ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 3-1 20-5-09 Σχόλια και παραλειπόμενα...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
farmak76

Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-1 20-5-09 Σχόλια και παραλειπόμενα...

Δημοσίευση από farmak76 »

Ο ΣΟΡΛΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ, ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΦΑΛΑΚΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΕ. ΕΞΩ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΥΟΥΟΥ ΣΟΡΛΕΝ 666 ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ... :) :) :) :)

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΠΟΚ. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΛΤΕΒΑ ΤΙΑΦΩ, ΨΤΕΚΑ ΛΑΚΑ, ΝΟΙΑΟΜΟ ΚΑΙ ΡΕΑΠΕΙ, ΤΟ ΝΤΑΓΜΑΣΥ ΚΑΙ ΤΗ ΛΗΒΟΥ.....
Άβαταρ μέλους
Simewn

Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 20-5-09 Σχόλια και παραλειπόμενα...

Δημοσίευση από Simewn »

Simewn έγραψε:Λοιπόν, το σχόλιό μου είναι πως διασυρθήκαμε.
Αλλά σε ΟΛΟ το πρωτάθλημα σε κανένα παιχνίδι δεν ήμασταν τόσο κακοί.Εντάξει λίγο η ατυχία , λίγο το ένα λίγο το άλλο, όλα γίνονται , αλλά το τελικό μου σχόλιο είναι αυτό.
Πήγαμε πολύ πίσω και διασυρθήκαμε σήμερα.
Αλλά αυτό που θα ήθελα θα ήταν sold-out στην Λάρισσα για να αποχαιρετήσουμε μια καλή χρονιά και μια καλή προσπάθεια από όλους.
Το αξίζουν.
Αυτό έγραψα και και φτιάξατε σενάρια.
Αυτός που λέει ότι έχω λίγα ποστ και διάλεξα να γράψω τώρα με την ΑΕΚ, θα του πω, πως όποιος έχει πολλά ποστ τα παίρνει για να γράφει στο φόρουμ.
Εμένα δεν με νοιάζει να κλαίγομαι , εσείς κλαίγεστε.
Εγώ την αξία του να είσαι ΠΑΟΚ εξέφρασα, που δεν δέχεται ήττες με 3-1 έτσι απλά, χωρίς να αποκλείω τέτοια αποτελέσματα από το παιχνίδι, απλά δεν τα δέχομαι και εστιάζω στο πως πρέπει να βρούμε την αυτοκυριαρχία μας στο τελευταίο μας παιχνίδι εντός έδρας , επαινώντας την προσπάθεια της ομάδας.
Μόνο οι μεγάλες ομάδες διασύρονται , οι μικρές βρίσκουν άλλοθι και κανακεύονται.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Και ανοιχτή πρότασή σε ΠΑΕ να βγαλει οοοοοοοοολα τα καγκελα της τουμπας.....
αν θελουν ας ερθουν

Μονο ετσι θα βαλουν μυαλό.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Με τον Γκαγκάτση, απο πίσω (στα κρυφα) δεν θατο ζητησεις το 50-50???
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Ανοιχτή επιστολή προς τον διαιτητή κ. Τάσο Κάκο

Αξιότιμε κ. Κάκο,
Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σας πω ότι, χωρίς να σας ξέρω προσωπικά, μου είστε αρκετά συμπαθής και ως άνθρωπος και ως διαιτητής. Ως άνθρωπος διότι εξ όσων γνωρίζω, ασκείτε ένα πραγματικό λειτούργημα στην επαγγελματική σας ζωή – πυροσβέστης αν δεν κάνω λάθος – αλλά και γιατί διαβάζοντας μια πρόσφατη συνέντευξή σας αναγνώρισα στα λόγια σας έναν άνθρωπο τίμιο, δίκαιο αλλά και καλό πατέρα, με πραγματικό ενδιαφέρον για το τι ακούνε αλλά και τι πιστεύουν τα παιδιά σας για τη στάση σας σε ένα δύσκολο χώρο, όπως αυτός του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής διαιτησίας. Για όσους από εμάς είμαστε γονείς, ξέρουμε ακριβώς πόση σημασία έχει η εικόνα των παιδιών για τον πατέρα τους…

