Καλό παιδί και του λείπουν οι φίλοι του και η Βραζιλία. Κοιμάται όρθιος ναι το πιστεύω βέβαια εύκολα έπαιζε Καμπιονάτο. Αν έρθει ο Μάτος θα φάει κάτι φάπες και θα στρώσει νομίζω. Αμυντικό Χαφ δεν είναι που γράφετε μερικοί σόρυ...obanebane έγραψε:Ο Αγκουστο,έχει τρομερό πρόβλημα συγκέντρωσης και προσήλωσης,ίσως τον κοιμίζουν τα άδεια γήπεδα, συμβαίνει.
Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να γίνει άνετα ποδοσφαιριστής υψηλότερου επιπέδου από αυτό του ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω όμως τι χαρακτήρας είναι.
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Για άλλη μια φορά απόλαυσα τις υπέροχες τοποθετήσεις όλων των φίλων. Έχω την άποψη ότι σε παιχνίδι που θα χρειάζεται μια μεγαλύτερη αμυντική προσήλωση ακόμη κι αν δεν μπορεί ή δεν θα . βρίσκεται ο Ντουγκλας, τον ρόλο αυτό θα τον αναλαμβάνει ο Σβαμπ μένοντας πιο πίσω.
Ο Βόσνιος πιτσιρικάς έχει τρομερά στοιχεία και θράσος. Μέχρι και κεφαλιά παίρνει στο μικρό κουτί!
Τέλος για τον Ιάπωνα. Πιθανόν να αναρωτιόμαστε σε τρία χρόνια αν θέα είναι σε θέση να παίξει και την επόμενη?!
Ο δικός μας Κουροσάβα!!!
Ο Βόσνιος πιτσιρικάς έχει τρομερά στοιχεία και θράσος. Μέχρι και κεφαλιά παίρνει στο μικρό κουτί!
Τέλος για τον Ιάπωνα. Πιθανόν να αναρωτιόμαστε σε τρία χρόνια αν θέα είναι σε θέση να παίξει και την επόμενη?!
Ο δικός μας Κουροσάβα!!!
-
Ένα μέλος από εδώ το είπε που ινσα'ι'ντ πληροφορίες.. λέει ότι ο Γκαρσια προτιμά τον φεραρι αντί του ματος..bersekeros έγραψε:Ποιός το είπε αυτό αδερφέ μου ; Μπορείς να δώσεις παραπάνω info ;τσιριγωτης έγραψε:Είναι δυνατόν να μη θέλεις τον ματος ρε Γκαρσια; ;με εκπλησεις ρε συ.. Είναι δυνατόν; ;
Μα είναι δυνατόν; ;;;;;;;;
Εγω νομιζω, καλος χρυσος ο Ματος, προσφερε πολλα στην ομαδα, αλλα εαν θυμαστε τελευταια, η αποδοση του δεν ηταν καλη...δεν ειναι και μικρος, γιάυτο ισως προτιμα τον φεραρι ο Γκαρσια.....
Πανυως αυτο που ειπε ο Παμπλο,οτι θα κανει μια Δυνατη ομαδα....σιγα σιγα θα γινει....
Ειπαμε φετος η χρονια ειναι μεταβατικη....υπομονη απο ολους μας
Πανυως αυτο που ειπε ο Παμπλο,οτι θα κανει μια Δυνατη ομαδα....σιγα σιγα θα γινει....
Ειπαμε φετος η χρονια ειναι μεταβατικη....υπομονη απο ολους μας

