Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Σαν να παιρνουμε ταλεντο απο τη Β Εθνικη.
Το επίπεδο των αντιπαλων του πολυ χαμηλο, παρολαυτα δειχνει να εχει καποια καλα στοιχεια οπως ταχυτητα, κινηση στο χωρο και τελειωματα.
Για να προσθεσει βαθος φαίνεται καλη κινηση, δεν ξερω βεβαια αν ο ΠΑΟΚ πρεπει να ψαχνει παικτες με προοπτικη σε αυτη τη φαση.
Βλεπω -αν με το καλο ερθει- να υπολογιζεται ως αλλαγη των εξτρεμ, πισω απο τον Μουργκ. Θα δοκιμαστει ενα 6μηνο εδω και το καλοκαιρι ειτε θα μεινει, ειτε θα φυγει δανεικος.
Τετοιους παικτες απο Σερβια φερνει συνηθως ο γαυρος. Οι περισσοτεροι μπορει να μην πιανουν σε αυτον, αλλα βγαζουν τα λεφτα τους απο πωλησεις μεσω δανεισμων.
Παροτι θεωρω πως ο ΠΑΟΚ πρεπει να φερει ποιοτητα και οχι προοπτική, ειναι θετικο το οτι κοιταζουμε την συγκεκριμενη αγορα. Ειναι κατι που ζητουσαμε πολλοι απο εμας στο παρελθον.
ΥΓ. ΚΑΙ ΚΑΓΚΑΒΑΑΑ
Το επίπεδο των αντιπαλων του πολυ χαμηλο, παρολαυτα δειχνει να εχει καποια καλα στοιχεια οπως ταχυτητα, κινηση στο χωρο και τελειωματα.
Για να προσθεσει βαθος φαίνεται καλη κινηση, δεν ξερω βεβαια αν ο ΠΑΟΚ πρεπει να ψαχνει παικτες με προοπτικη σε αυτη τη φαση.
Βλεπω -αν με το καλο ερθει- να υπολογιζεται ως αλλαγη των εξτρεμ, πισω απο τον Μουργκ. Θα δοκιμαστει ενα 6μηνο εδω και το καλοκαιρι ειτε θα μεινει, ειτε θα φυγει δανεικος.
Τετοιους παικτες απο Σερβια φερνει συνηθως ο γαυρος. Οι περισσοτεροι μπορει να μην πιανουν σε αυτον, αλλα βγαζουν τα λεφτα τους απο πωλησεις μεσω δανεισμων.
Παροτι θεωρω πως ο ΠΑΟΚ πρεπει να φερει ποιοτητα και οχι προοπτική, ειναι θετικο το οτι κοιταζουμε την συγκεκριμενη αγορα. Ειναι κατι που ζητουσαμε πολλοι απο εμας στο παρελθον.
ΥΓ. ΚΑΙ ΚΑΓΚΑΒΑΑΑ
- PAOK_Antarctica
Το μόνο πρόβλημα είναι οι μήνες απραξίας. Αλλά δεν νομίζω να άφησε τον εαυτό του και να μην έκανε σωστές προπονήσεις. Είναι και θέμα κουλτούρας, χωρίς να θέλω να αναπαράγω στερεότυπα.
- pirate_salonica
Τον Καγκάβα τον λες και παλαίμαχο, πάντως... μακάρι να διαψευστώ αλλά έχει να παίξει σοβαρή μπάλα καμιά 5ετία+!
- ToMousiTouCrespo
- constadine
Το paok24 για τον Καγκάβα γράφει:
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε μαζί του για να καταλάβει εάν ο παίκτης είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα και καθώς γνωρίζει και ισπανικά είχαν μία προσωπική συνομιλία που έφερε και την οριστική συμφωνία των δύο πλευρών.
Δεν ξέρω αν ισχύει.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε μαζί του για να καταλάβει εάν ο παίκτης είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα και καθώς γνωρίζει και ισπανικά είχαν μία προσωπική συνομιλία που έφερε και την οριστική συμφωνία των δύο πλευρών.
Δεν ξέρω αν ισχύει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Σάβ 23 Ιαν 2021, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν νομίζω να τον δεχόταν ο Γκαρσία αν είναι σε κατάσταση παλαιμαχου...
Σναουτσερ ''καμια μεταγραφικη εξελιξη ''
Οne hour later ''ΕΚΛΕΙΣΕ ο Bradonjic''
Two hours later ''EΚΛΕΙΣΕ ο kagawa ''

Οne hour later ''ΕΚΛΕΙΣΕ ο Bradonjic''
Two hours later ''EΚΛΕΙΣΕ ο kagawa ''
-
Jack_riper
31 χρονων παλαιμαχος?με γεματη σεζον πέρυσι ισπανια?δεν νομιζω..
- sourmenetes
- Moderator
Μας τρολαρει και ο σναουτσνερ...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
Αμα εχει καμια ριζα απο βορεια ηπειρο θα ειναι μια χαραPAOK_Antarctica έγραψε:Το μόνο πρόβλημα είναι οι μήνες απραξίας. Αλλά δεν νομίζω να άφησε τον εαυτό του και να μην έκανε σωστές προπονήσεις. Είναι και θέμα κουλτούρας, χωρίς να θέλω να αναπαράγω στερεότυπα.
bersekeros σε τρολαρω φιλικα
Δεν μπορώ να πω ότι συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σας για Καγκαβα, είναι σε ξεκάθαρη πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια και ανενεργός το τελευταίο εξάμηνο.
Από την άλλη εμπειρία και ποιότητα έχει. Ας ελπίσουμε να αναστηθεί σε εμάς και να είναι χρήσιμος.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από την άλλη εμπειρία και ποιότητα έχει. Ας ελπίσουμε να αναστηθεί σε εμάς και να είναι χρήσιμος.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπραβο για Καγκαβα και Βοσνιο. Ελπιζω να μην ακουσω αλλο τη μιρλα για το Ρεμπε που ειναι μονο για να ξεπουλαει και τον Σαββιδη που εχει παρατησει την ομαδα. Αυτο που εχω δει παντως με Ρεμπε, ειναι οτι ολα βγαινουν οταν ειναι σχεδον κλεισμενα, και το θεωρω δειγμα μεγαλης σοβαροτητας, αν και προφανως χαλαει τη μαγια σε καποιους ρεπορτερ της ομαδας.
- sourmenetes
- Moderator
Εεε δεν τρώγεσαι...joshua έγραψε:Ποιος Καγκαβα ρε φερτε τον Φεραρι...
Χαχαχαχα
Ρε με τι λεφτά θα πληρωθεί αυτός;;