Για την ακρίβεια πρώτη του ασίστ.theo-drama έγραψε:1 Ασιστ.
8. Amr Warda
- ΑποστόληςΑ
Re: 8. Amr Warda
Δεν ξέρω αν το πρεσεξε κανένας αλλά έσβησε τον λογαριασμό στο ινσταγκραμ... Εκτός αν με έκανε μπλοκ 

- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ την φωτογραφία δεν την ανέβασα για να κράξω τον Ουαρντα ο οποίος μέχρι στιγμής είναι από τους καλύτερους στο ροστερ!
Την ανέβασα επειδή την βρήκα τυχαία στο ίντερνετ και είπα να την μοιραστώ μαζί σας.
Baladofatsa είσαι ένα μήνα εδώ και θα με πεις και ύποπτο;;;
Μαζέψου στο έχω πει και σε άλλο topic που μας έλεγες ότι είμαστε για γιατρό...
Την ανέβασα επειδή την βρήκα τυχαία στο ίντερνετ και είπα να την μοιραστώ μαζί σας.
Baladofatsa είσαι ένα μήνα εδώ και θα με πεις και ύποπτο;;;
Μαζέψου στο έχω πει και σε άλλο topic που μας έλεγες ότι είμαστε για γιατρό...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλό είναι να μην ανεβαίνουν τέτοιες φωτογραφίες στο φόρουμ. Μιλάμε για την προσωπική ζωή του ποδοσφαιριστή και όχι για το τι έκανε μέσα στο γήπεδο.
- sourmenetes
- Moderator
Είναι παίκτης που θέλει να παίζει συνέχεια. Να του πεις βάρα 90λεπτα κάθε μέρα δε θα σου πει όχι.
Απλά αν δεν του δώσεις 1 2 ματς μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα.
Πραγματικα πάει πολύ καλά και πρέπει να συνεχίσει έτσι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλά αν δεν του δώσεις 1 2 ματς μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα.
Πραγματικα πάει πολύ καλά και πρέπει να συνεχίσει έτσι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Παιχτούρα με διαφορά,Τέλειος δυνατός μυαλωμενος !!
αλανθαστος,σοβαρος και παθιασμενος Παίκτης από άλλες εποχές τύχη που είναι στην Ελλάδα...
Κρατήστε την καραντίνα για δυο χρόνια για να παίζει έτσι
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΥΑΡΝΤΑ! Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
αλανθαστος,σοβαρος και παθιασμενος Παίκτης από άλλες εποχές τύχη που είναι στην Ελλάδα...
Κρατήστε την καραντίνα για δυο χρόνια για να παίζει έτσι

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΥΑΡΝΤΑ! Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
- Salvador Allende
Διαφωνώ με αυτό. Αν έχει γίνει "κάτι" παρόμοιο με το παρελθόν του, είναι θέμα χρόνου πότε θα μαθευτεί (1ον). Αλλά και πέρα από αυτό, δε γίνεται επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σήμερα να μην σκέφτεται κάποια πράγματα που είναι πολλά περισσότερα από γκολ, ασίστ και πρωταθλήματα.Μαυρο Χιονι έγραψε:Καλό είναι να μην ανεβαίνουν τέτοιες φωτογραφίες στο φόρουμ. Μιλάμε για την προσωπική ζωή του ποδοσφαιριστή και όχι για το τι έκανε μέσα στο γήπεδο.
Παρεμπιπτόντως τη φωτογραφία που ποσταρίστηκε όσο κι αν έψαξα δεν τη βρήκα. Το γεγονός ότι έκλεισε το ινστα εγώ δεν το βλέπω με καλό μάτι για διάφορους λόγους.
