5. Pablo Gabriel García Pérez
- Pegasus1589
Re: Pablo Garcia
Δεν πρέπει να μας απασχολεί, άλλωστε ήδη λένε ότι ο Γάλλος κρέμασε την ομάδα, να γιατί έκραζα και για τη σημαία αλλά τελοσπάντων, δε βγαίνω οφτόπικ.
Περιμένω μόνο να αναθεωρήσουν όλοι όσοι έβριζαν τον Γκαρσία.
Θέλουμε Πάμπλο Γκαρσία του χρόνου στην ομάδα. Με λίιιιιγα λιγότερα νεύρα θα είναι το ιδανικό σπυρί στον κwλ0 τους.
Περιμένω μόνο να αναθεωρήσουν όλοι όσοι έβριζαν τον Γκαρσία.
Θέλουμε Πάμπλο Γκαρσία του χρόνου στην ομάδα. Με λίιιιιγα λιγότερα νεύρα θα είναι το ιδανικό σπυρί στον κwλ0 τους.
Εν μέρει συμφωνώ με αυτά που λέει.....SATANAS έγραψε:
αφιερωμενο σε ολους τους αγνους ΠΑΟΚτΖηδες που ζητανε να φυγει ο Παμπλο.

- LittleJohn
Tι θα γραψουν;Λοιπον:Platon έγραψε:+ 1 στο jrousis πιο πανω.
Να δουμε τωρα τι θα γραψουν αυριο τα οργια της Αθηνας...
Καταιγιστικη η ΑΕΚ στα πρωτα λεπτα,προηγηθηκε μολις στο 9 (αν και η φαση ξεκινησε απο χερι),ακυρωθεν κανονικο γκολ της ΑΕΚ,1-1 ο Ιβιτς,2-1 ο ζορο και η Ζετα Τζοουνς,τραβηγμενη (αν και σωστη συμφωνα με τον κανονισμο) αποβολη στον Σορλεν,αστραψε και βροντηξε η αρμαδα της ΑΕΚ στο β ημιχρονο που εκανε οτι ηθελε,3-1 και ειμαστε ολοι μια μεγαλη ευτυχισμενη οικογενεια.Στα λεω απο τωρα.
Πονταρω 150.000 ευρω,τα βλεπει κανεις;
jrousis έγραψε:Που είσαστε ρε σεις που θέλατε να φάτε τον Garcia? Μήπως θέλετε τώρα να φάτε και τον Sorlin? ήδη οι Αθηναίοι γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ γέμισε με Γκαρσίες! αντε κάντε τους τη χάρη τώρα... Δεν τον βλέπετε τον Sorlin που δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του? Τζάμπα φαϊ τρώει...
Ευτυχώς που μας στείλαν τον Κάκο δεύτερη φορά για να μας ανοίξει τα μάτια! αν και βλέπω ότι μερικοί ακόμη δεν παίρνουν χαμπάρι.
Εχουμε μπερδεψει τη βουρτσα με την .... εδω περα. Τι δουλεια εχουν οι κακες διατησιες που εχει η ομαδα μας με τις ψευτομαγκιες του Γκαρσια και το κρεμασμα της ομαδας? Χθες ειχαμε μια καταφορη αδικια ενως οπως φανηκε προκατειλημενου με τον ΠΑΟΚ διατητη. 2 Κιτρινες καρτες σε ενα λεπτο που καμια δεν ηταν. Ολοι εχουμε στεναχωρεθει με ολες αυτες τις ιστοριες αλλα καλο ειναι αδελφε να βλεπουμε λιγο τα πραγματα ως εχουν.
Εκτός από τον mkpaok που φαίνεται πως δεν κατέχει από μπάλα, συμφωνώ με όλους τους από πάνω. Ο καλύτερος μας παίκτης σε όλα τα play-ωχ (εκτός από χθές που φαινόταν εκτός κλίματος) έφυγε πολύ εύκολα.
