Νομίζω,ούτε το ένα,ούτε το άλλο. (Ούτε θέλει,ούτε τον δίνουμε)Napoli4 έγραψε:Αν όμως θέλει να φύγει ΑΠΟΨΕ, ούτε καν το καλοκαίρι, θα φύγει. Τόσο απλά. Άντε να ανεβάσεις την τιμή από τα 10 στα 14 με ποσοστό μεταπώλησης.
Ή ελπίζω
Νομίζω,ούτε το ένα,ούτε το άλλο. (Ούτε θέλει,ούτε τον δίνουμε)Napoli4 έγραψε:Αν όμως θέλει να φύγει ΑΠΟΨΕ, ούτε καν το καλοκαίρι, θα φύγει. Τόσο απλά. Άντε να ανεβάσεις την τιμή από τα 10 στα 14 με ποσοστό μεταπώλησης.

tolis01 έγραψε:@bane
δε θα χαλιόμουν με 3 επιπέδου Μίσιτς-Ολιβέιρα για δανεισμό 2 ετών
Συμφωνώ φίλε μου.omerta76 έγραψε:ΧΑΦ ΧΑΦ ΧΑΦ αλλά δεν ξέρω πού ρε bersekere. Στο έξι ή αντί του Ουαρντα; Ο Καντουρι θα μείνει; Ο Τσέχος πορνοστάρ θα μείνει;bersekeros έγραψε:Χαφ ρε.
Gestern Herr Rebbe. Gestern!
Α και μην ξεγελιομαστε, θέλουμε ΤΕΡΜΑΤΑ το καλοκαίρι!!!
Αυτό ακριβώς, τον βλέπεις μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό και το μο ο που εύχομαι είναι να πάει οσο πιο ψηλά και μακριά γίνεταιKabamaru11 έγραψε:Βλεποντας τον Τζολη,τον μικρο μας,αδερφακι,ανηψακι,πειτε τον οπως θελετε,ειναι δικο μας παιδι,μου φερνει το ιδιο συναισθημα που ειχα για Αντελινο στα πρωτα του χρονια κ του Πετζα,να βλεπεις πως ειναι για ανωτερο επιπεδο,να τους αγαπας τοσο πολυ κ να θελεις να πανε καπου αλλου,να ανοιξουν τα φτερα τους,νομιζω πως με τον Τζολη το νιωθω πιο εντονα αυτο,ναι,θελω το καλοκαιρι το αγορι μας να φυγει με τρελα λεφτα (που δεν θα μπουν στην τσεπη μου σαφως) αλλα κυριως σε καλη ομαδα κ με καλο συμβολαιο,γτ ειναι ενας απο εμας ο μικρος,ειναι δικος μας.Στα των μεταγραφων,βρωμισε ο τοπος για Τσιμιροτ,νομιζω πως με Τσιμι (η καποιον σαν αυτον),με μπακ εστω κ τον Φερραρι (για να εχει χρονο ο Περειρα) κ τον Δουβικα (σε περιπτωση που ο Σβι φυγει),εχουμε κλεισει τελειοτατα την μεταγραφικη περιοδο.Πιστη στην ομαδα παιδες,ολα θα πανε καλα,το νερο εχει μπει στο αυλακι,οποιος εχει ματια,βλεπει....

Είναι 19. Πριν τα 21-22, να μην φύγει. Ψυχραιμία. Εδώ είναι η βάση του.Napoli4 έγραψε:Ούτε εγώ πιστεύω πως θέλει να φύγει. Γενικά τον έχω για ταπεινό παιδί που δεν θα "τρελαθεί" με την πρώτη καλή πρόταση που θα έρθει (αν δεν έχει έρθει ήδη).
Είμαι αισιόδοξος πως θα μείνει ΚΑΙ του χρόνου.
Οι μόνες ομάδες που φοβάμαι είναι αυτές οι 3 που γράφονται εδώ. Ντόρτμουντ, Λειψία και Άγιαξ. Οι μόνες ομάδες που προσφέρουν φοβερά πρότζεκτ σε παίκτες τέτοιας ηλικίας.
Πάντως, ανεξαρτήτως των παραπάνω, είναι πραγματικά ευτύχημα που ο Τζόλης βγήκε από τον ΠΑΟΚ.
Έχει τη δυνατότητα να γίνει ο καλύτερος Έλληνας της νεότερης εποχής, και πιστεύω θα γίνει.
Δεν έχω ξαναδεί τέτοιον παίκτη σε αυτή την ηλικία στην Ελλάδα.
+++++++41026eorptol1 έγραψε:συμφωνώ απόλυταpaoki_sweden έγραψε:O Tzolis den poulite. O Tzolis tha feri pano apo 25 ekatomiria oxi fetos. Prepi na mini 2 xronia akoma toulaiston.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 41926τσιριγωτης έγραψε:Κάποιος φίλος αρκετές σελίδες πριν έγραψε κάτι πολύ σωστό.. εμείς ρε παιδιά ΠΑΟΚ είμαστε ή λογιστές; ; πραγματικά δε μου καίγεται καρφάκι εάν ο σβι κάνει 5 ή2 εκατομμύρια.. εγώ δεν θέλω να φύγει γιατί θα μείνω με τον πορνοσταρ μόνο.. κ μετά; ; τσολακ; ;ας γελάσω.. μεταγραφή; ;ας γελάσω δις. Εγω στεναχωριέμαι που έφυγε έτσι απλά ο μπισε.. να φύγει το καλοκαίρι ο πιτσιρίκος γιατί; ;; θα κονομησουμε; ;και; ;;