ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
Πως το λέγαμε....
Κραταω ψηλά το τοπικ!!
Παμε βρε!!
Ένα εισητηριο είναι!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κραταω ψηλά το τοπικ!!
Παμε βρε!!
Ένα εισητηριο είναι!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ετοιμάζει χτύπημα ο Μπανε;;; άλλες 6 μετοχές αγόρασα σήμερα. Απομακρύνεται ο ιμάντας χαχαχα. Σύνολο 10 μετοχές. ΜΕΓΆΛΕ ΠΑΟΚ!!!obanebane έγραψε:Ιάσονας έγραψε:Σαμανε μπράβο σου ρε φίλε με έκανες και ζήλεψα, είχα πάρει 25 μετοχές αλλά μέχρι δεκαπέντε Φεβρουαρίου θα πάρω τουλάχιστον άλλες 26 για να είμαι εγώ ο μεγαλομετοχος του paokmania
Δε νομίζω.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Make it rain!
Αν μαζευτούμε πολλοί μικρομέτοχοι από το Paokmania, θα κάνουμε μετά παράταξη και θα κατεβαίνουμε στις εκλογές. Και μετά θα ρωτάει ο Ρ@πτόπουλος “πού είναι η λέσχη βρε;!”...
Αν μαζευτούμε πολλοί μικρομέτοχοι από το Paokmania, θα κάνουμε μετά παράταξη και θα κατεβαίνουμε στις εκλογές. Και μετά θα ρωτάει ο Ρ@πτόπουλος “πού είναι η λέσχη βρε;!”...
Ούτε εγώ Μπάνε. Να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε......obanebane έγραψε:Ιάσονας έγραψε:Σαμανε μπράβο σου ρε φίλε με έκανες και ζήλεψα, είχα πάρει 25 μετοχές αλλά μέχρι δεκαπέντε Φεβρουαρίου θα πάρω τουλάχιστον άλλες 26 για να είμαι εγώ ο μεγαλομετοχος του paokmania
Δε νομίζω.

Ότι μπορεί ο καθένας παιδιά, δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε επίδειξη και επειδή το ποστ μου είναι ένα είδος επίδειξης,πράγμα που δεν συνηθίζω να κάνω,ζητάω συγγνώμη από τους υπόλοιπους.
Το θέμα είναι να πάρουμε την ΚΑΕ κάποια στιγμή και να δώσουμε το αγωνιστικό στον palok να δούμε επιτέλους άσπρη μέρα.obanebane έγραψε:Ότι μπορεί ο καθένας παιδιά, δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε επίδειξη και επειδή το ποστ μου είναι ένα είδος επίδειξης,πράγμα που δεν συνηθίζω να κάνω,ζητάω συγγνώμη από τους υπόλοιπους.
- Μπαρκαρούτσος
Ο ΠΟΡΚΥ-5 από χθες είναι 'μεγαλομετοχος' (χαχαχα) της ΚΑΕ ΠΑΟΚ..!!
Ότι μπορεί ο καθένας αδέρφια..!!
Ότι μπορεί ο καθένας αδέρφια..!!
πείτε με κολλημένο.
όταν ενημερώθηκα για την αμκ, έσπευσα να δω λεπτομέριες αποφασισμένος να πάρω μετοχές, όπως λλωστε είχα κάνει κ με ΠΑΕ.
Όταν όμως είδα λογαριασμό Πειραιώς, φρέναρα.
Πείτε με κολλημένο.
Θα πάρω μετοχές μόνο όταν δώσουν λογαριασμούς και απο άλλες τράπεζες.
Στην αρχική ανακοίνωση έλεγαν πως θα ανοίξουν και για άλλες τράπεζες. Γνωρίζουμε αν έγινε;
όταν ενημερώθηκα για την αμκ, έσπευσα να δω λεπτομέριες αποφασισμένος να πάρω μετοχές, όπως λλωστε είχα κάνει κ με ΠΑΕ.
Πείτε με κολλημένο.
Στην αρχική ανακοίνωση έλεγαν πως θα ανοίξουν και για άλλες τράπεζες. Γνωρίζουμε αν έγινε;
- bersekeros
Το θέμα είναι να πάρουμε την ΚΑΕ να βάλουμε τον Palok GM με απαίτηση όμως να φέρει πίσω τον Adam Smith να έχουμε κάποιον να βρίζουμε ανελέηταcellophan έγραψε:Το θέμα είναι να πάρουμε την ΚΑΕ κάποια στιγμή και να δώσουμε το αγωνιστικό στον palok να δούμε επιτέλους άσπρη μέρα.obanebane έγραψε:Ότι μπορεί ο καθένας παιδιά, δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε επίδειξη και επειδή το ποστ μου είναι ένα είδος επίδειξης,πράγμα που δεν συνηθίζω να κάνω,ζητάω συγγνώμη από τους υπόλοιπους.

Πέρα από το χαβαλέ είναι πολύ σημαντικός ο αριθμός ανθρώπων που θα δώσουν το μικρότερο δυνατό ποσό. Για μένα είναι σημαντικότερο να δώσουν 5 άτομα από 10 ευρώ παρα 1 από 100, γιατί πέρα από το οικονομικό αυτό που θα μετρηθεί φέτος με την ΑΜΚ είναι και ο αριθμός όσων νοιάζονται για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Και αυτό έχει τεράστια σημασία όταν κάποιος θέλει να ασχοληθεί ως χρηματοδότησης και ως χορηγός γιατί δείχνει κομμάτι της δυναμικής της ομάδας. Το 2000 πρόσωπα μέχρι στιγμής είναι θετικό, το 10000 θα είναι καλό, το ωραίο σενάριο θα είναι να αναγκάσουμε τον Χατζόπουλο να κλείσει την ΑΜΚ νωρίτερα από το δίμηνο φτάνοντας τις 500χιλ, να τον εκπλήξει θετικά ή συμπαράστασή μας και η ωριμότητα που αντιμετωπίζουμε σαν οπαδοί την φετινή χρονιά.
Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ
Χαχαχα κακό φενγκ σουι η συγκεκριμένη τράπεζα για την ΑΜΚ, τώρα όμως που μπήκε η Eurobank αλλάζει η ενεργεια.gpap έγραψε:πείτε με κολλημένο.
Πείτε με κολλημένο.

- sourmenetes
- Moderator