ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 3-1 20-5-09 Σχόλια και παραλειπόμενα...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-1 20-5-09 Σχόλια και παραλειπόμενα...

Δημοσίευση από free4 »

Συγκρατηθείτε..
Ναι, όντως ήταν η παπαριά της χρονιάς από το Μίρο, αλλά τον κορυφαία της χρονιάς, ανασταλτικά δεν τον σταυρώνουμε για ένα λάθος..
Από την άλλη, ο Κάκος ήταν και πάλι προκλητικός έως αηδιαστικός, αλλά αν με λέγατε ότι δεν περιμένατε να ξαναδράσει, τότε μάλλον κατεβήκατε από άλλον πλανήτη..
Κοιτάμε μπροστά, αφήνουμε το ματς με το χανούμι όπου αξίζαμε κάτι πολύ καλύτερο και προχωράμε!!

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ!!
Άβαταρ μέλους
katerini4

Δημοσίευση από katerini4 »

μην τρωγομαστε μεταξυ μας
η χρονια ηταν πολυ καλη ημασταν ατυχοι στο τελος.
δηλαδη να τα γκρεμισουμε ολα?
οι διαιτησιες ηταν τραγικες
απο τα play off φανηκε οτι δεν θελανε τον ΠΑΟΚ να βγει ch l. ισως και να ειναι καλυτερα. δεν ειναι ετοιμη η ομαδα για τετοιο βημα κατα η γνωμη μου.
πιο μεθοδικα και του χρονου ολα θα ναι καλυτερα.
:x :x :x
Άβαταρ μέλους
Kostas85

Δημοσίευση από Kostas85 »

Ρε παιδιά, εμείς είμαστε εδώ, να στηρίζουμε την ομάδα μας στις χαρές και στις λύπες. Εκπληκτική χρονιά. Πάμε στο τελευταίο παιχνίδι να γιορτάσουμε το τέλος μιας επιτυχημένης χρονιάς.

Τα πέτσινα πρωταθλήματα, κύπελλα, τσ.λ. να τα χώσουν στον κ@@ο τους.

Πάμε όλοι μαζί -κερκίδα - διαρκείας - μετοχές - να τους νικήσουμε!!!!!!!!
:)
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Δημοσίευση από tsipaoktsi »

ΠΑΟΚ ΡΕ

Σιγά μη φοβηθώ, σιγά μη κλάψω.

ΠΑΟΚ στις χαρές ΠΑΟΚΑΡΑ στις λύπες.

ΠΑΟΚ είμαι δε μιζερεύω,ψηλά το κεφάλι.
Είμαι περήφανος γι ΄αυτό που είμαι, δεν παρακαλάω κανέναν γκαγκάτση κανέναν θεό και κανέναν δαίμονα.
Είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ ,για την αξιοπρέπεια που έχω και δεν την αλλάζω με τα πρωταθλήματα όλης της γης.
Ούτε περισσότερο περήφανος θα αισθανόμουν αν κέρδιζα σήμερα το αεκάκι, ούτε λιγότερο που δεν βγήκα στο Ch.L.

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Ο Κακος ειναι αυτος που μας στερησε το δικαιωμα να κυνηγησουμε το ονειρο του Champions League , ολα τ αλλα ειναι απλως μ@λακιες...
koulos

Δημοσίευση από koulos »

