Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πέρα από τις διαιτησίες, παράγκες κλπ, μόνο ένας τυφλός δεν βλέπει ότι η ομάδα έχει αυτή την στιγμή 4 βασικά μή ιδιαίτερα αθλητικά και γρήγορα χάφ. Σβαμπ, Ελ, Αυγουστος και Ουάρντα δημιουργούν ένα τεχνικό μέν κέντρο, που υστερεί σε δύναμη και ταχύτητα δέ.

Η ομάδα έχει τραγικό αμυντικό τρανζίσιον. Πολλοί φωνάζουν για 6άρι, αλλά το 6άρι δεν θα λύσει το πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ θέλει ταχυδυναμικούς box to box χάφ, ΔΥΟ τέτοια χάφ, ενώ το τρίτο χάφ μπορεί να είναι ο Καντουρί, ή ο Ουαρντα, ή ο Καγκαουα. Οσο δεν έρχονται αυτοί, θα έχουμε πρόβλημα και δύσκολα θα κερδίζουμε ντέρμπι.

Υπάρχουν και άλλες θέσει που πονάει η ομάδα, πχ η πονεμένη ιστορία του τερματοφύλακα και φυσικά η αναμενόμενη πτώση των νταμπλούχων Βαρέλα και Κρέσπο που σιγά σιγά οδεύουν προς το τέλος της καριέρας τους.

Για την αργοπορία να καλυφθεί η θέση του Γιαννούλη τί να πώ; Πάρτι έκανε η αεχ από εκεί και πήραν αέρα μόλις βάλαν το αναπάντεχο γκόλ. Γιατί θεωρώ διαφορετικά, άν δεν είχαν σκοράρει και έτσι όπως είναι η ομάδα θα τους είχε κερδίσει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Kαι επειδη ειμαστε εντελως προβλεψιμοι,μετα τη χτεσινη εμφανιση Περειρα,θα τρεξουν να κλεισουν τον Φεραρι σε φαση πανικου και μετα το καλοκαιρι θα λεμε πως θα παρουμε ακραιο μπακ αφου εχουμε 4,οπως τωρα λεμε πως θα παρουμε αμυντικο χαφ,αφου εχουμε 5 ποδοσφαιριστες για 2 θεσεις...
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

To να γκρινιαζουμε για 2930202804804802408 φορα για την διαιτησια μου θυμιζει το παιχνιδι εδω παπας εκει παπας που ξερεις οτι σε κλεβουν αλλα πας και ξαναπαιζεις μπας και κερδισεις και οταν χανεις ξαναγκρινιαζεις. Απο τη στιγμη που η ομαδα δεν μπορει να κερδισει στο παρασκηνιο και δεν μπορει να συμμετεχει σε πρωταθλημα αλλης χωρας ολοι εμεις που θελουμε να συμμετεχουμε σε συζητησεις κατανταει βαρετο να λεμε τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια 80 χρονια. Η ομαδα επαιξε μονης της και εφερε 2-2. Τα αλλα τα εχουμε πει εκατομμυρια φορες.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

-Paoktzis έγραψε:[Σήμερα σε εκείνο το αψυχολόγητη σουτ από τα 40 μέτρα ενώ αριστερά στο βάθος ωρυόταν ο Τζολης να του την δώσει για να βγεί 1 με 1 με έκανε να θέλω να μπω στην τηλεόραση και να τον πιάσω από το λαιμό! Αυτή την στιγμή μόνο 2 από τα χαφ μας μπορούν να σταθούν στο επίπεδο του Π.Α.Ο.Κ. (El kaddouri-Schwab) και αυτοί μάλλον όχι ως βασικοί αν θέλουμε να θεωρούμαστε ομάδα πρωταθλητισμού και καλής πορείας στην Ευρώπη. Για Τσιγγάρα και Ninua θα δείξει το μέλλον αλλά θέλουν πολλά ψωμιά ακόμα
]

