ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 3-1 20-5-09 Σχόλια και παραλειπόμενα...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
Kostas85

Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-1 20-5-09 Σχόλια και παραλειπόμενα...

Δημοσίευση από Kostas85 »

Μας κάνουν καλό τα play-off. Μας "ψήνουν" στα δύσκολα. Του χρόνου και με δέκα θα νικάμε τους 14. Όλοι με Λάρισα!!!!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Eίμαι ο πρώτος που λέω συνέχεια να μην ασχολούμαστε με τη διαιτησία.
Είμαι ο πρώτος που λεω συνέχεια να μην ασχολούμαστε με το παρασκήνιο.
Είμαι ο πρώτος που λέω συνέχεια να μην ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλες ομάδες.
Είμαι ο πρώτος που λέω συνέχεια ότι δεν θα πρέπει να είμαστε διαρκώς τόσο κακόπιστοι.

Αλλά αυτό που έγινε χτες στο ΟΑΚΑ - στο οποίο την τελευταία στιγμή αποφάσισα να πάω κατευθείαν από το γραφείο - ήταν άλλο πράγμα. Κανένας υγιής νους δεν θα μπορούσε να αντέξει αυτά που είδαμε, είδατε, είδα από κοντά.

Ναι, η ομάδα δεν ήταν καλύτερη στα play off. Και με τις εμφανίσεις της μας απογοήτευσε. Αυτή είναι η απλή εξήγηση. Η άλλη εξήγηση λέει ότι τα play off είναι απλώς κατασκεύασμα των Αθηνών για να μπορούν οι αθηναϊκές ομάδες να καλύπτουν τα λάθη της σεζόν και να παίρνουν τα καλά εισιτήρια, έχοντας μια ευκαιρία παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ είχε δηλώσει μέσω του Σάντος και ανθρώπων της διοίκησης ότι είναι κατά των play off. Αυτή τους την άποψη την πλήρωσαν.

Το σύστημα δεν ήθελε τον ΠΑΟΚ στο CL. Eίναι πλέον ξεκάθαρο. Το τι άκουσα στα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΑΚΑ είναι άλλο πράγμα. (Γιατί εκεί καθόμουν λόγω ιδιότητος). Ο Κάκος είναι ένα από τα εργαλεία στην προσπάθεια του συστήματος να αφήσει τον ΠΑΟΚ εκτός νυμφώνος. Τουλάχιστον για φέτος. Γιατί αν του χρόνου τα συμφέροντα του συστήματος είναι να μπει ο ΠΑΟΚ στο CL μπορεί να τον σπρώξουν προς τα εκεί. Κι αυτό είναι άρρωστο, όπως άρρωστο είναι όλο το σύστημα.

Δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ στο CL. Δεν τον θέλουν δυνατό, ισχυρό και πρωταθλητή. Είναι ξεκάθαρο. Ο Σορλέν αποβλήθηκε! Αν είναι δυνατόν! Ο παίκτης που δεν πειράζει ούτε κουνούπι! Γκολ-χέρια, γκολ-φάουλ, γκολ οφσάιντ! Πραγματικά όργια!

Στα οποία βοήθησαν και κάποιοι δικοί μας παίκτες που ήταν αλλού για αλλού. Αλλά αν η διαιτησία ήταν 50-50 η κακή τους μέρα δεν θα ήταν τόσο καθοριστική!

Κύριε Κάκο ντροπή σου! Κατάφερες να σπιλώσεις το καλό μέχρι πρότινος όνομά σου. Κατάφερες να κάνεις ρόμπα εμένα που πίστευα σε κάποιες "κακές" σου διαιτητικές βραδιές, οι οποίες όμως ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

Πραγματικά είσαι για λύπηση. Είσαι μια μαριονέτα του συστήματος, ένας άνθρωπος που πούλησε την ψυχή του στο διάβολο για λίγη αθηναϊκή δόξα! Για μένα είσαι τελειωμένος! Δεν φοράς παντελόνια. Δεν είσαι άνδρας. Είσαι ένα μηδενικό! Όπως όλοι όσοι στηρίζετε το σύστημα του αξιότιμου Προέδρου του Ολυμπιακού και του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού, αλλά και της δήθεν αδικημένης ΑΕΚ.
Πραγματικά σε λυπάμαι...

