Δηλαδή αδελφέ χρειάζεται να ακούσω τα ραδιόφωνα (άσε που οι περισσότεροι αθλητικοί δημοσιογράφοι της πόλης είναι άσχετοι και αμόρφωτοι..) για να διαπιστώσω ότι ο Κονσεϊσάο δεν βγαίνει ποτέ αλλαγή, ακόμη κι αν είναι κακός σε όλο το ματς;Lakistuta έγραψε:Αυτο αδερφε το ακους στα ραδιοφωνα και συμφωνεις μαζι τους ή ειναι καθαρα δικη σου διαπιστωση?ioanmits έγραψε:Πρώτη φορά ποτάρω στο στγκεκριμένο topic γιατί γενικά δεν έχω μεγάλα παράπονα από τον πολύ καλό προπονητή μας, αλλά σήμερα δεν μπορώ να μην βροντοφωνάξω κάτι που γίνεται όλη τη σεζον και δεν μου αρέσει καθόλου:
Είναι τόσο κακό να γίνεται αλλαγή ο Σέρτζιο όταν σέρνεται;;;;;
Και ξαναρωτάω: Πόσο παραπάνω κακό έκανε η αποβολή του Γκαρσία στο ματς με τον ΠΑΟ, όταν σε μερικά ματς παίζουμε στην ουσία με 10 λόγω της εμμονής του προπονητή να κρατάει ένα πάικτη που είναι σαν να μην υπάρχει αγωνιστικά;;;
Πάω πάρα πολύ τον Σάντος, δεν έχω ποστάρει ποτέ κάτι εναντίον του 1,5 χρόνο που είναι στην ομάδα (ειδικά πέρυσι που όλοι ήθελαν να τον φάνε, ήμουν μαζί του), αλλά αυτό το πράγμα με ενοχλεί πολύ και πιστεύω μερικές φορές ότι είναι και κακό για την ομάδα... και το κάνει συνέχεια.... Δεν τον βγάζει ποτέ!!