Βασίλης Γκαγκάτσης

Άβαταρ μέλους
gsavvas

Re: Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ο Βασίλης Γκαγκάτσης;

Δημοσίευση από gsavvas »

Αν ήταν ο γκαγκάτσης και γινόταν τα ίδια πιστεύω από εβδομάδα θα σφύριζε κανένα a τοπικό...ενώ τώρα τον περιμένω να με σφυρίξει και με τον βάζελο γιατί παοκ είσαι παίζεις k με 10 k με 9 και με "οτιδοτε" το οποιο μπορεί να σε κάνει να χάσεις...
Πάντα θα το λέω,στα @@ μου κάθε μ@λ@κ@ς που θα m πεις γαύρο του βορά γιατί ξέρω ότι το λέει επειδή φοβάται μην μπω στα ρουθούνια του...Και όσοι λένε παοκ πάνω απ όλα καλο θα ήταν να το εννοούν κι όλας και να το δείχνουν και στην πράξη...όχι μονο στα λόγια και με την πρώτη δοκιμασία "ougk ο ζαγκόρ ougk παράγκα ougk κουμπάροι ougk ουστ..." άντε γιατί μια ζωή δεν θα έχουμε να κάνουμε με τον κάθε δήθεν παοκτσή που θα λέει το μακρύ του και το κοντό του γιατί φοβάται μην του θιχτεί ο εγωισμός..ΤΟ ΕΊΠΕ Ο ΖΑΓΌΡ?ΤΈΛΟΣ τσιμουδιά όλοι αν φύγει θα πας εσύ φίλαθλε που τον κατηγορείς να διευθύνεις αυτήν την χαώδη κατάσταση και ας έχει φτάσει ως εδώ...όχι δεν πρόκειται να πας άρα άραξε τραβα κουπί και άσε τον ζαγκόρ να τραβάει την πορεία τις ομάδος εκεί που αυτός κρίνει...
άντε γιατί παράγινε το κακό τόσες μέρες που διαβάζω εδώ μέσα...παοκτσήδες τις "λεξολογιας"...

υγ sorry αν θίγω άτομα αλλα έχει καιρό που προσπαθώ να δω που θα βγει και έχω ακούσει τα απίστευτα εδώ μέσα!

υγ2 και sorry επίσης για το μεγάλο κείμενο...

φιλικά k παοκτσήδικα
gsavvas
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Σοβαρα τωρα...Πιστευετε οτι ο Γκαγκατσης θα προστατευσει την ομαδα εξωαγωνιστικα;

Χαχαχαχαχα!

ΥΓ.

Ο αθωος ΠΑΟΚτσης πιστευει οτι εκανε την τυχη του με την προσληψη ενος ανθρωπου...Ε ρε ξυλο που θελουμε...

Αυτα τα πραγματα γινονται κατω απο το τραπεζι και χωρις ονοματα...
Άβαταρ μέλους
gsavvas

Δημοσίευση από gsavvas »

Πάντως πιστεύω ότι κάτι παραπάνω θα έχουμε από το τώρα που ειμαστε απροστάτευτα αρνάκια προς σφαγή...Η δiατισια σε έκανε να σκέφτεσαι την φυγή garcia όταν σε ισπανία σε 11 χρονια παίρνει 5 κόκκινες k εδώ στο ελλαδιστάν φτάνει τις 3 σε μια χρονια...

Μην βλέπετε τα πάντα καχύποπτα...
fran

Δημοσίευση από fran »

Μια χαρά βοηθάει και το όνομα και ο άνθρωπος μη λέτε οτι να ναι.
Πάρτε το χαμπάρι αναγκαίο κακό είναι ο Γκαγκάτσης.
Όσοι γουστάρουν ευγενή άμιλλα και αθλητισμό να πάνε στο χαντμπολ που σηκώνουμε και κούπες.
Όσοι γουστάρουν με τον σταυρό στο χέρι να πάνε στο Άγιο Όρος.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι αθλητισμός. Θέλει και μαγκιά θέλει και αλητεία.
Όχι μόνο στην Ελλάδα παντού.
Ήρθε η ώρα να πιούμε κι εμείς αίμα παίδες.
Αν είμαστε μάγκες και οργανωθούμε σωστά θα πιούμε το δικό τους και όχι του κάθε πανσερραικού και πανιωνίου.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μπράβο ρε fran είσαι ωραίος.... :)

:?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Για εξηγηστε μου λιγο ρε παιδια...με ποιο τροπο ακριβως θα μας βοηθησει με την διαιτησια ο Γκαγκατσης;

Θα παρει τηλ τον Κάκο και θα πει:

Κακος: Παρακαλώ!
Γκαγκατσης: Καλησπέρα Τάσο...
Κ:Ποιός ειναι;
Γκ.: Βασίλης εδώ...Με θυμάσαι;
Κ.:Ποιος Βασιλης;
Γκ.: Εμ...ο Διευθυνων συμβουλος του ΠΑΟΚ...
Κ.: Αααα...σε θυμηθηκα...Τι μπορω να κανω για σενα;
Γκ.: Ε ,να μωρε...ξερεις...τωρα που παιζουμε την κυριακη με τον Ολυμπιακο...ε..να ξερεις...Μην μας αδικησεις ρε Τασο...Ξέρεις...Ασχετα αν μιλησες με τον Θείο...εγώ θέλω να μας ευνοησεις λιγο...Εμεις που γνωριζομαστε απο παλια...
Κ.:Δεν μπορω ρε Βασιλη...θα χασω την δουλεια μου...
Γκ.: Ελα ρε Τασο...παιξε μας 50-50 τουλαχιστον...Ασε τον Θείο να λέει...Ελα Τάσο...κάντο για μένα....
Κ.:Δεν μπορω δυστυχώς....Θα χασω δουλεια και πριμ...
Γκ.: Ελα Τασουλη....Θα σε κερασω και ενα καφεδακι στον Λευκο Πυργο...
Κ.:Δυστυχως,θα κανω αυτο που εχω να κάνω...
ΓΚ.: Καντο για τον Λαό του ΠΑΟΚ...που δεν αντεχει τις κοκκινες και τα στημενα...
Κ.:Ρε Βασιλη...το ξανασκεφτηκα....Θα το κανω για τον Λαο του ΠΑΟΚ...δικιο εχεις...Κρίμα ειναι...ΟΚ...Συμφωνησαμε...Θα αποβαλω τον Ντιογκο επειδη χτυπησε εκτος φασης τον Γκαρσια και θα σας δωσω και ενα πεναλτακι...ειμαστε οκ; Συμφωνησαμε;Α...και δεν θελω λεφτα μωρε...Ξερω,εχετε χρεη,συμβολαια...ΟΚ...θα το κανω για ετσι σας γουσταρω...
Γκ.: Ευχαριστω....Τα λεμε!
Κ.: :)
Άβαταρ μέλους
gsavvas

Δημοσίευση από gsavvas »

φιλε το τι παρασκήνιο παίζει με τον κακό και κάθε κακό δεν το ξέρεις...και ο γκαγκάτσης είμαι σίγουρος πως θα έχει την γνωριμία και το σωστό επιχείρημα για να πάρει το 50-50 του κακού..
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

εγω θελω το κακο διευθυνοντα συμβουλο....να κανω ενα πολλ?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αποκλειεται φιλε....(με ολο το σεβασμο που σε εχω)

Αυτα τα πραγματα δεν ειναι θεμα προσωπων αλλα συστηματος...Τα προσωπα αλλαζουν αλλα το συστημα μενει το ιδιο...Οι ιδιοι που κινουν τα νηματα,συνεχιζουν να τα κινουν και τωρα....Ο Γκαγκατσης ηταν το πιονι και οχι η αρχη του νηματος...

Σε αυτο που μπορει να βοηθησει ειναι σε γνωσεις της λειτουργια του συστηματος αλλά οχι να το επηρεασει...
Άβαταρ μέλους
gsavvas

Δημοσίευση από gsavvas »

συζήτηση κάνουμε δεν πρέπει να έχουμε k όλοι ίδια γνώμη..

Αλλα όπως και να έχει το μονο σίγουρο είναι ότι ο παοκ θα βγει κερδιζμενος άπ'αυτο και αυτό είναι που μετράει για εμενα...

diniko80 έγραψε:εγω θελω το κακο διευθυνοντα συμβουλο....να κανω ενα πολλ?

xaaxxaxa...ναι άντε σιγά σιγά να μαζεύονται τα paokia στην τούμπα!
Άβαταρ μέλους
Hopkins

Δημοσίευση από Hopkins »

ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΕΤΣΙ???

οχι ρε συνπαοκτσηδες δεν τον γουσταρω καθολου..γιατι εχει συνδεσει το ονομα του με την πιο αθλια δεκαπενταετια του ελληνικου ποδοσφαιρου...δεν γουσταρω γιατι ο ΠΑΟΚ εγινε μεγαλυτερος και γιγαντωθηκε απο αυτα που του στερησαν ολοι "αυτοι", ο ΠΑΟΚ εγινε πιο μεγαλος απο τις σφαλιαρες που ετρωγε καθε χρονο, ο ΠΑΟΚ εγινε μεγαλος επειδη ειχε σαν μοτο του πολεμαω το ποκ και το κατεστημενο που εχει φτιαξει εκει κατω, γιατι ο παοκ ειχε πει θελω να νικαω και τους διαιτητες με την ομαδα μου...τωρα λοιπον δεν γουσταρω κωλοτουμπες τυπου:"για να επιβιωσεις πρεπει να εχεισ και εσυ τον ανθρωπο σου στο κατεστημενο", "οπως μας σφαζαν τοσα χρονια ετσι και εμεις τωρα",και αλλα τετοια...ο ΠΑΟΚ για μενα ΕΙΝΑΙ η ελπιδα, ΕΙΝΑΙ το κινημα που ΕΙΝΑΙ διαφορετικο απο τους αλλους γιατι προσπαθει να πολεμησει την αδικια..και ενω ειμαστε ετσι τωρα βαζουμε ενα απο τα μελη του αθλιου συστηματος μεσα στην ομαδα μας...ΝΑΙ οκ ειμαι σιγουρος οτι εχει γνωσεις θα βοηθησει με τις διασυνδεσεις του...ΑΛΛΑ..το θεμα ειναι ηθικο και γουσταρω αφου δεν εμεινε τιποτα αλλο ορθιο στην χωρα αυτη, αυτο με το οποιο ειμαι συναισθηματικα δεμενος μαζι του και στην ουσια μονο συναισθηματικη ανταποδωση περιμενω και τιποτα υλικο, γουσταρω λοιπον να πρεσβευει το καλυτερο κομματι μιας κοινωνιας και να μην ειναι μερος της αθλιοτητας που ολοι σιχαινομαστε και βριζουμε καθημερινως..να μην γινουν ολα τα παραπανω ΕΙΝΑΙ, ΗΤΑΝ...ΟΧΙ στον γκαγκατση....ειμαι "αναγκασμενος" ομως να ακολουθησω την ομαδα μου και τις επιλογες της γιατι αγαπαω τον ΠΑΟΚ, αν ερθει ομως η μερα που θα βλεπω οτι "τρωμε" εκει που "χεζαμε" και "φτυναμε" τοσα χρονια..θα πω συνεχιστε μονοι σας...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

fran έγραψε:Μια χαρά βοηθάει και το όνομα και ο άνθρωπος μη λέτε οτι να ναι.
Πάρτε το χαμπάρι αναγκαίο κακό είναι ο Γκαγκάτσης.
Όσοι γουστάρουν ευγενή άμιλλα και αθλητισμό να πάνε στο χαντμπολ που σηκώνουμε και κούπες.
Όσοι γουστάρουν με τον σταυρό στο χέρι να πάνε στο Άγιο Όρος.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι αθλητισμός. Θέλει και μαγκιά θέλει και αλητεία.
Όχι μόνο στην Ελλάδα παντού.
Ήρθε η ώρα να πιούμε κι εμείς αίμα παίδες.
Αν είμαστε μάγκες και οργανωθούμε σωστά θα πιούμε το δικό τους και όχι του κάθε πανσερραικού και πανιωνίου.
+10000000
Άβαταρ μέλους
Hopkins

Δημοσίευση από Hopkins »

κωλοτουμπα λοιπον και ξεχναμε το "νικαμε και τους διαιτητες και το κατεστημενο μεσα στο γηπεδο"...
οποτε δεν μας ενοχλει να μας πηδανε οι κατω γιατι και εμεις σαυτο το τρυπακι εχουμε μπει ετσι??? καλα κρασια.....
Άβαταρ μέλους
paulst

Δημοσίευση από paulst »

πέραν της διαιτησίας, των φαλτσοσφυριγμάτων, της παράγκας κλπ κλπ που ευχόμαστε και πιστεύουμε να σταματήσουν εις βάρος μας μετά την πρόσληψη Γκαγκάτση, δεν νομίζετε ότι είναι μια κίνηση που προσθέτει εμπειρία στη διοίκηση και την ισχυροποιεί;; Ποιος αμφισβητεί την εμπειρία του Γκαγκάτση στα διοκητικά θέματα του ποδοσφαίρου και την βοήθεια που θα προσφέρει στην ομάδα μας;;
Μιλάμε και αναλύουμε σε 160 σελίδες για τις μεταγραφές και τους παίχτες που θα πάρουμε το καλοκαίρι, θα ενισχυθεί η ομάδα με καλύτερο υλικό, γιατί όχι και η διοίκηση;; Γιατί να μην έρθουν άνθρωποι με εμπειρία και γνώσεις γύρω από το ποδόσφαιρο και να στελεχώσουν τους ήδη υπάρχοντες;; Δε νομίζω ότι θα μας βλάψουν αυτές οι κινήσεις, κάθε άλλο μάλιστα...
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Οι μεγαλυτερες κωλοτουμπες εγιναν,απο ολους αυτους που εκραζαν της αποφασεις του Ζαγορ,οπως....Σαντος,Μελλισης,Χριστοδουλοπουλος,
Φερναντες,και απο την αλλη...Χαλκιας,Ιβιτς,Κονσε,Αναστασακο,Μπακα...δεν γραφω αλλο γιατι ζαλιστηκα με τοσες κωλοτουμπες που ειδα...και σημερα κανουν ολοι τουμπεκι ψιλοκομενο,οπως αλωστε θα κανουν και μετα απο λιγο καιρο και στην περιπτωση Γκαγκατση.
Μερικοι τον βιασμο εχουν αρχισει να τον απολαμβανουν.Δικαιωμα τους.
Οχτω στους δεκα ομως απο εμας,βαρεθηκαμε τα δακρυβρεχτα τυπου...
ειμαι ενας φτωχος ομως τιμιος μ@λ@κ@ς και θα σταθουμε διπλα στον Ζαγορ,που εχει να τα βαλει με πολλους.

Η θεση του ΠΑΟΚ ειναι στην κορυφη και οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν καποιοι τοσο το καλυτερο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”