Λοιπον.....Απο το ματς του ΟΑΚΑ βγαινει ενα σοβαρο συμπερασμα: 4-4-2 με τα χαφ που εχουμε τωρα δεν παιζεται,εκτος αν θελουμε τα παιχνιδια μας να γινονται ροντεο,οσα φαμε και οσα βαλουμε...(μιλαω για τα ντερμπι φυσικα...).Η ομαδα θελει ενισχυση-σιγα τι ειπα τωρα....-και να συνηθισει να παιζει οπως στα play off,δηλαδη με σκοπο να παρει το ματς και οχι να μην το χασει...
Οσο αφορα τη διαιτησια,απλως αφηστε αλλους να ασχοληθουν,καποιους που ξερουν...Ο Κακος σημερα δεν δινει ενα χερι που το σφυριζε ως και ο Ντουσαν,ακυρωνει ενα γκολ της ΑΕΚ γιατι....ετσι του αρεσε,δινει 2 καρτες στον Σορλεν διοτι....ειχε 2 αποβολες η ΑΕΚ την Κυριακη...το συμπερασμα μου ειναι πως οι διαιτητες στην Ελλαδα δεν ειναι ουτε κατευθυνομενοι,ουτε φοβουνται τον ισχυρο,ουτε οτι ειναι "απλως κακοι διαιτητες" που λενε καποιοι...το συμπερασμα μου ειναι οτι θελουν να γινονται αυτοι οι πρωταγωνιστες των αγωνων κανοντας πολιτικη-οπου πολιτικη σημαινει "σκεφτομαι τι να σφυριξω,πριν το σφυριξω"...Τι εννοω ακριβως;
Στα play off λεμε ολοι οτι σμπρωχνουν τον βαζελο,σωστα; Σωστα θα πειτε...ομως τον βαζελο στο πρωταθλημα του σπασανε τα νευρα στην αρχη με διαιτησιες που τον κανανε να χασει την ηρεμια του με αποτελεσμα να ξεφυγει ο γαυρος...παιζοντας φουλ βαζελο τωρα οι διαιτητες κανουν το γαυρο να ανησυχει,(σου λεει μπας και αλλαξαν τα κοζια....),εκθετοντας ταυτοχρονα και τον βαζελο στα ματια της κοινης γνωμης που δικαιως αναρωτιεται "μα καλα μιλανε αυτοι για διαιτησια;" αποτελεσμα; και οι γαυροι και οι βαζελοι στην τσιτα,σε θεσεις μαχης ο ενας κοντρα στον αλλο και κερδισμενοι ολοι οι λαμογιογλυφτες που πουλανε εκδουλευση "προστασιας απο διαιτησια" ειτε στον ενα,ειτε στον αλλο ειτε και στους 2....Αναλογα λειτουργει το συστημα και με ολους τους αλλους,στο βαθμο βεβαια των κερδων που μπορουν να αποκομισουν ολοι αυτοι οι μεσαζοντες....

Για αυτο,επειδη δηλαδη ο Γκαγκατσης ξερει (αν δεν το εχει δημιουργησει κιολας...) απο μεσα αυτο το σαπιο συστημα,για αυτο ενω αρχικα ως και ντρεπομουν για την προσληψη του,τωρα λεω 100% "μεσα".Διοτι το ποδοσφαιρο,οπως και ολες οι δουλειες με χρημα στην Ελλαδα,ειναι πολεμος χωρις κανονες....Και ολοι κατακρινουν τα πυρηνικα και τα χημικα-βιολογικα οπλα,αλλα ολοι τα θελουν στο οπλοστασιο τους-ετσι να βρισκονται....και ο Γκαγκατσης ειναι τετοιου ειδους οπλο που ελειπε απο το οπλοστασιο μας....

Καθε σχολιο δεκτο....
Άβαταρ μέλους
Bougatsas

Δημοσίευση από Bougatsas »

Κάθεστε και ασχολείστε με τον Κάκο, αν είναι δυνατόν. Δεν βλέπετε που δεν έχουμε αλλαγές για το συγκεκριμένο επίπεδο που απαιτήτε προκειμένου να βγούμε τσουλού, και να βγούμε τσουλού με τέτοιο ρόστερ τι; να έχουμε τον κάθε μαλάκα να μας λέει και που βγήκατε τώρα τι; ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ. Πάμε στο άλλο ευρωπαϊκό βλέπουμε τι κάνουμε εκεί (προβλέπω τρελά πράγματα θα δουν τα ματάκια μας) παίρνουμε παίχτες το καλοκαιράκι που ακούγονται πολλά τρελά για να μας πονέσουν τα μυαλά και του χρόνου τουλάχιστον με την πρόοδο που εμφανίζουμε μη σας πω πως στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος θα παίζουμε με γαύρο και εκεί θα κριθεί το πρωτάθλημα, για κύπελλο δε βλέπω τελικό με βάζελους.

ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ, ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. (γκόμενα θέλω τώρα την θέλω, έλεος πια. ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ)
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Όσον αφορά τον κάκο, το μόνο που έχω να πω είναι ότι αποτελεί μία ρέπλικα του Κασναφέρη. Ο φαλακρός στα χνάρια του ημιφαλακρού, συνδυάζοντας τις αμφιλεγόμενες διαιτησίες του, με παιχνίδια του ΠΑΟΚ, όπου ξέρει πως σίγουρα θα γίνει τζέρτζελο και ντόρος και θα ακουστεί το όνομά του.. Κίνδυνος τιμωρίας δεν παίζει( γενικά μιλάω) και να παίξει,, σιγά κάνας μήνας διακοπές θα είναι. Από εκεί και πέρα μην ξεχνάτε ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι η αρνητική, οπότε ίσως θα πρέπει να αναλογιστούμε, ότι όταν παίζουμε το «παιχνίδι» του σφαγιασμένου», συν τοις άλλοις ενδεχωμένος να εξυπηρετούμε ιδιοτελή προσωπικά συμφέροντα. Τέλος πάντων δεν γουστάρω να μιλάω για διαιτησία, πάντα έτσι ήτανε με τον σταυρό στο χέρι κανείς δεν προχώρησε στο ποδόσφαιρο, όποτε αν θέλουμε να ξαναγίνουμε μεγάλη ομάδα, μάλλον θα χρειαστεί να παίξουμε το παιχνίδι εκεί που παίζεται κι απέχει από τους αγωνιστικούς χώρους. Η άλλη λύση είναι απλά να κάνεις ομάδα 2 και 3 κλάσεις πιο πάνω από τους άλλους… Πάντως κάκο αγόρι μου, κάτι μου λέει ότι στο μέλλον σε περιμένει κι εσένα μία θέση στον πάγκο της Ξάνθης

Τώρα σχετικά με το παιχνίδι, νομίζω ότι δεν φταίει κανείς κάκος για τον αστείο τρόπο που δεχθήκαμε και τα 3 τέρματα. Η ΑΕΚ όταν έκανε από μόνη της επίθεση, απλά πολλαπλασίαζε τα τσαρούχια της στις ντουλάπες των αποδυτηρίων. Άρα κατά ένα ποσοστό, μόνοι μας βγάλαμε τα ματάκια μας. Δεν θέλω να επεκταθώ σε αγωνιστική κριτική, όλοι είμαστε απογοητευμένοι, απλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με ρεαλισμό. Κι η υπόθεση τσου-λου δεν χάθηκε στο ΟΑΚΑ, χάθηκε στο ότι δεν μπορέσαμε να πράξουμε το αυτονόητο, να πάρουμε τα ματς στην έδρα μας . Μόνο αυτό χρειαζόμασταν αλλά τελικά οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες των δυνατοτήτων και το παλιό τατουάζ της 4ης θέσης ξανά φανερώθηκε, τώρα που ανοίγει ο καιρός και τα κοντομάνικα βγήκαν από τη ναφθαλίνη. Στα θετικά της αναμέτρησης το διάστημα από το 15΄ μέχρι το 35΄ περίπου, όπου η ομάδα, έδειξε χαρακτήρα, συνήλθε από το απρόσμενο γκολ, πίεσε έπαιξε την μπάλα κι από τις δυο πλευρές, είχε 2-3 κλασικές ευκαιρίες και πραγματικά με ενέπνευσε για κάτι καλύτερο. Στο 20λεπτο αυτό, είδα τον ΠΑΟΚ της επιθυμίας μου(από την μέση και μπροστά), τον ΠΑΟΚ που θα έπρεπε να δείξει αυτό το πρόσωπο και στα υπόλοιπα ντέρμπι της χρονιάς, τον ΠΑΟΚ που είναι ΠΑΟΚ. Αλλά έπρεπε να φτάσουμε μέχρι αυτό το σημείο για να τον δώ;
thoumas

Δημοσίευση από thoumas »

