Οντως, δεν καταλαβα με ποια εννοια το εγραψε αυτο με την καταγωγη.Quefor έγραψε:κάτι τέτοιες λεπτομέρειες, πόσο άσχετες με το θέμα είναι ρε bersekere και πως δεν ενδιαφέρουν κανέναν..bersekeros έγραψε: Ευτυχώς το παιδί έχει καταγωγή από την Βόρειο Ήπειρο και από οικογένεια καλή (απ' ότι ακούω)...
11.Χρήστος Τζόλης
-
Dimg4
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
- bersekeros
Για καλό το έγραψα, όχι για κακό. Τίτλος τιμής είναι η καταγωγή από τη Βόρειο Ήπειρο.
Θεωρώ ότι οι οικογένειες που κατάγονται από τη Βόρεια Ήπειρο είναι προσγειωμένες στην πραγματικότητα, με αρχές και αξίες και διακρίνονται από σεμνότητα και εργατικότητα. Αυτά τα περνάνε και στα παιδιά.
Επίσης το έγραψα ως αντιδιαστολή με κάτι άλλους φαντασμένους γονείς που έχουν νεοπλουτίστικη συμπεριφορά, που ''καίνε'' τα μυαλά των παιδιών τους, τους τα φουσκώνουν πρόωρα και υπέρμετρα, αρχίζουν τα παιχνίδια με τους μανατζαρέους και δεν σέβονται τις ομάδες που τους αναδεικνύουν και ούτω καθεξής.
Ελπίζω να το εξήγησα επαρκώς.
Θεωρώ ότι οι οικογένειες που κατάγονται από τη Βόρεια Ήπειρο είναι προσγειωμένες στην πραγματικότητα, με αρχές και αξίες και διακρίνονται από σεμνότητα και εργατικότητα. Αυτά τα περνάνε και στα παιδιά.
Επίσης το έγραψα ως αντιδιαστολή με κάτι άλλους φαντασμένους γονείς που έχουν νεοπλουτίστικη συμπεριφορά, που ''καίνε'' τα μυαλά των παιδιών τους, τους τα φουσκώνουν πρόωρα και υπέρμετρα, αρχίζουν τα παιχνίδια με τους μανατζαρέους και δεν σέβονται τις ομάδες που τους αναδεικνύουν και ούτω καθεξής.
Ελπίζω να το εξήγησα επαρκώς.
-
ariskatiforos
Τίτλος τιμής κ οι αυθεντικοί βορειο Ηπειρώτες Έλληνες φέρουν σε μεγάλο βαθμό τ αυθεντικά χαρακτηριστικά του έλληνα όπως ο χρησταρας!δυναμη αυτοπεποίθηση γενναιότητα σοβαρότητα ..συγκρινόμενοι με τον ξεπλυμένο από Ελλάδα νέο έλληνα ...μιλάμε για περιοχές γεμάτο Έλληνες που κάθε μέρα δίναν μάχη για τη ταυτότητα τους μάχη για κάτι που εμείς θεωρούμε αυτονόητο γιατί ζούμε στην Ελλάδα ,το δικαίωμα να εισαι Έλληνας
Μου τη δίνουν οι ανιστόρητοι που δε ξέρουν ότι βορειο ήπειρος ισον Ελλάδα κ χαρακτηρίζουν τους Έλληνες βορειο Ηπειρώτες ως άλλης εθνικότητας
Εμένα αυτό το παιδακι μ έχει κλέψει τη καρδιά γιατί μου θυμίζει τα χαμένα χαρακτηριστικά του Έλληνα
Γενναίος δυνατός ταλαντούχος σοβαρός
Μου τη δίνουν οι ανιστόρητοι που δε ξέρουν ότι βορειο ήπειρος ισον Ελλάδα κ χαρακτηρίζουν τους Έλληνες βορειο Ηπειρώτες ως άλλης εθνικότητας
Εμένα αυτό το παιδακι μ έχει κλέψει τη καρδιά γιατί μου θυμίζει τα χαμένα χαρακτηριστικά του Έλληνα
Γενναίος δυνατός ταλαντούχος σοβαρός
-
Dimg4
Οπως και να το εξηγησεις φιλε ο bersekeros τους εθεσε ως αλλη εθνικοτητα. Και αυτο που ενοχλει ειναι η απαξιωση των ελληνικων οικογενειων, ο Γιαννουλης δηλαδη που δεν εδωσε δικαιωμα ποτε και εφτασε εκει που εφτασε ειναι απο βορειοηπειρωτες?
