Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
laska4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από laska4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Και 20% μεταπώληση!
η γιαγκελονια τι ποσοστο εχει γνωριζουμε ;;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Αν έρθει σύντομα αξιόλογος αντικαταστάτης, το deal θα είναι εξαιρετικό.
Και μακάρι με τα χρήματα αυτά να γίνουν σοβαρές κινήσεις σε θέσεις που πονάμε.
Μάλλον ο Δουβικας
Εννοείς άμεσα φίλε;
Δε θα με χάλαγε καθόλου!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

joshua έγραψε:Γιατι το προβλημα με το ffp απο τι το ξερεις? Επισημα?
Joshua δεν ξέρω τι εννοείς με το επίσημα. Η ΠΑΕ είναι προφανές ότι δεν θα δώσει επίσημα οικονομικά στοιχεία περί ffp.

Έχω όμως κάνει εμπεριστατωμένη ανάλυση των επίσημων ισολογισμών της ΠΑΕ (δεν έχει δημοσιευτεί ακόμη αυτός της τελευταίας ζημιογόνου χρήσης "Σλόβαν" και για την οποία έκανα την παραδοχή ότι η ζημιά θα είναι τουλάχιστον στα επίπεδα της χρονιάς Έστερσουντ).
Την ανάλυση αυτή την κούμπωσα με τα στοιχεία και τους χρόνους εξέτασής τους, που προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις του ffp λόγω της Covid-19.
Νομίζω ότι είδα όλες τις παραμέτρους, διακανονισμούς, απαιτήσεις και τα εκπιπτόμενα για ακαδημίες - αναβάθμιση εγκαταστάσεων κλπ.
Το συμπέρασμα ήταν ότι φέτος η χρήση θα πρέπει να είναι γύρω στα 13 εκ πλεονασματική για να φτάσουμε στο break even point των 30 εκ (ελλείμματος για 4 τώρα χρήσεις).
Πιστεύω ότι στο μέτρο του δυνατού έχω κάνει καλή ανάλυση και είναι επαγγελματική η ενασχόλησή μου ακριβώς με αυτό το άθλημα.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Γιατί έτσι απαισιοδοξία; Για μένα κάνουν αυτό που έπρεπε να είχαν κάνει εδώ και καιρό παιδιά. Αρχικά ακόμα αξιολογεί το ρόστερ ο Πάμπλο που βρήκε τι θέλει να παίξει που ναι και το βασικό. Μετά αδείαζει το ρόστερ από παίκτες που δε θέλει και με ότι μαζέψει θα χτίσει το καλοκαίρι κυρίως ομαδάρα. Γιατί πολύ απλά δε φέρνουν για να φέρουν και ξεψαχνίζουν καλά την αγορά μιας και κάηκαν με βιαστικές πωλήσεις θέλοντας να δώσουν και ευκαιρία στους μικρούς που τους ξέρει ο Πάμπλο από πρώτο χέρι. Όσο για πτώση επιπέδου που γράφεται επίσης θα πω πως δε φτιάχνεις υπερσύγχρονη αρένα και σκορπάς το καλοκαίρι τόσα λεφτά και λες ότι πέφτουμε επίπεδο δε συμφωνώ. Μαζί με την ομάδα πρέπει να κάνουνε υπομονή απλά... Δεν λέγαμε γιατί δε πουλάνε τόσα χρόνια; Ο ΟΣΦΠ ο μάγκας που πουλάει; Μη τα ξεχνάμε.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Καθισα και είδα στιγμιότυπα απο τον Αργεντίνο τον Φραν Φεράρι του Βόλου. Επιθετικά είναι καλούτσικος αλλά αμυντικά δεν είναι τόσο καλός. Να πω την πικρή αλήθεια μου θύμησε τον Νικόλα τον Αραμπατζή από τα Σέρρας.

Ο μόνος εξελίξιμος είναι ο Δουβίκας που το παιδί έχει πολύ νεύρο και είναι ότι πρέπει για αλλαγή ως αντι-Σβιντέρσκι.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αν όντως αποχωρεί ο Σφιντερσκι τώρα, προτιμώ Δουβικα ως αλλαγη του Τσέχου.