koulos έγραψε:Λοιπον.....Απο το ματς του ΟΑΚΑ βγαινει ενα σοβαρο συμπερασμα: 4-4-2 με τα χαφ που εχουμε τωρα δεν παιζεται,εκτος αν θελουμε τα παιχνιδια μας να γινονται ροντεο,οσα φαμε και οσα βαλουμε...(μιλαω για τα ντερμπι φυσικα...).Η ομαδα θελει ενισχυση-σιγα τι ειπα τωρα....-και να συνηθισει να παιζει οπως στα play off,δηλαδη με σκοπο να παρει το ματς και οχι να μην το χασει...
Οσο αφορα τη διαιτησια,απλως αφηστε αλλους να ασχοληθουν,καποιους που ξερουν...Ο Κακος σημερα δεν δινει ενα χερι που το σφυριζε ως και ο Ντουσαν,ακυρωνει ενα γκολ της ΑΕΚ γιατι....ετσι του αρεσε,δινει 2 καρτες στον Σορλεν διοτι....ειχε 2 αποβολες η ΑΕΚ την Κυριακη...το συμπερασμα μου ειναι πως οι διαιτητες στην Ελλαδα δεν ειναι ουτε κατευθυνομενοι,ουτε φοβουνται τον ισχυρο,ουτε οτι ειναι "απλως κακοι διαιτητες" που λενε καποιοι...το συμπερασμα μου ειναι οτι θελουν να γινονται αυτοι οι πρωταγωνιστες των αγωνων κανοντας πολιτικη-οπου πολιτικη σημαινει "σκεφτομαι τι να σφυριξω,πριν το σφυριξω"...Τι εννοω ακριβως;
Στα play off λεμε ολοι οτι σμπρωχνουν τον βαζελο,σωστα; Σωστα θα πειτε...ομως τον βαζελο στο πρωταθλημα του σπασανε τα νευρα στην αρχη με διαιτησιες που τον κανανε να χασει την ηρεμια του με αποτελεσμα να ξεφυγει ο γαυρος...παιζοντας φουλ βαζελο τωρα οι διαιτητες κανουν το γαυρο να ανησυχει,(σου λεει μπας και αλλαξαν τα κοζια....),εκθετοντας ταυτοχρονα και τον βαζελο στα ματια της κοινης γνωμης που δικαιως αναρωτιεται "μα καλα μιλανε αυτοι για διαιτησια;" αποτελεσμα; και οι γαυροι και οι βαζελοι στην τσιτα,σε θεσεις μαχης ο ενας κοντρα στον αλλο και κερδισμενοι ολοι οι λαμογιογλυφτες που πουλανε εκδουλευση "προστασιας απο διαιτησια" ειτε στον ενα,ειτε στον αλλο ειτε και στους 2....Αναλογα λειτουργει το συστημα και με ολους τους αλλους,στο βαθμο βεβαια των κερδων που μπορουν να αποκομισουν ολοι αυτοι οι μεσαζοντες....

Για αυτο,επειδη δηλαδη ο Γκαγκατσης ξερει (αν δεν το εχει δημιουργησει κιολας...) απο μεσα αυτο το σαπιο συστημα,για αυτο ενω αρχικα ως και ντρεπομουν για την προσληψη του,τωρα λεω 100% "μεσα".Διοτι το ποδοσφαιρο,οπως και ολες οι δουλειες με χρημα στην Ελλαδα,ειναι πολεμος χωρις κανονες....Και ολοι κατακρινουν τα πυρηνικα και τα χημικα-βιολογικα οπλα,αλλα ολοι τα θελουν στο οπλοστασιο τους-ετσι να βρισκονται....και ο Γκαγκατσης ειναι τετοιου ειδους οπλο που ελειπε απο το οπλοστασιο μας....

Καθε σχολιο δεκτο....

Ώρες που μπορώ......για σχόλιο???
Από εχεμύθεια???

Sorry ρε φίλε, αλλά με το τελευταίο σου και με τόση ένταση από τα σημερινά με πέθανες με έριξες στο πάτωμα.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Είδα φάσεις. Στο δεύτερο γκολ δε μου πολυφαίνεται οφσάιντ αλλά εντάξει, ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει και μια αποβολή μάλλον εξακολουθούν να είναι πολλά....
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Αφήστε μας ήσυχους! Δεν θέλω άλλο...φτάνει...ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!
Παρατήστε μας στην ησυχία μας.

Για μένα, από τη φετινή χρονιά, μένει μόνο μια εικόνα..
Και είναι αυτή..
206192641.jpg

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΑΕΤΕ-ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Ρε μάγκες καλά όλα τα άλλα, πιστεύω συμφωνούμε όλοι πλέον ότι αυτό το σύστημα δεν μας θέλει να κάνουμε οτιδήποτε παραπάνω απο ουεφα.. Κ αυτό όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί για να μείνουμε εκτός ουεφα θα έπρεπε να μας κόψουν κάπου 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα(κραυγαλέες σφαγές που θα έκαναν 9 στους 10 έλληνες να γίνουν ΠΑΟΚ), οπότε μέχρι εκεί αναγκαστικά μας αφήνουν..Έφτιαξαν και τα πλει οφ, σου λεει ενα-δυο σφυριγματα σε καθε ματς να δωσεις ξερουν ο βαζελος κ η αεκ44 να κερδισουν(με βαζελο και αεκ στην τουμπα ηταν ενα, τωρα ειδαν οτι δε μασησαμε με το πετσινο γκολ εριξε κ ενα δευτερο) και τελος..

Μπορεί όμως κάποιος να μου εξηγήσει με ένα λογικό συλλογισμό-επιχείρημα πώς ακριβώς θα βοηθήσει ο γκαγκάτσης να έχουμε 50-50 αντιμετώπιση γιατί μάλλον είμαι λίγο βλάκας και δεν το καταλαβαίνω??
Άβαταρ μέλους
Jordanios

Δημοσίευση από Jordanios »

Falegkos έγραψε:Και ανοιχτή πρότασή σε ΠΑΕ να βγαλει οοοοοοοοολα τα καγκελα της τουμπας.....
αν θελουν ας ερθουν

Μονο ετσι θα βαλουν μυαλό.