κ. Διαιτητά,
Η τιμιότητά σας δεν αμφισβητείται νομίζω από κανέναν – όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν επηρεάζεστε από τα όποια οπαδικά σας αισθήματα. Μετά όμως και από το σημερινό αγώνα της ομάδας μας που διευθύνατε, είναι προφανές σε εμάς του απλούς φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. ότι κάτι αρνητικό εκπέμπει η ομάδα μας και οι παίκτες της προς εσάς.
Δεν μπορώ να ξέρω με βεβαιότητα τι ακριβώς είναι αυτό. Υποθέτω ότι έχει να κάνει με την φάση του Πάμπλο Γκαρσία στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη – μια φάση που πιθανά ο οποιοσδήποτε στη θέση σας θα μπορούσε να εκνευριστεί, διότι δεν την αντιληφθήκατε και αυτό θα μπορούσε να έχει κάποιες – σημαντικές ας υποθέσουμε – συνέπειες για την δική σας θέση απέναντι στις αρμόδιες αρχές, στις ομάδες και τους φιλάθλους τους.
Όμως, κ. Κάκο,από την ημέρα εκείνη και μετά, συνεχίζετε να τιμωρείτε (εκδικούμενος έναν παίκτη που δεν τιμωρήσατε τότε) μια ολόκληρη ομάδα και τους χιλιάδες φιλάθλους της… Δεν είναι λύση αυτή – δεν αλλάζει αυτό που έγινε τότε και - καλώς ή κακώς – δεν μπορείτε να διοθρώσετε εκείνο σας το λάθος… Έτσι είναι το επάγγελμα του διαιτητή: και το λάθος είναι μέσα στα ρίσκα του. Το αποδέχεσαι έντιμα και πας παρακάτω…
Ήδη από τη δήλωσή σας τότε για το ποια τιμωρία θα άρμοζε στον παίκτη, εάν τον είχατε αντιληφθεί, έγινε αντιληπτή μια διάθεση εκδίκησης, αλλά κανείς μας δεν φανταζόταν ότι αυτή θα στρεφόταν εναντίον όλων μας…
Ειδικά στους δύο τελευταίους αγώνες της ομάδας μας που διευθύνατε, είναι προφανής η εχθρική σας στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε καίριες στιγμές των παιχνιδιών.

κ. Κάκο,
Όπως θα γνωρίζετε, αυτή η ομάδα έχει περάσει πολλά επί δεκαετίες από την άδικη αντιμετώπιση που είχε από τους διαιτητές. Το έχουν παραδεχτεί ακόμη και αντίπαλοί μας αλλά και εξαιρετικά διακεκριμένοι άνθρωποι του αθλητισμού και της αθλητικής δημοσιογραφίας. Δεν αντέχουμε άλλο… Δεν θέλουμε να ευνοούμαστε – απαιτούμε όμως ισονομία και δίκαιη αντιμετώπιση...
Έχετε υποχρέωση εσείς τουλάχιστον – ένας άνθρωπος τίμιος - να εξηγήσετε για ποιόν ακριβώς λόγο τηρείτε αυτή τη στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ μας. Και έχετε υποχρέωση πρώτα απ’όλα απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό. Προσπαθήστε να εξηγήσετε στον εαυτό σας πρώτα προς τι αυτή η αρνητική αντιμετώπιση προς την ομάδα μας. Και αν δεν μπορέσετε να τον πείσετε, έχετε υποχρέωση να ζητήσετε εσείς ο ίδιος την εξαίρεσή σας εφεξής από όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας. Εσείς ο ίδιος είπατε ότι ο διαιτητής «δεν πρέπει να είναι προκατηλειμμένος με κανέναν». Εσείς γιατί είστε με μας;
Στο κάτω κάτω της γραφής, αν έχετε κάτι προσωπικό με την ομάδα μας, σκεφτείτε ότι δεν φταίνε σε τίποτα και τα δικά μας παιδιά, τα οποία μετά από κάθε τέτοια διαιτητική αντιμετώπιση μας ρωτούν «γιατί;» και προσπαθούμε να τους δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα…

