Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Εμένα μου αρέσει ο Φεράρι. Στα ματς εναντίον μας έκανε εντύπωση.
Γρήγορος, νευρικός με καλό σπάσιμο της μέσης, καλή μεταβίβαση και καλές σέντρες.
Ωραίος παίκτης είτε τον πάρουμε είτε όχι.
Γρήγορος, νευρικός με καλό σπάσιμο της μέσης, καλή μεταβίβαση και καλές σέντρες.
Ωραίος παίκτης είτε τον πάρουμε είτε όχι.
Οτι είμαστε σίγουροι δηλαδή ότι υπάρχει διαθέσιμο μπάτζετ και το προβλημα μας είναι ο Ρεμπε.
Όχι ότι έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ τον Γερμανό αλλά οι μέχρι τώρα κινήσεις δείχνουν ότι το διαθέσιμο μπάτζετ είναι ιδιαίτερα "σφιχτό".
Θα μου πεις το καλοκαίρι που του δόθηκε μπάτζετ έφερε τον...Τσολακ.
Δεν ξέρω, είναι αδύνατο να καταλάβει κάποιος που το πάει η διοίκηση το πράγμα. Δεν μιλάνε κιόλας και γίνεται ακόμα χειρότερη η κατάσταση καθώς ο καθένας μπορεί να πλάθει σενάρια κατά το δοκούν.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι ότι έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ τον Γερμανό αλλά οι μέχρι τώρα κινήσεις δείχνουν ότι το διαθέσιμο μπάτζετ είναι ιδιαίτερα "σφιχτό".
Δεν ξέρω, είναι αδύνατο να καταλάβει κάποιος που το πάει η διοίκηση το πράγμα. Δεν μιλάνε κιόλας και γίνεται ακόμα χειρότερη η κατάσταση καθώς ο καθένας μπορεί να πλάθει σενάρια κατά το δοκούν.
Ίσως να ρωτήσουμε τον περσινό προπονητή του Βόλου που τον Φερράρι τον είχε βασικό και τον Τσαούση ίσα ίσα που τον έβλεπε.Jeremy4 έγραψε:
Βλέποντας το βίντεο του Ferrari αναρωτιέμαι τι λιγότερο έχει ο Τσαούσης από αυτόν
Η διαπίστωσή μου αυτή δεν έχει να κάνει με το αν θεωρώ καλή κίνηση τη μεταγραφή του Αργεντίνου, ή όχι .
Ίσως μας δώσει απαντήσεις η περίπτωση Ολίβα. Αν τον θέλουμε και πάμε σε μακροχρόνιο δανεισμό και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς μετά από ενάμιση χρόνο, εκτιμώ ότι το συμπερασματάκι θα έχει βγει και με ασφάλεια μάλιστα.JohnDag έγραψε:Οτι είμαστε σίγουροι δηλαδή ότι υπάρχει διαθέσιμο μπάτζετ και το προβλημα μας είναι ο Ρεμπε.
Το καλοκαίρι έφερε φορ με ετήσιο συμβόλαιο στα 400Κ (αυτό ενδιαφέρει άμεσα το σφιχτό όπως λες και μάλλον έτσι πρέπει και να είναι, προϋπολογισμό της Ομάδας) και το κόστος αγοράς λογικά θα το έχουμε "σπρώξει" Κωτσόβολος στο μέλλον. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο έπαιζε διαθέσιμο σε καλό φορ με 400Κ συμβόλαιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Παρ 22 Ιαν 2021, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Metagrafakias
Αυτό που πρέπει να βλέπουμε το βιογραφικό κάθε παίκτη για να εγκρίνουμε με ξεπερνάει.....Έπαιζε Β Αργεντινης άρα είναι άμπαλος...Ακόμα μυαλό δεν έχουμε βάλει ότι ρόλο δεν παίζουν τα βιογραφικα αλλά το τι πραγματικά δείχνει μέσα στο χορτάρι ο παίκτης....Να σας θυμίσω παικταράδες και παικταράδες με σούπερ βιογραφικά που ήρθανε στην Τούμπα και δεν ακούμπησαν μπάλα και πρόσφατα ακόμα;;;;;Δλδ δεν βλέπετε ότι Ο Φεράρι δυο χρόνια στην Ελλάδα είναι από τα καλύτερα αριστερά φουλ μπακ του πρωταθλήματος και ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα το γάλα;;;;Αν μου κάνει τη δουλειά θα με νοιάξει αν μέχρι τα 26 του έπαιζε Β Αργεντινης;;;Αποκλείεται δλδ ο παίκτης να είχε αργή εξέλιξη η κακό μάνατζερ η ατυχία στις επιλογές του;;;Εγώ βλέπω ένα ταχύτατο,τεχνίτη,πνευμονι κι φοβερό αριστερό παίκτη που θα έρθει κι αμέσως παίρνει φανέλα βασικού σπίτι του...Δεν καις και την επένδυση με Περρειρα....
