Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

GiorgosAtha έγραψε:Είχα γράψει στο topic του Rebbe...
GiorgosAtha έγραψε: ...Εμένα τα deal του ως τώρα μου δείχνουν το εξής... εναν ΤΔ με α) πολύ καλές ικανότητες διαπραγματευτικές και β) όχι καλό "ποδοσφαιρικό μάτι".
Λογικό λοιπόν οι καλές του κινήσεις είναι οι πωλήσεις αφού σε αυτές χρειάζεται μόνο το α) και να χάνει στις αγορές αφού εκεί εκτός του α) μεγάλο ρολο παίζει και το β).
Ίσως εκεί κολλάει και αυτό που είπε κάποιος έδω μέσα, δηλαδή η ενεργοποίηση Pablo όσο αναφορά στην επιλογή ποδοσφαιριστών απευθείας από αυτόν και όχι από τον ΤΔ.
Οι κινήσεις που συνεχίζει να κάνει με κάνουν να το πιστεύω ακόμα πιο πολύ.

Προσεύχομαι να έχει "μάτι" ο Παυλάρας και να αποφασίσουν να συνεργαστουν ώστε ο Γερμανός να καλύψει αυτή την αδυναμία του.
Αν γίνει αυτό δεν έχω να φοβάμαι τίποτα.
Θα πέσει φούτσα του χρόνου.
Είχα συμφωνήσει και στο πρώτο post σου , συνεχίζω να είμαι μαζί σου....έχει χαθεί η ποδοσφαιρική μάτι αστός επιλογές το τελευταίο διάστημα ..αν δωθεί από pablo και κάποιους άλλους πράγματι θα φτιάξουμε ομαδάρα...αν ολοκληρωθούν οι πωλήσεις και ξανακουστει ffp και τέτοια θα αρχίζω να πιστεύω ότι κάτι άλλο υπάρχει και έχει να κάνει με ολική παραίτηση...τα χρήματα που εξοικονομεί η ομάδα είναι ικανά με σωστό χειρισμό σε ελληνικό επίπεδο να τους ισοπεδώσει όλους....φυσικά πρέπει όλοι να μη ξεχνάμε κάτι σημαντικό..ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΣΤΟ championships league τη σεζόν που έρχεται...εκεί κρίνονται οολλα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

O Φερραρι ήταν η αιτία που ο Τσαούσης πέρυσι στον Βόλο δεν έπαιξε πολύ και μάλιστα έπαιζε σαν αριστερό χαφ και όχι αριστερό μπακ (σαν αριστερό χαφ είχε σκοράρει και τα δύο γκολ).
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Totem_pk έγραψε:
Athens έγραψε:Δηλαδή αννο Τσέχος φορτώσει τα αντίπαλα δίχτυα καί οι Βέλγοι ζητήσουν 6 μύρια και τα δώσουμε πάλι θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα με ffp τότε τι κάναμε;
Θα εχεις ανταλαξει εναν παικτη που ταιριαζει καλυτερα στην ομαδα. Που θα εχει και μεταπωλητικη αξια. Με το φφπ θα πρεπει να βρεις αλλη λυση. Βεβαια επειδη αυτο μετραει στην τριετια ισως να εισαι πρρισσοτερο χαλαρος για την επομενη χρονια. Τωρα μαλλον κλεινιυμε τα ανοιγματα της τελευταιας τριετιας.
Εχω μια απορια...
Πως κλεινουμε τα ανοιγματα της 3ετιας, οταν μονο φετος το καλοκαιρι δωσαμε 6μιση εκατομμυρια?
Δηλαδη, ολα καλα κι ολα ωραια, πουλαμε Γιαννουλη σε εξαιρετικη τιμη, πουλαμε Σβιντερσκι σε φανταστικη τιμη, και ακουμε οτι μαλλον δεν θα κανουμε κινησεις γιατι ειμαστε πολυ μειον... Πως τοτε το καλοκαιρι το παιξαμε απλες? Δηλαδη τωρα θυμηθηκαμε οτι ειμαστε πολυ μειον? Με τον Παμπλο στο τιμονι αποφασισαμε να παμε σε σφιχτη πολιτικη? Μονο εγω το βρισκω πολυ αδικο για τον Παμπλο οτι πιθανον να μεινει χωρις ενισχυση επειδη πεταξαμε το καλοκαιρι 6μιση μυρια για να στηριξουμε τον ζωγραφο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Τρί 19 Ιαν 2021, 11:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

ΑποστόληςΑ έγραψε:O Φερραρι ήταν η αιτία που ο Τσαούσης πέρυσι στον Βόλο δεν έπαιξε πολύ και μάλιστα έπαιζε σαν αριστερό χαφ και όχι αριστερό μπακ (σαν αριστερό χαφ είχε σκοράρει και τα δύο γκολ).
Η εκτίμησή μου Αποστόλη, είναι ότι αν δεν κάτσει του Capixaba, που ακούγεται η ράδιο αρβύλα (?) ότι τον έχει προτείνει ο Λίνο, τότε θα πάμε για Φεράρι.

Παίκτης από Γερμανία (βλ. Joshua Brenet - ολλανδός), χλωμό το κόβω να θέλει να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Με την πώληση του Σφιντερσκι πάντως εγώ τα πράγματα τα βλέπω ως εξής.
Φορ δεν θα πάρουμε ή θα έρθει ο Δουβικας από τώρα. Θα δώσουν παιχνίδια στον Τσολακ μήπως και δικαιολογήσει τα μύρια που δώσαμε.
Μπακ θα προσπαθήσουν να φέρουν κάτι καλύτερο, ίσως και για αυτό δεν έχει κλείσει ο Φεραρι ακόμα.
Και αφού φεύγει και ο Εσιτι θα κοιτάξουν να φέρουν και ένα χαφ επιπέδου Κροβινοβιτς, ίσως και καλύτερο..

