Ο Εσιτι αυτό δεν έκανε ?anekfrastos έγραψε:...να κόβει και να μαρκάρει και ας μην πατάει περιοχή.
Ε εμείς τέτοιον δεν έχουμε.
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- ramolimendo
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- bersekeros
- anekfrastos
Ο Εσιτι αυτό ακριβώς ΔΕΝ έκανε.ramolimendo έγραψε:Ο Εσιτι αυτό δεν έκανε ?anekfrastos έγραψε:...να κόβει και να μαρκάρει και ας μην πατάει περιοχή.
Ε εμείς τέτοιον δεν έχουμε.
Δες αν θες τι (δεν) έκανε στο γκολ του ΟΦΗ ως αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του ρεπερτορίου του. Το μόνο που λείπει είναι το τράβηγμα από πίσω και κίτρινη.
Μια βδομαδα καραντινα βαση νομου. Εκτος κιαν αλλαξουν οι προβλεψεις την δευτερα.sourmenetes έγραψε:Τετάρτη παστελωνει!!!gk.box16 έγραψε:Δευτέρα έρχεται έμαθα από αρχισυντάκτη σοβαρού πολιτικού σάιτ της πόλης.
Χάχαχαχα....
Αντε να έρθει να δούμε πόσο χρόνο θέλει..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
Καλα και χωρις καραντινα θα χρειαστουν λογικα κανα 2 βδομαδες προπονησεων για να μπει αποστολη
- bersekeros
Γιατί;
Ο Κρμέντσικ έφαγε μια εβδομάδα;
Οι αθλητές έχουν άλλο πρωτόκολο...αν δεν κάνω λάθος.
Αυτο δεν το καταλαβαινω. Επιθυμια ενος παικτη να φυγει. Οκ. Στην τελικη τι εδειξε? Ενα ματς με γραναδα ηταν καλος. Πως θα παρει καλο συμβολαιο. Πως θα πεισει μια καλη ομαδα του εξωτερικου να επενδυσει επανω του. Κανε βρε άνθρωπε του Θεου εστω μιση καλη σεζον να τραβηξεις κανα βλεμα. Τριλεπτο βιντεακι δεν βγαζει η παρουσια του εναμιση χρονο σε εμας. Νομιζω πως οι μανατζαρεοι που μεσω των αλλγων ομαδων των παικτων βγαζουν λεφτα τους καταστρεφουν κιολας. Δεν ειναι η νωχελικοτητα του και η ελλειψη συγκεντρωσης ηθελημενα για να φυγει. Ετσι ειναι ο παικτης. Ο χαρακτηρας του. Μακαρι να βρουμε καμια ομαδα να παρουμε κανα φραγκο και ας παει στο καλο γιατι την αγωνιστικη προσφορα του στην ομαδα την βρισκεις ανετα και πανφθηνα. Κανιας, Σβαμπ, Σακχωφ μερικα παρδειγματα που προσφερανε περισσοτερα με πολυ λιγοτερα χρηματα.Napoli4 έγραψε:Κι εγω βλεπω potential στον Ντουγκλας.obanebane έγραψε:Ο Αγκουστο,έχει τρομερό πρόβλημα συγκέντρωσης και προσήλωσης,ίσως τον κοιμίζουν τα άδεια γήπεδα, συμβαίνει.
Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να γίνει άνετα ποδοσφαιριστής υψηλότερου επιπέδου από αυτό του ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω όμως τι χαρακτήρας είναι.
Ηδη ειναι ενας καλος deep lying playmaker για το επιπεδο μας.
Ομως αυτη η νωχελικοτητα και η ελλειψη συγκέντρωσης κανουν μπαμ. Αν οφειλονται στην επιθυμια του να φυγει, τοτε πρεπει να φυγει.
Αν οχι, τοτε ειναι κατι που πρεπει να δουλέψει το τεχνικο τιμ. Αν γινει πιο εργατικος στο γηπεδο θα ανεβει ολη η ομαδα μαζι του.