Παρακολουθώντας εδώ και καιρό παλιούς αγώνες και κυρίως ντερμπυ του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα πρόσεξα ότι όσο περνούσαν τα χρόνια κατέβαιναν τα κάγκελα και φτιάχναμε μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα τόσο εμφανιζόταν διαιτητές σαν τον παπαπέτρου τον καζναφέρη και (ας καλοσορίσουμε στην μαύρη λίστα ) τον κάκο.
Ο πολιτισμός μας μάρανε . Ξέρουν οι αθηναίοι τι είναι πολιτισμός και θα μας διδάξουν κιόλας?
Αυτοί που σκοτώνονται (δυστυχώς κυριολεκτικά) σε έναν αγώνα βόλεϊ. Αυτοί που λιθοβολούν αδελφούς μας Κύπριους σε αγώνα CL και τους βλέπει όλη η Ευρώπη. Αυτοί που φτύνουν τώρα την Εθνική Ελλάδος που δεν καλύπτει πια τις φιλοδοξίες του μέσου κοσμοπολίτη Αθηναίου μιας και αυτός δεν αντέχει να είναι δεύτερος ή έβδομος (βλέπε ακόμη και eurovision) στη ζωή του .. και σταματώ εδώ μόνο στα πρόσφατα .
H AEK ήταν και θα είναι η καταστροφή μας. Αν δεν υπήρχε αυτή η ομάδα θα είχαμε βάλει και εμείς το κουταλάκι μας στην μαρμίτα (που οι αθηναίοι πέσαν όταν ήταν μωρά) του Champion League. Αν δεν υπήρχε αυτή η ομάδα δεν θα ξεμυαλιζόταν παίκτες μας εποχές που δεν είχαμε να τους πληρώσουμε . Οι μεταγραφικοί μας στόχοι είναι πολλές φορές κοινοί και συνήθως καταλήγουν σ’αυτούς. ..και πάλι σταματάω εδώ.
Σήμερα δικαιώνεται εν μέρει ο Garcia δυστυχώς εκ των υστέρων . Ο Santος δικαιώθηκε για το σύστημα και την τακτική που ακολούθησε σε όλο το πρωτάθλημα και όχι αυτό που έπρεπε να ακολουθήσει στα play-of .
Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει ένα χρόνο από το τριετές πλάνο του προέδρου μας μιας και φέτος κάναμε πρωταθλητισμό.
Και εμείς δικαιωθήκαμε για την εμπιστοσύνη που δείξαμε στον Πρόεδρό μας.
Ελπίζω να δείξουμε την αγάπη μας στην ομάδα και στον τελευταίο αγώνα με τη Λάρισα.
Είναι πολύ σημαντικός αγώνας γιατί όλοι περιμένουν να γυρίσουμε την πλάτη μας στην ομάδα όπως συνήθως κάνουν αυτοί ..
Το ματς με τη Λάρισα είναι αγώνας για παοκτζήδες όχι για τουρίστες.
Επόμενος στόχος sold out (ξανά) στα διαρκείας
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

diniko80 έγραψε:εχουμε και το μιροσλαβ απο πανω.....πως λεγεται η απελαση στα πολωνικα?

εχει πεσει πολυ τελευταια...
αλλα περιμενω του χρονου να δω πως θα ειναι...οχι μονο αυτος και αλλοι...
για τις εμφανίσεις τελευταια τους δικαιολογω εν μερη...κι εγω στην θεση τους δεν θα ειχα διαθεση να παιξω πλει οφ μετα το πρωταθλημα...ιδιως αν ημουν δευτερος...(οχι πως αν δεν υπηρχαν τα πλει οφ θα ημασταν σιγουρα δευτεροι!)δεν υπαρχουν κινητρα...και ειναι πολλα τα παιχνιδια...υπαρχει και η κοπωση,τα αναβολικα στην ελλαδα δεν μπορουν να συγκριθουν με αυτα των "μεγαλων" ευρωπαικων ομαδων...βλεπουμε η ματζιστερ με μια εντεκαδα εχει βγαλει 100 παιχνιδια...
:shock:
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

οταν θα πατε να ψηφισετε να θυμαστε τι μας εκανε αυτο το συστημα!μια ομαδα μια θρησκεια ενα πιστευω τα τεσσερα ιερα γραμματα ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”