Ποιότητα. Μόνο αυτό μετράει πλέον. Όλα αυτά τα χρόνια χτίζαμε τις ακαδημίες σε καλό επίπεδο και ήρθε η ώρα να δρέψουμε τους καρπούς. Αυτοί που ήρθαν από πίσω φαίνεται ότι είναι πολύ καλύτεροι από τους μέτριους κοινωτικούς που φέρναμε τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα το ότι θέλουμε όλοι φτασμένους καλούς παίκτες αυτό είναι θεμιτό, το πόσο εφικτό είναι άλλο θέμα και δεν έχει να κάνει με ικανότητα και scouting αλλά με timing, το πρωτάθλημα και ρευστό διαθέσιμο. Λόγω ffp έχω την αίσθηση ότι θα κατευθυνθούμε σε περιπτώσεις Περέιρα από Πρωταθλήματα στα επίπεδα Superleague (Αυστρία, Β’ Γερμανίας/Ιταλίας/Γαλλίας, Βαλκάνια κτλ) και επένδυση στο μέλλον.
Εφόσον δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση πάντα οι κρίσεις μας στηρίζονται στα μέχρι τώρα δεδομένα.seaman έγραψε:Ίσως μας δώσει απαντήσεις η περίπτωση Ολίβα. Αν τον θέλουμε και πάμε σε μακροχρόνιο δανεισμό και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς μετά από ενάμιση χρόνο, εκτιμώ ότι το συμπερασματάκι θα έχει βγει και με ασφάλεια μάλιστα.JohnDag έγραψε:Οτι είμαστε σίγουροι δηλαδή ότι υπάρχει διαθέσιμο μπάτζετ και το προβλημα μας είναι ο Ρεμπε.
Βάσει αυτών λοιπόν είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να ρίξει λεφτά στην αγορά τον Ιανουάριο. Ουτε καν για να καλύψει απώλεια βασικοτατου και ενός από τους ποιοτικοτερους παίχτες της.
Αν αλλάξουν τα δεδομένα και δούμε κάτι διαφορετικό εδω είμαστε να το συζητήσουμε.
Αν ερχοταν ενας "Φεραρι" απο ξενο πρωταθλημα δεν νομιζω να ειχαμε τοση "γκρινια".
Το θεμα ειναι να μην στεκομαστε τοσο πολυ στο βιογραφικο του καθε ποδοσφαιριστη αλλα στα χαρακτηριστικα του.
Ε καλως ή κακως στην Λιγκα που παιζουμε και εμες, ο Φεραρι ειναι ενας αρκετα καλος και αξιοπιστος ακραιος μπακ, βασει οσων εχει δειξει στον Βολο.
Οπως ειπα και χθες λογικη και τιμια κινηση, ωστε και να δωσεις παιχνιδια αλλα και τις απαραιτητες ανασες στον πολυ καλο Περειρα.
Μια χαρα μεταγραφη, αλλα φυσικα κι γω που το λεω αυτο, δεν θα πω οχι αν ερθει καποιος ακομα καλυτερος στα χαρτια.
Το θεμα ειναι να μην στεκομαστε τοσο πολυ στο βιογραφικο του καθε ποδοσφαιριστη αλλα στα χαρακτηριστικα του.
Ε καλως ή κακως στην Λιγκα που παιζουμε και εμες, ο Φεραρι ειναι ενας αρκετα καλος και αξιοπιστος ακραιος μπακ, βασει οσων εχει δειξει στον Βολο.
Οπως ειπα και χθες λογικη και τιμια κινηση, ωστε και να δωσεις παιχνιδια αλλα και τις απαραιτητες ανασες στον πολυ καλο Περειρα.
Μια χαρα μεταγραφη, αλλα φυσικα κι γω που το λεω αυτο, δεν θα πω οχι αν ερθει καποιος ακομα καλυτερος στα χαρτια.
