97. Λάζαρος Λάμπρου
- Salvador Allende
Re: 97. Λάζαρος Λάμπρου
Δεν είναι κακό να λέμε ότι ο παίκτης πρέπει να πάει σε μια ομάδα με λιγότερες απαιτήσεις για να βελτιωθεί. Σε ομάδα πρωταθλητισμού όπως ο ΠΑΟΚ δεν έχει θέση ούτε στον πάγκο (γιατί υποτίθεται ότι έχεις τουλάχιστον 18 ενδεκαδάτους-εξαιρούμε τη φετινή χρονιά βέβαια). Για φέτος θα κάτσει ωστόσο επειδή είναι μικρός, χίλιες φορές να δωθεί σε κάναν ατρόμητο παρά να χαραμιστεί μεταξύ πάγκου-εξέδρας στον ΠΑΟΚ.
- john4serres
Δεν θα μου φανεί περίεργο να επιστρέψει στην Φορτουνα.
Ήδη οι φήμες λένε ότι ο Τούρκος πρόεδρος τους έκανε άνοιγμα σε Έλληνες νεαρούς παίκτες του παναθηναϊκου.
Ίσως η επόμενη κίνηση είναι ο Λάμπρου που αγαπήθηκε μάλιστα εκεί.
Ήδη οι φήμες λένε ότι ο Τούρκος πρόεδρος τους έκανε άνοιγμα σε Έλληνες νεαρούς παίκτες του παναθηναϊκου.
Ίσως η επόμενη κίνηση είναι ο Λάμπρου που αγαπήθηκε μάλιστα εκεί.
Ακόμα μικρός είναι; Μικρός είναι ο Τζόλης, μικρός είναι ο Κούτσιας. Δεν μπορεί ο παίκτης. Ας πάει στον Βόλο σε κανένα ντιλ με Δουβίκα.
Βγηκε το πορισμα, αχρηστος ο Λαμπρου χωρις να εχει παιξει καν 1 ολοκληρο ματς. Εχασε ενα γκολ και ειχε μια ασιστ. Μπουλο απο τον ΠΑΟΚ των ονειρων μας.
με την λίγη γνώση μπάλας που έχω, ο Λάζαρος μπορεί να παίξει μόνο ως εξτρέμ ή δεύτερος επιθετικός.
σε αυτές τις θέσεις πρέπει να κριθεί. ας περιμένουμε.
σε αυτές τις θέσεις πρέπει να κριθεί. ας περιμένουμε.
Παρόλο που γενικά δεν με πείθει ο Λάμπρου, εντούτοις έχει το θράσος να πάει σε κατά πρόσωπο επίθεση, πράγμα που δεν το βρίσκεις εύκολα. Αρνητικό το γεγονός ότι δεν στέριωσε πουθενά, αλλά το ίδιο ισχύει και για Ουαρντα. Ίσως παίρνοντας ευκαιρίες και ψυχολογία να βρει καλύτερο ρυθμό. Θα ήθελα να τον δω περισσότερο πριν βγάλω συμπεράσματα. Νομίζω ότι δεν πρέπει να ξαναδωθει δανεικός φέτος είναι η ευκαιρία να κριθεί οριστικά αν κάνει για την ομάδα. Είναι το καλύτερο και για τον ίδιο
Ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε όλα όσα έχει να δώσει ο παίχτης. Δεν ξέρω πως. Κάποιος πρέπει να βρει το "κουμπί" του.
Το hype που έφαγε αυτό το παιδί χωρίς να έχει δώσει τίποτα είναι το ίδιο παράλογο με το hate που τρώει τώρα χωρίς να έχει κάνει κάτι κακό.
Ας κάνουμε λίγο υπομονή,να κριθεί από τον προπονητή.
Ας κάνουμε λίγο υπομονή,να κριθεί από τον προπονητή.
- sourmenetes
- Moderator
Ίσως δείξει κάποια πράγματα σε λίγο καιρό!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- Trilofiotis
Είμαι από αυτούς που δε θέλαν να γυρίσει πίσω.
Ωστόσο το να τον κρίνουμε σε δύο εικοσαλεπτα δε νομίζω ότι είναι σωστό.
Παίζοντας σαν δεκαρι αυτή τη φορά ήταν καλουτσικος.
Πιο σοβαρός έδωσε την ασίστ αμεσως όταν άλλες φορές θα κουβαλούσε τη μπάλα μέχρι να τη χάσει. Έκανε και μια ευκαιρία. Σε ένα ματς με αλλαγές που είχε κριθεί. Καλά τα πήγε.
Αν είναι σοβαρός και κάνει τα ΑΠΛΑ όπως ο Ουαρντα στα τέσσερα παιχνιδια θα έχει το ρόλο του στην ομάδα και τον χρόνο του. Μπορεί να παίξει σε πολλες θέσεις. Διαφορετικά ας αποχωρήσει και αν είναι δυνατόν ας πωληθεί έστω και με 500Κ.
Ωστόσο το να τον κρίνουμε σε δύο εικοσαλεπτα δε νομίζω ότι είναι σωστό.
Παίζοντας σαν δεκαρι αυτή τη φορά ήταν καλουτσικος.
Πιο σοβαρός έδωσε την ασίστ αμεσως όταν άλλες φορές θα κουβαλούσε τη μπάλα μέχρι να τη χάσει. Έκανε και μια ευκαιρία. Σε ένα ματς με αλλαγές που είχε κριθεί. Καλά τα πήγε.
Αν είναι σοβαρός και κάνει τα ΑΠΛΑ όπως ο Ουαρντα στα τέσσερα παιχνιδια θα έχει το ρόλο του στην ομάδα και τον χρόνο του. Μπορεί να παίξει σε πολλες θέσεις. Διαφορετικά ας αποχωρήσει και αν είναι δυνατόν ας πωληθεί έστω και με 500Κ.
Δωσαμε αμετρητες ευκαιριες και υπομονη σε φτασμενο παικτη ενος μυριου 3-4 σεζον για να δειξει 5 πραγματα και πυροβολουμε τον Λαμπρου για 2 20αλεπτα.
Ας δουμε τη διαχειριση με Γκαρσια και τα ξαναλεμε το καλοκαιρι.
-
σε ποιον παιχτη δωσαμε αμετρητες ευκαιριες?Dimg4 έγραψε:Δωσαμε αμετρητες ευκαιριες και υπομονη σε φτασμενο παικτη ενος μυριου 3-4 σεζον για να δειξει 5 πραγματα και πυροβολουμε τον Λαμπρου για 2 20αλεπτα.
-