Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Κάτι γατάκια γαυροι μου συγκρίνουν τον Καγκαβα με τον βαλμπουενα

Που να τους εξηγήσεις ότι ο βαλμπουενα στο πικ του ήταν μια τρίχα από το δεξί αρχιδι του Ιάπωνα..

Πολύς πόνος εκεί κάτω
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

danirifle έγραψε:
dragon έγραψε:Πάντως θα ήθελα να δω αυτό που είπε κ ένας φίλος κάτι σελίδες νωρίτερα. Ελ καντουρι μετά τα σέντερ μπακ να παιρνει την πρώτη μπάλα κ μπροστά του στο 8-10 να εναλλάσσονται Ουάρντα καγκαουα
δράκοντά μου, όταν χάσουμε τη μπάλα, ποιος θα κόψει την αντεπίθεση?
:lol: :lol:
Επειδη εγω το ανεφερα για Καντουρι μπροστα απ τα.μπακ δε χρειαζεται να κοψει κανεις. Η φιλοσοφια ειναι η μπαλα να ανακταται ταχυτατα μολις χανεται. Θυμησου το 2ο ημιχρονο με το γαυρο...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Καλή κίνηση ο Ιάπωνας και για εμπορικούς λόγους, αλλά διαβάζοντας και σε άλλες σελίδες, αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ κάνουν ότι και παλιά με Βαλέντσια κλπ ονόματα. Αυτή τη στιγμή, όποιον και να φέρουμε, το αστέρι της ομάδας είναι ο Τζόλης και καλύτερο δε βρίσκεις. Ακολουθεί ο Ζίβκοβιτς και ο Γιαννούλης που ήδη έφυγε.

Για μένα λίγο καλύτερος να είναι από τον Ελ Καντουρί, είναι τεράστια αγωνιστική βοήθεια, γιατί δεν έχουμε επιλογές στη θέση 8αρο10άρι. Ο παίκτης θα έρθει από ότι λέγεται με χαμηλό κασέ και είναι ελεύθερος. Τοπ κίνηση, αλλά μην περιμένετε τον παίκτη που θα περνάει αντιπάλους, θα καταπίνει, θα μασάει, κλπ ρήματα ή επίθετα. Αν στο τέλος τα κάνει, έχει καλώς.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

trelopaoki ναι, αλλά αν δε λειτουργήσει το repress, μετά θα βγαίνουν 3vs3
δε νομιζω ότι μπορεί να λειτουργήσει τέτοιο σχήμα, εκτός αν θες να σκοράρεις και είσαι στο 80 λεπτό

τεσπα, θα δούμε πώς το σκέφτεται κι ο πάμπλο

ελπίζω ο καγκάβας να μη "φάει" τον σημαντικότατο μέχρι τώρα ουάρντα
in pablo i trust
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Και σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο:

Με τον Καγκάβα
αντί για σούσι
με τα χ@σια μας
θα κάνετε τσιμπούσι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΠΑΟΚ24

Ένα από τα νούμερα φανέλας που «σημάδεψαν» την καριέρα του Σίντζι Καγκάβα είναι το 23. Ο Ιάπωνας έχει φορέσει και το 7 και το 10 αλλά το 23 ήταν αυτό που είχε σε Ντόρτμουντ και Μπεσίκτας. Με το 7 να ανήκει στον Ελ Καντουρί και το 10 στον Μουργκ, το 23 που είναι ελεύθερο θα είναι η πλέον πιθανή επιλογή του Καγκάβα στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Το έχουμε βασανίσει πολύ το πράγμα για τον κόφτη, "6", παίκτη μπροστά από τα σέντερ μπακ, πείτε τον όπως θέλετε.
Πείτε μου στις τελευταίες συνεχόμενες καλές εμφανίσεις της ομάδας, δηλ. από το 2ο ημίχρονο με τον Βόλο και μετά, ποιος έπαιζε σε αυτή την θέση ;;;;;;;;;
Να σας απαντήσω για να μην ψάχνεστε : ΚΑΝΕΝΑΣ.
Οι χώροι καλύπτονταν από την ομαδική δουλειά των χαφ και των εξτρέμ.
Το αμυντικό αποτέλεσμα : ΑΡΙΣΤΟ.
Το επιθετικό αποτέλεσμα : Χαιρόμαστε ποδόσφαιρο.
Είδα μέχρι και ενδεκάδες με κόφτη και 10άρι. Στο σύνολο οι παίκτες έβγαιναν 12 ... .
Να μην το βασανίζουμε. Κόφτης, 6 κλπ. δεν υπάρχει πλέον. Η θέση, αν και όταν κριθεί ότι χρειάζεται η ομάδα, θα καλύπτεται από Αουγκούστο, Τσιγγάρα. Ασε που μπορείς να παίξεις με 3 σέντερ μπακ και χωρίς κόφτη και πάλι.