Σίγουρα θα ξέρει πολύ καλύτερα από εμένα. Το δικό μου σχόλιο είχε να κάνει μόνο με την εντύπωση που μου δημιούργησε το highlight video.seaman έγραψε:Ίσως να ρωτήσουμε τον περσινό προπονητή του Βόλου που τον Φερράρι τον είχε βασικό και τον Τσαούση ίσα ίσα που τον έβλεπε.Jeremy4 έγραψε:
Βλέποντας το βίντεο του Ferrari αναρωτιέμαι τι λιγότερο έχει ο Τσαούσης από αυτόν
Η διαπίστωσή μου αυτή δεν έχει να κάνει με το αν θεωρώ καλή κίνηση τη μεταγραφή του Αργεντίνου, ή όχι .
Αν έρθει μακάρι να βγει λίρα εκατό.
Εμενα μου αρέσει ο Φεράρι. Παρακολουθώ Βόλο και πραγματικά ξεχωρίζει!
Υπάρχει λέτε περίπτωση να αποκτηθεί και ο Φεράρι και δεξί μπακ; Λέω καμια λαλακια να περνάει η ως γιατί δεν μπορώ να το χωνέψω...
Ο Φεραρι είναι μεταγραφή, που σημαίνει ποσοστά, προμηθειες, αμοιβές, χρημα που κινείται γενικώς, σε μια εποχή δύσκολη. Ο Τσαούσης αυτή την εποχή τίποτα από αυτά δεν μπορεί να προσφέρει. Για τα άλλα που εμείς νοιαζόμαστε, χρησιμότητα, ποιότητα κλπ αυτούς λίγο τους νοιάζει. Έγινα κατανοητός ελπίζω.Jeremy4 έγραψε:Βλέποντας το βίντεο του Ferrari αναρωτιέμαι τι λιγότερο έχει ο Τσαούσης από αυτόνDimitrisS έγραψε:[youtube]KDeGgGqAN7k[/youtube]
Μακάρι να βγει, αν αποκτήθηκε ο Αργεντινός. Λογικά είναι ένα φτηνό και συνάμα καλό και μαθημένο στη σούπερ λίγδα μπάλωμα, που θα δίνει λύσεις και στις 2 πλευρές. Μπορεί βέβαια να πάρουμε και δεξί μπακ, αν βρεθεί ευκαιρία (έτσι τουλάχιστον εκτιμώ). Άλλωστε, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Ροντρίγκο και μετά το καλοκαίρι. Όσο για τον αρχηγό ελπίζω να μην χρειαστεί να φτάσει ο Οκτώβρης για να ληφθεί απόφαση του τι μέλει γενέσθαι.Jeremy4 έγραψε:Σίγουρα θα ξέρει πολύ καλύτερα από εμένα. Το δικό μου σχόλιο είχε να κάνει μόνο με την εντύπωση που μου δημιούργησε το highlight video.seaman έγραψε:Ίσως να ρωτήσουμε τον περσινό προπονητή του Βόλου που τον Φερράρι τον είχε βασικό και τον Τσαούση ίσα ίσα που τον έβλεπε.Jeremy4 έγραψε:
Αν έρθει μακάρι να βγει λίρα εκατό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Παρ 22 Ιαν 2021, 17:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαζί σου. Έτσι το βλέπω και εγώ.JohnDag έγραψε:Εφόσον δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση πάντα οι κρίσεις μας στηρίζονται στα μέχρι τώρα δεδομένα.
Βάσει αυτών λοιπόν είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να ρίξει λεφτά στην αγορά τον Ιανουάριο. Ουτε καν για να καλύψει απώλεια βασικοτατου και ενός από τους ποιοτικοτερους παίχτες της.
Αν αλλάξουν τα δεδομένα και δούμε κάτι διαφορετικό εδω είμαστε να το συζητήσουμε.
Μακάρι να έχουν άλλα σχέδια και να εκπλαγούμε ευχάριστα από άλλες κινήσεις που θα δώσουν ποιότητα στο νέο παζλ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Mε το χέρι στην καρδιά.
Τον Φεραρι πριν 2 χρόνια θα τον συζητούσαμε σαν φήμη;;
Δεν λέω σαν υπαρκτό σενάριο, απλά σαν φήμη
Εδώ βλέπεις λοιπόν πόσο αλλάξαν οι συνθήκες και ίσως πρέπει να αλλάξουμε και εμείς
Τον Φεραρι πριν 2 χρόνια θα τον συζητούσαμε σαν φήμη;;
Δεν λέω σαν υπαρκτό σενάριο, απλά σαν φήμη
Εδώ βλέπεις λοιπόν πόσο αλλάξαν οι συνθήκες και ίσως πρέπει να αλλάξουμε και εμείς