Τώρα μόλις με κορόϊδευε και ο μ@λ@κ@ς ο εργοδότης μου (γιατί εμείς δεν έχουμε αφεντικό) που είναι χανούμι και έλεγε πως δεν αδικήθηκαν πουθενά.
Συγνώμη αλλά mkpaok δεν έχω τίποτα μαζί σου απλώς όταν σε προκαλούν, σε κοροϊδεύουν και προσπαθούν να αποδείξουν ότι βλέπουμε φαντάσματα ΓΟΥΣΤΑΡΩ που οι παίκτες ΜΑΣ συμπεριφέρονται σαν και ΜΑΣ!!!
Μια ζωή ΠΟΤΕ δεν έχω δει να ευννοούμαι απέναντι στο ΠΟΚ. Προχθές όμως το χανούμι έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτήσια, γιατί βλέπεις παρά τα όσα έκαναν δεν έπρεπε να φάνε κάρτες τα παικτάκια τους και τρώμε τέτοια προπαγάνδα από τις κωλοεφημερίδες τους πως το δίκιο είναι άδικο απλώς γιατί ήταν κόκκινη, δεν βλέπουν το λόγο που τη φάγανε, αλλά ο Sorlin κρέμασε την ομάδα "ΠΑΛΙ" όπως ο Garcia.
Φίλε μην τρώς την προπαγάνδα και θα το καταλάβεις στην Ευρώπη, που οι "καλές" ομάδες στην Ελλάδα θα αποκλειστούν από την Ομόνοια (Σίνδου) και την Κοριτσά, ενώ ο Π.Α.Ο.Κ. που δεν ήταν έτοιμος για τα play-ωχ (χαχαχα) θα προχωρήσει περισσότερο.
Μένουμε στο πλάνο μας και πάμε για το επόμενο. Δεν πειράζει.
Ο κλέφτης και ο ψεύτης ον πρώτο χρόνο χαίρονται...

Τώρα μόλις με κορόϊδευε και ο μ@λ@κ@ς ο εργοδότης μου (γιατί εμείς δεν έχουμε αφεντικό) που είναι χανούμι και έλεγε πως δεν αδικήθηκαν πουθενά.
Συγνώμη αλλά mkpaok δεν έχω τίποτα μαζί σου απλώς όταν σε προκαλούν, σε κοροϊδεύουν και προσπαθούν να αποδείξουν ότι βλέπουμε φαντάσματα ΓΟΥΣΤΑΡΩ που οι παίκτες ΜΑΣ συμπεριφέρονται σαν και ΜΑΣ!!!
Μια ζωή ΠΟΤΕ δεν έχω δει να ευννοούμαι απέναντι στο ΠΟΚ. Προχθές όμως το χανούμι έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτήσια, γιατί βλέπεις παρά τα όσα έκαναν δεν έπρεπε να φάνε κάρτες τα παικτάκια τους και τρώμε τέτοια προπαγάνδα από τις κωλοεφημερίδες τους πως το δίκιο είναι άδικο απλώς γιατί ήταν κόκκινη, δεν βλέπουν το λόγο που τη φάγανε, αλλά ο Sorlin κρέμασε την ομάδα "ΠΑΛΙ" όπως ο Garcia.
Φίλε μην τρώς την προπαγάνδα και θα το καταλάβεις στην Ευρώπη, που οι "καλές" ομάδες στην Ελλάδα θα αποκλειστούν από την Ομόνοια (Σίνδου) και την Κοριτσά, ενώ ο Π.Α.Ο.Κ. που δεν ήταν έτοιμος για τα play-ωχ (χαχαχα) θα προχωρήσει περισσότερο.
Μένουμε στο πλάνο μας και πάμε για το επόμενο. Δεν πειράζει.
Ο κλέφτης και ο ψεύτης ον πρώτο χρόνο χαίρονται...