Αν ηρθε πριν τις 8 Γεναρη δεν χρειαζοτανε.bersekeros έγραψε:Γιατί;
Τέτοιον παπά μας πούλησε και ο μπερμπάτοφ με κάτι σκοινακια και κορμί φέτες...άσε ρε συ ρονιν δεν τρώμε άλλο παπά
- Salvador Allende
Οι Βραζιλιάνοι προέρχονται οι περισσότεροι από φτωχές οικογένειες και δεν έχουν το (εκ)παιδευτικό background να φιλοσοφήσουν κάποια πράγματα στη ζωή και να προετοιμαστούν για να ισορροπήσουν μελλοντικές καταστάσεις με σωστό τρόπο. Για αυτό βλέπουμε ακόμα και πολύ μεγαλύτερους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές σε σύγκριση με Αουγκούστο (ή Ζαμπά) να χάνουν, έστω για κάποια στιγμή, τους στόχους τους όταν έρθουν Ευρώπη.Totem_pk έγραψε:Αυτο δεν το καταλαβαινω. Επιθυμια ενος παικτη να φυγει. Οκ. Στην τελικη τι εδειξε? Ενα ματς με γραναδα ηταν καλος. Πως θα παρει καλο συμβολαιο. Πως θα πεισει μια καλη ομαδα του εξωτερικου να επενδυσει επανω του. Κανε βρε άνθρωπε του Θεου εστω μιση καλη σεζον να τραβηξεις κανα βλεμα. Τριλεπτο βιντεακι δεν βγαζει η παρουσια του εναμιση χρονο σε εμας. Νομιζω πως οι μανατζαρεοι που μεσω των αλλγων ομαδων των παικτων βγαζουν λεφτα τους καταστρεφουν κιολας. Δεν ειναι η νωχελικοτητα του και η ελλειψη συγκεντρωσης ηθελημενα για να φυγει. Ετσι ειναι ο παικτης. Ο χαρακτηρας του. Μακαρι να βρουμε καμια ομαδα να παρουμε κανα φραγκο και ας παει στο καλο γιατι την αγωνιστικη προσφορα του στην ομαδα την βρισκεις ανετα και πανφθηνα. Κανιας, Σβαμπ, Σακχωφ μερικα παρδειγματα που προσφερανε περισσοτερα με πολυ λιγοτερα χρηματα.Napoli4 έγραψε:Κι εγω βλεπω potential στον Ντουγκλας.obanebane έγραψε:Ο Αγκουστο,έχει τρομερό πρόβλημα συγκέντρωσης και προσήλωσης,ίσως τον κοιμίζουν τα άδεια γήπεδα, συμβαίνει.
Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να γίνει άνετα ποδοσφαιριστής υψηλότερου επιπέδου από αυτό του ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω όμως τι χαρακτήρας είναι.
Ηδη ειναι ενας καλος deep lying playmaker για το επιπεδο μας.
Ομως αυτη η νωχελικοτητα και η ελλειψη συγκέντρωσης κανουν μπαμ. Αν οφειλονται στην επιθυμια του να φυγει, τοτε πρεπει να φυγει.
Αν οχι, τοτε ειναι κατι που πρεπει να δουλέψει το τεχνικο τιμ. Αν γινει πιο εργατικος στο γηπεδο θα ανεβει ολη η ομαδα μαζι του.
Για τον Αουγκούστο δώσαμε 3 χαρτιά που σημαίνει ότι προφανώς υπάρχουν όχι μόνο potential, αλλά και απαιτήσεις. Ωστόσο το τι μπάλα θα παίξει εξαρτάται από αυτόν και μόνο γιατί όλα τα καλά τα έχει λίγο το μονοπάτι για τους στόχους του να βρει και είμαστε πένα.
Ναι ναι! Αλλά πάλι 30 γκολ στη πλάτη, με τρομάζει λίγο αν θέλει να το πάει έτσι ο Πάμπλο...Luigi Vampa έγραψε:Στη Λιντς βέβαια παίζει ένας καθαρός κ πολύς καλός κόφτης, που λέγεται Kalvin Phillips. Δεν έχουμε τέτοιον ούτε κατά προσέγγισηsotos26 έγραψε:Και εμένα εκεί μου πήγε το μυαλό. Σαν το 4-1-4-1 της Leeds, άκρως επιθετικό αλλά επικίνδυνο πίσω. Ίσως το αλλάζει στα ντέρμπι βέβαια...Είδωμενtrelopaoki444 έγραψε:Εγω γιατι πιστευω οτι στο μυαλο του Γκαρσια ειναι τριαδα στο κεντρο μας με Καντουρι, Ουαρντα, Καγκαβα? Αν θυμαστε καποια στιγμη ο μπογιατζης το ειχε πει οτι.τον Καντουρι τον σκεφτεται για μπροστα απ τα μπακ...
Αυτα ειναι... Με το ζορι να εχω καταφερει να κοιμηθω μετα το καζο της ενδυναμωσης των διπλα με τον Μητρογκολ, και να ξυπναω και να βλεπω αγορα καποιου γιαπωνεζου πουθενα. Καγκαβα, Καλατραβα, Κουροσαβα... Σιγουρα φευγει ο Ιβαν.
Γιαπωνεζικο θα ηθελα ενα Χαγιαμπουσα, αντε στη χειροτερη ενα Χαλιαμούσια σαν τον παραδιπλα με σεμπρινγκ τρυπημενη...
(Φωτιες θα πεταμε μπροστα ρεεεεεε).
Ιβαναρε σε ευχαριστω!
Γιαπωνεζικο θα ηθελα ενα Χαγιαμπουσα, αντε στη χειροτερη ενα Χαλιαμούσια σαν τον παραδιπλα με σεμπρινγκ τρυπημενη...
(Φωτιες θα πεταμε μπροστα ρεεεεεε).
Ιβαναρε σε ευχαριστω!