Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mitsospaoki4 έγραψε:Πλάκα πλάκα και ο Κυρ Παπ δεν την πάτησε έτσι με μια;;
Που δημοσίευσε κάτι φωτογραφίες και έκτοτε πήρε την κάτω βόλτα;;
Τι να πει κανείς..
αν επηρεαστηκε ο παπ απο εναν διαλογο με μια ηλιθια στο ιντερνετ, που την ειπε τι κανεις και αυτη φωναζε λες και της εκανε σεξιστικη επιθεση,που απλα ηθελε να εκμεταλευτει την αναγνωρισιμοτητα του για διαφημιση τι να πω ......σιγουρα δεν φταιει αυτο για την κατηφορα την αγωνιστικη του κυριακου.....
Καλά σίγουρα δεν θα ταν ο μόνος λόγος, αλλά δεν ξέρουμε πως το χειρίστηκε η ομάδα του όλο αυτό και πως ο κόσμος γενικά..
Κρίμα πάντως γιατί ήθελα πολύ να τον δω με τα ασπρόμαυρα τον Παπ
Αν εχει κανει κατι ποινικα κολασιμο, υπάρχει εισαγγελεας.
Αν εχει κανει κατι ηθικα μεμπτο εμενα προσωπικα στα παπακια μου.
Μπαλα παιζει, δεν ειναι εθνικος ηρωας ουτε θα τον συστησω ως προτυπο στα παιδια μου.
Κακως ασχολουμαστε.
Ας ασχοληθει ο εισαγγελεας αν εκανε κατι ποινικα κολασιμο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Salvador Allende έγραψε:Το ίδιο νόημα με το να σχολιάζουμε τη σιλικονάτη γκόμενα του Ζαμπά.
Φίλε άλλο πράγμα είναι να δημοσιοποιεί με δική του βούληση φωτογραφίες ένας αθλητής του ΠΑΟΚ και να τις σχολιάζουμε και άλλο πράγμα να γίνονται αναφορές από τρίτους ανθρώπους με ξεκάθαρη στόχευση την καταγγελία ποινικα κολασιμων πράξεων ενός αθλητή.
Είναι ζήτημα λεπτό, προσωπικό και παντελώς άσχετο με τον αθλητισμό.
Είναι απολύτως βέβαιο πως ο ίδιος ο ουαρντα φέρει ευθύνη που ξεκίνησαν όλα αυτά χρόνια πριν. Δεν ξέρω αν φέρει ευθύνη και που συνεχιζονται.
παντα ειμαστε των ακρων παντως.....
παντα της υπερβολης απο το ενα ακρο στο αλλο δεν τολμανε τα αγορια να πουνε ενα κοπλιμεντο σε καποιο κοριτσι πλεον....εχουμε μπερδεψει την βια την λεκτικη βια και την σωματικη που ειναι φυσικα αποτροπαια,με την ενοχοποιηση και ενος απλου πειραγματος......
Salvador Allende έγραψε:Όταν είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ έχεις δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις γιατί δίνεις το παράδειγμα σε νέα παιδιά. Δεν νομίζω ότι το να σχολιάζουμε ή να ανταλλάσσουμε απόψεις πάνω σε ένα θέμα σημαίνει ότι είμαστε δικαστήριο ή φόρουμ ποινικών ζητημάτων. Απλά κουβέντα γίνεται και δεν μπορώ να καταλάβω την ενόχληση κάποιων.
Σ' ακούει ο μεγάλος Ντιέγκο από εκεί πάνω και γελάει με την καρδιά του.
Αλίμονο αν περίμενε η νέα γενιά να βρει πρότυπα ζωής σε 25χρονους αμόρφωτους νεόπλουτους που το μόνο που ξέρουν είναι να κλωτσάνε μια μπάλα.
Ο Ουάρντα στον ΠΑΟΚ έχει μία και μόνο δουλειά. Να προπονείται σωστά για να γλεντάει τους αντιπάλους Τετάρτη-Κυριακή υπό τις οδηγίες του προπονητή του. Εφ' όσον το κάνει αυτό καλά, τα υπόλοιπα περισσεύουν.
