Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
-Paoktzis

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από -Paoktzis »

buffalobill4 έγραψε:Το φοβερό είναι ότι ο τσιγγαρας είναι αυτό που θες (νταξει χάνει σε εμπειρία οκ) γιατί και ποδόσφαιρο ξέρει κσι τρέχει διαρκώς και με τα όσα μπαίνει στις διεκδικησεις. Εκεί όμως ίσως υπάρχει θέμα με το συμβόλαιο του και δεν παίζει γιατί όποτε έπαιξε εμένα μου άρεσε.
Αυτο ακριβως λεω και εγω! Εχουμε τον παικταρα τσιγγαρα και δεν τον βαζουμε.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

thomas Murg έγραψε:Να πω κι εγώ τη μλκ μου. Θέλουμε κεντρικό αμυντικό γρήγορο και μπαλαδόρο για να ανεβάζει το παιχνίδι της ομάδας με ασφάλεια αλλά και να καθαρίζει τις βαθιές μπαλιές. ΟΚ ξέρω στοιχίζει ακριβά αλλά εάν μία θέση βγάζει η ψωροκώσταινα, αυτή είναι των κεντρικών αμυντικών. Τι στο διάολο. Δεν μπορούμε να βρούμε κάποιον;
Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο σε μερικά πολύ καλά σέντερ μπακ όπως οι Jemerson-Paulo Oliveira-Rodrigo Ely-Juan Jesus-Mangala-Victor Ruiz-Bruma ενώ είναι ελεύθερος ο Bruno Uvini.Πρωτα πρέπει να ξεκαθαρίσει η φάση με τους υπάρχοντες μιας και ποσοτικά ήμαστε υπερκαλυμμένοι(Crespo-Varela-Inganson-Μιχαηλιδης-Mihaj) ενώ πάντα υπάρχει η περίπτωση επαναγοράς του Διαμαντή η προώθησης του Παναγιώτου.
-Paoktzis

Δημοσίευση από -Paoktzis »

Τσιμιροτ φερτε. Απορω γιατι ακομα δν τον φερνουμε αφου θελει να ερθει και ο ιδιος.
Οπως ειπε και ενας αλλος τα χαφ μας δεν ειναι γρηγορα και αθλητικα. Ελκαντουρι και σβαμπ δεν κανουν. Το προβλημα μας ειναι στην ταχυτητα. Σημερα δν υπαρχε καποιος να τροφοδοτησει την μπαλα στους επιθετικους. Ο καντουρι δεν θελει για μενα ανανεωση συγνωμη. Ολο λαθοι. Ο σβαμπ δεν μπορει να παξει καθετα. Γενικα φοβαμαι τα ποδια του. Ειναι παικτης ατσουμπαλος και αργος. Δεν μπορει να παιξει γρηγορη πασα σε κλειστη αμυνα, δεν ειναι παικτης που θα τρυπησει την αμυνα και θα κανει καθετη. Το ιδιο και ο ελκαντουρι πολυ σοφτ.
Ο τσιγγαρας αντιθετα ειναι παικταρας και γρηγορος αυτον θα επρεπε να εχουμε βασικο. Ταχυδυναμικος παικτης.

Συγνωμη αν λεω συνεχεια τα ιδια αλλα αυτοι οι δυο με εχουν κουρασει πολυ. Χρειαζομαστε αλλα χαφ το καλοκαιρι.

Φερτε επειγοντως ενα μπακ και εναν στοπερ γιατι κρεσπο και βαρελα ειναι τελειωμενοι (εκτος αν μεινουμε με μιχαηλιδη και μιχαι. Προτιμαω τον δευτερο.) και ο περειρα δεν ειναι ετοιμος ακομα. Φανηκε σημερα.

Βιερινια παικταρας.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Φέρτε Τσιμιροτ να κλείσει η γραμμή άμυνα κέντρου μωρέ...!

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Parolos έγραψε:Φέρτε Τσιμιροτ να κλείσει η γραμμή άμυνα κέντρου μωρέ...!
+1926

Ναι ρε φίλε! Ναι ρε γ@μώτο! Τα πιο δύσκολα προβλήματα (που φαίνονται έτσι)...έχουν τις πιο απλές λύσεις!
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

Parolos έγραψε:Φέρτε Τσιμιροτ να κλείσει η γραμμή άμυνα κέντρου μωρέ...!

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μενει ελευθερος το καλοκαιρι...αλλα τωρα δεν ειναι δυσκολο? ειναι καλος και σε καλη ηλικια, εμπειρος και μπαινει αμεσα...
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

MikeStr4 έγραψε:Αστείο το να μιλάμε για διαιτησία, παίζαμε με ένα χωριό με σβαρνες κ σακοβ γελάει ο κόσμος, όταν έχεις 3 μπακ και το καλύτερο σου μπακ είναι 35 χρόνων κ οι άλλοι δύο είναι για ΕΨΜ τι να λέμε τώρα, εφόσον δεν έχουν σκοπό να φέρουν παίκτη ασ γυρίσει ο ματος που σε σχέση με τους άλλους δύο Rodriguez pereira μπορεί να έχει φανέλα βασικού κ στον ύπνο μέχρι τα 40
Φιλε αλλο το ενα αλλο το αλλο. Και δεν ειναι καθολου αστειο να μιλαμε για διαιτησιες. Ουτε σημερα ουτε γενικα. Δεν ειναι αστειο να βαρανε οπως θελουνε οποιον θελουνε με την ψυχολογια στα υψη οι παικτες συγκεκριμενων ομαδων. Δες τι εγινε σημερα στο περιστερι. Δεν ειναι αστειο να μην σου δινουν δυο πεναλτυ σε ντερμπυ. Δεν ειναι αστειο να χανεις ντερμπυ απο σκουληκι απο την διαιτησια και μονο.