Μονο σου το ειπες αδελφε οτι με ανακοινωσεις και παπαγαλακια το χανουμι προστατευτηκε απο τη διατησια. Αρα εσυ που ξερεις μπαλα παραδεχεσαι οτι το παιχνιδι παιζεται αλλου. Και οταν το παιχνιδι παιζεται αλλου και εσυ (Ζαγορ) το βλεπεις και κανεις κινησεις για να θωρακιστεις (Γκαγκατσης) δεν μπορεις να εχεις κανενα ειτε οπαδοι ειναι αυτοι ειτε παικτες που να σε πισωγυριζουν και να δινουν δικαιωματα για τιμωριες. Επαναστασεις αναιμακτες συγουρα δεν υπαρχουν και για να βγει νικητης ο ΠΑΟΚ σε αυτη την επανασταση συγουρα πρεπει να παιξει μπαλα και εντος αλλα κυριως και εκτος αγωνιστικου χωρου. Δεν μπορεις λοιπον να εχεις τον μεγαλυτερο παικτη που εφερες ποτε στην ιστορια σου σε αγωνιστικο επιπεδο να δινει μπουνιες, να κλωτσαει μπαλες και να απωθει προπονητες και συμπαικτες. Τον θελεις μεσα ακριβως γιατι για αυτα τα παιχνιδια των πηρες. Τον πανσεραικο και τον εργοτελη τους καθαριζεις και χωρις αυτον. Τον πηρες για να σου κανει τη διαφορα στα ντερμπι, και αυτος τι κανει? Δινει θατρικες παραστασεις. Αδελφια αν ο ΠΑΟΚ μας κερδισε κατι ουσιαστικο απο το θεατρο του Γκαρσια περα απο τη συσπειρωση που οπως βλεπω εχει φερει στο Λαο (που βεβαιως υπάρχει εδω και 2 χρόνια) τοτε συγνωμη εχω κανει λαθος.
Αν ομως ο καθε Κακος αδικει την ομαδα μας δεν ειναι δουλεια του καθε Γκαρσια να παιρνει την κατασταση στα χερια του, ειναι δουλεια της διοικησης και αυτη η διοικηση δειχνει να το ξερει πολυ καλα αυτο. Ο τζαμπουκας εντος γηπεδου πρεπει να ειναι αγωνιστικος και μονο. Ο τζαμπουκας εκτος γηπεδου αποδειχτηκε οτι για το ελληνικο πρωταθλημα ειναι πιο σημαντικος.
ΥΣ Το εχω ξαναγραψει αλλα αν δεν μου ξεφυγε κατι δεν πηρα απαντηση. Γι αυτο το κολωπαιδι το Μητροπουλο, οταν επαιζε και εκανε ολες αυτες τις μαγκιες τι λεγαμε? Μακαρι να ειχαμε και εμεις εναν? Για το Καρεμπε τι λεγαμε? Γιατι οταν αυτα τα κανει καποιος που φοραει τη φανελα του ΠΑΟΚ εγω πρεπει να το δικαιολογω ενω οταν τα κανει αντιπαλος να τον βριζω.
Αν ομως ο καθε Κακος αδικει την ομαδα μας δεν ειναι δουλεια του καθε Γκαρσια να παιρνει την κατασταση στα χερια του, ειναι δουλεια της διοικησης και αυτη η διοικηση δειχνει να το ξερει πολυ καλα αυτο. Ο τζαμπουκας εντος γηπεδου πρεπει να ειναι αγωνιστικος και μονο. Ο τζαμπουκας εκτος γηπεδου αποδειχτηκε οτι για το ελληνικο πρωταθλημα ειναι πιο σημαντικος.
ΥΣ Το εχω ξαναγραψει αλλα αν δεν μου ξεφυγε κατι δεν πηρα απαντηση. Γι αυτο το κολωπαιδι το Μητροπουλο, οταν επαιζε και εκανε ολες αυτες τις μαγκιες τι λεγαμε? Μακαρι να ειχαμε και εμεις εναν? Για το Καρεμπε τι λεγαμε? Γιατι οταν αυτα τα κανει καποιος που φοραει τη φανελα του ΠΑΟΚ εγω πρεπει να το δικαιολογω ενω οταν τα κανει αντιπαλος να τον βριζω.