κ. Κάκο,
Στη συνέντευξή σας που διάβασα, δηλώσατε ότι η διαιτησία είναι για εσάς «ένα όνειρο που το ζείτε ξύπνιος και όσο κρατήσει…». Αυτό ακριβώς είναι για μας ο Π.Α.Ο.Κ! Είναι πια προφανές ότι τα όνειρα τα δικά μας με τα δικά σας δεν μπορούν να συνυπάρξουνμε αυτή σας τη στάση…
Και κάτι τελευταίο: με τη σημερινή σας στάση απέναντι σε έναν από τους πιο ψύχραιμους παίκτες του πρωταθλήματος, τον Σορλέν, το μόνο που καταφέρατε (πέραν από την σε μεγάλο βαθμό κρίση του αποτελέσματος του αγώνα), ήταν να δικαιώσετε στα μάτια και των τελευταίων επιφυλακτικών από εμάς τον Πάμπλο Γκαρσία για τις τραβηγμένες του αντιδράσεις μετά την αποβολή του την περασμένη Κυριακή. Και αυτό είναι κακό για όλους μας…
Με εκτίμηση,
Ένας απλός φίλαθλος του Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Λοιπόν Μάγκες τελίωσαν τα play off πάμε για άλλα....Πρέπει να κοιτάξουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με χρήμα για να κάνουμε καλές μεταγραφές να κάνουμε ομαδάρα και να κερδάμε και τους διαιτητές...τέλος...Έχουμε αδυναμίες φανερές με κυριότερη την ταχύτητα....Παίκτες όπως ο Βερόν ο Λάκης ο Κωνσταντινίδης δεν κάνουν για το νεο ΠΑΟΚ....Βάζω και το βερόν μάγκες γιατί αποδείκτηκε πως μόλις ο ΠΑΟΚ ανέβηκε επίπεδο ο παίκτης είναι παίκτης της σειράς....Το παιδί ξέρει μπάλα αλλά για χαμηλότερο επίπεδο...ΠΑμε γι'άλλα.....

:?
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΦΑΛΑΚΡΟΥ. ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Χρέος του Θοδωρή Ζαγοράκη η θωράκιση του ΠΑΟΚ.

Τελικά ο ΠΑΟΚ πέτυχε απόλυτα τον σκοπό του φέτος. Κατάφερε να γίνει ο ΠΑΟΚ, έτσι όπως τον θυμόμασταν και τον θαυμάζαμε. Τότε παλιά. Τότε που οι πατέρες μας, μας κάνανε ΠΑΟΚτσήδες λόγω της ιδιαιτερότητας αυτής της ομάδας. Αντίδραση στο κατεστημένο της Αθήνας, έκφραση της αδικίας.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φοβίσει. Τερμάτισε 2ος στο πρωτάθλημα της πλάκας του Ελλαδιστάν. Υποχρεώθηκε στους αγώνες του "2η ευκαιρία για την ΑΕΚ-Παναθηναϊκό" τουρνουά. Τελικά όμως κλήθηκε να αντιμετωπίσει το κατεστημένο στην χειρότερη του μορφή. Προκάλεσε ο ΠΑΟΚ με τις εμφανίσεις του, αλλά στην πιο κρίσιμη στιγμή, ήταν γυμνός.

Επιτακτική η ανάγκη πρόσληψης του Βασίλη Γκαγκάτση.
Αν δεν σέβεστε τον ΠΑΟΚ, θα τον φοβάστε.
Ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι κ θα είναι εναντίον όλων.
Αυτή είναι η φύση του, αυτός είναι ο προσδιορισμός του, αυτή είναι η μοίρα του.

Όσο για τον ξεφτιλισμένο, τον πουλημένο, τον "καλύτερο Έλληνα διαιτητή";
Τίποτα για αυτόν.
Ένα πιόνι του συστήματος.
Μια ανύπαρκτη μαριονέτα.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Ρε φίλε gika και επειδή θα το ζητήσω στα κρυφά τι σημαίνει? Τι θα μας πουνε? Ζητάτε το 50-50 και πρέπει να ντρέπεστε? Ρε πλάκα κάνετε τώρα?
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

Πολύ καλό, σοβαρό και χωρίς σενάρια και προσβολές
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Συγχαρητηρια στην ομαδα μας...

Πρωτη φορά που ειδα αντιδραση ομαδος μεσα στην Αθηνα για ισοφαριση...

Ειμαστε βεβαια ακομα ενα σκαλοπατι κατω απο το ΠΟΚ,αλλα δεν αγχωνομαστε...Τα καλυτερα ερχονται... (Το λεω αυτο διότι τα 2 λάθη της αμυνας στα δυο γκολ ειναι ερασιτεχνικου επιπεδου...Του Σναουτσερ αν θυμαμαι καλα)

Με την σημερινη διαιτησια επιβεβαιωθηκαμε οταν λεγαμε οτι μας θελουν 4ους οπως και να εχει...Δεν ξερω, τοσο πολυ μας φοβουνται φαινεται...

