ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 3-1 20-5-09 Σχόλια και παραλειπόμενα...
Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-1 20-5-09 Σχόλια και παραλειπόμενα...
συμφωνω με την ανακοινωσει gika αλλα σιγα σιγα πρεπει να ερθει και η ισονομια... 

Eίμαστε περήφανοι. Δεν θέλουμε να αδικούμε. Προτιμούμε να αδικούμαστε. Αλλά να μας βιάζουν έτσι δεν το δέχομαι. Σε ένα πράγμα παραδέχομαι τον Βουλινό. Κρίμα που δεν μπόρεσε να το κάνει ο Ζαγοράκης.
+1LittleJohn έγραψε:Χασαμε γιατι δεν εχουμε ομαδα και καναμε τραγικα λαθη στην αμυνα.Μην ακουσω κανεναν να ριχνει το φταιξιμο στην διαιτησια.Αλλωστε μονο 3 ακυρα γκολ φαγαμε και την πιο γελοια κοκκινη που εχει δοθει ποτε στα παγκοσμια χρονικα.
Πηδατε Αθηναιοι,με κατεβασμενα βρακια ειμαστε και σας περιμενουμε![]()
Αν δεν γινει ο ΠΑΟΚ Μπαρτσελονα να ριχνει 10 γκολ ανα ημιχρονο δεν ξαναασχολουμαι με την διαιτησια:)
Πριν ήταν ο σχιζοφρενής o Garcia.
Να χαμε 11 Sorlin δεν λέγατε?που τα δίνει όλα για την ομάδα και δεν είναι ψυχοπαθής??ε??
Ε, άντε φέρτε το ζουρλομανδία και για αυτόν...
ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ (ΜΗΝ) ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΙ.
Τι λεει αδελφια, να διωξουμε και τον Σορλεν τωρα μετα τον Γκαρσια;;;;
Καληνυχτα σε ολους.....
Καληνυχτα σε ολους.....
- doxatianos
Τα μυαλά μου πονάνε πραγματικά αυτή την στιγμή.... Πιστεύω όπως και άλλοι οτί ήταν από τα καλύτερα μας παιχνίδια στην πόρνη την Αθήνα,άσχετα που και πάλι τα λάθη μας ήταν αμέτρητα.
Πάμε στα άλλα....Φέρτε τον γκαγκατση τώρα και ότι είναι να γίνει ας γίνει ρε πούστη μου.Άμα θέλουν έτσι να παίζεται το πράγμα,θα μπούμε και εμείς στο παιχνίδι τους. Εσύ με σφεντόνες και οι άλλοι 3 με πυραυλούς;;;Ε δεν γίνεται να συνεχισεί αυτο,γ@μώ την τρέλλα μου....
Επίσης Ζαγορ αν έχεις @@(που πιστεύω ότι έχεις) στα άλλα 2 ματσάκια κατέβασε την 2η ομάδα,για να τους αποδείξεις ότι σας γράφουμε στα @@ και εσάς και τα playoffs σας!Θα είσαι 1ος μάγκας και θα σε θυμουνται μια ζωή όλοι.
ΠΑΟΚ ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΖΑΓΟΡ!
Πάμε στα άλλα....Φέρτε τον γκαγκατση τώρα και ότι είναι να γίνει ας γίνει ρε πούστη μου.Άμα θέλουν έτσι να παίζεται το πράγμα,θα μπούμε και εμείς στο παιχνίδι τους. Εσύ με σφεντόνες και οι άλλοι 3 με πυραυλούς;;;Ε δεν γίνεται να συνεχισεί αυτο,γ@μώ την τρέλλα μου....
Επίσης Ζαγορ αν έχεις @@(που πιστεύω ότι έχεις) στα άλλα 2 ματσάκια κατέβασε την 2η ομάδα,για να τους αποδείξεις ότι σας γράφουμε στα @@ και εσάς και τα playoffs σας!Θα είσαι 1ος μάγκας και θα σε θυμουνται μια ζωή όλοι.
ΠΑΟΚ ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΖΑΓΟΡ!
KAKO HIJO DE PUTA
Πρεπει να κατεβουμε με τα τσικο στα επομενα ματς.
- LittleJohn
Ειρωνικα το λεμε αδερφε.Μερικοι απο εμας φαινεται αργησαν να καταλαβουν σε ποια χωρα ζουνε και το τι πρωταθλημα παρακολουθουν.Ελπιζω σημερα να σκεφτηκαν καλυτερα μερικοι τις αποψεις τους.ioanmits έγραψε:Τι λεει αδελφια, να διωξουμε και τον Σορλεν τωρα μετα τον Γκαρσια;;;;
Καληνυχτα σε ολους.....
Αντε,και την επομενη φορα κοκκινη γιατι στραβοκοιταξαν τον γιο της puta και φανηκε ξεκαθαρα οτι απο μεσα τους τον εβριζαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LittleJohn την Τετ 20 Μάιος 2009, 20:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πολύ απλά σήμερα, με το έτσι και το θέλω, προσπάθησαν να μας ξενερώσουν και να μας κόψουν τον τσαμπουκά.
Αλλά δε θα τους περάσει...
Αλλά δε θα τους περάσει...
Έπαιξα καλώ πδόσφαιρο ανά διαστήματα και μ΄αφησανε με 10, δέχτηκα δυο γκολ άκυρα και πρέπει να ψάξω αιτίες στους ποδοσφαιριστές μου;
Μα τι είμαι μαζώχας;
Ηρεμία.....
Μα τι είμαι μαζώχας;
Ηρεμία.....
Να μην κατέβουμε στα επόμενα ματς...Olorin έγραψε:KAKO HIJO DE PUTA

Δεν με νοιάζει αν με πείτε γραφικό αλλά θέλω πολύ η διοίκηση Ζαγοράκη να πρωτοστατήσει, σε συμφωνία με άλλες ομάδες, στη θέσπιση πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος. Με αυτούς τους αλήτες εκεί κάτω δεν έχουμε καμιά δουλειά και όσο ασχολούμαστε μαζί τους λερώνουμε με σκ@τ@ τα χέρια μας.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
+ KAKO να ψοφήσεις ρε μακάκα
Μπράβο στην ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ
Μπράβο στην ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ
Αλλαξτε το τοπικ και γραψτε Κακος -ΠΑΟΚ 3-1 μαμιολη κακο μαμιολας γιε φαλακρε αλητη το εκανες παλι το εργο σου πλερωμενε πουσταρα
Ουσσσσσσσσσσσσσσστ αλητη κακο μαμιολη
Ουσσσσσσσσσσσσσσστ αλητη κακο μαμιολη
REalcon έγραψε:
Μα τι είμαι μαζώχας;
Ηρεμία.....
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
Ρε φίλε στα @@ μου πως θα το πάρω αυτό το γ@μημένο το 50-50!gika έγραψε: Φίλε δραστικά μέτρα απο Ζαγορ... (μην κατευάσει την ομάδα...-ανακοίνωση που να τσούζει) και όχι να πάρουμε το 50-50 πισοπλατα...
Εμένα με νοίαζει να το πάρω! Και δεν καταλαβαίνω αυτό το πισόπλατα. Κάνουμε τίποτα το παράνομο??? ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!