Συγνωμη αλλα θεωρω πως ουτε ο ελκαντουρι ουτε ο σβαμπ ειναι για τον ΠΑΟΚ. Για αλλαγη καλοι ειναι αλλα για βασικοι θελεις γρηγορους και με γρηγορη πασα.[/quote]
Αυτό λέω φίλε μου .
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αυτό που με στεναχωρεί με τον μεταγραφικό σχεδιασμό είναι η αργοπορία λες και πάντα μας πιάνουν προ εκπλήξεως.
Το καλοκαίρι φτάσαμε να παίζουμε χωρίς φορ και δεξί μπακ δύο από τους σημαντικότερους αγώνες της ιστορίας μας.
Κι όμως καθόλου έκπληξη δεν ήταν η αποχώρηση του Άκπομ.
Τώρα παίζουμε τα ντέρμπι χωρίς αριστερό μπακ. Κι εντάξει δεν έχουν τόση σημασία βαθμολογικά, αλλά είναι κρίμα να σε ξεφτιλίζει έτσι ένας Λιβάι. Υπάρχει και το γόητρο. Τώρα θα πας στο τηγάνι.
Και ούτε η αποχώρηση Γιαννούλη ήταν κανένα σοκ. Κουτσά στραβά είναι κάτι που περιμένεις. Και δεν νομίζω να έκλεισε εν μία νυκτί.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Τι προκαταβολές πήραμε για να δώσουμε?
Προφανώς έχουμε ανάγκη για αυτό πουλάμε και δεχόμαστε να πάνε και οι πληρωμές πίσω.
Δεν ξέρω όμως πόσο εύκολο είναι να φέρεις καλό ποδοσφαιριστή, με ενεργό συμβόλαιο, προτείνοντας στην Ομάδα του δανεισμό χωρίς loan fee.
Aν έρθει Μάτος ή Φερράρι αυτή τη στιγμή, το μυαλό μου θα πάει στο ότι πρεσβεύεται η επιστροφή Σταφυλίδη το καλοκαίρι
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Δεν ήταν έκπληξη οι αποχωρήσεις αλλά χωρίς να οριστικοποιηθεί και χωρίς να ξέρεις τι έσοδα θα σου φέρει τελικά, δε μπορείς να πας να πάρεις αντικαταστάτη του, οπότε αναγκαστικά περιμένεις. Και οι υποψήφιοι στόχοι σου δεν κάθονται όλη μέρα για εβδομάδες να περιμένουν εσένα. Κάποιοι εν τω μεταξύ κλείνουν ή βλέπουν ότι τους έρχονται και άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις και το πράγμα τραβάει σε μάκρος. Φυσιολογικό είναι.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Όντως, αν θες πραγματικά να φέρεις καλό ποδοσφαιριστή χρειάζεται μελέτη, ίσως χρόνος και το πιθανότερο και χρήματα. Το πουλάω και αντικαθιστώ με καλύτερο το ακούω πάντα βερεσέ. Με τα χρήματα που διαθέτουμε νομίζω ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή από τον Γιαννούλη, που δώσαμε, δεν θα βρούμε.
Αν θέλουμε απλά ένα καλό μπακ, καλύτερο από αυτό που έχουμε αυτή τη στιγμή, η αγορά έχει ένα σωρό.
πχ ο εν ενεργεία διεθνής 26χρονος Βόσνιος αριστερός μπακ Bojan Nastic, βασικότατος την προηγούμενη χρονιά στη Μπάτε και με μια τριετία θητεία στη Γκενκ, ανακοινώθηε χτες από την Γιαγκελόνια με κόστος αγοράς 350Κ.
Όπως είμαστε τώρα πιστεύω ότι θα ήταν βασικότατος και σε εμάς. Θέλουμε όμως κάτι τέτοιο? Να συνεχίσουμε να μεγεθύνουμε αριθμητικά το ρόστερ των μετρίων?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι τα λεφτα το προβλημα η τουλαχιστον δεν ειναι μονο τα λεφτα.Οταν χρονια τωρα ΟΛΟΙ φωναζουν για ενα χαφ διαφορετικων χαρακτηριστικων και εσυ πχ μου φερνεις για 5ο χαφ τον Νινουα,δεν φταινε τα λεφτα.Οταν καιγεσαι για ακραιο μπακ και φερνεις τον Μπραντονιτς.δεν φταινε τα λεφτα.Ενα νορμαλ δανεικο αριστερο μπακ δεν κοστιζει παραπανω απο 200.000 για το επομενο εξαμηνο.1 μυριο πηραμε loan fee για τον Γιαννουλη.Η πληρη ασυνενοησια στη ΠΑΕ ειναι η αιτια.Αυτος ο ρωσογερμανος ο Ραους τι συμβολαιο μπορει να θελει,ποσο μεγαλυτερο απο το κοστος αποκτησης του Φεραρι? 250 συμμετοχες στη Μπουντεσλιγκα εχει.Γραφει ο seaman διεθνη βοσνιο με 350.000 και εμεις συζηταμε για Φεραρι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 25 Ιαν 2021, 09:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αν υπήρχε μόνο ποσοτικό θέμα, θα τον δεχόμουν τον Φεραρι αλήθεια.