Θα τα δώσει όλα ο μικρός
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Συμφωνώ, να φέρουν τον Δουβίκα τώρα κι όχι το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι παντως απο τις πιο ενδιαφερουσες μεταγραφικες περιοδους των τελευταιων ετων,τουλαχιστον οσον αφορα τις αποχωρησεις.Μενει να δουμε τι θα γινει με τις προσθηκες για να εχουμε πληρη εικονα.Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ομως η εικονα του ροστερ αν συνυπολογισεις τα συμβολαια που ληγουν,τον δανεισμο χωρις ρητρα του Κρεμντσικ,τα προφανη κενα σε συγκεκριμενες θεσεις σιγουρα δεν χαροποιει.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

bise τα μαζευει για κυπρο
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Περιμένουμε να δούμε αν τα χρήματα των συμβολαίων του εσιτι ,του μπισε και τα 2εκ.ευρώ που μπαίνουν άμεσα στο ταμείο από γιαννούλη και σβι θα αλλάξουν τα χρήματα που ψάχνανε μέχρι τώρα παίκτες.

Περιμένουμε να δούμε αν τα χρήματα των συμβολαίων του εσιτι ,του μπισε και τα 2εκ.ευρώ που μπαίνουν άμεσα στο ταμείο από γιαννούλη και σβι θα αλλάξουν τα χρήματα που ψάχνανε μέχρι τώρα παίκτες.

Πλέων δε γινεται να έχει ταβάνι 200 χιλιάρικα, αν το έχουν ( δε έμαθα ακόμα) σορρυ παιδιά, ο joshuα θά έχει απόλυτο δίκιο, θα είναι 100% επιλογή και όχι ffp.

πάντως κρατήστε στο μυαλό σας, ότι σήμερα το πόσο που έρχεται είναι 2,τα υπόλοιπα και στους 2 είναι δόσεις ,bonus κτλ
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Τα ριάλια...ριάλια...ριάλια. :mrgreen:
icue

Δημοσίευση από icue »

Να παρουμε Δουβικα και δανεικο τον Φεραρι για 6 μηνες.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Παντως εγω, αν οντως φυγει ο Σβιντερσκι και του Δουβικα ειναι κλεισμενο για το καλοκαιρι, θα εδινα μια ακομα ευκαιρια στον Τσολακ, αλλα να ειναι αναπληρωματικος του Τσεχου γι αυτο το 6μηνο. Ισως ετσι χαλαρωσει και δειξει πραγματα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

seaman έγραψε:
joshua έγραψε:Γιατι το προβλημα με το ffp απο τι το ξερεις? Επισημα?
Joshua δεν ξέρω τι εννοείς με το επίσημα. Η ΠΑΕ είναι προφανές ότι δεν θα δώσει επίσημα οικονομικά στοιχεία περί ffp.

Έχω όμως κάνει εμπεριστατωμένη ανάλυση των επίσημων ισολογισμών της ΠΑΕ (δεν έχει δημοσιευτεί ακόμη αυτός της τελευταίας ζημιογόνου χρήσης "Σλόβαν" και για την οποία έκανα την παραδοχή ότι η ζημιά θα είναι τουλάχιστον στα επίπεδα της χρονιάς Έστερσουντ).
Την ανάλυση αυτή την κούμπωσα με τα στοιχεία και τους χρόνους εξέτασής τους, που προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις του ffp λόγω της Covid-19.
Νομίζω ότι είδα όλες τις παραμέτρους, διακανονισμούς, απαιτήσεις και τα εκπιπτόμενα για ακαδημίες - αναβάθμιση εγκαταστάσεων κλπ.
Το συμπέρασμα ήταν ότι φέτος η χρήση θα πρέπει να είναι γύρω στα 13 εκ πλεονασματική για να φτάσουμε στο break even point των 30 εκ (ελλείμματος για 4 τώρα χρήσεις).
Πιστεύω ότι στο μέτρο του δυνατού έχω κάνει καλή ανάλυση και είναι επαγγελματική η ενασχόλησή μου ακριβώς με αυτό το άθλημα.
Τοτε γιατι πεταξαμε το καλοκαιρι 7 μυρια ελαφρα τη καρδια σε μεταγραφες? Εμενα δεν μ βγαζει ιδιαιτερο νοημα εν μεσω ffp να εχεις διανυσει ενα απο τα πιο λαρτζ μεταγραφικα καλοκαιρια και τον Γεναρη να θυμασαι ξανα οτι εχεις ανοιγμα και δεν χρειαζεται ενισχυση η ομαδα...
Μυστηριο η λειτουργια της ΠΑΕ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Πιστεύω στον Παυλάρα. Και σαν προπονητή και στις επιλογές των μεταγραφών. Ένα καλό αμυντικό χαφ Άγιε Βασίλη μου να μου φέρεις! Και Δουβίκα ναι αν φύγει ο Σφι και μη ξεγράφετε Τσόλακ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”