Ο Γκαρσια ζητουσε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ φορ και δεκαρι ΕΠΙΠΕΔΟΥ.
Ηρθε ο Κμρεντσικ και δεν ηρθε ο Κροβινοβιτς.
Στη θεση του Κροβινοβιτς πηραμε τον Καγκαβα.
Αυτα τα ειπε ο ιδιος ο Γκαρσια οταν ειπε μετα τον Λαμπρου
και τον Ουαρντα οτι ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ.
Απο εδω και περα οτι αλλο ερθει σε παιχτη ΕΠΙΠΕΔΟΥ
θα ειναι λογω πωλησης.
Ολα τα αλλα ειναι δικα μας θελω και "πληροφοριες".....
Εννοειται οτι ζητησε και εξαρι και τερμα και κεντρικο αμυντικο,
αλλά με ffp Γεναρη μηνα προφανως δεν....
Εκτος αν υπαρχει πωληση.....
Ηρθε ο Κμρεντσικ και δεν ηρθε ο Κροβινοβιτς.
Στη θεση του Κροβινοβιτς πηραμε τον Καγκαβα.
Αυτα τα ειπε ο ιδιος ο Γκαρσια οταν ειπε μετα τον Λαμπρου
και τον Ουαρντα οτι ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ.
Απο εδω και περα οτι αλλο ερθει σε παιχτη ΕΠΙΠΕΔΟΥ
θα ειναι λογω πωλησης.
Ολα τα αλλα ειναι δικα μας θελω και "πληροφοριες".....
Εννοειται οτι ζητησε και εξαρι και τερμα και κεντρικο αμυντικο,
αλλά με ffp Γεναρη μηνα προφανως δεν....
Εκτος αν υπαρχει πωληση.....
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Εγώ γιατί πιστεύω ότι σημαντική συνεισφορά σ'αυτη την κίνηση έχει ο νέος διευθυντής marketing ο Χρυσοχοου; με ένα project όπως το paoktv που μπορεί να φέρει πολλά έσοδα από αγορές εκτός Ελλάδας, τέτοιες συμφωνίες είναι απαραίτητες, διορατικες και επιβεβλημένες.teod1980 έγραψε:Παιδιά ήδη στο Twitter από Ιαπωνία γίνεται χαμουλης για ΠΑΟΚ
Με το καλό να έρθει ο παικταράς λοιπόν.
Πάντως θα ήθελα να δω αυτό που είπε κ ένας φίλος κάτι σελίδες νωρίτερα. Ελ καντουρι μετά τα σέντερ μπακ να παιρνει την πρώτη μπάλα κ μπροστά του στο 8-10 να εναλλάσσονται Ουάρντα καγκαουα
Πω πω ρε φίλε με έφτιαξες πρωί πρωί...και μπροστά Τσέχος Τζιόλης και ζιφκοβιτς...Θάνατος λέμε...dragon έγραψε:Πάντως θα ήθελα να δω αυτό που είπε κ ένας φίλος κάτι σελίδες νωρίτερα. Ελ καντουρι μετά τα σέντερ μπακ να παιρνει την πρώτη μπάλα κ μπροστά του στο 8-10 να εναλλάσσονται Ουάρντα καγκαουα
Α ρε Τούμπα που μας χρειάζεται...ρε ανοίξτε τις πόρτες να μπει ο λαός να τα κάνουμε όλα πουτανα
- Amsterdamer_87
Καλη ιδεα αλλα χλωμο τον βλεπω τον Καντουρι σε ρολο μπροστα απο τα σεντερ μπακ..σ αυτο τον ρολο μανουλα θα ηταν ο χαμπιμπης..
Μπα σε αυτό το ρόλο θα είναι καλύτερο να πάει ο Κρμεντσικ, το αριστερό μπακ να καλύπτει μπροστά τη θέση φορ, ο τερματοφύλακας στα αριστερά να καλύπτει το μπακ που έφυγε μπροστά, κ.ο.κ. 

- black_star_ninja
Καλημέρα. Ίσως θα είχε νόημα μια σύγκριση των στατιστικών του καγκαβα με τον βαλμπουενα πριν έρθει Ελλάδα. Προφανώς μια τέτοια σύγκριση εχει καθαρά ενδεικτικό χαρακτήρα, αφού οι παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση ενός παίκτη ειναι παρα πολλοί..
Θέλω και Φαλακρα κανονική μεταγραφή για να..... σω πανηγυρισω....
δράκοντά μου, όταν χάσουμε τη μπάλα, ποιος θα κόψει την αντεπίθεση?dragon έγραψε:Πάντως θα ήθελα να δω αυτό που είπε κ ένας φίλος κάτι σελίδες νωρίτερα. Ελ καντουρι μετά τα σέντερ μπακ να παιρνει την πρώτη μπάλα κ μπροστά του στο 8-10 να εναλλάσσονται Ουάρντα καγκαουα

Πως το βλέπεις χλωμό, αφού όλη τη χρονιά εκεί παίζει και δεν τα πάει άσχημα, ε;Amsterdamer_87 έγραψε:Καλη ιδεα αλλα χλωμο τον βλεπω τον Καντουρι σε ρολο μπροστα απο τα σεντερ μπακ..σ αυτο τον ρολο μανουλα θα ηταν ο χαμπιμπης..