ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
Ο Χατζο δήλωσε πως μαζεύτηκαν 100.000 ήδη. Όλα αυτά στο άρθρο. Μακάρι να μην μείνουμε εκεί να γίνει ένα ακόμη ντου από το κόσμο να πάει έστω 300. Με την συμπλήρωματικη Σαββίδη να ξεπεράσουμε στόχο. Palok GM και Μπαρκαρουτσο υπεύθυνο λειτουργίας περιφερομενου πωλητή πατατακιων. Στην θέση του περιφερομενου ο λατρεμένος του Adam Smith.
Μονό τρικλοποδιές από εμάς στον Άνταμ και να αφριζει ο Μπαρκα μαζί του που πέφτει το εμπόρευμα ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μονό τρικλοποδιές από εμάς στον Άνταμ και να αφριζει ο Μπαρκα μαζί του που πέφτει το εμπόρευμα ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα .
Πλεον ειμαι και εγω μετοχος του μπασκετικου ΠΑΟΚ _ μετα το ποδοσφαιρο_ .
Ειναι πραγματικα η ωρα να μετρηθουμε. ΔΕν υπαρχουν δικαιολογιες δεν υπαρχει τιποτα.
Ολοι μπορουμε ,εστω το ελαχιστο
ΠΑμε να τους εκπληκσουμε θετικα και να τους καυ$#%σουμε κι αλλο ( κι εμεις μαζι)
ΚΑτι καλο φαινεται να ξεκιναει ειναι αμαρτια να μην γινει.
Πλεον ειμαι και εγω μετοχος του μπασκετικου ΠΑΟΚ _ μετα το ποδοσφαιρο_ .
Ειναι πραγματικα η ωρα να μετρηθουμε. ΔΕν υπαρχουν δικαιολογιες δεν υπαρχει τιποτα.
Ολοι μπορουμε ,εστω το ελαχιστο
ΠΑμε να τους εκπληκσουμε θετικα και να τους καυ$#%σουμε κι αλλο ( κι εμεις μαζι)
ΚΑτι καλο φαινεται να ξεκιναει ειναι αμαρτια να μην γινει.
Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ έστω και υποτυπωδώς με το μπάσκετ, θεώρησα όμως καθήκον μου να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ. Ως μικρό χρέος στις αναμνήσεις, τις χαρές και τις λύπες, της παιδικής και εφηβικής μου ηλικίας.
Το αυτό με τον κύριο Ομπντουλιο από πάνω.
Καλή και η ιδέα του πρώην Roman για Παοκμανια μπλόκ.
Καλή και η ιδέα του πρώην Roman για Παοκμανια μπλόκ.
Εκανα και εγώ το χρέος μου σήμερα. Κι ας μη μ' αρέσει το μπάσκετ. Κι ας έχω πάει 2-3 φορές στο παλατάκι όλο κι όλο. Είναι ΠΑΟΚ, είναι ασπρόμαυρο, και μας χρειάζεται.
Μέτοχος και εγώ λοιπόν (όχι σε Πειραιώς πάντως).
Μικρομέτοχος βεβαίως (10 μετοχές).
Μικρομέτοχος βεβαίως (10 μετοχές).
Έκανα και γω το χρέος μου σήμερα ..Βέβαια όσα άκουσα από συνομήλικους φίλους μου όταν τους ρώτησα αν θα συνεισφέρουν τα λες και απογοητευτικά. Στην φράση τι ενδιαφέρεσαι ,αφού θα τα βάλει ο Ιβάν μπορώ να πω πως αναρωτήθηκα για άλλη μια φορά αν είμαστε οι μεγαλύτεροι πανηγυρτζήδες που ξέρω.
- Μπαρκαρούτσος
Ιάσονα, όχι και να κλείσει η ΑΜΚ δυο μήνες νωρίτερα!!
Εγώ ακόμα δεν έβαλα! Περιμένω να γυρίσω, γιατί αν τα βάλω από εδώ, θα φαίνεται το όνομα της εταιρείας μου..
Εγώ ακόμα δεν έβαλα! Περιμένω να γυρίσω, γιατί αν τα βάλω από εδώ, θα φαίνεται το όνομα της εταιρείας μου..
όταν τότε στην μπάλα, η ομάδα ζήτησε από τον κόσμο να βοηθήσει, θυμάστε τι είχε γίνει;
Είχα φύγει σκαστός από την δουλειά, είχα πάει στην τράπεζα και είχα καταθέσει 150ευρώ.
Έως σήμερα, δεν αξιώθηκα να πάω να πάρω τις μετοχές, ενώ η ΠΑΕ (πολλά χρόνια μετά) είχε ανακοινώσει πως μπορούμε να τις πάρουμε (για συναισθηματικούς λόγους).
Το ίδιο συναίσθημα νιώθω και σήμερα.
Εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ.
Ο καθένας με την δυνατότητά του, αλλά όλοι μαζί, ενωμένοι.
Είχα φύγει σκαστός από την δουλειά, είχα πάει στην τράπεζα και είχα καταθέσει 150ευρώ.
Έως σήμερα, δεν αξιώθηκα να πάω να πάρω τις μετοχές, ενώ η ΠΑΕ (πολλά χρόνια μετά) είχε ανακοινώσει πως μπορούμε να τις πάρουμε (για συναισθηματικούς λόγους).
Το ίδιο συναίσθημα νιώθω και σήμερα.
Εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ.
Ο καθένας με την δυνατότητά του, αλλά όλοι μαζί, ενωμένοι.
- Mutasevic
Και εγώ έκανα τα κονέ με τη eurobank που τη βάλανε από χτες, περίμενα κανα 10000 κόσμο να χουν βαλει εστω ενα ψιλολοι τουλάχιστον πάντως, πρέπει τα 500 χωρίς Σαββίδη να τα πιασουμε.τοτε Μαρφίν Βαρδάρη 30ατομα ουρά ήμασταν όλοι για τον ΠΑΟΚ είχε κανα δυο ερπετά υπάλληλους ταχαν δει ολα
Δεν εχω ασχοληθει ποτε με το Μπασκετ του ΠΑΟΚ, μονο απο ραδιοφωνικες εκπομπες οταν μιλανε αναποφευκτα για αυτο. Παρ’ολα αυτα, τσεκαροντας το φορουμ και την σοβαρη προσπαθεια του Χατζοπουλου και την δηλωση Γιωργου αποφασισα να ριξω κι εγω με την σειρα μου το μερτικο μου στην ΑΜΚ. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