Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Ο ορισμός του οπαδού του ΠΑΟΚ
Είναι αυτός που απογοητεύεται με την μεταγραφή του Καγκάβα και του Μάτος και ενθουσιάζεται με αυτή ενός 21χρονου ημιεπαγγελματια
Είναι αυτός που απογοητεύεται με την μεταγραφή του Καγκάβα και του Μάτος και ενθουσιάζεται με αυτή ενός 21χρονου ημιεπαγγελματια
- trelopaoki444
Εγω γιατι πιστευω οτι στο μυαλο του Γκαρσια ειναι τριαδα στο κεντρο μας με Καντουρι, Ουαρντα, Καγκαβα? Αν θυμαστε καποια στιγμη ο μπογιατζης το ειχε πει οτι.τον Καντουρι τον σκεφτεται για μπροστα απ τα μπακ...
-
Κι εγώ αυτό βλέπω. Αν τους κάνει να μαρκαρουν κιόλας, θα χαθεί η μπάλα.
laska4 έγραψε:παντως σε σχολιο στο ινστα για το οτι ο καγκαβα ειναι 8-10 και οχι 6 ο σαββιδης απαντησε ''ρωτησε κανεις τον παμπλο αν χρειαζεται 6 ;; '' και απαντησε ο φιλος '' στα μμε λενε για αμυντικο χαφ και οτι υπαρχει κενο ''απαντησε ο γιωργης ''αρδακια ''

Μα αφού δεν έχουν αμ. Χαφ αφού
Και εμένα εκεί μου πήγε το μυαλό. Σαν το 4-1-4-1 της Leeds, άκρως επιθετικό αλλά επικίνδυνο πίσω. Ίσως το αλλάζει στα ντέρμπι βέβαια...Είδωμενtrelopaoki444 έγραψε:Εγω γιατι πιστευω οτι στο μυαλο του Γκαρσια ειναι τριαδα στο κεντρο μας με Καντουρι, Ουαρντα, Καγκαβα? Αν θυμαστε καποια στιγμη ο μπογιατζης το ειχε πει οτι.τον Καντουρι τον σκεφτεται για μπροστα απ τα μπακ...
ΒΑΣΙΚΟΙ
Καντουρι - Σβαμπ
Ζιφκο - Ουαρντα - Τζολης
Κρμεντσικ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
Τσιγγαρας - Αουγκουστο
Μουργκ - Καγκαβα - Μπραντονιτς
Σβιντερσκι
ΡΕΖΕΡΒΕΣ
Βρακας - Νινουα
Ζαμπα - Ντελιας - Λαμπρου
Κουτσιας (Τσολακ)
Νομιζω η ομαδα ειναι πολυ καλα απο τη μεση και μπροστα. Εχει αριθμους, εχει ποιοτητα.
Αν φυγει ο Καντουρι ή ο Αουγκουστο, τοτε να παρουμε χαφ.
Αν φυγει ο Σβιντερσκι να παρουμε φορ.
Αλλα τωρα οποια προσθηκη γινει θα ειναι στα ορια της υπερβολης και σιγουρα το αντιθετο του εξορθολογισμου.
Στην αμυνα ενα αριστερο μπακ και απο το καλοκαιρι με καθε αποχωρηση --> προσθηκη-αναβαθμιση για να βελτιωνομαστε.
Καντουρι - Σβαμπ
Ζιφκο - Ουαρντα - Τζολης
Κρμεντσικ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
Τσιγγαρας - Αουγκουστο
Μουργκ - Καγκαβα - Μπραντονιτς
Σβιντερσκι
ΡΕΖΕΡΒΕΣ
Βρακας - Νινουα
Ζαμπα - Ντελιας - Λαμπρου
Κουτσιας (Τσολακ)
Νομιζω η ομαδα ειναι πολυ καλα απο τη μεση και μπροστα. Εχει αριθμους, εχει ποιοτητα.
Αν φυγει ο Καντουρι ή ο Αουγκουστο, τοτε να παρουμε χαφ.
Αν φυγει ο Σβιντερσκι να παρουμε φορ.
Αλλα τωρα οποια προσθηκη γινει θα ειναι στα ορια της υπερβολης και σιγουρα το αντιθετο του εξορθολογισμου.
