- ΑποστόληςΑ
Παίκτης της Chelsea είναι, οπότε, λογικά, προπονείται μαζί με την ομάδα.bersekeros έγραψε:Έχει κανένας info σε πόσο καιρό αναμένεται να δούμε στο χορτάρι τον Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά;
Προπονείται ο παίκτης;
Θα παίξει σύντομα;
εμείς βαλαμε στοπ όχι λόγω της αγοραπωλησίας. Δε γίνεται να γράψω δημόσια κάτι περισσότεροbersekeros έγραψε:Ενώ με τον Φεράρι δεν υπήρχε προβλημα;gergeo4 έγραψε: υπάρχει εν εξελιξη αγοραπωλησία του βολου γι'αυτο μπηκε στοπ
Τώρα με τον Δουβίκα υπάρχει;
Δεν το καταλαβαίνω. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο (η αγοραπωλησία της ΠΑΕ... και η μεταγραφή).
Από ποιόν μπήκε στοπ;
Από εμάς ή από αυτούς;
Τέσπα.
Άρα... Τσέχος , Σβι , Κούτσιας. Μέχρι το τέλος της σεζόν;
Μάλιστα.
- ΑποστόληςΑ
Μέχρι 5 παίζουν σε κάθε περίπτωση. Μπορούμε όμως να έχουμε στο ρόστερ μας μέχρι 8, εφόσον οι τρεις είναι U-23tzelas έγραψε:Ευχαριστώ ΑποστόληΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, κλείσαμεtzelas έγραψε:Ας δώσει κάποιος και που βρισκόμαστε στις θέσεις των ξένων με τις 2 προσθήκες μη κοινοτικών που κάνουμε σήμερα. Κλείσαμε τις θέσεις ξένων οπότε π.χ. Μάτος οριστικά τέλος;
1. Rodrigo Soares
2. Amr Warda
3. Kagawa
4. Douglas Augusto
5. Abdul Rahman Baba
6. Jaba (U-23)
7. Nika Ninua (U-23)
Να πούμε ότι 5 είναι οι θέσεις και άλλες τρείς κάτω των 23 και υπάρχει κάποιος περιορισμός για το πόσοι μπορούν να παίξουν που δεν θυμάμαι, δηλαδή δεν μπορούν να παίξουν και οι 8.
- Amsterdamer_87
Με τις ζωγραφιες του Μπογιατζη βαλε τρεις να εισαι μεσαtzo_1926 έγραψε:Δεν τον γνωρίζω τον Baba. Μακάρι το παιδί να είναι καλά και να βοηθήσει.. Αντιλαμβάνομαι πλήρως το σκεπτικό του ότι εφ όσον δεν είναι δεδομένα τα λεφτά του Γιαννούλη, θα πάμε σε μια λύση δανεικού.
GINOLA έγραψε:
εμείς βαλαμε στοπ όχι λόγω της αγοραπωλησίας. Δε γίνεται να γράψω δημόσια κάτι περισσότερο
GINOLA στείλε μου σε παρακαλώ ένα μεηλ στο rainmaker@paokmania.gr
Οχι μόνο για αυτό το θέμα, θέλω να συζητήσουμε ευρύτερα.
Τελευταιο παιχνιδι του Baba
πριν 28 μερες στην U-23 της chelsea.
Δε θα ξαναγραψω αλλο για τον baba και τον kawava.
O καθενας οτι καταλαβαινει...
Σε αυτην τη μεταγραφικη περιοδο
σε αντιθεση με το καλοκαιρι
γιναν λογικες κινησεις μεχρι τωρα
κυριως δανεικων και με μικρα συμβολαια.
Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος
σε αντιθεση με το καλοκαιρι.
Ας ερχονται τετοιοι παιχτες εστω και δανεικοι,
η εστω και με μικρα συμβολαια.
Οτι κερδισεις και οσους κρατησεις
ειναι κερδος. Παμε και για μια χαφαρα
μια πωληση και εναν κεντρικο αμυντικο-τερμα.
Δε σταματαμε λεμε!!!
πριν 28 μερες στην U-23 της chelsea.
Δε θα ξαναγραψω αλλο για τον baba και τον kawava.
O καθενας οτι καταλαβαινει...
Σε αυτην τη μεταγραφικη περιοδο
σε αντιθεση με το καλοκαιρι
γιναν λογικες κινησεις μεχρι τωρα
κυριως δανεικων και με μικρα συμβολαια.
Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος
σε αντιθεση με το καλοκαιρι.
Ας ερχονται τετοιοι παιχτες εστω και δανεικοι,
η εστω και με μικρα συμβολαια.
Οτι κερδισεις και οσους κρατησεις
ειναι κερδος. Παμε και για μια χαφαρα
μια πωληση και εναν κεντρικο αμυντικο-τερμα.
Δε σταματαμε λεμε!!!
- ΑποστόληςΑ
inpaok
Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το INPAOK, η Καϊσέρισπορ ενδιαφέρεται ζωηρά για τον Αντόνιο Τσόλακ, ωστόσο δεν είναι οι μόνοι που κοιτούν τον φορ του Δικεφάλου.
Στα γραφεία της Τούμπας κατέφθασαν τις τελευταίες ώρες προτάσεις δανεισμού από Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία, πέραν της Καϊσέρισπορ. Ο παίκτης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον και τις προτάσεις και μένει να φανεί που επιθυμεί ο ίδιος να αγωνιστεί για το επόμενο εξάμηνο, αλλά και το ποια πρόταση θα επιλέξει ο ΠΑΟΚ ως την πιο συμφέρουσα για τον ίδιο.
Σύντομα αναμένονται εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο, με τον Κροάτη να αποχωρεί ως δανεικός τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο.
Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το INPAOK, η Καϊσέρισπορ ενδιαφέρεται ζωηρά για τον Αντόνιο Τσόλακ, ωστόσο δεν είναι οι μόνοι που κοιτούν τον φορ του Δικεφάλου.
Στα γραφεία της Τούμπας κατέφθασαν τις τελευταίες ώρες προτάσεις δανεισμού από Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία, πέραν της Καϊσέρισπορ. Ο παίκτης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον και τις προτάσεις και μένει να φανεί που επιθυμεί ο ίδιος να αγωνιστεί για το επόμενο εξάμηνο, αλλά και το ποια πρόταση θα επιλέξει ο ΠΑΟΚ ως την πιο συμφέρουσα για τον ίδιο.
Σύντομα αναμένονται εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο, με τον Κροάτη να αποχωρεί ως δανεικός τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο.