Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Εγώ πάλι που έχω εκφραστεί αρνητικά για τον Φεράρρι, θα πω πως ο Τσαούσης τέτοιο βίντεο αρχικά δεν έχει. Σε δεύτερο επίπεδο θα πω επίσης πως μπροστά στον Αργεντινό είναι δύο επίπεδα πίσω σε ποδοσφαιρική ωριμότητα και ποδοσφαιρικό θράσος που ο Αργεντινός μοιάζει να έχει περίσσεμα. Τα ίδια -δυστυχώς- ισχύουν και για τον Λύρατζη.Aye4 έγραψε:Ο Φεραρι είναι μεταγραφή, που σημαίνει ποσοστά, προμηθειες, αμοιβές, χρημα που κινείται γενικώς, σε μια εποχή δύσκολη. Ο Τσαούσης αυτή την εποχή τίποτα από αυτά δεν μπορεί να προσφέρει. Για τα άλλα που εμείς νοιαζόμαστε, χρησιμότητα, ποιότητα κλπ αυτούς λίγο τους νοιάζει. Έγινα κατανοητός ελπίζω.Jeremy4 έγραψε:Βλέποντας το βίντεο του Ferrari αναρωτιέμαι τι λιγότερο έχει ο Τσαούσης από αυτόνDimitrisS έγραψε:[youtube]KDeGgGqAN7k[/youtube]
Γιατί το λες αυτό; Στο ρόστερ αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Ζίφκοβιτς - Μουργκ για δεξιά, οι Ουάρντα - Βρακάς - Κωνσταντέλια στο 10 μαζί με την πιθανότητα να παίζουμε με 2 8άρια αντί για δεκάρι όταν θα λείπει ο Αιγύπτιος, και Τζόλη - Λάμπρου αριστερά.renegade έγραψε:Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει 4 παίκτες για τις 3 θέσεις πίσω από τον φορ και μεις ασχολούμαστε με 6αρια και αμυντικά χαφ....τι να πω?
Ας μην μιλήσουμε για τη θέση του φορ που έχουμε τον δανεικό Τσέχο με αξία γύρω στα 6 εκατομμύρια, τον Σβιντέρσκι με αξία γύρω στα 4 εκατομμύρια, τον Τσόλακ που μόλις πριν 4 μήνες αγοράστηκε με 3.5 εκατομμύρια και τον Κούτσια από τους μικρούς.
Όσον αφορά τα χαφ έχουμε 3 καθαρά οχτάρια Καντουρί - Σβαμπ - Νινούα και δύο εξαροοχτάρια Τσιγγάρας - Αουγκούστο. Και όλους αυτούς για 2 ή 3 θέσεις ανάλογα με το αν θα παίζει ο Ουάρντα.
Στα σέντερ μπακ η ομάδα έχει 4 παίκτες πρώτης γραμμής, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μηχαηλίδη ενώ στα πλάγια μπακ υπάρχουν 4 παίκτες για 2 θέσεις: Βιειρίνια, Λύρατζης, Σοάρες και Περέιρα. Αν έρθει και ο Φεράρι, 5.
Μη μιλήσω για το τέρμα που έχουμε τρεις ισάξιους τερματάδες: Πασχαλάκης, Ζίφκοβιτς και Ρέι.
Το ρόστερ μας είναι γεμάτο. Ποσοτικά.
Το ότι οι μισοί παίκτες (Τσόλακ, Κούτσιας, Βρακάς, Λάμπρου, Νινούα, Λύρατζης, Σοάρες, Πασχαλάκης, Ρέι) κάνουν - δεν κάνουν για ομάδες επιπέδου ΟΦΗ στην τωρινή τους κατάσταση, δεν αναιρεί το ότι αριθμιτικά είμαστε πλήρεις.
ΥΓ: Η ομάδα του νταμπλ, αν έπαιζε όπως έπαιξε κόντρα στον γαύρο στην Τούμπα, 3-0 στο ημίχρονο θα είχε την τωρινή και εμείς απορρούμε γιατί είμαστε στην 3η-4η θεση.
μας υποχρέωσε ...laska4 έγραψε:αυτος που εφερε ζαμπα και του αγκουστο
Εμένα μου δείχνει ότι θέλουμε να κάνουμε μια επένδυση στον Νίλσον Περείρα που είναι αρκετά καλός και απλά θέλουμε και έναν ακόμα φθηνό έμπειρο δίπλα του όπως ο Φεράρι, που κάθεται και πάγκο άνετα. Άμα πάρεις τον William σιγά μην παίξει ο Περέιρα.JohnAba99 έγραψε:Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφική κίνηση Φεράρι, δείχνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το πόσο πολύ έχει πέσει το επίπεδο της ομάδας μέσα σε ενάμιση χρόνο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πάντως και ο Γιαννούλης όταν ήρθε από Ατρόμητα πάλι λέγαμε ότι δεν είναι επιπέδου ΠΑΟΚ, αλλά έβγαλε τα λεφτά του.
Το βιντεάκι του Φεράρι είναι καλό πάντως.
Εγώ θα ξαναπώ ότι προτιμώ τα λεφτά να πέσουν στο κεντρικό χαφ .Αν έρθει κάτι πολύ καλό εκεί θα κάνει την διαφορά.
Εγώ θα ξαναπώ ότι προτιμώ τα λεφτά να πέσουν στο κεντρικό χαφ .Αν έρθει κάτι πολύ καλό εκεί θα κάνει την διαφορά.
Ο Κούτσιας πως κρίθηκε για επίπεδο όφη;gika έγραψε:Το ότι οι μισοί παίκτες (Τσόλακ, Κούτσιας, Βρακάς, Λάμπρου, Νινούα, Λύρατζης, Σοάρες, Πασχαλάκης, Ρέι) κάνουν - δεν κάνουν για ομάδες επιπέδου ΟΦΗ στην τωρινή τους κατάσταση, δεν αναιρεί το ότι αριθμιτικά είμαστε πλήρεις
Στα βιντεάκι ούτε μια αμυντική προσπάθεια δεν βλέπουμε.alp920 έγραψε:Το βιντεάκι του Φεράρι είναι καλό πάντως.
Τα βλέπει ο καθένας όπως θέλει. Εγώ βλέπω να ελλοχεύει οπαδικό τουπέ του τύπου Manchester City, είχαμε 40 χρόνια να πάρουμε τίτλο και πρέπει τώρα να τα σηκώνουμε κάθε χρόνο αγοράζοντας σταρς από τις μεγάλες Λίγκες. Είναι όλοι άχρηστοι, δεν υπάρχει πλάνο, δεν αντικαθιστούνται επάξια αυτοί που φεύγουν κτλ Τίποτα καινούργιο τα ίδια γράφονταν και όταν πέρναμε τίτλους άλλωστε. Σε ένα πρωτάθλημα τόσο απαξιωμένο που ο μόνιμος πρωταθλητής έχει την εύνοια και τα εφόδια να συνεχίσει να ναι πρωταθλητής. Εσείς πόσα εκατομμύρια θα πετούσατε από την τσέπη σας για να βγαίνετε δεύτεροι γιατί έτσι γουστάρουν ρε φίλε και αν δε φύγει αυτή η ερυθρόλευκη σαπίλα μόνο με θαύματα κάποιος θα σηκώνει κανένα τίτλο και 30/30. Εμένα υγεία μου βγάζει η ομάδα, μπορεί να μαι ρομαντικός δε ξέρω...
- thanos-xanthi
λογικά άμα σπρώξουμε κάπου δανεικό τον Τσόλακ, και πωληθεί Ιταλία και ο Σβιντέρσκι θα έχουμε τα ίδια και στη θέση του φορ
η ομάδα θα πιαστεί στον ύπνο (λες και δεν υπάρχει ποτε μα ποτε προεργασια) και χρόνος για αντικατάσταση δεν θα υπάρχει, γιατί οι μέρες περνάνε
αν πάμε σε αντικατάσταση, θα ακουστούν τα 2 άκρα, δηλαδή κανα 2 παιχταράδες με χιαστούς η μακροχρόνια απόντες, αλλά τελικά θα πάμε στη σίγουρη δοκιμασμένη λύση, εφαρμόζοντας όπως και στο λάντα του Βόλου το σύστημα "παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και παντόφλα"
ΠΑΟΚ, η ομάδα που μπορεί να διαρρεύσει συζητήσεις με Μάντζουκιτς, αλλά μας πρόλαβε η Μιλαν άρα θα πάμε στον Μανούσο...
να μην παρουμε τιποτα αφου δεν εχουν εμπιστοσυνη στα ματια τους και τρεμουν να κανουν κινηση μετα τον Τσολακ
αλλα να σηκωθουν να φυγουν ολοι απο εκει μεσα οι δημοσιοι υπαλληλοι
η ομάδα θα πιαστεί στον ύπνο (λες και δεν υπάρχει ποτε μα ποτε προεργασια) και χρόνος για αντικατάσταση δεν θα υπάρχει, γιατί οι μέρες περνάνε
αν πάμε σε αντικατάσταση, θα ακουστούν τα 2 άκρα, δηλαδή κανα 2 παιχταράδες με χιαστούς η μακροχρόνια απόντες, αλλά τελικά θα πάμε στη σίγουρη δοκιμασμένη λύση, εφαρμόζοντας όπως και στο λάντα του Βόλου το σύστημα "παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και παντόφλα"
ΠΑΟΚ, η ομάδα που μπορεί να διαρρεύσει συζητήσεις με Μάντζουκιτς, αλλά μας πρόλαβε η Μιλαν άρα θα πάμε στον Μανούσο...
να μην παρουμε τιποτα αφου δεν εχουν εμπιστοσυνη στα ματια τους και τρεμουν να κανουν κινηση μετα τον Τσολακ
αλλα να σηκωθουν να φυγουν ολοι απο εκει μεσα οι δημοσιοι υπαλληλοι
Καθηστε να δουμε τι θα γινει ρε παιδια, η περιοδος του Ιανουαριου ειναι δυσκολη.. Ιδιως αν θελεις μονο συγκεκριμενους και καλους παικτες που θα σου παιξουν. Παιζουν πολλα πραγματα ρολο!
Ή για τον ΟΦΗ, ή για την Κ19. Στην τωρινή του κατάσταση, δεν είναι παίκτης που θα ξεκινήσει βασικός και θα πεις οκ, έχω φορ στην 11άδα. Σε 2 χρονάκια μπορεί.Doomlord4 έγραψε:Ο Κούτσιας πως κρίθηκε για επίπεδο όφη;gika έγραψε:Το ότι οι μισοί παίκτες (Τσόλακ, Κούτσιας, Βρακάς, Λάμπρου, Νινούα, Λύρατζης, Σοάρες, Πασχαλάκης, Ρέι) κάνουν - δεν κάνουν για ομάδες επιπέδου ΟΦΗ στην τωρινή τους κατάσταση, δεν αναιρεί το ότι αριθμιτικά είμαστε πλήρεις
Και το καλοκαίρι δύσκολη ήταν. Και πέρσι τα Χριστούγεννα πάλι δύσκολη ήταν. Και πέρσι το καλοκαίρι πάλι δύκσολη ήταν. Βέβαια αυτό που είναι δύσκολη, μόνο για εμάς, ας το κοιτάξουμε.paoki_ έγραψε:Καθηστε να δουμε τι θα γινει ρε παιδια, η περιοδος του Ιανουαριου ειναι δυσκολη.. Ιδιως αν θελεις μονο συγκεκριμενους και καλους παικτες που θα σου παιξουν. Παιζουν πολλα πραγματα ρολο!
Εδώ δεν είναι θέμα γκρίνιας κανενός. Έχετε απόλυτο δίκιο σε αυτή την παρατήρηση και είναι αστείο αυτό που συμβαίνει και το λέω αστείο γιατί δε θέλω να το πω αλλιώς. Ένα γαμω μπακ ή οποιασδήποτε άλλης θέσης παικτης σε μια ομάδα καλοπληρωτη που είναι μια από τις δύο κορυφαίες στην Ελλάδα. Και φέρνουν κάποιοι ακόμη παλτουδαρες. Βρείτε το λάθος..Doomlord4 έγραψε:Ξέροντας εδώ και 5 μήνες πως κατά 90% θα πουλήσεις Γιαννούληjoshua έγραψε:Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πάντως με τι ακραία μπακ μιλάμε και δεν μπορούμε να βρούμε 10 μέρες για να καταλήξουμε τελικά στον Φεράρι...
Κάποιος,σίγουρα δεν κάνει καλά την δουλειά του
Ή δεν είναι τελος πάντων ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να έχουμε