Αλλά δεν λυπάμαι τον ΠΑΟΚ μας. Που με έκανε περήφανο γιατί πάλεψε με νύχια και με δόντια έναντι σε θεούς και δαίμονες. Αργά η γρήγορα θα μπορεί η ομάδα μου να νικάει και εσάς κ. Κάκο! Και τους ομοίους σας! Και θα συνεχίσουμε να είμαστε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ! Σε αντίθεση με εσάς που θα πρέπει να προσέχετε μην δαγκώσετε τη γλώσσα σας γιατί θα δηλητηριαστείτε.

Είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ κύριε Κάκο! Και λυπάμαι που δεν έχετε την καρδιά και την ψυχή να το καταλάβετε κι εσείς αυτό! Βλέπεις, δεν γεννηθήκατε περήφανος, αλλά υπηρέτης του σάπιου συστήματος που βλέπει μόνο Αθήνα! Και κάθε 20 χρόνια βλέπει και λίγο Θεσσαλονίκη για να της ρίχνει στάχτη στα μάτια....

Αν νομίζετε ότι με αυτά και με αυτά θα κάμψετε την ομάδα μας, τον προπονητή μας, τους παίκτες μας, τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας, είστε βαθιά νυχτωμένος! Μας πορώνετε περισσότερο. Οσο μας χτυπάτε τόσο δυναμώνετε το πάθος μας για τον ΠΑΟΚ μας...

ΠΑΟΚ σημαίνει περηφάνια, αντίσταση, αγώνας, πάλη, φιλότιμο, αγνότητα. Κι εσείς όλοι είστε τόσο μικροί για να το καταλάβετε αυτό....

Τόσο μικροί κύριε Κάκο....
comealot

Δημοσίευση από comealot »

"περηφάνια, αντίσταση, αγώνας, πάλη, φιλότιμο, αγνότητα"

Δυστυχώς θα διαφωνήσω μαζί σου.Όχι εγώ ακριβώς,αλλά αρκετοί ΠΑΟΚτσήδες αυτού του forum...
Ο Γκαγκάτσης που του έχουν συρθεί τόσα,και τον έχουμε βρίσει σχεδόν όλοι μας (όχι?),και τώρα κάνουμε την πάπια όλοι μας για να έρθει να μας δώσει ποσοστά στην διαιτησία,θα φέρει την αγνότητα?Που είναι η αντίσταση,όταν παίρνεις την ίδια την αρχή στην ομάδα σου?
Τέλος πάντων,του χρόνου όλοι διαρκείας.Κρίμα για πολλούς,ο Σάντος θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα.

Όλοι διαρκείας του χρόνου λέμε

:?
bgiorgos

Δημοσίευση από bgiorgos »