Πρέπει να κλείσουν από τώρα κάποιες τρύπες. Το καλοκαίρι πάλι θα περιμένουνε μέχρι 31 Αυγούστου για βασικούς παίχτες και είναι ευκαιρία να είμαστε σε καλύτερο σημείο από τον γκει, όπου είναι σχεδόν σίγουρα ότι θα προχωρήσει σε αναδόμηση και με νέο προπονητή.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν υπαρχει ffp μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας.Καμια ΟΥΕΦΑ δεν θα τιμωρουσε ομαδα που εχει ριξει μεσα σε ενα χρονο το μπατζετ της στο μισο,εχει συρικνωσει σχεδον τα παντα. Η νεα οικονομικη πολιτικη ειναι περισσοτερο επιλογη παρα αναγκη.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν γίνεται να περιμένουμε τον Φεραρι μια εβδομάδα και να συνεχίζει να παίζει στον Βόλο. Αν δεν κλείσει στο επόμενο 24ωρο τότε πάμε για άλλον, υποθέτω.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

O γνωστός Τζόσουα.

Πεσιμιστής στα καλά καθούμενα.

Αυτό που γράφεις είναι εντελώς αυθαίρετο και δε στηρίζεται πουθενά. Πως το παρουσιάζεις ως "κοροϊδία μεταξύ μας" ; Έχεις κάποιο χειροπιαστό παράδειγμα άλλης ομάδας που να είχε αντίστοιχα τεράστια ανοίγματα, να έριξε το μπάτζετ μια χρονιά στο μισό και η Ουέφα να είπε "α εντάξει τότε δε σας τιμωρώ" ;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Δε νομίζω ότι μας κοροϊδεύουν ή μας λένε ψέμματα για το FFP, Joshua.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Aφηστε τον capixaba και φέρτε αυτόν από Bahia να βγάλουμε γούστα
https://www.transfermarkt.com/clayson/p ... ler/392809
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ασε που και έτσι να είναι, προσωπικά δεν θα με χαλούσε καθόλου και το έχω ξαναγράψει. Έχουμε ρίξει ένα καράβι λεφτά στα σκουπίδια. Επιβάλλεται να συμαζευτεί η κατάσταση και μακάρι να ήταν δικιά μας απόφαση παρά της ουεφα. Γιατί αυτό θα έδειχνε γνώση του τι κάνουμε και τι πρέπει να κάνουμε
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

joshua έγραψε:Δεν υπαρχει ffp μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας.Καμια ΟΥΕΦΑ δεν θα τιμωρουσε ομαδα που εχει ριξει μεσα σε ενα χρονο το μπατζετ της στο μισο,εχει συρικνωσει σχεδον τα παντα. Η νεα οικονομικη πολιτικη ειναι περισσοτερο επιλογη παρα αναγκη.
Τέτοια τακτική λοιπόν περιμένω από εδώ και στο εξής από τη διοίκηση
Να πουλάς στο peak
Αν είχαμε πουλήσει Πασχαλακης στο peak, θα είχαμε αλλά 4 μύρια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το καραβι λεφτα στα σκουπιδια δεν το ριξαμε εμεις. Επιλογη της διοικησης ηταν και σε μεγαλο βαθμο προσωπικες της επιλογες.Προφανως δικαιωμα της ειναι ειτε να τα βαζει ειτε να μην τα βαζει αρκει παντα να το επικοινωνεις και σωστα.Αν ο ΠΑΟΚ εχει αλλαξει στοχευση για οποιονδηποτε λογο καλο ειναι να το μαθουμε.Αλλα να με λετε πεσιμιστη στα καλα καθουμενα μαλιστα.Ενα ολοκληρο ροστερ σχεδον στον αερα αλλα ''στα καλα καθουμενα'' εγω προβληματιζομαι.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

elvetos giatros έγραψε:
joshua έγραψε:Δεν υπαρχει ffp μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας.Καμια ΟΥΕΦΑ δεν θα τιμωρουσε ομαδα που εχει ριξει μεσα σε ενα χρονο το μπατζετ της στο μισο,εχει συρικνωσει σχεδον τα παντα. Η νεα οικονομικη πολιτικη ειναι περισσοτερο επιλογη παρα αναγκη.
Τέτοια τακτική λοιπόν περιμένω από εδώ και στο εξής από τη διοίκηση
Να πουλάς στο peak
Αν είχαμε πουλήσει Πασχαλακης στο peak, θα είχαμε αλλά 4 μύρια
Και το σημαντικότερο, ίσως και μια σταθερά στο τέρμα
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η αλήθεια είναι αυτό που λέγαν οι μεγάλο αρδ μας (Κολκας, Τοσκιτσης, Τζορμπα) είναι ότι η τρύπα που έμεινε να καλύψουμε είναι 15μυρια
Με τις πωλήσεις και τα μεγάλοσυμβολαια που πάμε να ξεφορτωθούμε νομίζω πως την καλύψαμε πλέον.

Άρα φαινομενικά δεν υπάρχει θέμα πλέον
Αφήστε που έτσι όπως πάει η χρονιά η uefa θα ελαφρύνει τους κανόνες, οπότε ίσως και χωρίς τις πωλήσεις να ήμασταν καλυμμένοι

Τεσπα 2 καλές κινήσεις που έγραψα και πιο πάνω, περιμένω να γίνουν πλέον
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”