Το να θελουμε καλυτερη ομαδα και να εχουμε απαιιτησεις ειναι αλλο θεμα. Μην τα μπλεκουμε.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ας κλείσουν πλάγιο μπακ για την ωρα

Αν φέρουν κάνα Βίλεμ μιλάμε για ονειρική μεταγραφική περίοδο
JohnySSS

Δημοσίευση από JohnySSS »

Εγώ είμαι φαν του Τσίμιροτ κυρίως γιατί είναι σταθερός σε απόδοση αλλά δε με νοιάζει αν φέρουν αυτόν, αρκεί να έχει τέτοια χαρακτηριστικά όποιος έρθει και μακάρι να ναι και πιο ψηλός και πιο γρήγορος. Πάντως, δεν πρέπει να ρισκάρουμε με τίποτα να την κάνει ο Αουγκούστο το Μάρτη και να μείνουμε με τον Τσιγγάρα μοναδικό καθαρό αμυντικό χαφ για τόσα παιχνίδια ειδικά στα πλέι οφ. Αλλά ο Αύγουστος κι εδώ να μείνει δεν ξέρω... περισσότερο κακό κάνει όταν μπαίνει παρά λύνει το πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Kι εγώ θα ήθελα τον Τσίμιροτ. Αυτά τα σουτ του Αουγκούστο στην πιο ακατάλληλη στιγμή ειναι εκνευριστικά. Γενικά είναι επιρρεπής, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν φτασουμε 31 για να ρθει ο φερραρι καλυτερα να το κλείσουμε το μαγαζι...
Α και που ειστε, φερτε κανα χαφ γιατι το αστείο με τον βαριεστημενο μπλαζε αουγκουστο παραπηγε!
Τον παιχταρα που θα μας εκανε να τριβουμε τα ματια μας...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

O Αουγκούστο είναι απλά ένα περιουσιακό μας στοιχείο που για να φύγει, θα πρέπει να φέρει τουλάχιστον τα λεφτά που απαιτούνται για να έρθει ο Τσίμι. Δεν περιμένω τίποτα άλλο από αυτόν. Μόνο να μας φέρει το Βόσνιο πίσω. Είναι και πνευματικά και σωματικά, αλλού για αλλού.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Gospi έγραψε:Αν φτασουμε 31 για να ρθει ο φερραρι καλυτερα να το κλείσουμε το μαγαζι...
Α και που ειστε, φερτε κανα χαφ γιατι το αστείο με τον βαριεστημενο μπλαζε αουγκουστο παραπηγε!
Τον παιχταρα που θα μας εκανε να τριβουμε τα ματια μας...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να τον αφήσουν τον Φερράρι στο Βόλο και να δώσουν και κάνα δανεικό να μπει η ομάδα του στα play off.

Τι να το κάνουμε τώρα το μπάλωμα? Για να ψαχνόμαστε πάλι το καλοκαίρι? Αν δεν μπορεί να γίνει η κατάλληλη κίνηση, που μπορώ και να το κατανοήσω, να μη γίνει καθόλου. Ρόστερ μετρίων δεν οδηγεί πουθενά.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Bentaleb η Bennasser και Βασιλειάδη (καλοκαίρι)στο κέντρο μαζί με El Kaddouri,Τσιγγάρα και Schwab ( Ninua δανεικός)και δώστε τον αδιάφορο Βραζιλιάνο στον μέντορα του στην Palmeiras! Και μετά....ξύπνησα
boogeyman77
Επικοινωνία:

Immemoric έγραψε:Kι εγώ θα ήθελα τον Τσίμιροτ. Αυτά τα σουτ του Αουγκούστο στην πιο ακατάλληλη στιγμή ειναι εκνευριστικά. Γενικά είναι επιρρεπής, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη...
Σήμερα σε εκείνο το αψυχολόγητη σουτ από τα 40 μέτρα ενώ αριστερά στο βάθος ωρυόταν ο Τζολης να του την δώσει για να βγεί 1 με 1 με έκανε να θέλω να μπω στην τηλεόραση και να τον πιάσω από το λαιμό! Αυτή την στιγμή μόνο 2 από τα χαφ μας μπορούν να σταθούν στο επίπεδο του Π.Α.Ο.Κ. (El kaddouri-Schwab) και αυτοί μάλλον όχι ως βασικοί αν θέλουμε να θεωρούμαστε ομάδα πρωταθλητισμού και καλής πορείας στην Ευρώπη. Για Τσιγγάρα και Ninua θα δείξει το μέλλον αλλά θέλουν πολλά ψωμιά ακόμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”