Παιδια ψυχρεμια....
δεν θα αναφερθω στο παιχνιδη .θελω μονο να πω οτι ειναι μεγαλο λαθος μας
να τα βαζουμε με τους δικους μας (παιχτες και ιγεσια) καθε φορα.
αυτο που με πυραξε ομως ειναι 1)το μισος που φενοτανε στο βλεμα του φαλακρου
τιν ωρα που εδινε τιν κοκινη.2) οτι ο σπικερ μιλουσε για μας λες και ο παοκ
ειναι καμια ομαδουλα του χωριου τους και 3) αν προσεξατε η γραμη που βγαζανε
για να διξουν οτι ηταν οφσαιτ οι δικοι μας ηταν πιραγμενη σε καπια μη οφσαιτ
:x :roll: :lol:
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Καλα αυτο με τις γραμμες που εμφανιζουν για τα οφσαιντ εχει πολυ γελιο και πολυ κλαμα ταυτοχρονα...ενα ακομη οπλο στη συγκαλυψη
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Yiankos έγραψε:
thrix έγραψε:
Yiankos έγραψε:Ο Σορλέν είναι κωλοπαίδι και πάει πίσω την ομάδα μας ..
Στη Ρεν που ήταν χτυπούσε συνέχεια τον κόσμο και είναι γνωστό κοπρόσκυλο.
Να φύγει μαζί με τον Γκαρσία από την ομάδα γιατί αυτοί οι δύο την πηγαίνουν πίσω!
Ή μήπως τώρα κάποιοι αλλάξαν γνώμη;
Να αλλάξουν γνώμη για ποιό πράγμα αδερφέ?
Τι σχέση μπορεί να έχει η μία περίπτωση με την άλλη? (εκτός από το ότι ο διαιτητής είναι ο ίδιος?)
Ποστ πυροτεχνήματα με υπονοούμενα κλπ δε νομίζω ότι βοηθάνε σε τίποτα. Τι θέλεις να πεις?
Ότι όσοι εδώ μέσα πιστεύουν ότι ο Γκαρσία το παράκανε έχω άδικο μόνο και μόνο επειδή ο Ολιβιέ έφαγε μια κάρτα βγαλμένη από τους εφιάλτες του Κάκου?
Αν θέλεις να κάνουμε αυτή τη συζήτηση πες μου από που ξεκινάει αυτή η ιστορία???? Μήπως από την περίφημη μπουνιά στο κατεστημένο?????
Ο Κάκος είναι @ρχίδ$, δεν τίθεται ζήτημα, το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε.
Και μη μου πει κανείς ότι δεν περίμενε ότι θα γινόταν αυτό.
Όλα συνδέονται δυστυχώς ...
Ποιος παίχτης δέχεται αδιαμαρτύρητα κίτρινα κάρτα διαιτητή;
Οι άλλοι βρίζουν μάνες και σπίτια μπροστά στα μούτρα του διαιτητή ..
Πότε βγήκε 2η κίτρινη όμως;
Μόνο με Γκαρσία στο Θράσο και με Σορλέν τώρα ...
Αυτό δε σου λέει κάτι;
Απλά κοιτάω τις αντιδράσεις μας ... Οι άμπαλοι διαμόρφωνουν την άποψή μας είτε το θέλουμε είτε όχι ...
Όπως ο σπίκερ του χθεσινού αγώνα που δεν ξέρω το ονομά του, αλλά δεν έβλεπε ότι στο 1ο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε σαφώς περισσότερες ευκαιρίες και ήταν πολύ πιο επικίνδυνος και έλεγε πως η ΑΕΚ ελέγχει το παιχνίδι επειδή έβαλε ένα γκολ που ξεκίνησε από χέρι ...
Μετά αφού έγινε το 1-1 λέει ότι ο ΠΑΟΚ ανέβηκε ο οποίος ΠΑΟΚ από το 1-0 και μετά πίεζε συνεχώς και ήταν άκρως επικίνδυνος.
Αυτοί λοιπόν των ΜΜΕ δεν είπαν τίποτα για τον Σιμάο και σταύρωσαν τον Σιμάο ... Δεν είπαν τίποτα για 2η κίτρινη στον Σιμάο ... Ή για τη μπάλα που πέταξε στο μπολ μπόι .. Ή για το φάουλ που πήρε την πρώτη κίτρινη στην αγκωνιά στον Ίβιτς ...
Κι εμείς φάγαμε την καραμέλα τους και λέγαμε ότι ο Γκαρσία φταίει για όλα και να να φύγει γιατί δεν αφήνει την ομάδα να αναπτυχθεί και τρίχες κατσαρές ...
Αφού λοιπόν έβλεπε χθες ο Κάκος ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος της ΑΕΚ και τουλάχιστον την κόντραρε στα ίσια, έβγαλε έναν παίχτη ο οποίος δεν έχει αποβληθεί ποτέ στην καριέρα του γιατί τον χειροκρότησε ειρωνικά ...
Τι χριστοπαναγίες ακούει όμως ένας διαιτητής την ώρα του αγώνα και τι έχουν ακούσει οι διαιτητές όλα αυτά τα χρόνια και πάλι δεν μας νοιάζει ..
Ξέφυγε ο παίχτης του ΠΑΟΚ θα γράφουν τα ΜΜΕ των Αθηνών και εμείς θα τρώμε τον πρόλογο!
Όλα συνδέονται όμως ...
Έχουμε τους τραυματισμούς, έχουμε την επιθετική δυστοκία .. έχουμε και τις κόκκινες να βγαίνουν αβέρτα και μετά τα βάζουμε με τον Σάντος!
Συμφωνώ 100% σε όλα μαζί σου.
Το θέμα μου είναι ότι αυτά που έγιναν χτες δεν μπορεί να αποτελούν την αναδρομική αιτία (ή αφορμή) τόσο για τον γενικό τρόπο αντίδρασης του Γκαρσία όλη τη χρονιά (και τη δική μας απέναντι στον Γκαρσία), όσο και για το αν θα πρέπει να έρθει ο Γκαγκάτσης.
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Δημοσίευση από tsipaoktsi »

