Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από bane1980 »

Και εγώ αυτό καταλαβαίνω. Άντε οτι εάν ανέβει η Νόριτς, σίγουρα δεν θα παίζει φφπ και εάν συνεχίσουμε στα ρηχά, θα είναι οτι θα έχει κλείσει η κάνουλα όντως.

Που, επαναλαμβάνω, δεν μου φαίνεται παράλογο.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

prist64 έγραψε:
pagotatzis έγραψε:Ερώτηση στους μοντ
Τόσα χρόνια μέλος δεν έχω ανοίγει τοπικ παίχτη
Να το ανοίξω του Καγκαβα ;έχω καλό feeling 8-) :)
με την ευχη μου
και την δική μου :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

joshua έγραψε:To να κλεισει η κανουλα η καλυτερα να μην καλυπτει τις αστοχιες των στελεχων ειναι σε ενα βαθμο λογικο.Φερατε Αγκουστο,Εσιτι με 7 μυρια και θελετε και αλλο χαφ.Ε βρειτε τους ομαδες να σας φερω.Ειμαστε η μονη ομαδα στη κατηγορια με 8 χαφ για 3 θεσεις.Το να μην διαθετεις ομως μπατζετ για μια θεση στην οποια πουλησες παικτη με 7.5 μυρια ειναι παραλογισμος.
Joshua θα συμφωνήσω με το σχόλιο αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. 5 χαφ έχουμε όχι 8, βγάζοντας έξω τα 10ρια(Βρακας, Ουάρντα, Κωσταντελιας).
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τοσο καιρο η μετροσπορτ εγραφε πως κλεινει ο Φεραρι,τωρα που εγραψα οτι δεν κλεινει ο Φεραρι,ειμαι σιγουρος οτι θα κλεισει τελικα... :mrgreen:
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

σας παρακαλω να χαρειτε, δεν μπορω παλι να διαβαζω σε φορουμ του ΠΑΟΚ για πανερια και λαικες αγορες...μεχρι πριν λιγο καιρο λεγαμε ολοι οτι το σωστο ειναι να οριζει ενα μπατζετ ο μεγαλομετοχος και αναλογως να κινειται ο τεχνικος διευθυντης...δουλεια του τ.δ. ειναι να αδειασει χωρο στο μπατζετ απο τις δικες του αποτυχημενες επιλογες...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Salvador Allende έγραψε:
joshua έγραψε:To να κλεισει η κανουλα η καλυτερα να μην καλυπτει τις αστοχιες των στελεχων ειναι σε ενα βαθμο λογικο.Φερατε Αγκουστο,Εσιτι με 7 μυρια και θελετε και αλλο χαφ.Ε βρειτε τους ομαδες να σας φερω.Ειμαστε η μονη ομαδα στη κατηγορια με 8 χαφ για 3 θεσεις.Το να μην διαθετεις ομως μπατζετ για μια θεση στην οποια πουλησες παικτη με 7.5 μυρια ειναι παραλογισμος.
Joshua θα συμφωνήσω με το σχόλιο αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. 5 χαφ έχουμε όχι 8, βγάζοντας έξω τα 10ρια(Βρακας, Ουάρντα, Κωσταντελιας).
Εγραψα για 3 θεσεις και σε αυτες εχουμε Αγκουστο,Τσιγγαρα,Σβαμπ,Ελ Καντουρι,Ουαρντα,Νινουα,Καγκαβα και δανεικο χωρις ρητρα τον Εσιτι.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

bane1980 έγραψε:Και εγώ αυτό καταλαβαίνω. Άντε οτι εάν ανέβει η Νόριτς, σίγουρα δεν θα παίζει φφπ και εάν συνεχίσουμε στα ρηχά, θα είναι οτι θα έχει κλείσει η κάνουλα όντως.

Που, επαναλαμβάνω, δεν μου φαίνεται παράλογο.
ναι οκ, ας κλείσει αλλά το να έχεις 6to χαφ τον μισιτς είναι το ένα άκρο και να έχεις 3to χαφ τον αουγκούστο το άλλο.

Ας πάνε επιτέλους με μια λογική ,χωρίς ηλίθια έξοδα αλλά και χωρίς 2,5 επιλογές στα χαφ.

Και σίγουρα , ας επικοινωνήσουν με αλήθεια το τι θα γίνει το καλοκαίρι , να ξέρουμε όλοι τι να περιμένουμε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ θέλω

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

joshua έγραψε:O Τσολακ λενε παει στο Κασερι...Ειμαι ο μονος που με Ουαρντα,Καγκαβα θα προτιμουσα να μεινει ο Τσολακ αντι του Σφιντερφσκι?
Οχι δεν εισαι ο μονος
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αρα και τα εφοδια που δηλωσαν οτι θα δωσουν στον Παμπλο ειναι να χαμε να λεγαμε
αντι για οπλα να παει στον πολεμο, του δωσαν δυναμιτακια τυπου Λαμπρου και τον πιτσιρικα τον Βοσνιο
χαφ γρηγορο θα ονειρευομαστε ολοι, αλλα θα βλεπουμε τα ιδια αργα και ανευρα χαφ μας
οσες γκελες και να ερθουν λογω κενων παντως στο ροστερ, καμια ευθυνη δε φερνει ο Γκαρσια, τον αφησαν με ενα ροστερ συνεχως να αποδυναμωνεται
το σεναριο του gospi, με το να μενουμε εκτος conference, δεν ειναι και στη σφαιρα της φαντασιας παντως...
γερο στομαχι επομενως και στα πλευοφ, και κανα ευχελαιο γιατι πολλα ματς εβγαλε και ο Καντουρι χωρις τραυματισμο
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ας περιμένουμε το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Εμπειρικά και μόνο να το δεις, επί Ιβάν πάντα τις τελευταίες μέρες κάνουμε κινήσεις.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι φαντάζομαι θα κληθούν να εξηγήσουν
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Και Κρμεντσικ, Ουαρντα, Καγκαβα. 3 βασικους σε χειμερινη μεταγραφικη περιοδο.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
joshua έγραψε:O Τσολακ λενε παει στο Κασερι...Ειμαι ο μονος που με Ουαρντα,Καγκαβα θα προτιμουσα να μεινει ο Τσολακ αντι του Σφιντερφσκι?
ΝΑΙ
πιο πιθανό να βρούμε ελέφαντα να κρύβεται πίσω από παπαρούνα παρά δεύτερο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Οχι δεν εισαι ο μονος
είδες τι ωραία που κρύβεται ο ελέφαντας πίσω από παπαρούνα ; :lol:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Gospi έγραψε:...Παλι καλα που εψησε ο Παμπλο τον Καγκαβα γτ στο τελος θα παιζαμε με τον Λαμπρου και τον Νινουα...
Ευτυχώς που ήταν κολλητάρια να λες.
Να... αυτά δεν μπορώ.
Συμφωνώ εν μέρη.
Πιθανόν να το βλέπουν ως σύνολο. Και όχι ως θέση.
Σου λέει καθάρισε πρώτα το roster που έγινε/τα κάνατε σκ@τά και μετά ξεκινάμε το "χτίσιμο" -πιθανόν χωρίς FFP αλλά με προσοχή μην την πατήσουμε-.
Αλλιώς όπως είπες δεν έχει λογική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τρί 26 Ιαν 2021, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”