Τεσπα, κακως το εθεσες ετσι περι καταγωγης. Στον ανθρωπο ειναι οχι στην καταγωγη
Τεσπα, κακως το εθεσες ετσι περι καταγωγης. Στον ανθρωπο ειναι οχι στην καταγωγη
- bersekeros
Κάνεις λάθος σε αυτό που γράφεις φίλε.
Σε καμία περίπτωση.
Απορώ πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.
Τέσπα.
Σε καμία περίπτωση.
Απορώ πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.
Τέσπα.
-
Dimg4
"Ευτυχώς το παιδί έχει καταγωγή από την Βόρειο Ήπειρο και από οικογένεια καλή"
Τι αλλο συμπερασμα μπορεις να βγαλεις απο αυτο ρε φιλε?
Τι αλλο συμπερασμα μπορεις να βγαλεις απο αυτο ρε φιλε?
-
ariskatiforos
Εγώ παντως δεν έβγαλα αυτό το συμπέρασμα το ακριβώς αντίθετο είπε ο φιλος ..
Ο τζολης στα 18 του είναι τρεις φορές σοβαρότερος κ σεμνος του γιαννουλη στα 25
- bersekeros
Δεν μπορώ να εξηγώ τα αυτονόητα. Το εξήγησε ο συμφορουμίτης πολύ καλύτερα από εμένα.
-
Dimg4
Αρα ειναι σοβαροτερος επειδη καταγεται απο τη βορεια ηπειρο. Κομπλε, κατανοητο και αυτονοητο προφανως
-
Dimg4
Που ακριβως εδειξε ο Γιαννουλης το αντιθετο? Επειδη εκανε χαβαλε στο λεωφορειο?ariskatiforos έγραψε:Εγώ παντως δεν έβγαλα αυτό το συμπέρασμα το ακριβώς αντίθετο είπε ο φιλος ..
-
ariskatiforos
Όχι βέβαια δεν έχει ν κάνει με καταγωγή έχει να κάνει με αρχές κ ιδιοσυγκρασία που τη διαμορφώνει κ ο Εξωτερικος παράγοντας όπως οικογένεια βιώματα αυτής περιβάλλον οσο κ τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του καθέναDimg4 έγραψε:Αρα ειναι σοβαροτερος επειδη καταγεται απο τη βορεια ηπειρο. Κομπλε, κατανοητο και αυτονοητο προφανως
Σίγουρα όμως το να παλεύεις για τα δικαιώματα σου ως Έλληνας σε μια ιδιαίτερη ιστορικα περιοχή όπου κάποια στιγμή κ ένα πρωί ξυπνήσανε ως πολίτες ενός ξένου κ εχθρικού κράτους ,σίγουρα η καθημερινότητα γίνεται δυσκολότερη κ οι επιδιώξεις σου διαφορετικές όπως κ οι αξίες κ η ιεράρχηση αυτών διαφορετική σε σχέση με την ασυδοσία στην πραγματικότητα της Ελλάδας τώρα κ τις προηγούμενες δεκαετίες
Έτσι πολύ πιθανό αυτές οι δυσκολίες να διαμορφώνουν ένα περιβάλλον που δημιουργεί διαφορετικές προσωπικότητες στους γονείς και κατ επέκταση στα παιδιά
- bersekeros
- thanos-xanthi
φοβερα τελειωματα, κοντρολ, ταχυτητα
σαν τη μυγα μες στο γαλα σε ολη τη λιγδα εισαι ρε Χρησταρα
μεινε ακομα ενα χρονο να βγαλουμε γουστα
σαν τη μυγα μες στο γαλα σε ολη τη λιγδα εισαι ρε Χρησταρα
μεινε ακομα ενα χρονο να βγαλουμε γουστα
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Δεν εχω να σου πω τιποτα,παρα μονο να συνεχισεις να εισαι σεμνος,οπως εισαι και με κατω το κεφαλι να συνεχισεις την δουλεια σου.
ΕΥΓΕ παληκαρε μου.
ΕΥΓΕ παληκαρε μου.