Το έγραψα και χθες και μάλιστα αντιμετώπισα και ειρωνείες. Το ξαναγράφω, είναι υποχρέωσή μου :
ΠΡΟΣΟΧΗ με τον Ουάρντα. Ο τρόπος που παίζει είναι το 50% της επιτυχίας του συστήματος. Μην τον ξενερώσουμε με την μεταγραφή Καγκάβα. Είναι ευαίσθητο παιδί. Να του εξηγηθεί ο Πάμπλο ότι αυτός θα παίζει και ο Ιάπωνας έρχεται για το 8 και για αλλαγή του. Μην αρχίσει τα παλαβά από απόψε ο παίκτης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Περιπτερος την Κυρ 24 Ιαν 2021, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πίνοντας σάκε
Οι κερασιές άνθισαν
χανούμια μπούλο

Ένα χαϊκού για τον Καγκάβα.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Ο Αουγκούστο και ο Τσιγγάρας για το Ελληνικό πρωτάθλημα και για τους περισσότερους αγώνες είναι μια χαρά στο 6. Αν έρθει παίχτης επιπέδου
Μπρανταριτς και πάνω ας έρθει. Αλλιώς συνεχίζουμε.

Αν στην αρχή των μεταγραφών μου λέγαν τι παίχτες θα έπαιρνα πρώτα από όλα θα έβαζα το δεκαρι
και δεύτερο κεντρικό αμυντικό επιπέδου Κοντρερας.
Μετά τέρμα μετά φορ και τελευταίο εξαρι.

Ωστόσο για αυτά αποφασίζουν Ρέμπε και Γκαρσία.
Ανά πάσα στιγμή αν σου βγει μια καλή ευκαιρία επίσης όπως είχε πει ο Ρέμπε τον παίρνεις.
Π.χ. Εξαρι, τέρμα,κεντρικός αμυντικός.

Πάντως ο Γκαρσία τουλάχιστον στις δύο βασικές θέσεις που ήθελε δεκαρι και φορ πιστεύω να καλύφθηκε αρκετά καλά.
Συνεπώς πάμε για το καλύτερο.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

"Έτσι, οι τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις, που γίνονται από τον ΠΑΟΚ με απόκτηση παικτών από το “πάνω ράφι”, όπως ο Ιάπωνας Καγκάβα, ο Βόσνιος Μπράντονιτς, ο Λέο Μάτος που επιστρέφει και ένας αμυντικός χαφ επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, που έρχεται μέσα στην εβδομάδα, δείχνουν ότι “ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ” και με τις κινήσεις αυτές στέλνει ένα ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ προς όλους όσους αμφισβητούν την παρουσία του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ: “Εγώ είμαι εδώ, κοντά στην ομάδα και όταν έρθω στην Ελλάδα, μετά τον κορονοϊό, θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε…” "

Έτσι για να γελάσουμε λίγο by sfina.gr

Ο πετρου που έλεγε ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Και αμυντικό χαφ;; :p

Πάντως είναι η πρώτη φορά που η sfina βγάζει πρώτη είδηση και είναι και σωστη

Αυτή νομίζω έβγαλε πρώτη του Κροατη
kos

Δημοσίευση από kos »

Ο Ιάπωνας είναι στα 31-32.
Σε αυτήν την ηλικία αν δεν έχεις σοβαρούς τραυματισμούς δεν χάνεις μεγάλο ποσοστό ταχύτητας και αντοχής.
Το παιδί μοιάζει αθλητικός τύπος.
Φέτος περιμένω να βοηθήσει την ομάδα στα play off.
Του χρόνου περιμένω όργια.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

O ΠΑΟΚ δεν έψαχνε 6άρι; Ακόμα ψάχνει αλλά για την ακρίβεια ψάχνει έναν χαφ με ταχύτητα και ένταση. Έναν κεντρικό χαφ με αυτά τα στοιχεία. Θα τον πάρει σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο; Θα τον πάρει όποτε τον βρει

Αυτό έγραψε ο Κολκας χτες
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Και αμυντικό χαφ;; :p

Πάντως είναι η πρώτη φορά που η sfina βγάζει πρώτη είδηση και είναι και σωστη

Αυτή νομίζω έβγαλε πρώτη του Κροατη
Του κροατη βγήκε από βοσνιακα μέσα το είδα κ εγώ στο Twitter...τα υπόλοιπα είναι για τα κλικς μάλλον
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

kos έγραψε:Ο Ιάπωνας είναι στα 31-32.
Σε αυτήν την ηλικία αν δεν έχεις σοβαρούς τραυματισμούς δεν χάνεις μεγάλο ποσοστό ταχύτητας και αντοχής.
Το παιδί μοιάζει αθλητικός τύπος.
Φέτος περιμένω να βοηθήσει την ομάδα στα play off.
Του χρόνου περιμένω όργια.
Ολοι το ευχόμαστε. Είναι βέβαιο ότι κάτι του συμβαίνει γιατί η καριέρα του δεν πάει καλά.
Εύχομαι να είναι ψυχολογικό και να ξεπεραστεί στην ωραία μας ομάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”