ΥΓ.

Τελικα οσοι αποβαλλονται απο εμας,κλοτσανε μπάλες! Να το καθιερωσουμε ως χαπενινγκ... :)
Άβαταρ μέλους
Bougatsas

Δημοσίευση από Bougatsas »

Όποιοι μιλάνε για διασυρμό της ομάδας να βάλουν κανένα dvd με κάτι αγώνες ΠΑΟΚ-λεονίδιο προς αναθεώρηση των απόψεών τους. Μερικοί κάνετε σαν να κερδίζαμε κάθε χρόνο τσουλου και σούπερ κούπες και ξαφνικά έχουμε πέσει. Για ηρεμήστε λίγο. Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω ύστερα από αυτό το ματς είναι πως αντιθέτως με την υπόλοιπη χρονιά στα play off προσπαθούμε για περισσότερο θέαμα με καθόλου αποτέλεσμα (τουλάχιστον έτσι έχω καταλάβει εγώ)
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Σάντος: «Φάνηκε ότι δεν ήθελαν τον ΠΑΟΚ ψηλά»

http://www.metrosport.gr/archives/21614
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Retzi την Τετ 20 Μάιος 2009, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shjip

Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 20-5-09 Σχόλια και παραλειπόμενα...

Δημοσίευση από shjip »

Simewn έγραψε:
Simewn έγραψε:Λοιπόν, το σχόλιό μου είναι πως διασυρθήκαμε.
Αλλά σε ΟΛΟ το πρωτάθλημα σε κανένα παιχνίδι δεν ήμασταν τόσο κακοί.Εντάξει λίγο η ατυχία , λίγο το ένα λίγο το άλλο, όλα γίνονται , αλλά το τελικό μου σχόλιο είναι αυτό.
Πήγαμε πολύ πίσω και διασυρθήκαμε σήμερα.
Αλλά αυτό που θα ήθελα θα ήταν sold-out στην Λάρισσα για να αποχαιρετήσουμε μια καλή χρονιά και μια καλή προσπάθεια από όλους.
Το αξίζουν.
Αυτό έγραψα και και φτιάξατε σενάρια.
Αυτός που λέει ότι έχω λίγα ποστ και διάλεξα να γράψω τώρα με την ΑΕΚ, θα του πω, πως όποιος έχει πολλά ποστ τα παίρνει για να γράφει στο φόρουμ.
Εμένα δεν με νοιάζει να κλαίγομαι , εσείς κλαίγεστε.
Εγώ την αξία του να είσαι ΠΑΟΚ εξέφρασα, που δεν δέχεται ήττες με 3-1 έτσι απλά, χωρίς να αποκλείω τέτοια αποτελέσματα από το παιχνίδι, απλά δεν τα δέχομαι και εστιάζω στο πως πρέπει να βρούμε την αυτοκυριαρχία μας στο τελευταίο μας παιχνίδι εντός έδρας , επαινώντας την προσπάθεια της ομάδας.
Μόνο οι μεγάλες ομάδες διασύρονται , οι μικρές βρίσκουν άλλοθι και κανακεύονται.
οπως βλεπεις ολοι αγαπαμε την ομαδα , και παρ'ολο που δεν παιξαμε καλα στην αρχη του 1ου ημιχρονου ειχαμε πιστη οτι θα τα καταφερουμε στο δευτερο . Ειδες κανεναν να εχει ορεξη να αποδοκιμασει την ομαδα ?
Κανενας δε γουσταρει τετοια αποτελεσματα , γι'αυτο και η οργη .
Ακομα αμφιβαλλω αν εχεις δει το παιχνιδι .
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

gika έγραψε:Με τον Γκαγκάτση, απο πίσω (στα κρυφα) δεν θατο ζητησεις το 50-50???

γκίκα φιλικά στο λέω και μη νευριάσεις. οι λύσεις που προτείνεις σαν λύση στο πρόβλημα "δε θέλω να με αδικούν" δεν είναι ρεαλιστικές, είναι άχρηστες. οποτε η πες καμια άλλη πρόταση η αστο γιατί αυτό που ζητάμε να γίνει είναι ίσος και ανέφικτο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”