Σε ένα από τα γελοία συνθήματά τους χθες, τα αεκάκια τραγουδούσαν μια παράφραση του " οοο ΠΑΟΚΑΡΑ έχω τρέλλα μες στο μυαλό..". Δεν καταλάβαινα τι ακριβώς λέγανε τόσοι λίγοι που ήταν και τόσο ελεινή εξέδρα που είχαν, σίγουρα ειρωνικό και απαξιωτικό θάταν.Όμως το οοο ΠΑΟΚΑΡΑ το έλεγαν, τη συνέχεια είχαν αλλάξει..Αισθάνθηκα τόσο περήφανος που και όταν σε βρίζουν σε αποκαλούν ΠΑΟΚΑΡΑ!
Γιατί είσαι ΠΑΟΚΑΡΑ δεν είσαι αεκάκι,ούτε βαζελάκι ούτε γαυράκι...
Το ξέρουν κι οι ίδιοι και ίσως αισθάνονται κι αυτοί καλύτερα όταν το λένε .Έτσι το εμπεδώνουν : ΠΑΟΚΑΡΑ!
Να ΄στε καλά ρε ανύπαρκτα αεκάκια που με κάνατε μες στο ΟΑΚΑ να τραγουδήσω το "οοο ΠΑΟΚΑΡΑ, έχω τρέλλα μες στο μυαλό...
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

DimisK έγραψε:Eίμαι ο πρώτος που λέω συνέχεια να μην ασχολούμαστε με τη διαιτησία.
Είμαι ο πρώτος που λεω συνέχεια να μην ασχολούμαστε με το παρασκήνιο.
Είμαι ο πρώτος που λέω συνέχεια να μην ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλες ομάδες.
Είμαι ο πρώτος που λέω συνέχεια ότι δεν θα πρέπει να είμαστε διαρκώς τόσο κακόπιστοι.

Αλλά αυτό που έγινε χτες στο ΟΑΚΑ - στο οποίο την τελευταία στιγμή αποφάσισα να πάω κατευθείαν από το γραφείο - ήταν άλλο πράγμα. Κανένας υγιής νους δεν θα μπορούσε να αντέξει αυτά που είδαμε, είδατε, είδα από κοντά.

Ναι, η ομάδα δεν ήταν καλύτερη στα play off. Και με τις εμφανίσεις της μας απογοήτευσε. Αυτή είναι η απλή εξήγηση. Η άλλη εξήγηση λέει ότι τα play off είναι απλώς κατασκεύασμα των Αθηνών για να μπορούν οι αθηναϊκές ομάδες να καλύπτουν τα λάθη της σεζόν και να παίρνουν τα καλά εισιτήρια, έχοντας μια ευκαιρία παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ είχε δηλώσει μέσω του Σάντος και ανθρώπων της διοίκησης ότι είναι κατά των play off. Αυτή τους την άποψη την πλήρωσαν.

