Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- bersekeros
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Ζητάει πολλά ε......;;;;;;;GINOLA έγραψε:O λόγος που δεν έρχεται ο φερρράρι είναι ο ίδιος για τον ποιον δε προχωράει το κλεισμένο του δουβίκα. δε θέλω να γράψω περισσότερα.
Ά...ρε.... ! Όλοι να ''καζαντήσουν'' θέλουν με τα λεφτά του Ιβάν.
Ο Δούβι είναι έτοιμος παίκτης γ@μώτο, αλλά όχι να το παίζεις και φίλος ντεμέκ και μετά να ζητάς την Άρτα με τα Γιάννενα...για να τον δώσεις άμεσα.
Δηλαδή.... Τσέχος, Σβι, Κούτσιας μέχρι το τέλος της σεζόν;
ΥΓ Αν κάνω λάθος υποθέσεις....ανακαλώ!

- Mitsospaoki4
- Moderator
+1000obanebane έγραψε:Έτσι για του λόγου το αληθές,οφείλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ στα δύο παλικάρια που ότι έγραψαν επιβεβαιώνεται και στους χρόνους που τα έγραψαν.
Όπως επίσης και στον παπά που σε ότι έγραψε ήταν σπαθί.
Αυτή η μεταγραφική θυμίζει εποχές που όλες οι ειδήσεις έβγαιναν από εδώ μέσα.
Μπράβο μάγκες.
- thanos-xanthi
- kataramenos5
Πλεον Ιαπωνας.Salvador Allende έγραψε: Εγώ ένα πράμα θα πω...
ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο BABA ΣΑΣ![]()

Napoli4 έγραψε:Τα σχολια που διαβάζω στο ίντερνετ, κυρίως από οπαδους της Τσελσι ειναι θετικα.
Μιλανε για παικτη που αν δεν είχε τους τραυματισμους θα μπορουσε να παιζει στην Τσέλσι, μνημονεύουν ενα ματς κόντρα στην Παρί που ήταν εξαιρετικος, και λενε πως όταν τον πηραν (~25Μ) ήταν το καλύτερο μπακ της Μπουντεσλιγκα.
Επισης σε αντίθεση με άλλους τραυματίες που δέχονται τα πυρα των οπαδών ειτε γιατι κοροϊδεύουν (Λεβεκ) ειτε γιατι ειναι γυάλινοι εκ φύσεως (Καντουρι), για τον Μπαμπά δεν υπάρχει αρνητικο σχόλιο. Ολοι αναφέρονται στην ατυχία του και υποστηρίζουν πως αν γίνει καλα μπορει να επανελθει σε υψηλό επίπεδο.
Εγω θα τον παρομοιαζα με έναν Ουαγκε στα 26, μετα τον φετινό τραυματισμό. Ελπίζω να ειναι καλυτερος, και πιο ετοιμος. Παντως φετος εχει 3 ματς στην u23 της Τσελσι, κοντρα σε Λίβερπουλ τον Οκτώβρη (70'), σε Εβερτον τον Νοέμβρη (90') και Γιουναιντεντ τον Δεκέμβρη (69').
Ουαγκε δεν είναι με τίποτα,έχει παίξει σε πολύ υψηλότερο επίπεδο και είναι σε ιδανική ηλικία.
Ο Ουαγκε για την Μπάρτσα ήταν ότι για εμάς το παλικαράκι από την Βοσνία.
Καήκαμε στον Γάλο και φυσάμε τον γκανέζο
αν δεν είχαμε ζήσει τον εφιάλτη με τον Λεβεκ θα τα βλέπαμε αλλιώς τα πράγματα ....

αν δεν είχαμε ζήσει τον εφιάλτη με τον Λεβεκ θα τα βλέπαμε αλλιώς τα πράγματα ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psiras67 την Τρί 26 Ιαν 2021, 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To καλοκαιρι παντως θα εχει πολυ δουλεια ο Ρεμπε...Μιλαμε ισως και για διψηφιο αριθμο κινησεων...Εγω να πω την αληθεια θα προτιμουσα κατι σαν τον ελευθερο γερμανορωσσο η μια πιο εφικτη περιπτωση δανεικου οπως ο Μπρενετ η και ο Σταφυλιδης αφου πονταρουμε σε παικτες με βεβαρημενο ιατρικο ιστορικο.Αν ομως και τονιζω το Αν υπαρχει ρητρα και ειναι εφικτη μπορει να αποδειχθει εξαιρετικη λυση.
- Kabamaru11
Ψαχνω για το γευμα του Σταθμου,τηγανητες καραβιδεςrainmaker έγραψε:Ήρθε ο Νίντζα, κρύψτε τους Γκινγιόκου
- abc_o_ karpouzas
Amsterdamer_87 έγραψε:Καγκαβλας..τσεχος Γκουσγκουνης..Μπαμπας αραπης....Τι εγινε ρε μαγκες στον Σειρηνακη μπηκα???

ποσο επταλοφιτης εισαι ρε σειρα...

Tου είπε κανείς πως στην Ελλάδα είναι κλειστά τα κομμωτήρια;thanos-xanthi έγραψε:
Τι μαλλί είναι αυτό;
Ρέμπε κοιμάσαι.
Magpies4 έγραψε:Για να τον διατηρεί η Τσέλσι στα ρόστερ της σημαίνει ότι ο παίκτης είναι κανονικός. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο και ρίσκο από την πλευρά μας. Αποκλείω να είναι μεταγραφή Ρέμπε.
Και εγώ τον βρίζω,αλλά αυτή η μεταγραφή όχι απλά είναι αλλά φωνάζει Ρεμπε,μη λέμε ότι να'ναι.
Κι ομως εχει βαση αυτο που λεει ο Joshua. Ο Τσολακ οταν ειχα πρωτοδει τα videaκια του δεν μου ειχε αρεσει καθολου γιατι ολα του τα γκολ ηταν μιας επαφης. Δεν υπηρχε ουτε μια φαση στα πλανα του που να ακουμπουσε μπαλα δευτερη φορα. Ηταν ολα γκολ παρε-βαλε, γκολ των ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ. Ηταν ενας σωστα τοποθετημενος κωνος. Ε με συμπαικτες τους προαναφερθεντες ο ρολος αυτος ακουγεται χρησιμος.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΝΑΙjoshua έγραψε:O Τσολακ λενε παει στο Κασερι...Ειμαι ο μονος που με Ουαρντα,Καγκαβα θα προτιμουσα να μεινει ο Τσολακ αντι του Σφιντερφσκι?
Τη μασκα που φοραει ο Καγκαβα που τη βρισκουμε να τη τσιμπησουμε μαζι με τη φανελα του γιαπωνεζου? Την εχει το store?