Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από ramolimendo »

anekfrastos έγραψε:...να κόβει και να μαρκάρει και ας μην πατάει περιοχή.

Ε εμείς τέτοιον δεν έχουμε.
Ο Εσιτι αυτό δεν έκανε ?
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Πρόσφατη φωτογραφία του σπιτικού ποδηλάτη Ιάπωνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Φέτες....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Θα βγαλουμε γουστα μεσοεπιθετικα μαγκες
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

ramolimendo έγραψε:
anekfrastos έγραψε:...να κόβει και να μαρκάρει και ας μην πατάει περιοχή.

Ε εμείς τέτοιον δεν έχουμε.
Ο Εσιτι αυτό δεν έκανε ?
Ο Εσιτι αυτό ακριβώς ΔΕΝ έκανε.
Δες αν θες τι (δεν) έκανε στο γκολ του ΟΦΗ ως αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του ρεπερτορίου του. Το μόνο που λείπει είναι το τράβηγμα από πίσω και κίτρινη.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

sourmenetes έγραψε:
gk.box16 έγραψε:Δευτέρα έρχεται έμαθα από αρχισυντάκτη σοβαρού πολιτικού σάιτ της πόλης.
Τετάρτη παστελωνει!!!

Χάχαχαχα....

Αντε να έρθει να δούμε πόσο χρόνο θέλει..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια βδομαδα καραντινα βαση νομου. Εκτος κιαν αλλαξουν οι προβλεψεις την δευτερα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καλα και χωρις καραντινα θα χρειαστουν λογικα κανα 2 βδομαδες προπονησεων για να μπει αποστολη
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Γιατί;

Ο Κρμέντσικ έφαγε μια εβδομάδα;

Οι αθλητές έχουν άλλο πρωτόκολο...αν δεν κάνω λάθος.
Totem_pk

Napoli4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Ο Αγκουστο,έχει τρομερό πρόβλημα συγκέντρωσης και προσήλωσης,ίσως τον κοιμίζουν τα άδεια γήπεδα, συμβαίνει.
Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να γίνει άνετα ποδοσφαιριστής υψηλότερου επιπέδου από αυτό του ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω όμως τι χαρακτήρας είναι.
Κι εγω βλεπω potential στον Ντουγκλας.

Ηδη ειναι ενας καλος deep lying playmaker για το επιπεδο μας.

Ομως αυτη η νωχελικοτητα και η ελλειψη συγκέντρωσης κανουν μπαμ. Αν οφειλονται στην επιθυμια του να φυγει, τοτε πρεπει να φυγει.

Αν οχι, τοτε ειναι κατι που πρεπει να δουλέψει το τεχνικο τιμ. Αν γινει πιο εργατικος στο γηπεδο θα ανεβει ολη η ομαδα μαζι του.
Αυτο δεν το καταλαβαινω. Επιθυμια ενος παικτη να φυγει. Οκ. Στην τελικη τι εδειξε? Ενα ματς με γραναδα ηταν καλος. Πως θα παρει καλο συμβολαιο. Πως θα πεισει μια καλη ομαδα του εξωτερικου να επενδυσει επανω του. Κανε βρε άνθρωπε του Θεου εστω μιση καλη σεζον να τραβηξεις κανα βλεμα. Τριλεπτο βιντεακι δεν βγαζει η παρουσια του εναμιση χρονο σε εμας. Νομιζω πως οι μανατζαρεοι που μεσω των αλλγων ομαδων των παικτων βγαζουν λεφτα τους καταστρεφουν κιολας. Δεν ειναι η νωχελικοτητα του και η ελλειψη συγκεντρωσης ηθελημενα για να φυγει. Ετσι ειναι ο παικτης. Ο χαρακτηρας του. Μακαρι να βρουμε καμια ομαδα να παρουμε κανα φραγκο και ας παει στο καλο γιατι την αγωνιστικη προσφορα του στην ομαδα την βρισκεις ανετα και πανφθηνα. Κανιας, Σβαμπ, Σακχωφ μερικα παρδειγματα που προσφερανε περισσοτερα με πολυ λιγοτερα χρηματα.
Totem_pk

bersekeros έγραψε:Γιατί;

Ο Κρμέντσικ έφαγε μια εβδομάδα;

Οι αθλητές έχουν άλλο πρωτόκολο...αν δεν κάνω λάθος.
Αν ηρθε πριν τις 8 Γεναρη δεν χρειαζοτανε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

seaman έγραψε:Πρόσφατη φωτογραφία του σπιτικού ποδηλάτη Ιάπωνα

Εικόνα
Τέτοιον παπά μας πούλησε και ο μπερμπάτοφ με κάτι σκοινακια και κορμί φέτες...άσε ρε συ ρονιν δεν τρώμε άλλο παπά
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Με το σπαθί του θα έρθει
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Totem_pk έγραψε:
Napoli4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Ο Αγκουστο,έχει τρομερό πρόβλημα συγκέντρωσης και προσήλωσης,ίσως τον κοιμίζουν τα άδεια γήπεδα, συμβαίνει.
Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να γίνει άνετα ποδοσφαιριστής υψηλότερου επιπέδου από αυτό του ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω όμως τι χαρακτήρας είναι.
Κι εγω βλεπω potential στον Ντουγκλας.