Μια είναι η λυση ray DonovanSalvador Allende έγραψε:Διαφωνώ με αυτό. Αν έχει γίνει "κάτι" παρόμοιο με το παρελθόν του, είναι θέμα χρόνου πότε θα μαθευτεί (1ον). Αλλά και πέρα από αυτό, δε γίνεται επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σήμερα να μην σκέφτεται κάποια πράγματα που είναι πολλά περισσότερα από γκολ, ασίστ και πρωταθλήματα.Μαυρο Χιονι έγραψε:Καλό είναι να μην ανεβαίνουν τέτοιες φωτογραφίες στο φόρουμ. Μιλάμε για την προσωπική ζωή του ποδοσφαιριστή και όχι για το τι έκανε μέσα στο γήπεδο.
Παρεμπιπτόντως τη φωτογραφία που ποσταρίστηκε όσο κι αν έψαξα δεν τη βρήκα. Το γεγονός ότι έκλεισε το ινστα εγώ δεν το βλέπω με καλό μάτι για διάφορους λόγους.
Φίλε Αλιέντε συγγνώμη αλλά το ποστ διεγράφη.
Δεν ξέρουμε αν και τι ισχύει και δεν θα εμπλακούμε σε ένα τέτοιο θέμα.
Αν ο Χ άνθρωπος έχει κάνει το Χ έγκλημα υπάρχουν αρχές να απευθυνθεί το Χ θύμα.
Το ινσταγκραμ ΔΕΝ είναι μια από αυτές.
Και το γεγονός ότι επιλέγεται προς διασυρμό του "θύτη" προσωπικά ούτε με πείθει ούτε με βρίσκει σύμφωνο.
Δεν ξέρουμε αν και τι ισχύει και δεν θα εμπλακούμε σε ένα τέτοιο θέμα.
Αν ο Χ άνθρωπος έχει κάνει το Χ έγκλημα υπάρχουν αρχές να απευθυνθεί το Χ θύμα.
Το ινσταγκραμ ΔΕΝ είναι μια από αυτές.
Και το γεγονός ότι επιλέγεται προς διασυρμό του "θύτη" προσωπικά ούτε με πείθει ούτε με βρίσκει σύμφωνο.
- kataramenos5
Το βρήκα.. εντάξει τα γνωστά που δείχνουν να μιλάει σε γκομενες.
Εγώ αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμη.. έχει γαμημένο μπλοκ σε όλα τα σοσιαλ μιντια πως γίνεται να μην το κάνουν αλλά αφού συζητάνε μετά να το βγάζουν στη φόρα..?
Κι εσυ ρε Amr αγόρι μου πάλι τα ίδια.. τόσα λεφτά παίρνεις ρε μλκ.. λεφτά για να έχεις 3 μαζί κάθε βράδυ.. και κάθεσαι και ασχολείσαι με την κάθε πατσαβούρα στο ινσταγκραμ. Τι να πεις..
Εγώ αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμη.. έχει γαμημένο μπλοκ σε όλα τα σοσιαλ μιντια πως γίνεται να μην το κάνουν αλλά αφού συζητάνε μετά να το βγάζουν στη φόρα..?
Κι εσυ ρε Amr αγόρι μου πάλι τα ίδια.. τόσα λεφτά παίρνεις ρε μλκ.. λεφτά για να έχεις 3 μαζί κάθε βράδυ.. και κάθεσαι και ασχολείσαι με την κάθε πατσαβούρα στο ινσταγκραμ. Τι να πεις..
- bersekeros
Πριν το ματς με κούλα και γάβρο που άρχισε να κάνει κακάκια ότι θα χάσει το αήττητο;
Με λογαριασμό φεμινίστριας από την California; Με λογαριασμό μιας άλλης που έχει το nick που στα ελληνικά σημαίνει να ''Μισείτε του άνδρες'';
Καλά εντάξει...Τυχαίο...
Με λογαριασμό φεμινίστριας από την California; Με λογαριασμό μιας άλλης που έχει το nick που στα ελληνικά σημαίνει να ''Μισείτε του άνδρες'';
Καλά εντάξει...Τυχαίο...