Το κακό επίσης είναι πως έχουμε ήδη αποφασίσει ότι ο άντρας είναι παντα ο θυτης κ η γυναίκα το θυμα. Ποσοστιαία μπορεί να είναι όντως περισσοτεροι οι άντρες που παρενοχλούν ή αποπλανουν σεξουαλικα αλλά υπάρχουν κ εξαιρέσεις οπότε με εκνευρίζει πολυ το μότο που κυκλοφορεί τελευταία " Πως να προατατευσουμε τις κόρες μας ; εκπαιδευοντας τους γιους μας" Θα έπρεπε να είναι "πως θα προστατευσουμε τα παιδια μας; εκπαιδευοντας τα",. Αν κάποιος αντρας νιώσει ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση κ το αναφέρει όλοι θα γελάσουν κ θα του πουνε ελα που δε σου αρεσε κ αλλες τέτοιες παπαριες ισάξιες του " Τα ήθελε ο κώλος της" , αυτό επίσης είναι τεράστια καταπίεση που κανένας δεν δίνει σημασία. Κ να σας δώσω ένα αληθινό παραδειγμα. Είμαι μπάρμαν, πριν κάποια χρονια κ ενώ δουλευα μια ομορφη πελατισα λίγο παραπανω ζαλισμένη από το αλκοόλ έσκυψε να μου πει κάτι κ με έπιασε να με φιλήσει , την απέφυγα ευγενικά κ εκει τελείωσε. Αν το είχε κάνει άντρας σε γυναίκα εργαζόμενη στο χώρο εργασίας της θα γινόταν χαμός κ δικαιολογημένα αν η τυπισσα του έκανε καταγγελία όλος ο κόσμος θα ήταν μαζί της κ δικαιολογημένα. Αν εγώ έκανα καταγγελία θα γέλαγε το συμπαν. Η παρενοχληση δεν έχει φυλο, ο ρατσισμός δεν έχει χρώμα, μερικές φορές άθελά μας γινόμαστε αυτό που προσπαθουμε να στηλιτευσουμε η να αποφύγουμε
sn0ufel4 έγραψε:Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι επειδή αυτές οι καταγγελίες δεν είναι κάτι το πρωτοφανές για τον συγκεκριμένο τύπο δε θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει τη παραμικρή σχέση με την ομάδα. Δε συζητάω καν για την 654 ευκαιρία που πήρε.
Τι λες ρε μαγκα εσυ! Εισαι και μοντ, μπραβο να σε χαιρονται
dragon έγραψε:Το κακό επίσης είναι πως έχουμε ήδη αποφασίσει ότι ο άντρας είναι παντα ο θυτης κ η γυναίκα το θυμα. Ποσοστιαία μπορεί να είναι όντως περισσοτεροι οι άντρες που παρενοχλούν ή αποπλανουν σεξουαλικα αλλά υπάρχουν κ εξαιρέσεις οπότε με εκνευρίζει πολυ το μότο που κυκλοφορεί τελευταία " Πως να προατατευσουμε τις κόρες μας ; εκπαιδευοντας τους γιους μας" Θα έπρεπε να είναι "πως θα προστατευσουμε τα παιδια μας; εκπαιδευοντας τα",. Αν κάποιος αντρας νιώσει ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση κ το αναφέρει όλοι θα γελάσουν κ θα του πουνε ελα που δε σου αρεσε κ αλλες τέτοιες παπαριες ισάξιες του " Τα ήθελε ο κώλος της" , αυτό επίσης είναι τεράστια καταπίεση που κανένας δεν δίνει σημασία. Κ να σας δώσω ένα αληθινό παραδειγμα. Είμαι μπάρμαν, πριν κάποια χρονια κ ενώ δουλευα μια ομορφη πελατισα λίγο παραπανω ζαλισμένη από το αλκοόλ έσκυψε να μου πει κάτι κ με έπιασε να με φιλήσει , την απέφυγα ευγενικά κ εκει τελείωσε. Αν το είχε κάνει άντρας σε γυναίκα εργαζόμενη στο χώρο εργασίας της θα γινόταν χαμός κ δικαιολογημένα αν η τυπισσα του έκανε καταγγελία όλος ο κόσμος θα ήταν μαζί της κ δικαιολογημένα. Αν εγώ έκανα καταγγελία θα γέλαγε το συμπαν. Η παρενοχληση δεν έχει φυλο, ο ρατσισμός δεν έχει χρώμα, μερικές φορές άθελά μας γινόμαστε αυτό που προσπαθουμε να στηλιτευσουμε η να αποφύγουμε
Δυστυχώς έχει παραγίνει το πράγμα στην εποχή μας, που είναι τόσο ακραία μπερδεμένη, που πρέπει να έχει κανείς αποθέματα υπομονής και καθαρού μυαλού, όπως κάνει ο dragon παραπάνω, για να κάθεσαι να επεξηγείς λεπτομερώς, αυτά που θεωρείς αυτονόητα.