Το σύστημα δεν ήθελε τον ΠΑΟΚ στο CL. Eίναι πλέον ξεκάθαρο. Το τι άκουσα στα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΑΚΑ είναι άλλο πράγμα. (Γιατί εκεί καθόμουν λόγω ιδιότητος). Ο Κάκος είναι ένα από τα εργαλεία στην προσπάθεια του συστήματος να αφήσει τον ΠΑΟΚ εκτός νυμφώνος. Τουλάχιστον για φέτος. Γιατί αν του χρόνου τα συμφέροντα του συστήματος είναι να μπει ο ΠΑΟΚ στο CL μπορεί να τον σπρώξουν προς τα εκεί. Κι αυτό είναι άρρωστο, όπως άρρωστο είναι όλο το σύστημα.

Δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ στο CL. Δεν τον θέλουν δυνατό, ισχυρό και πρωταθλητή. Είναι ξεκάθαρο. Ο Σορλέν αποβλήθηκε! Αν είναι δυνατόν! Ο παίκτης που δεν πειράζει ούτε κουνούπι! Γκολ-χέρια, γκολ-φάουλ, γκολ οφσάιντ! Πραγματικά όργια!

Στα οποία βοήθησαν και κάποιοι δικοί μας παίκτες που ήταν αλλού για αλλού. Αλλά αν η διαιτησία ήταν 50-50 η κακή τους μέρα δεν θα ήταν τόσο καθοριστική!

Κύριε Κάκο ντροπή σου! Κατάφερες να σπιλώσεις το καλό μέχρι πρότινος όνομά σου. Κατάφερες να κάνεις ρόμπα εμένα που πίστευα σε κάποιες "κακές" σου διαιτητικές βραδιές, οι οποίες όμως ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

Πραγματικά είσαι για λύπηση. Είσαι μια μαριονέτα του συστήματος, ένας άνθρωπος που πούλησε την ψυχή του στο διάβολο για λίγη αθηναϊκή δόξα! Για μένα είσαι τελειωμένος! Δεν φοράς παντελόνια. Δεν είσαι άνδρας. Είσαι ένα μηδενικό! Όπως όλοι όσοι στηρίζετε το σύστημα του αξιότιμου Προέδρου του Ολυμπιακού και του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού, αλλά και της δήθεν αδικημένης ΑΕΚ.
Πραγματικά σε λυπάμαι...

Αλλά δεν λυπάμαι τον ΠΑΟΚ μας. Που με έκανε περήφανο γιατί πάλεψε με νύχια και με δόντια έναντι σε θεούς και δαίμονες. Αργά η γρήγορα θα μπορεί η ομάδα μου να νικάει και εσάς κ. Κάκο! Και τους ομοίους σας! Και θα συνεχίσουμε να είμαστε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ! Σε αντίθεση με εσάς που θα πρέπει να προσέχετε μην δαγκώσετε τη γλώσσα σας γιατί θα δηλητηριαστείτε.

Είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ κύριε Κάκο! Και λυπάμαι που δεν έχετε την καρδιά και την ψυχή να το καταλάβετε κι εσείς αυτό! Βλέπεις, δεν γεννηθήκατε περήφανος, αλλά υπηρέτης του σάπιου συστήματος που βλέπει μόνο Αθήνα! Και κάθε 20 χρόνια βλέπει και λίγο Θεσσαλονίκη για να της ρίχνει στάχτη στα μάτια....

Αν νομίζετε ότι με αυτά και με αυτά θα κάμψετε την ομάδα μας, τον προπονητή μας, τους παίκτες μας, τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας, είστε βαθιά νυχτωμένος! Μας πορώνετε περισσότερο. Οσο μας χτυπάτε τόσο δυναμώνετε το πάθος μας για τον ΠΑΟΚ μας...