τιμη και δοξα στον μεγαλο παπμλο.οταν τα ειχε πει τον κραζατε αλλα ο κακος δικαιωσε χθες ολους εμας που ημασταν υπερ του παμπλο!
mkpaok δεν θα ήθελα ποτέ στην ομάδα ΜΑΣ ούτε τον καρεμπεεεε, ούτε τον μλκ τον "τασούλη"...
Αλλά έπειτα από την προπαγάνδα εναντίον του Garcia φάνηκε χθες πως είχε πιο πολύ δίκιο ο δικός μας και όχι ο φαλακρός.
Έχεις κολλήσει πως μοίραζε μπουνιές ο Garcia και κλωτσούσε μπάλες και άλλα τέτοια που στα έχουν "επιβάλει" έπειτα από την πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν όλους μας. Ο Γάλλος χθές δεν κλώτσησε μπάλες? Γιατί?
Πουλούσε τρέλα σαν τον Garcia? Ο φαλακρός τον Garcia του την φιλούσε γιατί δεν τον είχε αποβάλει για την μπουνιά και την δόξα την πήρε ο αθλητικός δικαστής που του επέβαλε την ποινή χάρη στο video.
Εννοείτε όμως πως θέλουμε έναν παίκτη που θα κάνει την διαφορά στα ντέρμπυ (όπως φάνηκε και στο πρώτο ημίχρονο με τον βάζελο) που θα κρατάει την ηρεμία του στις δύσκολες στιγμές.
Τώρα που το θυμάμαι μέχρι και Μπαλάφας έφαγε κίτρινη από τον φαλακρό χωρίς καν να παίζει...Τι κόμπλεξ που έχουν μερικοί...

Αλλά έπειτα από την προπαγάνδα εναντίον του Garcia φάνηκε χθες πως είχε πιο πολύ δίκιο ο δικός μας και όχι ο φαλακρός.
Έχεις κολλήσει πως μοίραζε μπουνιές ο Garcia και κλωτσούσε μπάλες και άλλα τέτοια που στα έχουν "επιβάλει" έπειτα από την πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν όλους μας. Ο Γάλλος χθές δεν κλώτσησε μπάλες? Γιατί?
Πουλούσε τρέλα σαν τον Garcia? Ο φαλακρός τον Garcia του την φιλούσε γιατί δεν τον είχε αποβάλει για την μπουνιά και την δόξα την πήρε ο αθλητικός δικαστής που του επέβαλε την ποινή χάρη στο video.
Εννοείτε όμως πως θέλουμε έναν παίκτη που θα κάνει την διαφορά στα ντέρμπυ (όπως φάνηκε και στο πρώτο ημίχρονο με τον βάζελο) που θα κρατάει την ηρεμία του στις δύσκολες στιγμές.
Τώρα που το θυμάμαι μέχρι και Μπαλάφας έφαγε κίτρινη από τον φαλακρό χωρίς καν να παίζει...Τι κόμπλεξ που έχουν μερικοί...

LittleJohn έγραψε:Tι θα γραψουν;Λοιπον:Platon έγραψε:+ 1 στο jrousis πιο πανω.
Να δουμε τωρα τι θα γραψουν αυριο τα οργια της Αθηνας...
Καταιγιστικη η ΑΕΚ στα πρωτα λεπτα,προηγηθηκε μολις στο 9 (αν και η φαση ξεκινησε απο χερι),ακυρωθεν κανονικο γκολ της ΑΕΚ,1-1 ο Ιβιτς,2-1 ο ζορο και η Ζετα Τζοουνς,τραβηγμενη (αν και σωστη συμφωνα με τον κανονισμο) αποβολη στον Σορλεν,αστραψε και βροντηξε η αρμαδα της ΑΕΚ στο β ημιχρονο που εκανε οτι ηθελε,3-1 και ειμαστε ολοι μια μεγαλη ευτυχισμενη οικογενεια.Στα λεω απο τωρα.