Αλλά για κάποιους άλλους δεν είναι αυτονόητα.
Και αυτό είναι τρομερά δύσκολο, ψυχοφθόρο και αποτελεί τεράστια προσπάθεια. Εγώ έτσι αισθάνομαι πολλές φορές.
Πωπω απίστευτο. Έκανε πέσιμο στα social;
Λες κι ο μέσος Έλλην κλαρινογαμπρός δεν κάνει. Ή παίκτες παγκοσμίου φήμης.
Απλά πρέπει να αντιληφθεί ότι είναι ο εύκολος στόχος. Έχει δώσει δικαιώματα και στο παραμικρό στραβοπάτημα είναι όλοι έτοιμοι να πέσουν πάνω του.
Οπότε καλύτερα να το κλείσει το μαραφέτι και να συγκεντρωθεί στην μπαλίτσα του.
Το ζήτημα με αυτήν την ιστορία δεν είναι ότι ο Ουάρντα την έπεσε σε κάποια, ας έχει και διαφορετική γυναίκα κάθε μέρα άμα θέλει. Το πρόβλημα είναι ότι, όταν αυτή του είπε "όχι", αυτός έγινε επιθετικός και άρχισε τις απειλές. Αυτό είναι πρόβλημα. Βέβαια, το να πεις σε κάποιον στα καλά καθούμενα να έρθει στο δωμάτιό σου για φίκι φίκι δεν είναι πέσιμο, είναι παρενόχληση.
Η απάντηση στην παρενόχληση δεν είναι η αγνόηση, για να κάνεις μπλοκ, είναι η καταγγελία. Όταν πρωτομίλησε η Μπεκατόρου βγήκε όλος ο ντουνιάς και έλεγε "γιατί δεν δίνεις όνομα". Όταν έδωσε όνομα, βγήκε ο ντουνιάς και έλεγε "τώρα το θυμήθηκες;". Βγαίνει μια κοπέλα έγκαιρα και με όνομα και λέμε "ε γιατί δεν τον αγνόησε". Γενικά δεν κερδίζεις ποτέ σε αυτό το παιχνίδι.
Το γιατί λέμε πως πρέπει να εκπαιδεύσουμε τους γιους μας και όχι τα παιδιά μας, είναι σαν το "γιατί λέμε black lives matter και όχι all lives matter". Έχουν γραφτεί τόνοι πάνω σε αυτό.
Το ότι ο άντρας που θα δεχθεί παρενόχληση θα χλευαστεί, δεν σημαίνει πως οι γυναίκες πρέπει να τουμπεκιάζονται. Αντιθέτως πρέπει να υψώσουμε όλοι τις φωνές μας, άντρες και γυναίκες. Στην τελική, αν είναι τόσο δύσκολο για έναν άνδρα να καταγγείλει την παρενόχληση επειδή θα τον πάρουν στην πλάκα, σκέψου πόσο δύσκολο θα είναι για μια γυναίκα που ξέρει ότι θα την κατηγορήσουν κιόλας.
Ο Ουάρντα κατ'εμέ είναι ο παίκτης γύρω από τον οποίο πρέπει να χτιστεί ο ΠΑΟΚ των επόμενων ετών. Είναι 10αρι, επιθετικό χαφ, πλάγιο χαφ, δεύτερος επιθετικός που πασάρει άριστα, σκοράρει και πρεσάρει. Τα κάνει όλα. Με 2 χαφ μπαλαδόρους να τον πλαισιώνουν ο ΠΑΟΚ θα εχει το καλύτερο κέντρο στην Ανατολική Ευρώπη.