ΠΑΟΚ σημαίνει περηφάνια, αντίσταση, αγώνας, πάλη, φιλότιμο, αγνότητα. Κι εσείς όλοι είστε τόσο μικροί για να το καταλάβετε αυτό....

Τόσο μικροί κύριε Κάκο....
+ διακόσιες χιλιάδες πεντακόσια εικοσιτέσσερα ,5
Με εξέφρασες απόλυτα αδερφέ. Νά' σε καλά
Συνεχίζουμε
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

tsipaoktsi έγραψε: Γιατί είσαι ΠΑΟΚΑΡΑ δεν είσαι αεκάκι,ούτε βαζελάκι ούτε γαυράκι...
Το ξέρουν κι οι ίδιοι και ίσως αισθάνονται κι αυτοί καλύτερα όταν το λένε .Έτσι το εμπεδώνουν : ΠΑΟΚΑΡΑ!
Να ΄στε καλά ρε ανύπαρκτα αεκάκια που με κάνατε μες στο ΟΑΚΑ να τραγουδήσω το "οοο ΠΑΟΚΑΡΑ, έχω τρέλλα μες στο μυαλό...
ρε τσι, ρε τσι....
Άβαταρ μέλους
katerini4

Δημοσίευση από katerini4 »

ΣΕ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΑΩ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ
ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ!

:? :? :?
greginsane

Δημοσίευση από greginsane »

Εμένα ειλικρινά κατά τη διάρκεια του αγώνα το χέρι του Καφέ και το οφσάιντ του Ψωρό δεν μου φάνηκαν. Λίγη σημασία έχει άπαξ και ό,τι έγινε έγινε.
Αυτό που όμως με έφερε στα όρια μου ήταν η δεύτερη κίτρινη-κόκκινη στο Sorlin μέσα σε 10 δεύτερα!
Μόνο εμείς ρε γαμ@το! Όπως και ο Γκαρσία με το Θρασύβουλο! Σε όλο το πρωτάθλημα 2 φορές σε 2 παίκτες μας...
Όσο καλοπροαίρετος και να είσαι ,ε δεν μπορείς , δεν σε αφήνουν.

Νταξ' δεν κάναμε και το καλύτερο μας παιχνίδι χθες αλλά αν είναι να κατεβαίνουμε με 10 απο την αρχή.

Φιλιά :)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

tsipaoktsi έγραψε:Σε ένα από τα γελοία συνθήματά τους χθες, τα αεκάκια τραγουδούσαν μια παράφραση του " οοο ΠΑΟΚΑΡΑ έχω τρέλλα μες στο μυαλό..". Δεν καταλάβαινα τι ακριβώς λέγανε τόσοι λίγοι που ήταν και τόσο ελεινή εξέδρα που είχαν, σίγουρα ειρωνικό και απαξιωτικό θάταν.Όμως το οοο ΠΑΟΚΑΡΑ το έλεγαν, τη συνέχεια είχαν αλλάξει..Αισθάνθηκα τόσο περήφανος που και όταν σε βρίζουν σε αποκαλούν ΠΑΟΚΑΡΑ!
Γιατί είσαι ΠΑΟΚΑΡΑ δεν είσαι αεκάκι,ούτε βαζελάκι ούτε γαυράκι...

Πες τα να αγιασει το στομα σου!
Ακριβως το ιδιο αισθάνθηκα και εγω.
Καλημερα.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Το "Ωωω ΠΑΟΚάρα" το έχουν κάνει παρωδία σχεδόν όλοι. Και μόνο αυτό δείχνει ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, όλοι το θεωρούν κάτι σαν το σήμα κατατεθέν μας.