Πονταρω 150.000 ευρω,τα βλεπει κανεις;
Χωρίς να θέλω να υποτιμίσω ότι έγραψες....δεν ήταν πολύ δύσκολο να το βρει κάποιος

Ωστόσο πέτυχες και την κάθε λέξη ρε μεγάλε... Είσαι αρχηγός...Respect
Δεν εχω συνηθισει να μου επιβαλει κανεις τιποτα φιλε μου. Εχω ματια και βλεπω. Λεω ξεκαθαρα οτι δεν ειναι δουλεια κανενος Γκαρσια, Σορλεν, Μπαλαφα κτλ να παιρνει την κατασταση στα χερια του και να κρεμαει την ομαδα. Υπαρχει διοικηση γι αυτο που ευτυχως το ξαναλεω δειχνει οτι ξερει τι κανει και σε αυτον τον τομεα. Αν εσυ και τα περισσοτερα αδελφια θελετε καθε φορα που μας αδικουν και δυστυχως ειναι πολλες οι παικτες μας να αντιδρουν με υπερβολικο τροπο τοτε πασο προφανως και δεν εχω καμια δουλεια με τον ΠΑΟΚ που θελετε. Ευτυχως που προεδρος στον ΠΑΟΚ ειναι ο Ζαγορακης και οχι κανενας απο ολους εμας. Ετσι υπαρχει ελπιδα και ειμαι συγουρος οτι και στην περιπτωση του Γκαρσια θα ζυγισουν πολυ καλα ολα τα δεδομενα πριν παρουν την αποφαση τους. Κι εμενα με πνιγει η αδικια, αυτο ομως με κανει να βλεπω πιο ξεκαθα απο οτι εσυ που πρεπει να εστιασουμε την κριτικη μας και εσωτερικα (αυτοκριτικη λεγεται αυτο ξερεις) και εξωτερικα.Shady20 έγραψε:mkpaok δεν θα ήθελα ποτέ στην ομάδα ΜΑΣ ούτε τον καρεμπεεεε, ούτε τον μλκ τον "τασούλη"...
Αδελφε ειναι ιστορικη ευκαιρια να παμε τον ΠΑΟΚ μας ψηλα και δυστυχως σαν συλλογος δεν εχουμε πολλες τετοιες ευκαιριες. Πρεπει να υπαρξει πειθαρχεια και στοχευμενες κινησεις σε ολα τα επιπεδα για να τα καταφερουμε. Επειδη ειμαστε πολυ πισω δεν μας περνει να πισωγυριζουμε και δεν πρεπει να το επιτρεψουμε σε κανεναν αυτο.
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Ίσως θέλω και εγώ να δικαιολόγησω περισσότερο τον Garcia.
Απλώς ακόμα με τρώει η αδικία ρε συ...Γι'αυτό και εγώ θα ήθελα να έχωνε ο Χαλκιάς πχ χθές μια κουτουλιά στον φαλακρό γιατί ΠΑΛΙ ΕΜΑΣ αδίκησαν...Αν αδικούσαν τους κάτω δεν θα μοίραζε μπουνιές ο Garcia. Σκέψου δηλαδή να έπερνε πρώτος κόκκινη ο diogay...Δεν θα γινόταν ποτέ η φάση με την μπουνιά...
Τέσπα, υπομονή γιατί τα καλύτερα έρχονται...

Απλώς ακόμα με τρώει η αδικία ρε συ...Γι'αυτό και εγώ θα ήθελα να έχωνε ο Χαλκιάς πχ χθές μια κουτουλιά στον φαλακρό γιατί ΠΑΛΙ ΕΜΑΣ αδίκησαν...Αν αδικούσαν τους κάτω δεν θα μοίραζε μπουνιές ο Garcia. Σκέψου δηλαδή να έπερνε πρώτος κόκκινη ο diogay...Δεν θα γινόταν ποτέ η φάση με την μπουνιά...
Τέσπα, υπομονή γιατί τα καλύτερα έρχονται...