Στην αμυνα ενα αριστερο μπακ και απο το καλοκαιρι με καθε αποχωρηση --> προσθηκη-αναβαθμιση για να βελτιωνομαστε.
Τα μεταγραφικά δείγματα δείχνουν ότι ο Πάμπλο σαν βασική σκέψη ως προς το σχήμα έχει αυτή του 4231.trelopaoki444 έγραψε:Εγω γιατι πιστευω οτι στο μυαλο του Γκαρσια ειναι τριαδα στο κεντρο μας με Καντουρι, Ουαρντα, Καγκαβα? Αν θυμαστε καποια στιγμη ο μπογιατζης το ειχε πει οτι.τον Καντουρι τον σκεφτεται για μπροστα απ τα μπακ...
Θα υπάρξουν παιχνίδια που θα μπορεί να παίξει και με τριάδα στο κέντρο και να χωρέσουν μαζί Καντουρί, Ουάρντα & Καγκάβα.
Μέχρι στιγμής δεν έχουμε εικόνα για το αν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες επέκτασης του συμβολαίου του Μαροκινού.
- bersekeros
-
Εγω θέλω τον Ιάπωνα να τον εκμεταλλευτεί στο έπακρο η ομάδα .Δεν θέλω να δω σκηνικά όπως στον Μπερμπατοφ .
Κάτι βίντεο που εχει ανεβάσει λιώνει στην προπόνηση. Λύνει τα χερια του προπονητή ο παίκτης παίζει στα πλάγια παιζει πισω απο τον φορ ,δίπλα στον φορ . Έχει καλά κτυπήματα. Δεν τον πηρανε τα χρόνια εχει γεμάτα 2,5 χρόνια.
Εδω παίζει ο Palacios στην Μπολώνια στα 38.
Ο άλλος ο μικρος είναι μια καλή επένδυση, θα τον δούμε και αυτόν .
Κάτι βίντεο που εχει ανεβάσει λιώνει στην προπόνηση. Λύνει τα χερια του προπονητή ο παίκτης παίζει στα πλάγια παιζει πισω απο τον φορ ,δίπλα στον φορ . Έχει καλά κτυπήματα. Δεν τον πηρανε τα χρόνια εχει γεμάτα 2,5 χρόνια.
Εδω παίζει ο Palacios στην Μπολώνια στα 38.
Ο άλλος ο μικρος είναι μια καλή επένδυση, θα τον δούμε και αυτόν .
Εν τω μεταξύ εξαιρετικά σημαντικό ότι δεν είχε παρει κανένα αρδακι μυρωδιά. Μπράβο ρεμπε
Η διαφορά του Ιάπωνα με τον μπερμπατοφ είναι ότι ο ΠΑΟΚ τότε ήταν σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά .Ήταν σχεδόν αδύνατο εκείνος ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να διαχειριστεί τον μπερμπατοφ .
Ο Ιάπωνας θα κοιτάει δίπλα του και θα έχει στηρίγματα.
Ο Ιάπωνας θα κοιτάει δίπλα του και θα έχει στηρίγματα.
Παιδια για τον ματος ειναι σιγουρο οτι θα κλεισει;
Οπως επισης για τον καγκαγουα;
Γιατι πολλους εχουμε δει να κλεινουν και στο τελος να μην ερχεται κανενας.
Οπως επισης για τον καγκαγουα;
Γιατι πολλους εχουμε δει να κλεινουν και στο τελος να μην ερχεται κανενας.
Τα χαφ κρίνουν την ποιότητα μιας ομάδας. Η συγκεκριμένη τριάδα μου φαντάζει φοβερή.trelopaoki444 έγραψε:Εγω γιατι πιστευω οτι στο μυαλο του Γκαρσια ειναι τριαδα στο κεντρο μας με Καντουρι, Ουαρντα, Καγκαβα?
Από τη στιγμή που φαίνεται ο Γκαρσία να είχε ζητήσει Κροβινοβιτς, πιθανόν ήθελε δεκαροοκταρι και όχι εξαρι. Προτεραιότητα μπροστά και όχι πίσω . Όπως είχα γραψει ο Γκαρσία θέλει και παίζει 4-2-3-1 συνεπως χρειάζεται καθαρό δεκαρι για τα λεωφορεία που στήνουν οι αντίπαλοι. Δηλαδή Καγκάβα ο οποίος μπορεί να παίξει και πλάγια και στο 8.