Οι κερκίδες τους δεν αξίζουν τίποτα. Μόνο εμείς δε βρίζουμε στα 9 από τα 10 συνθήματά μας σε ντέρμπι ή "ντέρμπι". Και μόνο αυτό κάτι μου λέει. Σκεφτείτε τι μίσος (μίσος όχι αστεία) βγάζουν οπαδοί ομάδων που θέλουν να θεωρούνται μεγάλες πχ ΑΕΚ, Άρης, Λάρισα, Παναθηναϊκοί (τους έχω ακούσει και αυτούς). Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι "γιατί είσαι ΠΑΟΚ;".... :!:

Εμπειρίες είναι τέτοια παιχνίδια, φτάνει να μην απογοητευτούν οι παίχτες κι εμείς. Του χρόνου θα είμαστε δυνατότεροι και τότε δε θα υπάρχει ελπίδα γι'αυτούς. Αυτά.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλημέρα αδέρφια.

Εχθές είδα το παιχνίδι στην Επτάλοφο μαζί με πολλά αδέρφια μερικοί από τους οποίους έχουν δώσει και την ψυχή τους για τον ΠΑΟΚ ακόμα και με προσωπικό κόστος.

Αρχικά ένα σοβαρό που έχω να σας πω ότι εκεί δεν ακούστηκε ούτε μία ιδεολογική παπαριά όπως εκατοντάδες έχουν γραφτεί εδώ μέσα τις τελευταίες ημέρες για θέματα όπως Κατσαρής, Γκαγκάτσης, Πάμπλο Γκαρσία, Σάντος, Ζαγοράκης κλπ.

Εκεί αδέρφια υπήρχε έντονο μόνο ένα. Και χωρίς να λέγεται με λόγια. Έβγαινε μόνο απο τα μάτια των ανθρώπων !!!

ΠΑΟΚ

Προς τα αδέρφια μου Hideguti, Pablo Garcia, Scouser, Dimisk, KOS, Kass και όλους τους άλλους που δεν τους γράφω για να μην κουράσω:

Την προηγούμενη φορά που ο ΠΑΟΚ έφτιαξε ομαδάρα (ίσως την καλύτερη όλων των εποχών στην Ελλάδα) με αρχηγό τον Γεώργιο Παντελάκη πήρε 1 μόνο πρωτάθλημα, 1 μόνο κυπελλο και έχασε άλλη μία ντουζίνα τίτλους από τα λαμόγια.
Συγχρόνως δημιούργησε χιλιάδες οπαδούς και κυρίως δημιουργήθηκε το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα της Ελλάδας (το οποίο έδωσε πραγματικές μάχες λες και είμασταν σε πόλεμο).
Συγχρόνως εκδιώχτηκε ο Παντελάκης και ήρθαν λαμόγια μέσα στον ΠΑΟΚ.
Συγχρόνως δεκάδες γνήσιοι παοκστήδες είχαν μεγάλο προσωπικό κόστος.
Συγχρόνως δεκάδες χιλιάδες οπαδοί μεγάλωσαν με πίκρα μέσα τους η οποία σε μεγάλο βαθμό έγινε κόμπλεξ.
Συγχρόνως ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός έκανε να ξεπεράσει αυτήν την λαίλαπα 25 χρόνια μέχρι να έρθει σήμερα στην ομάδα ένας νέος αρχηγός ο Θεόδωρος Ζαγοράκης.

Λοιπόν κύριοι και αδέρφια.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι βασιλάκης καίλας
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι Ξανθόπουλος
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αδικία και εμείς θα νικήσουμε και τους διαιτητές και το σύστημα και παπαριές ασύστολες.

Ο ΠΑΟΚ είναι η ισχύς εν τη ενώσει εκατομμυρίων οπαδών κυρίως λαϊκών στρωμάτων και όταν θα κάνει μεγάλη αγωνιστικά ομάδα θα ΠΡΕΠΕΙ να πάρει αυτό που του αξίζει.

Φιλοσοφίες δεν ταιριάζουν μέσα στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κίνημα αντίδρασης για την αντίδραση.