Πλέον όμως που υπάρχει ποιοτικό, πρέπει να έρθει παίχτης που θα προορίζεται για βασικός.

Ο Περέιρα δεν πρόκειται να καεί, έχει μέλλον και χρόνια μπροστά του, δεν χρειάζεται με το στανιο να γίνει βασικός από τώρα
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Πάντως τελευταία γίνονται προσθήκες τύπου Αντρίγια, Καγκάβα, Σβαμπ, Ουαγκέ, Μουργκ, Περέιρα κλπ που (άσχετα από την απόδοση τους στο χόρτο) δεν τις περίμεναν οι πίκοι απίκοι του τουίτερ και τους ήρθαν κεραμίδα, ενώ αυτοί έγραφαν για ινσούα και εντουάρντο και άλλους.
Γι αυτό και έχω μια ελπίδα ότι δε θα πάμε σε λύση τύπου Φεράρι. Οτι ο αργεντίνος είναι, όπως και άλλοι, στάχτη στα μάτια των αρδ, να έχουν να ασχολούνται.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως οσους παιχταραδες κι αν φερνουμε σε μερικες θεσεις, οσο το ροστερ εχει ποιοτικη ανομοιομορφια, ομαδα δεν θα κανουμε!
Να παιζεις με Ζιφκοβιτς Τζολη μπροστα και πισω με περειρα ειναι λιγο οξυμωρο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

boogeyman77 έγραψε:
-Paoktzis έγραψε:[Σήμερα σε εκείνο το αψυχολόγητη σουτ από τα 40 μέτρα ενώ αριστερά στο βάθος ωρυόταν ο Τζολης να του την δώσει για να βγεί 1 με 1 με έκανε να θέλω να μπω στην τηλεόραση και να τον πιάσω από το λαιμό! Αυτή την στιγμή μόνο 2 από τα χαφ μας μπορούν να σταθούν στο επίπεδο του Π.Α.Ο.Κ. (El kaddouri-Schwab) και αυτοί μάλλον όχι ως βασικοί αν θέλουμε να θεωρούμαστε ομάδα πρωταθλητισμού και καλής πορείας στην Ευρώπη. Για Τσιγγάρα και Ninua θα δείξει το μέλλον αλλά θέλουν πολλά ψωμιά ακόμα
]

Συγνωμη αλλα θεωρω πως ουτε ο ελκαντουρι ουτε ο σβαμπ ειναι για τον ΠΑΟΚ. Για αλλαγη καλοι ειναι αλλα για βασικοι θελεις γρηγορους και με γρηγορη πασα.
Αυτό λέω φίλε μου .[/quote]
Ο Σβαμπ ναι..ο αλλος ουτε για αλλαγη..1Μ το χρονο για να τον εχω για αλλαγη?ευχαριστω αλλα δεν θα παρω
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Όλοι συμφωνούμε ότι αργήσαμε ειδικότερα στη θέση του Γιαννούλη, τον οποίο ξέρεις από τον Οκτώβριο ότι δε θα τον έχεις στο δεύτερο μισό. Δε μαρέσει να κράζω, αλλά απαράδεκτη αργοπορία και μη δικαιολογημένη! Και δεν το λέω για να μειώσω τον Περέιρα. Απλώς, χρειαζόμαστε κάτι καλύτερο μέχρι ο μικρός να γίνει Νο1. Για το χαφ τί να πω. Εδώ ο πρώην ζήτησε και ο Τ.Δ. είπε δε χρειαζόμαστε....
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Για μένα ο Σταφυλίδης μια χαρα λύση θα ήταν αν ερχόταν δανεικός ως το καλοκαίρι. Να έχουμε εικόνα και αν κάνει ή όχι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”