Ηδη ειναι ενας καλος deep lying playmaker για το επιπεδο μας.

Ομως αυτη η νωχελικοτητα και η ελλειψη συγκέντρωσης κανουν μπαμ. Αν οφειλονται στην επιθυμια του να φυγει, τοτε πρεπει να φυγει.

Αν οχι, τοτε ειναι κατι που πρεπει να δουλέψει το τεχνικο τιμ. Αν γινει πιο εργατικος στο γηπεδο θα ανεβει ολη η ομαδα μαζι του.
Αυτο δεν το καταλαβαινω. Επιθυμια ενος παικτη να φυγει. Οκ. Στην τελικη τι εδειξε? Ενα ματς με γραναδα ηταν καλος. Πως θα παρει καλο συμβολαιο. Πως θα πεισει μια καλη ομαδα του εξωτερικου να επενδυσει επανω του. Κανε βρε άνθρωπε του Θεου εστω μιση καλη σεζον να τραβηξεις κανα βλεμα. Τριλεπτο βιντεακι δεν βγαζει η παρουσια του εναμιση χρονο σε εμας. Νομιζω πως οι μανατζαρεοι που μεσω των αλλγων ομαδων των παικτων βγαζουν λεφτα τους καταστρεφουν κιολας. Δεν ειναι η νωχελικοτητα του και η ελλειψη συγκεντρωσης ηθελημενα για να φυγει. Ετσι ειναι ο παικτης. Ο χαρακτηρας του. Μακαρι να βρουμε καμια ομαδα να παρουμε κανα φραγκο και ας παει στο καλο γιατι την αγωνιστικη προσφορα του στην ομαδα την βρισκεις ανετα και πανφθηνα. Κανιας, Σβαμπ, Σακχωφ μερικα παρδειγματα που προσφερανε περισσοτερα με πολυ λιγοτερα χρηματα.
Οι Βραζιλιάνοι προέρχονται οι περισσότεροι από φτωχές οικογένειες και δεν έχουν το (εκ)παιδευτικό background να φιλοσοφήσουν κάποια πράγματα στη ζωή και να προετοιμαστούν για να ισορροπήσουν μελλοντικές καταστάσεις με σωστό τρόπο. Για αυτό βλέπουμε ακόμα και πολύ μεγαλύτερους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές σε σύγκριση με Αουγκούστο (ή Ζαμπά) να χάνουν, έστω για κάποια στιγμή, τους στόχους τους όταν έρθουν Ευρώπη.

Για τον Αουγκούστο δώσαμε 3 χαρτιά που σημαίνει ότι προφανώς υπάρχουν όχι μόνο potential, αλλά και απαιτήσεις. Ωστόσο το τι μπάλα θα παίξει εξαρτάται από αυτόν και μόνο γιατί όλα τα καλά τα έχει λίγο το μονοπάτι για τους στόχους του να βρει και είμαστε πένα.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Luigi Vampa έγραψε:
sotos26 έγραψε:
trelopaoki444 έγραψε:Εγω γιατι πιστευω οτι στο μυαλο του Γκαρσια ειναι τριαδα στο κεντρο μας με Καντουρι, Ουαρντα, Καγκαβα? Αν θυμαστε καποια στιγμη ο μπογιατζης το ειχε πει οτι.τον Καντουρι τον σκεφτεται για μπροστα απ τα μπακ...
Και εμένα εκεί μου πήγε το μυαλό. Σαν το 4-1-4-1 της Leeds, άκρως επιθετικό αλλά επικίνδυνο πίσω. Ίσως το αλλάζει στα ντέρμπι βέβαια...Είδωμεν
Στη Λιντς βέβαια παίζει ένας καθαρός κ πολύς καλός κόφτης, που λέγεται Kalvin Phillips. Δεν έχουμε τέτοιον ούτε κατά προσέγγιση
Ναι ναι! Αλλά πάλι 30 γκολ στη πλάτη, με τρομάζει λίγο αν θέλει να το πάει έτσι ο Πάμπλο...
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Αυτα ειναι... Με το ζορι να εχω καταφερει να κοιμηθω μετα το καζο της ενδυναμωσης των διπλα με τον Μητρογκολ, και να ξυπναω και να βλεπω αγορα καποιου γιαπωνεζου πουθενα. Καγκαβα, Καλατραβα, Κουροσαβα... Σιγουρα φευγει ο Ιβαν.
Γιαπωνεζικο θα ηθελα ενα Χαγιαμπουσα, αντε στη χειροτερη ενα Χαλιαμούσια σαν τον παραδιπλα με σεμπρινγκ τρυπημενη...

(Φωτιες θα πεταμε μπροστα ρεεεεεε).
Ιβαναρε σε ευχαριστω!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”