Ο ΠΑΟΚ είναι δουλειά, αγώνας, αξιοπρέπεια και ΝΙΚΗ. Ας είναι λίγες φορές δεν πειράζει. Αλλά πρέπει να είναι και ΝΙΚΗ.

Από ότι φαίνεται φέτος δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε. Στις λεπτομέρειες βέβαια κλασικά όπως όσο θυμάμαι τον ευατό μου. Λίγο η ατυχία, λίγο η ανικανότητα, λίγο η διαιτησία (ή πολύ για όποιον το θέλει), λίγο το έλλειμα οργάνωσης μέσα στο σύστημα, λίγο η έλλειψη εμπειρίας, φτάσαμε μέχρι ένα σημείο που δεν ενοχλούσαμε και μετά μόλις πήγαμε να σηκώσουμε λίγο το κεφαλάκι παραπάνω έπεσαν σφαλιάρες. Όπως παλιά !!!! Να είναι καλά γιατί μου θυμήσανε την πίκρα.

Το θέμα μας είναι τι πρέπει να γίνει την νέα χρονιά:

1. Βελτίωση της ομάδας αγωνιστικά
2. Βελτίωση της ομάδας εξωαγωνιστικά σε επίπεδο διοικητικής οργάνωσης και παρουσίας στο σύστημα στο οποίο εκ των πραγμάτων λειτουργεί ο ΠΑΟΚ
3. Βελτίωση στα έσοδα και τα οικονομικά

Σε όλα τα παραπάνω ο ΠΑΟΚ πρέπει να λειτουργήσει με όλες τις δυνάμεις που μπορεί να διαθέτει. Το να γράφει μέσα στο PAOKMANIA ο καθένας ότι θέλει είναι δικαίωμά του. Απλά να ξέρετε κάποιοι ότι πολλά που γράφονται τις τελευταίες ημέρες είναι όπως το λέει ο απλός λαός "ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ".

Κάποιοι τολμάτε να βάζετε στο στόμα σας τον "ΣΚΥΛΟ". Πόσο μ@λ@κ@ς πρέπει να είναι κάποιος για να το κάνει αυτό ???? Και μην μου λέτε παπαριές ότι κάνουμε κριτική και πρέπει όλοι να κρίνονται. Όλοι ξέρουμε τι πραγματικά γίνεται !!! Εδώ έχουμε "πόλεμο" και κάποιοι μιλάνε για κριτική. Εκτός και αν κάποιος είναι δημόσιος υπάλληλος ή έχει φράγκα και δεν ζει μέσα στην πιάτσα να δει τι γίνεται καθημερινά για να επιζήσουμε. Προλαβαίνετε εκεί ρε μυαλοπώληδες να κάνετε κριτική ??????? Ή δίνετε μάχη για να κερδίσετε ??????????

Δεν λέω τίποτα άλλο. Μόνο συνοχή και περισυλλογή πριν γράψουμε την γνώμη μας.

Σορλέν να σε καλά παλικάρι μου για τις κλωτσιές στις μπάλες και τα φιλάκια στα χανουμάκια που σε βρίζανε !!! Είσουν πουλέν μέσα στο γήπεδο είσαι πουλέν ακόμα.

Μπράβο Ίβιτς που σε έχω βρίσει στα περισσότερα ματς φέτος. Μακάρι να παίζεις πάντα έτσι παοκτσήδικα.

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Καλα τα πηγαμε φετος.Ειμαστε κερδισμενοι απο τη σεζον.
Εμεις ειμαστε η δευτεροι του πρωταθληματος,οπως και περσυ η αεκ πρωτη.
Τι πλαι οφ και λαλακιες.
Για χτες τι να πω για το Κακο?Οτι δεν θελανε να παμε CL?Αστο θα βριζω και τι θα γινει?Τιποτα.
Συμφωνω με ενα φιλο πιο πανω που λεει οτι δεν εχουμε παγκο για αλλαγες.
Ενα ξερω ομως.....
Οτι του χρονου θα παω απ ευθειας CL.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”